منکه دیگه خسته شدم . هر روز چک می کنم 1 گیگ از حجمم کم میشه حالا چه دانلودی داشته باشم چه نداشته باشم !
نوشته شده توسط saeedaz09
اقای ملک جعفریان یه عرض کوچیک داشتم زمانی که من و چندی از دوستان همین فروم اومدیم برای اعتراض به برداشتن غیر قانونی شبانه و بدون اطلاع دادن به کاربر.
بعد از اینکه کارمنداتون اقایان (نایبیان ثاقب عادل )متوجه اشتباشون شدن
خود اقای ثاقب گفتن که شرکتهای خصوصی از خود ما اینترنت میگیرن و کاربر بخاطر شبانه رایگان هزینه میکنه و این حق کاربراست اگه اینطور هست چرا برداشتین؟؟؟؟
اقای تاروردی در مورد برداشتن طرح نامحدود جواب کوبنده ای دادن: (این سیاست استانه) میشه در مورد این جمله توضیح بدین؟؟ به قول دوستمون اگه گرونه واسه تمام ایران گرونه چرا بقیه استانها نامحدود دارن ؟؟؟چرا مشهد به عنوان اولین استان نامحدودش برداشته شده؟؟؟
نامحدود رو برداشتین هزینه رو زیاد کردین شبانه رایگان هم که محدود کردین سرعت هم که قربونش برم رو 90 تاست
اقای جعفریان نمیشه که کاربر بخاطر دانلود شبانه با کلی تررس هر ساعت سایت گلدنت رو چک کنه که ازش حجمی کم نشه
با خون دل کلی هزینه کردیم
خواهشا این وضعییت نابسامان رو درست کنید
با تشکر
بعدشم این انحصاری که روی خط فیبر نوری هست اره مخابرات میزاره شرکت دیگه بیاد ولی به خاطره اون ساختمونی که شرکت دیگه تجهیزاتش رو توش بزاره اجاره گزافی می گیرند که باعث میشه شرکت های خصوصی طرف فیبر نوری نیانند
من دوستم از شاتل طرح ۱۲۸ گرفته.دانلود از سرور های خارجی روی ۸ ولی از ایرانی روی ۵۰۰ .خلاصه هر شب از ایران ۱۱ گیگ دانلود می کنه.چرا ما رو نمیزارن با این سرعت از سرور های ایرانی دانلود داشته باشیم؟
حداقل دانلود از سرور های ایرانی رو ببرین رو ۵۰۰ تا.اینم نمی تونین.این که مال ایران خودمونه
چرا اگر کاربر زیاده پس چرا میان طرح های یک ساله با مودم رایگان میدن تا کاربرانشون بیشتر بشه؟چرا مخابرات مشهد همانند مخابرات تهران و یا اصفهان همل نمیکنه؟چطور اون ها از پس هزینه های نامحدود بر میان ولی مشهد نه؟
چرا برای اپراتور ها نمی گین که یکم روابط عمومی رو از ۷۰۰ ایرانسل یاد بگیرن؟
این پنل کی درست میشه؟ چون دوست ندارم بعد از شارژ حجمم بپره
توجه توجه به منظور جبران اختلال مشتركين
مخابرات 8 روز با 250 مگ حجم دانلود رايگان و به مناسبت
اعياد قربان و غدير 30 روز اينترنت و150 مگ ترافيك رايگان هديه مخابرات به كاربران اعمال شد.
به بیشتر ما مشترکا هنوز تعلق نگرفته من خودم فقط 2 مورد دیدم