صبح سوزن و ژيگلور قبلي را درآوردم و با جديد مقايسه كردم
ژيگلور جديد مجراي كوچكتري داشت و كاملا مشخص بود كه كارايي اون از نمونه فعلي نصب شده هم كمتره، و سوزن جديد هم مقدار خيلي كمي ضخيمتر بود.
بنابراين از نصب اونها منصرف شدم و ترجيح دادم دنبال نمونه بزرگتري از ژيگلور بگردم.
سراغ فروشنده لوازم جيپ رفتم اما ژيگلورهاي جيپ با شورلت خيلي فرق داشت.
به يكي از تعميركارهاي قديمي آمريكايي هم سرزدم كه البته خودش نبود اما برادرش گفت شنبه مياد و ممكنه داشته باشه و بايد از خودش بپرسم.
و در نهايت سراغ يه تعميركار ديگه كه اونهم خيلي قديمي بود رفتم و در مورد استاندارد و اندازه ژيگلور و سوزن نوا سوال كردم.
همون موقع داشت كاربراتور يه جيپ واگنر رو سرويس و تعمير ميكرد كه از دزفول براش فرستاده بودن.
گفت ماشين را بيار تا ببينم داستانش چيه؟ چون اينجوري اگر ژيگلور و سوزن ببري ممكنه با وضعيت ماشين جور در نياد، و بايد خودم حتما با شرايط كار موتور تشخيص بدم كه چي براش مناسبه.
توضيح دادم كه موتور كاملا سالمه و مشكلي نداره، اما قبول نكرد و گفت حتما بايد ماشين را بياري و اونوقت ميتونم بهتر نظر بدم.
قرار شد چند روز ديگه ماشين رو ببرم و با هم دوباره وضعيت كارب و تنظيمات اون رو چك بكنيم .
در هر صورت چون قطعات مناسب را در اختيار داره احتمالا بهتر بشه نتيجه گرفت و البته من هم بهتر ميتونم وضعيت و كيفيت سوزن و ژيگلور جديدي كه قراره نصب بشه را ببينم.
سوزن و ژيگلور چپ جديد و سمت راست قبليها هستند
جناب حجازي، تويي گلگيرها اگه از فايبر گلاس باشه، به راحتي ميتونين بديد داشبرد ساز درست بكنه چون فكر نكنم نمونه اي كه دنبالش هستيد به راحتي پيدا بشه.
....................
جناب
aminbest
اگر تصوير اين برچسبها را از نت پرينت كنين و بديد تا از روي اونها يك برچسب جديد بسازن( بوسيله پرينتر مخصوص كه برچسب سازها دارن) تصور كنم بهتر باشه چون پيدا كردن فرم اصلي خودش خيلي سخته، من توي چندتا سايت گشتم اما چيزي نديدم. اگر هم باشه براي فروش توي آمريكا است و معلومه كه چقدر گران در مياد.
...........................
سلام آقا سعيد، اختيار داريد اين چه حرفيه؟ چرا شرمندگي؟ اينهمه زحمت به گردن شما افتاد و من بازهم از شما متشكرم.
من خودم خواستم كه اون كار انجام بشه و متاسفانه به هر دليل ممكن درست از آب در نيامد و البته تقصير از خودمه كه كاربراتور جداگانه فرستادم، به هر حال دهها مورد اين وسط هست كه ميتونه تعيين كننده مشكلات فني باشه فقط من برام سوال بود كه چرا اسم قطعات نو را آورد اما چيز نويي من توي كارب نديدم!!