این تاثیرات روی اکو 1 ماهه فقط اعمال شده یا روی اکو های 3 ماهه و 6 ماهه و 1 ساله هم تاثیر گذاشته؟
Printable View
این تاثیرات روی اکو 1 ماهه فقط اعمال شده یا روی اکو های 3 ماهه و 6 ماهه و 1 ساله هم تاثیر گذاشته؟
فعلا فقط روی اکو یک ماه.نقل قول:
ترافیک 3ماهه-6ماهه و 1 ساله همان مقدار قبل است.
خبری از تخفیف نیست :20:نقل قول:
کسی نبود؟......
نقل قول:
واسه چی ؟؟ اینجا تا دلت بخواد آدم و کارشناس و استاد هست :8:
در مورد مهر شرکت جدیدا شاتل دیگه نامه شرکت ها رو قبول نمیکنه البته تو کرج که اینطوری شده و فقط نامه از دانشگاه میخوادنقل قول:
اگه پسر عمویی کسی داری که دانشجو هستش و نام خانوادگیش بهت میخوره نامه بگیری ببری برات راحت درست میکنن
از طریق جعل یک نامه هم میتونی اقدام کنی ولی من هیچ تضمینی روش نمیکنم (نامه رو براشون فکس کنی و بگی نمیرسم بیام و از این حرف ها؟)
دارم ديوونه ميشششششششششم :37::22::34::15:
چرا نبايد به مركز مخابراتي ما اكو بدن؟! :41:
من خودم اين فكر رو كردم كه به خاطر حداكثر سود دهي تو مركز مخابراتي هايي كه پورت ها پره فقط آرت ميدن.
يه 512 اكويي كه حداكثر استفاده رو در ماه كرده ميتونه يه عكس از مصرفش تو اسفند بذاره يه كم داغ دل من بيشتر بشه؟! (فروردين كه مجاني بود رقم فضايي ميشه :31:)
آخه زور داره برام من با 128 و 10000 تومن بيشتر ميتونم نهايت 35 گيگ در ماه دانلود كنم اونوقت با 512 اكو و 10 تومن كمتر ميشه بالاي 50 گيگ دانلود كرد!!! انصافه اين آخه؟ :37:
داغ دلم رو تازه کردی...:37::45:نقل قول:
مسخره ها آخه دلیل درستی نمیارن که آدم قانع بشه
آخه من تو تموم کردن این 10 گیگ هم کم میاوردم اونوقت اینا کردن 12 گیگ که چی بشه
سیستمم باید داغون بشه شب و روز روشن بمونه تا حداکثر سر ماه یه 7 گیگ دان کنم
ولی قیمت های art خیلی بالاست
اصلا به صرفه نیست
مثلا art7 را میده 220 هزار تومن
چه خبره بابا
دوستان، به نظر شما کدوم سرویس ها بهتره؟
من 512 میخوام بگیرم
میشه بگید eco بگیرم یا art؟؟
مرسی
اگه از پس هزینه های سرویس های art بر می ایی سرویس های ART .هرچه سرعت بیشتر بهتر.(البته 256 به بالا)نقل قول:
اما اگه میخواهی سرویس Eco بگیری به نظر من 512 اکو.
512 اکو را اصلا نمیشه با 512 آرت مقایسه کرد.
اکو محدودیت 3 گیگ داره اما آرت نا محدود
آرت افت سرعت خیلی خیلی پایین تری نسبت به اکو داره
قیمت ها هم که خودت خبر داری.