تونر روی درام نمی تونه بریزهنقل قول:
احتمالا مصرفی کارتریجت پر شده و چون پر شده روی درام باقی می مونه و روی کاغذ اثر می گذاره. شما اول مطمئن شو که قسمت مصرفی (مخزن زیر درام) خالی است یا نه؟ به من هم بگو
Printable View
تونر روی درام نمی تونه بریزهنقل قول:
احتمالا مصرفی کارتریجت پر شده و چون پر شده روی درام باقی می مونه و روی کاغذ اثر می گذاره. شما اول مطمئن شو که قسمت مصرفی (مخزن زیر درام) خالی است یا نه؟ به من هم بگو
سلام عزیزجاننقل قول:
ببین من با پرینترهای سامسونگ زیاد کار نکردم ولی این رفتار نشونه اینه اون پد جداکننده کاغذ مشکلی داره و نمی تونه جلوی کاغذ بعدی رو نگه داره برای همین اولی رو می کشه دومی هم اروم اروم بالا می ره در نتیجه طول کاغذ رو نمی تونه درست تشخیص بده و ارور می ده. من پیشنهاد می کنه اون قطعه (Pick up) که کاغذ رو می کشه و معمولا یه لاستیک در همون قسمت زیر کاغذ قرار می گیره. این دو تا رو با الکل تمیز کن بعد هم اگر سنباده زبر داری یکبار نه بیشتر به روشون بکش.
اگر خوب شد برو این قطعه ها رو تو بازار بخر و عوض کن.
عزیز جان من زیاد با جوهر افشان کار نمی کنم.نقل قول:
ولی اون زمان قدیم که کار می کردم. اطلاعاتی دارم.
من فکر می کنم رو کاغذ گلاسه خیلی زیادتر جوهر نمی ریزه شاید یه کمی بیشتر ولی کلا کندتر کار می کنه و با دقت بیشتر کار می کنه.
ربطی به رزولوشن نداره کم کنی یا زیاد کنی. فقط شاید سریع تر پرینت بگیره.
درباره این کاغذها چیزی نمی دونم ولی آقای سام تو ایرانشهر این کاغذ رو وارد می کنه می تونی از اون بپرسی. ادم خیلی خوبیه.
نه ببین 80 گرم که میگن وزن خود کاغذ A4 نیست. یعنی تو کاغذ A4 بخری و وزن کنی که 80 گرم نیست. اگر اینطور بود هر 13 عددش یک کیلو وزن داشت. اگر اشتباه نکنم یه کاغذ حدود A0 رو محاسبه می کنن و می گن این کاغذ 80 گرمی حالا برش می زنن. یعنی یه کاغذ مادر اون وزنیه
دوستان من یک Hp 1020 داشتم که کارتریجش رو تازه عوض کردم بعد از چند تا پرینت که گرفتم نصف صفحه به صورت سفید چاپ میشه اشکال از کجاست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا عکس هایی که با خود دستگاه اسکن کرم و داخل کامپیوتر هست
وقتی چاپ میکنم خیلی کمرنگ چاپ میکنه...منظورم عکس های اسکن شده از قبل
کلا از عکس داخل ویندوز خیلی کمرنگ چاپ میکنه دلیلش چیه؟؟؟
HP 1025 برای پرینت رنگی ازلحاظ خرید بصرفه هست یا نه؟(با لحاظ کردن قیمت مواد مصرفی و کارکرد و کیفیت)
کاغذ 80 گرمی یعنی اینکه اگه یک متر مربع از این کاغذها را کنار هم بزارین می شود 80 گرم
یعنی اگر حدودا 16 برگ از کاغذ 80 گرمی را وزن کنیم می شود 80 گرم ( هر 16 برگ A4 می شود یک مترمربع )
تونر از لبه های باریک میریزه بیرون و باعث میشه روی درام اثر بزاره و چاپ سایه میشهنقل قول:
منظورم اون لبه سرتاسر روی بلید هست اگر اسمش را اشتباه نگم
یه جورایی تونر میریزه بیرون نشت میکنه
میخوام درام را عوض کنم چه مارکی بگیرم و قیمت چند هست از کجا تهیه کنم ؟؟؟
آقا دستتون درد نکنه . الان که دارم فکر میکنم میبینم فکر میکردم وزن هر کاغذ A4 هشتاد گرم بوده چقدر خنده دار بوده :n02: . آخه از هرکی که میپرسیدم میگفت کاغذ A4 ، هشتاد گرم هست منم اصلا در این مورد فکر نکرده بودم .ممنون
دو تا سوال دیگه برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدید
شما در مورد کاغذ کوتد اطلاعی دارید؟ یعنی میشه با پرینتر جوهری روش پرینت گرفت یا نه ؟ آخه من تازه فهمیدم که روی کاغذ گلاسه معمولی نمیشه با پرینتر جوهری پرینت گرفت و باید حتما کاغذ گلاسه عکس باشه که اگه اشتباه نکنم اسمش فتو گلاسه هست.حالا میخوام بدونم این کاغذ کوتد هم دو نوع هست یا نه (عادی و مخصوص پرینت گرفتن) یا این که همشون یه جوره؟
سوال دیگمم این هست که من وقتی با پرینتر روی یک کاغذ عکس پرینت میگیرم عکس کیفیتش خیلی خیلی خوبه ولی رد چند تا خط خیلی نازک که انگار یه چیزی روش کشیده شده میفته موندم این الان یعنی خرابه و باید بدم گارانتی یا این که میشه راحت درستش کرد(جای خط ها هم تقریبا وسط عکس هست)
سلام من ميخوام يه پيرينتر بخرم ولي بينم سامسونگ 2160 با اچ پي 1102 موندم كدوم بهتر هست براي مصرف خانگي؟
از طرفي ميگن سامسونگ بعد از تموم شدن تيونر چيپستش ميسوزه بايد بدي تعويض
اگر كسي شناختي داره از اين دو مدل خواهشن من رو راهنمايي كنه