نقل قول:
دوست عزیز جای این سوال تاپیک مودم هست.
خیر دانگل یو اس بی نداریم
مدلهایی هم از سیرا هست فکر کنم مدل 790
اما ظاهرا توی بازار ایران نیست. 5786 رو راستین بازار اورد و فعلا تموم کرده گفته می خواد 5186-22a هم بیاره
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز جای این سوال تاپیک مودم هست.
خیر دانگل یو اس بی نداریم
مدلهایی هم از سیرا هست فکر کنم مدل 790
اما ظاهرا توی بازار ایران نیست. 5786 رو راستین بازار اورد و فعلا تموم کرده گفته می خواد 5186-22a هم بیاره
در جای انتن تغییراتی دادم و اس ان ار بهتر شد و نوسانش کم شد در نتیجه تستها بهتر شدن
نوسان زیاد اس ان آر نشانه خوبی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی با 8 کانکشن
محتوای مخفی: وضعیت آنتن
محتوای مخفی: پارمترهای سیگنال بدون آنتن
خیلی ممنوننقل قول:
اون یکی رو که نوشته ساپورت نمیکنه آخه زه TD-LTE. مگه مال همون نسل چهار ثابتش نیست؟
خواهش میکنم.نقل قول:
نه باندی که تو ایران td ثابت هست باند 42 یعنی 3500 هستش. با این فرق داره ولی بلا استثنا دیدم گوشیهایی که همه ی گزینه هاش رو مثل عکس بالا سبز زده یعنی 4g+ ساپورت میکنه و اگر کامل سبز نباشه یعنی نمیکنه. به فرض مثلا j5 2016 رو بزنید چک کنید یکیش میلنگه و زرد زده... همین نشون میده پلاس تجمیع نمیکنه. چه ربطی به اون باندی که اونجا زده شده داره نمیدونم ولی میشه از روی اون به نتیجه رسید برای قضیه تجمیع.
سلام دوستان
حدود 1 ماهی هست تو منطفه 4 تهران (مجیدیه) سرعت 4G ایرانسل اینجوری شده:
روی 3G از این هم بدتره!
بنظرتون مشکل از کجاس و چیکار میشه کرد؟
تصویری از پارمترهای سیگنال هم بگذاریدنقل قول:
سلام
دوستان پسورد دیفالت wifi مودم irancell d100 چیه؟؟
سلام دوستان
من چند روز با 3g یک جای خاص تو خونمون 4 انتن با سرعت بالا میگیرفتم تا اینکه دو روزه GPRS وصل میشه مشکل چیست ؟ هیچ جای دیگه هم انتن نمیده :n03:................
پشت مودم بالای پورت های LAN و USB روی یه برچسب نوشته .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
نقل قول:سلامنقل قول:
حدسم اینه دارن تغییرات میدن چون دو سه روزه دارن از پشتیبانی پشت هم به من زنگ میزن که هیچ کدوم نبودم جواب بدم در صورتیکه من یک ماه پیش اخرین بار مشکل ثبت کردم ، یعنی دارن دوباره یه دستی رو دکل ها میکشن. حالا شانس شما ممکنه خوب باشه و دارن ارتقا میدن یا بد باشه مشکل پیدا کرده اگر بعد از دو هفته بازم اینطوری بود زنگ بزنید پیگیری کنید ، برای من هم وقتی سرعت رفت بالا یادمه کلا ایرانسل تو محلمون قطع شده بود البته بعدش بازم خرابش کردن!
