والا چی بگم ... دارم به پیشنهاد بچه ها cowon i10 رو میخرم واسه کیفیت صداش!نقل قول:
می دونم اینجا جاش نیست ولی به نظرتون پلیرم خوبه واسه هدفونهای حرفه ای؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Printable View
والا چی بگم ... دارم به پیشنهاد بچه ها cowon i10 رو میخرم واسه کیفیت صداش!نقل قول:
می دونم اینجا جاش نیست ولی به نظرتون پلیرم خوبه واسه هدفونهای حرفه ای؟
من تا حالا پلیر دیگه ای نداشتم جز کوون
در جایگاهی نیستم که بخوام اظهار نظر کنم
ولی بهترین گزینه به نظر من در ایران کوون هستش و از محصولاتش هم J3 یا S6
ولی من هر جا تو فروم های خارجی (anythingbutipod)دیدم که کسی سوال کرده پلیر چی بگیرم سانسا کلیپ یا سانسا کلیپ زیپ یا فیوز رو پیشنهاد دادند که در ایران موجود نیست
ولی بنظرم I10 هم با بقیه محصولات کوون فرقی نداره
-------------------------------------
هر چند دوست دارم صدای سونی رو هم امتحان کنم مخصوصا سری A یا Z :31:
ممنون مهدی جون... کاش بچه هایی دیگه هم میومدن... بگن واسه هدفونای حرفه ای i10 خوبه یا نه....!نقل قول:
خواهش میکنم عزیز مگه هدفون حرفه ای داری؟نقل قول:
اگه واقعا میخوای حرفه ای گوش کنی که باید بری آمپ مخصوص هدفون بگیری که کار راحتی نیست پیدا کردنش
ولی به نظر من همین I10 خوبه فقط یادت نره موقعی که خریدی بعد از روشن کردن دستگاه Non-eroup رو انتخاب کنی وگرنه صداش اصلا در نمیاد
ولی من کلا پرتابل بودن رو قبول ندارم برق مستقیم کجا شارژی کجا!:13:
سلام عزیزنقل قول:
بزرگان جواب دادند
فقط در مورد M50 بگم صدای بیس عالی داره که لاله ها گوشت رو میلرزونه بدون این که های و مید رو تحت تاثیر قرار بده
البته بازم بستگی به خودتون داره که کدوم رو انتخاب کنید
موفق باشید
سلام
نظرتون درباره کارت صدای مایا44 چیه؟ کارت خوبیه در مقایسه با تیتانیوم اچ دی؟ (البته برای هدفون) اینو من قیمت گرفتم 250 و تیتانیوم اچ دی رو می گفت 340 تومن.
ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی از دوستان به نظر شما m50 روی گوشی گلکسی اس جواب میده بگیرم من بیشتر با گوشی موزیک گوش میکنم!!!!:11:نقل قول:
بله البته نه با تمام توان هدفونتون .با اکثر گوشی ها که امتحان کردم جواب داده فقط قبل از خرید حتما امتحان کنین تا مشکلی پیش نیاد.نقل قول:
متاسفانه کارت صوتی maya44 رو تا بحال نشنیده بودم البته اکسترنال هست درسته؟نقل قول:
با توجه به توان مورد نیاز هدفونتون میتونین استفاده کنین ولی فعلا کارت صوتی خوب و مناسب که داخل ایران موجود باشه titanium hd هست و یه مدل asus که قدیمی تر و گرونتر از titanium hd هست .
در هر صورت سعی کنین کارت صوتی شناخته شده که حد اقل چند نفر ازش استفاده کردن و راضی بودن تهیه کنین و مهمتر از اون حتما سعی کنین کارتی رو انتخاب کنین حداقل توانی حدود 2 برابر توان مورد نیاز برای درایو هدفون شما باشه.
موفق باشین
خیلی گشتم از جمهوری تا پایتخت همه جارو...
سرگردنه است انگار k77 کمتر از 120 نبود و فقط دوجا داشتند اما k 512 و k514 خیلی جاها بود ارزونترینش همون 95 بود خلاصه k512 گرفتم
k512 با k77 چه فرقایی داره و چرا این k77 k99 اینقدر کم بود؟
k44 هم 95 بود