چند خبر كوتاه از استقلال تهران
* مجتبي جباري هافبك طراح تيم استقلال تهران در آستانه جريمه سنگيني از سوي اين باشگاه قرار دارد.
غيبت جباري به دليل وصول نشدن چك هايش است كه باعث شده بيش از سه جلسه در تمرينات آمادهسازي تيم استقلال تهران شركت نكند.
قرار است پس از بازگشت مديرعامل باشگاه استقلال تهران از ايتاليا در مورد وضعيت هافبك اين تيم تصميمگيري شود.
* وحيد طالب لو دروازه بان تيم استقلال تهران امروز آزمايشهاي لازم را بر روي دست مصدوم خود انجام داد تا وضعيت آسيب ديدگياش مشخص شود.
كادر فني تيم استقلال تهران پيگير وضعيت طالب لو هستند تا اين دروازه بان بتواند اين تيم را در بازي حساس مقابل پرسپوليس تهران همراهي كند.
* باشگاه استقلال تهران روز چهارشنبه با ارسال نامهاي به كميته داوران فدراسيون فوتبال خواستار تغيير داور ديدار اين تيم مقابل پرسپوليس تهران شد.
باشگاه استقلال تهران در اين نامه از رييس كميته داوران خواسته شده است تا داور ديگري را براي شهرآورد پايتخت انتخاب كنند.
سعد كميل كويتي قضاوت ديدار تيمهاي استقلال و پرسپوليس تهران در هفته نهم ليگ برتر باشگاههاي ايران را برعهده خواهد داشت.
* فرهاد مجيدي مهاجم تيم استقلال تهران شايعه نارضايتي خود از نيمكت نشيني اين تيم را تكذيب كرد.
وي با بيان اينكه نيمكت نشيني براي او سخت است، افزود : اما به هيچ وجه از اين موضوع ناراحت نيستم چرا كه تنها هدفم موفقيت استقلال تهران در ليگ برتر است.
مجيدي اظهار اميدواري كرد كه تيم استقلال تهران با پيروزي مقابل راه آهن ري به ردههاي بالايي جدول رده بندي ليگ برتر صعود كند.
منبع : ایرنا
اولین نفری که خاطرش رو میگه منم
خاطره اول :
من دیشب خیلی شانس آوردم که تونستم به اجتماع برسم.. ADSLم قطع شده بود و میگفتن که به زودی وصل میشه. منم رو حرف اونا تا 22:45 منتظر موندم. بعد که تماس گرفتم، گفتن که معلوم نیست کی وصل شه. سریع رفتم یه کارت Dial-up خریدم، خدا خدا میکردم که ماشین بنزین تموم نکنه. آخه هیچی بنزین نداشت. چراغ بنزینش هم از عصر روشن شده بود..
خلاصه با کلی بدبختی و کلنجار رفتن با Dial-up تونستم بیام بالا. ولی نمیدونم چرا پست نمیتونستم بدم. میدیدم که شما مرتب پست میدادید که عماد چرا حرف نمیزنه..
جای منو تو تاپیک واقعاً خالی کرده بودید.. دست همتون درد نکنه..
ساعت 23:45 بلاخره ADSLم وصل شد و تونستم پست بدم.. (بازم با کلی بدبختی. اولش که لینکم نمیگرفتم.)
میگن هرچی سنگه، ماله پای لَنگه، واقعاً درسته..
این بود ماجرای اولین حضور من تو جشن تولد استقلال تو تاپیک استقلال که اگه موفق به حضور تو تاپیک نمیشدم، تبدیل میشد به بدترین خاطرم از تاپیک..
ولی خوشبختانه الآن شده جزءِ بهترین خاطره هام از تاپیک استقلال..
شاید بنظرتون بیمزه اومده باشه. ولی این به روزترین خاطره ی من از استقلال بود :31:
خاطره ی دومم، چون یه بار تو تاپیک گفته بودم، نقل قولش رو میذارم :
نقل قول:
خاطره ی من..
دقیق یادم نمیاد که کدوم بازیه استقلال با سپاهان بود. فقط یادمه که بازیای لیگ بود. فکر کنم مال 3 فصل پیش بود..
استقلال از سپاهان یه گل خورد. گلش رو هم رسول خطیبی روی یه فرار زد به وحید. یادم نمیاد دقیقاً بازی چند چند شد.. ما تو ولایتمون نشسته بودیم :31: و داشتیم بازی رو میدیدیم. ( من و پسرخالم استقلالی بودیم، بقیه همه ساز مخالف).
دقیقه آخر بازی بود که یه پنالتی به نفع سپاهان داور گرفت. فریاد پرسپولیسی ها رفت هوا. ما هم اعصابمون خورد، چیزی هم نمیتنستیم بگیم.
بازیکن سپاهان پشت توپ، وحید هم تو دروازه..
توپ به سمت دروازه زده شد، وحید توپ رو گرفت، خدا میدونه منو پسرخالم چکار که نمیکردیم. وحید توپ رو که گرفت، پسرخالم کشید زیر فلاکس چایی :31:. پرسپولیسی ها هیچی نمیگفتن. الآن هم که دارم اینو مینویسم، یاد اون موقع که افتادم، باز خندم گرفت. کاش بودید و اون صحنه رو میدیدید. از سقوط به اوج رسیدیم.. باید تو این شرایط بوده باشید تا بفهمید من چی میگم..
خلاصه خیلی با اون پنالتی گرفتن وحید حال کردم..
وحید بود دیگه ؟ خیلی بازی رو یادم نیست، ولی جو اونجا رو کاملاً یادمه..