امشب خیلی خوبه سرعت. 8تا لینک گذاشتم روی 120 هست.
Printable View
امشب خیلی خوبه سرعت. 8تا لینک گذاشتم روی 120 هست.
هر روز افتضاح تر از روز قبل
سرعت آپلود 4 برابر دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینم که امشب دیگه صبانت ترکونده و سرعت اورده در حد دایال اپ اینا روی سنگ پا سفید کردن عجباااااااااااااااااااااا اااااااااااا دیگه واقعا باید رفت بچه ها به نظر شما کدام شرکت در حال حاضر شبانش از همه بهتره؟چون من دیگه واقعا به این نتیجه رسیدم که این صبانت درست بشو نیست که نیست
سرعت واقعا خوب شد چرا اینقدر عصبی هستید امشب سرعت از 30 کیلو بایت به 16 کیلو بایت ارتقا یافت و تا چندی دیگر کلا به صفر ارتقا می یابد هیچ نگران نباشید آسوده بخوابید شرکت صبانت پشتیبان شماست بهترین سرعت و کیفیت را از اینان بخواهید .
همینجا هم جا دارد از شرکت خوب و فهیم و مشتری مدار صبا نت تشکری ویزه بنماییم که به درد دل مشترکان پاسخ گفته و سرعت شبانه را بهبود داد
آفرین صد آفرین هزار و سیصد آفرین:41:
بابا این دیگه چه وضعشه!!!
دیشب لااقل سرعت رو 30 بود امشب زیر 15 فردا 0
واقعا که
برای منم رسیده 15 !
کجا باید بریم شکایت کنیم؟
از سال ۸۶ مشتری صبانت بودم و غیر از خونه خودم و محل کارم برای خیلی از دوستان و آشنایان از صبا سرویس گرفتم...
حقیت رو باید بگم...
با این روند سرعت سرویس شبانه من از همین جا اعلام میکنم که غیر از خودم که کوچ خواهم کرد بی شک... اقوام و دوستانم رو هم مجبور به ترک صبانت می کنم...
تهدید الکی هم نیست...به روح برادرم قسم می خورم تا چند روز آینده درست نشه حداقل ۱۲ یوزر رو کوچ میدم.......
فکر می کنم این کارا رو که می کنن از خداشونه مشتریاشون برن . اصلا از قصد اینکارا رو می کنن که مشتریاشون بپرن خب مشتری کمتر دردسر کمتر جواب دادن به نق زدن های کمتر. حالا سرعت سرشون بخوره من شبانه ام از موقعی که یوزر پس یکی شده حداکثر هر 4 تا 5 دقیقه دیسکانکت میشه :9:نقل قول:
مال بقیه هم همینطوریه ؟؟؟
چقد ما بدبختیم که برای 100 کیلوبیت بر ثانیه داریم تو سر هم میزنیم اونور دنیا دیگه دارن حرف از گیگابیت میزنن ما اینجا...خدا لعنت کنه باعث و بانیشو...
الان به اینترنت وصل شدم
از سرعت اینترنتم تست گرفتم
زده کند تر از 95 درصد ایران که اون 5 درصد هم لابد دایال آپن دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا از دیشب هم خیلی افتضاح تره
یه فایل 100 مگی رو زده 2 و 50 دقیقه دیگه دانلودش تموم میشه
من فردا کل ترافیک باقی مونده رو خالی میکنم
بعدش میرم داده گستر اشتراک میگیرم