ممنون دوست عزیز مشکل من دقیقا یک روز قبل از 22 بهمن شروع شده و تا الان درست نشده :rolleye::weird:نقل قول:
Printable View
ممنون دوست عزیز مشکل من دقیقا یک روز قبل از 22 بهمن شروع شده و تا الان درست نشده :rolleye::weird:نقل قول:
کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشمنقل قول:
خواهش میکنم. همین امشب سرعت من شده در حد هیچ. چند دقیقه پیش هم در صفحه جناب آقای آذری جهرمی پیام گذاشتم. همه نالان هستن از دست سرعت نت. :thumbsdowنقل قول:
سلام دوستان این وضعیت خط من هست سرعت من داغون بود از امرزو که خیر سرشون 100 گیگ را دادن مفتضح شده نمیدونم چی کار کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید
حذف شود
تکراری
درودنقل قول:
وضعیت خط شما خیلی داغون هست خط به این بدی ندیده بودم (ببخشید البته)
تنها کاری که میتونید بکنید بررسی سیمهای ورودی دم در
تعویض سیمهای داخلی در صورت مشکل دار بودن
امتحان کردن با یه مودم دیگه (از دوستی بگیرین یا آشنا)
در صورتیکه اینها نبود
یه آشنا مخابرات پیدا کنید براتون مسیر را بررسی کنن
سلام دوستان براساس تصویر زیر سرویس من روی 13 مگه بسته نشده؟ isp میگه پروفایل شما 16 مگ هست ولی حداکثر 13
جواب میده در حالی که تا دیروز 16 بود و حتی قبلا تا 20 هم جواب میداد و سرعت دانلود 1.7 میداد ولی امروز سرعت 1.2 شده, الان زیر بار نمیرن و میگه مشکل از سمت خودتون هست و سر خط ببندید و حرفای تکراری, در حالیکه توی چند سال اخیر اصلا مشکلی نبود, اینا پروفایل گیم رو دیروز روی سرویس من فعال کردن که نمیدونم به اون ربطی داره یا نه, تفاوت max rate و data rate به این معنیه که max حداکثر کشش خط هست و data rate هم یعنی سرویس روی اون عدد آپ شده درسته؟ ولی میگه ما برای شما روی 16 مگ بستیم, لطفا راهنمایی کنید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
فکر نمیکنم مربوطبه سیمکشی داخلی یا مودم و اسپلیتر باشه..
ولی برعکس صندوق مخابرات که داخل کوچه هست و سیم مخابرات ما هم از انجا کشیده تا پشت درب منزل خیلی داغونه
اصلا بهتره بگم صندوقی نمانده از بس که افتاب سوخته شده و خیلی اوضاعش داغونه
اینو چطوری میتونم تعویض کنم
با درخواست دادن به مرکز تلفن
یا درخواست به پشتیبانی adsl
یا...
درودنقل قول:
شما یکبار سیم ورودی دم در را به مودم بزنید امتحان کنید ضرری نداره
برای تعویض کاری نمیشه کرد مگر آشنا پیدا کنید در مخابرات
یکبار هم حضوری تشریف ببرید شاید یه آدم خوبی به پستتون بخوره و انجام بده که بعید میدونم البته با گوشیتون
عکس از اون اوضاع بگیرید نشون بدید به مرکز مخابرات ..
ولی اگه نشد و خط وضعش همین بود .. به نظرم دنبال اینترنت TD یا سیمکارتی باشید اگه سرعت
بالاتر و بهتری میخواین ...
بهترین راه پیدا کردن آشناست
به پشتیبانی هم میتونید بگید دم در چک کردم همینه وضعیت ولی صندوق بیرون داغون شده بیاین یه بررسی بکنین
تشکر و موفق باشید
یکی از دوستام مشکلی پیدا کرده 1 ماهی هست هر موقع تلفن خونه زنگ میخوره نتش قطع میشه مشکل از کجاست ؟ چطور باید رفع کرد ؟