Sent from my iPhone using Tapatalk
اره دارن یه سری تغییرات میدن منطقه ما هم قطع و وصل دارهنقل قول:
عزیزان یه سوال امروز منطقه ما فورجیش روشن شده ولی عجیبه رو باند۷ هستش ...مگه ایرانسل اول رو باند ۳ فورجی راه اندازی نمیکنه؟
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
دوستان چند روزي هست اينترنت قطع و وصل ميشه يا سيگنال ضعيف ميشه
احساس ميكنم دارم تغييرات ميدن
كسي مشكل مشترك نخورده؟
تهران-سهروردي شمالي
خیر .... اون مال خیلی وقت پیش بود ... الان هر دو باند رو راه میندازه بعد چن ماه بعد پلاسش میکنه البته اگه منطقه اتون پر جمعیت یا ترافیک 4G بره بالاتر برای من بعد راه اندازی ۴ جی حدودا ۱۵ ام شهریور بودنقل قول:
راه انداختن هفته پیش هم پلاسش کردن
دوستان چه گوشیهایی 4G پلاس رو ساپورت میکنن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گوشی های دارای CAT 6 و همینطور بالاتر که از باند ۳ و ۷ به ترتیب فرکانس های ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ پشتیبانی کنند . :n09:
ساعت چهار و نیم صبح
باند ۷ مشخصات
EARFCN:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2825 RSSI: -65 dBm RSRP: -93 dBm RSRQ: -8 dB SNR: 15 dB Cell ID: 43949334 PLMN ID: 43235 Roaming: HOME
باند سه
BAND:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LTE_BAND3 EARFCN: 1750 RSSI: -65 dBm RSRP: -93 dBm RSRQ: -8 dB SNR: 14 dB Cell ID: 43949324 PLMN ID: 43235 Roaming: HOME
حالت پلاس
ساعت ۵ صبح
کاملا واضح هست از هفته پیش که td رو on کردن و شبکه پلاس شد پهنای باند رو نصفشو دادن به اونجاشون و td مسخره نصف کرد سرعت رو . ۴ ماه خوش بودیم به ۶۰ مگ الان بزور همون سرعت خودمو ساعت ۵ صبح ۶۰ تا مونو داریم بزور تو خلوتی میگیریم
کم کم داره حالم ازش بهم میخوره
باز برا شما خوبهنقل قول:
من دیدم سرعت با مودمهای مختلف فرق داره هر دفه با یکی تست میکردم. واقعا هم بالا پایین داشت تستشون :n38:
با این اوضاع نمیدونم میصرفه کلاً بریم سمت td یا نه
برای من هم افت کردهنقل قول:
راستی از سایت testmy.net با حالت پلاس دو تا تک کانکشن تست می گیری.
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سرنوشت وایمکس رو دیدی؟ TD هم میبنی ...نقل قول:
فعلا باید منتظر مودم های مناسب و استارت TD های اسیاتک و شاتل و ... بمونی ببینی کدوم بهتره
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی شما تک تک باندها رو با چی تست کردی؟ پلاس رو با چی ؟
اما تجمیعت واقعا خوب عمل کرده بود
حالا تجمیع من خوب نیست یا چیپ هواوی جالب نیست یا به خاطر تقاوت زیاد دو باندم هست. نمی دونم
سلام خواستم با تست ازون سایتی که گفتی جواب پست قبلیتو بدم ولی گفتم همینجا بدمنقل قول:
با S7edge با برنامه samsunginfo+ که اگه روت باشه باندارو تغیر از حالت اتو در اوردم اینطوری شد
البته اشغالترین هست از لحاظ چیپی سامسونگ من کوالکام قبلن داشتم هنوز تجمیع فعال نشده بود منطقه ۸.۵ مگابایت با سونی ایکس زد با rsrp 90 میگرفتم اگ اشتباه نکنم الان تو حصرت یه تست دیگه با تجمیع ام باهاش (گوشی رفیقم بود ی مدت دستم بود)
speedtest که خود گوشی نشون میداد با tetheringg فرق داشت تو کامپیوتر حدود ۵۰ مگابیت بود با گوشی speedtest 90 بود ...
من به این احتمال میدم که فک کنم پهنای باند رو محدود کردن یه قسمتشو دادن به td دقیقا من به وضعیت خودت دچار شدم . :n03:
یا اینکه شبکه تو حالت ازمایشی هست و مثل راه اندازی 4g هفته اولی که راه انداخته بودن 36 مگابیت بیشتر نتونم بگیرم. چون صبح قطع شد از ۶ صبح دقیقا تا ۸ صبح قطع بود . حتی سیگنال 2g 3g 4g نداشتم . حتی هفته های قبلش گفتم اختلال زیاده تو این چن مدت
:n31: میخوام مثل مودمتو بخرم ولی ی طرف بهم میگه واقعا جنس بنجولی هستش هرچی که الان دارن میفروشن جنسای خوبی نیستن جز اون sxt که واقعا تو صنعت ارتباطی میکروتیک حرف نداره ولی خب تجمیع نداره اونم
دنبال ی مودمم بگم یکی از اشناها که تو گرجستان رفت امد داره بیاره ولی مطمن هم نیستم بتونه پیدا کنه
من ايفون ٦اس دارم و شامل اين ليست ميشهنقل قول:
چطور بايد فعال كنم 4g+ رو؟آيا بسته هاش متفاوتن؟
خیر بسته ها متفاوت نیست . شبکه ایرانسل هیچ محدودیتی تو سرعت یا فناوری شبکه نداره .نقل قول:
بله گوشیتون ساپورت میکنه.
بنده هم ایفون ۷ پلاس دارم ولی متاسفانه متاسفانه این قابلیت تو شبکه ایرانسل برای ایفون وجود نداره.
