سلام
دوستان یه سوالی
من یه مودم از دوستم گرفتم
محدوده خونه ما توی نقشه پوشش هست حتی مرکز پوشش هستیم اما انتن اصلا نداره کاری باید بکنم ؟
حتی بردمش توی حیاط اما انتن نداد !
مشکل چیه؟
مودم bm632
Printable View
سلام
دوستان یه سوالی
من یه مودم از دوستم گرفتم
محدوده خونه ما توی نقشه پوشش هست حتی مرکز پوشش هستیم اما انتن اصلا نداره کاری باید بکنم ؟
حتی بردمش توی حیاط اما انتن نداد !
مشکل چیه؟
مودم bm632
اگر کار میکنه که دیگه به dhcp دست نزن.نقل قول:
فقط یه نکته میمونه!
اگر رمز کنترل پنل مودم رو عوض نکردی حتما عوض کن. چون یه قابلبتی که این مودم های tp link دارن اینه که اگر رمز کنترل پنل رو عوض نکرده باشی و هر چه قدر هم رمز قوی برای وایرلس گذاشته باشی، رمز وایرلس یعنی کشک!:20:
سلامنقل قول:
بردن به حیاط کافی نیست ، اگر اطراف منزل شما ساختمانهای بلند قرار گرفته باید در جای مرتفع قرار بگیره . برو پشت بام تست کن ، البته منظور من از جای مرتفع پشت بام یه خونه 5 یا 6 طبقه هست ، نه برج .
اگر در جای مرتفع جواب داد باید مودم outdoor بخری .
قبلش یه جوک براتون بگم که سایت رسمی اعلام تاریخ و ساعت کشور یادش رفته ساعت ها 1 ساعت جلو کشیده شده :31:
و تا ساعت 6 بعد از ظهر امروز که چک کردم دیدم با کمال تعجب ککش هم نمیگیزه ساعتو اصلا جلو نمیکش:31:
الان هم که دارم چک میکنم سایت اصلا قابل دسترس نیست :18:
همین کاره مسخرش منو تو اشتباه انداخته
دیشب داشتم برای دانلود شبانه آماده میشدم که رفتم تو اکانتم تا ساعت مبین نت رو بررسی کنم دیدم ساعتشونو جلو کشیدن کارشون درسته
بعد همزمان سایت time.ir رو بررسی کردم دیدم ساعتشونو جلو نکشیدن گفتم اینجا چه خبره حالا کدوم راست میگن:31:
تو گوگل سرچ کردم 300 تا سایت در اومد که ساعتو جلو بکشین بعد با خودم گفتم به کدومشون اعتماد کنم
برای همین به همون سایت بظاهر رسمی کشور time.ir اعتماد کنم تا ضرر نکنم تا ساعت 1 دانلود رو شروع نکنم
الانم که از صبح هر کاری میکنم به Ecare مبین نت دسترسی ندارم کلا not found میزنه من نمیدونم کی میخان این Ecare دره پیتی رو درست کنم با هیچ کدوم از مرورگرها بجز internet explorer اونم ورژن 7 سازگار نیست
حالا از دوستان دیگه تقاضا دارم این Ecare رو بررسی کنن که مشکل داره چرا واردش نمیتونم بشم میخام اکانتمو بررسی کنم
دیوانه کرد مارو
من الان ترکیه ام اسپید رو ببینید حال کنید فقط خواستم با مبین نت مقایسه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت کودن ترین اپراتور سراسری وایمکس دنیاست.نقل قول:
باور نمیکنی؟ واست دلیل میارم:
1. آی پی ecare رو تغییر دادن ولی:
هنوز آی پی جدید رو روی دامنه mobinnet.ir/ecare ست نکردن و همون آی پی قبلی میاد که باز نمیشه! در صورتی که در سایتش هنوز mobinnet.ir/ecare هست! باید بری تو سایتش و روی mobinnet.ir/ecare کلیک کنی تا آی پی جدید بیاد!!!
2. یک حرکت انتحاری زدن و برای ورود به ecare آی پی های خارجی رو بلاک کردن. یعنی فیل کش رو باید قطع کنی تا بتونی وارد ecare بشی!!!
3. اینا سیستمشون با تغییر ساعت مشکل داره!!! و وقتی ساعت رسمی کشور تغییر میکنه کلا میان اینترنت رو منهدم میکنن! به جای اینکه به فکر چاره باشن صورت مسئله رو پاک میکنن. اگر 6 ماه پیش هم یادتون باشه 1:15 اینترنت رو بخاطر تغییر ساعت قطع کردن. عقلشون بیشتر از این کار نمیکنه! نمیفهمن توی این یک ساعت شاید یکی کار مهم داشته باشه!
بعد اسم خودشون رو هم گذاشتن تنها اپراتور سراسری کشور! اپراتور سراسری که به خاطر تغییر ساعت بیاد یک ساعت اینترنت رو قطع کنه باید ر.....
متاسفانه اصلا ecare قابل دسترسی نیست حتی من تو سایت مبین نت روی آدرس کلیک میکنم اصلا باز نمیشه
در ضمن نمیدونم چرا سایت time.ir کلا قابل دسترس نیست حالا نمیدونم ممکنه این دو بهم مرتبطند
بنظر میاد دارن یه کارایی میکنن فک نکنم فقط تغییر ساعت باشه باید فراتر از اینا باشه
دیشب مبین نت اولین عیدی رو به مشترکینش داد. 2 ساعت قطعی در شب اول سال در نوع خودش بی نظیر بود مرسی مبین نت:31:
احتمالا کل سرور رو دونه دونه پیچاشو باز کردن که گریس کاری کنن و یه خونه تکونی کلی بکونن یه یک هفته وقت میخان تا یه سایت رو درست کنن و ساعت رو جلو بکشن بزودی وارد 3 فروردین میشن خداون موفقشون بکنن تا ای وظیفه خطیر رو تا هفته آینده به پابان برسونن:34:
نقل قول:
من الآن تست کردم کار میکنه.این آدرسشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما حتما فیل کش رو قطع نکردی!!:31: