نخیر بنده تهران هستم، ذکر کردم که 3سال راضی بودم و مشکلی نداشتم اما الان چند ماه که متاسفانه کیفیت سرویس ها افت زیادی داشته بخصوص بعد از این که شرکتای دیگه شروع کردن به جمع کردن شبانه و نامحدود ....
مشکل اصلی از اینجا شروع شد که حدود یک ماه مشکل پکت لاست شدید وجود داشت + قطعی مکرر با هیچکدوم از پشتیبانی های محترم مشکل حل نشد کار به جایی کیشد که با جناب بهرامی فر معاونت فنی مکاتبه کردم ایشون هم ارجاع دادن به یکی از کارمند ها که اسمش رو نمیبرم چون چندروز ایشون جواب گو بودن اما بعدش ایشون هم دیگه اصلا جواب تلفن بنده رو نمیدادن... من هم رفتم مراجع قانونی! تنظیم مقررات شکایت کردم تا بعد از 40-50 روز مشکل حل شد! ( از اینجا اطمینان ایجاد شد که پشتیبانی فنی فن آوا تا زور بالا سرش نباشه کار راه نمی اندازه... )
یک چیز دیگم هست جدیدا گویا یاد گرفتن پشتیبانی تهران مشتریا رو دست به سر کنن ! یهو میبینی 1ساعت کلا قطع چراغ لینک (DSL) قطع شده زنگ میزنم میگه برق مرکز مخابراتی قطع شده!!!! ( چند دفه اینو بهم گفتن ) منم در جواب گفتم اولا که تمام ISP ها از UPS برای این موارد استفاده میکنن! ثانیا چرا از همسایه ها پرسیدم بقیه ISP اینترنتشون قطع نشده ثالثا من چندتا کوچه بیشتر با مخابرات فاصله ندارم چرا برق من قطع نشده؟؟؟
اما الان... تقریبن در هفته 2روز دارم که قطعی های مکرر داره اما بعضی هفته هام هست که واقعا خوب میشه وقطعی نداره... در اون زمان که قطعی هست زنگ میزنم برسی که می کنن میگن مشکلی نیست خطم هم خوبه و نویز نداره.... اما به 2دلیل هنوز موندم اینجا اول شرکت دیگه ای نیست که نامحدود واقعی بده اگر نه جمع میکردم میرفتم، دوم سابقه خوبی در گذشته که استفاده میکردم داشته میگم شاید دوباره خوب بشه....
حالا اگر شما راه حلی دارید بفرمایید تا بنده انجام بدم؟