بدلایل نامشخص مصرف باطری اپل روی تجمیع یا همون قابلیت 4G+ روی ایرانسل برروی گوشی هاش بسته . باید منتظر اپدیت یا تغیر تو شبکه باشیم :n06:که تا به این لحظه بر روی IOS 10.2 فعالیتی دیده نشده:n03:
من سرعتم 20مگابیت بر ثانیه هست ولی توی پخش انلاین مشکل داره
حوصله قند شکن هم ندارم مصرفش بالاست
واقعا داره چرت میشه ایرانسل
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
برای من کار نمیکنه ایا برای شما هم هات اسپات شیلد کار نمیکنه؟؟؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
هر وقت تونستی با پلاس یه تست از تست مای نت بزارنقل قول:
جایی که الان من هستم توی پوشش ابی رنگ نیست یه ای میل برای گسترش پوشش دادم جوابشون جالب بود:
با احترام
از آنجا كه فعال نمودن سرویس اینترنت نسل سوم و چهارم مستلزم پايين آوردن سرعت سايت هاي هر منطقه و نصب تجهيزات مخصوص به آن است، گسترش آن در سطح شهرها به صورت مرحله به مرحله انجام می پذیرد، به دلیل اینکه پايين آوردن همه سايت هاي موجود در كشور به يك باره امكان پذير نمي باشد. لذا بهره مندي از آن در مناطقي كه هنوز دسترسی به اینترنت نسل سوم و چهارم مقدور نيست، در آينده ای نزديك به وقوع خواهد پيوست.
همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با محصولات و خدمات ایرانسل می توانید به بات ما در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با نام کاربری @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bot بپیوندید.
میدونم برچسبش نینقل قول:
اگه کسی داره بگه ممنون میشم
نقل قول:
با 700تماس بگیرید اون مودم خود ایرانسل هست پشتیبانیش هم بر عهده اون شرکته
با کابل لن هم اگر متصلش کنید به سیستم میتونید پیدا کنید موارد رو
اعداد هم مثل مک آدرس انحصاری هستن تکرار نشدن برای چندین دستگاه
شما مطمئنی میخوای به مودم خودت وصل بشی؟ چون برای وصل شدن به مودت و تنطیمات اولیه اش میتونی با کابل لن وصل بشی و پسوردش رو هم ببینی.نقل قول:
حداقل این جوابش یکم وقت گذاشتن میل ک من زدمنقل قول:
کاربر محترم
در صورتی که منطقه تحت پوشش 4G+ باشد و سیم کارت، دستگاه، این نسل از اینترنت را پشتیبانی نماید، ارتباط برقرار خواهد شد.
با تشکر
معلومه اصلا حال نداشته جواب بده گفتم ایفون 4g+ پشتیبانی میکنه فقط فعال نمیشه رو این ایفون منطقه هم تحت پوششه درجا گفته بورو حال به اونجامم نیستی ...
[MTNIrancell Mail Disclaimer available at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
دوستان سرعت دانلود من 1یا نهایتا 2 مگابایت هست
عادیه ؟؟
اصفهان-ملکشهر
.نقل قول:
آقا درسته منم اس 7 دارم واقعا آشغاله. با سونی تست میگیرم خیلی بهتره. مودم d100 هم دارم حتی بهتر از اس 7 هست.
درودنقل قول:
۲ مگابایت سرعت خوبیه ، خیلیا کمتر از این میگیرن.
برای من کار می کنه من نمی خوام با قند شکن وصل بشم حجم زیادی مصرف می کنهنقل قول:
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
سایت خوبیه تستاش از سرور خارجه؟نقل قول:
نقل قول:
بله عزیز کلا از خارج. ایران توی سرورهاش نیست. اگر بخواهی تک کانکشن رو تست کنی توی تنظیمات استریم رو روی یک بزار الات توی تست شما سه تا استریم هست که برای مالتی کانکشن یه مقدار کمه البته تا حالا ندیدم خودش بیشتر از 8 تا استریم اجازه بده
می تونی سرور رو خودت انتخاب کنی یا خودش بر اساس پینگ انتخاب می کنه
بخاطر چیپ مودمش هستنقل قول:
نسخه امریکا که بقل سیمکارت برچسب کوالکام خورده بهترین هست. که قاچاقی وارد ایران محدود پیدا میشن
کلا الجی و سونی اچ تی سی که از کوالکام همینطور ایفون ها نسخه جدید های بلک بری که بهره مندند عالی هستند .
چیپ های هواوی های سلیکون مدیاتک اگزینوس مفت نمی ارزن.دیگه خودتون خوب میدونید سامسونگ تو بنچمارک ها همینطور speedtest واقعا قوی عمل میکنند ولی در واقعیت اینطور نیستند .
سلام دوستان ی سوال در مورد بسته(۶ صبح تا ۱۲ ظهر) یک ماهه داشتم..
اینو الان ما فعال کنیم دو روز بعد یکی دیگه فعال کنیم میشه 10 گیگ دوماهه؟یا 10 گیگی یک ماهه؟؟
ممنون میشم جواب بدید.