آخه اونجا نوشته تا سه شنبه هفته پیش بود که اونم چون کارت بانکی نداشتم نشد که بشه :13:نقل قول:
نکته اینجاست که همون روز هم واسه ثبت نام رفته بودیم. یعنی اصلا وقت نداشتیم کار خاصی بکنیم تو نصف روز
Printable View
آخه اونجا نوشته تا سه شنبه هفته پیش بود که اونم چون کارت بانکی نداشتم نشد که بشه :13:نقل قول:
نکته اینجاست که همون روز هم واسه ثبت نام رفته بودیم. یعنی اصلا وقت نداشتیم کار خاصی بکنیم تو نصف روز
این هفته اول اصلا کلاس ها تشکیل میشه ؟ یکشنبه که رفتیم بیخودی برگشتیم
فرقی نمی کنه مهلتش تموم شده باشه یا هنوز نرسیده باشه؛ در هر 2 حالت این پیغام میاد. از منوی امور آموزشی گزینه ی زمان بندی ثبت نام رو انتخاب کنید. انتخاب رشته هم نه! انتخاب واحد :46:نقل قول:
با این حساب زمان انتخاب واحد شما تموم شده! خوب میتونستید از کارت بانکی یکی از دوستان یا آشنایان استفاده کنید.نقل قول:
اصلاً قاعده ی کلی برای این قضیه وجود نداره! میتونید هر روز کلاس ها رو تشریف ببرید و اگر تشکیل نشد برگردید و یا اینکه ریسک تشکیل شدنش رو تقبل کنید و نرید.نقل قول:
سلام....من صبح انتخاب واحد کردم....الان که اومدم دیدم یکی از درس های تخصصی رو نگرفتم....حالا یا صبح نبوده و الان اضافه شده یا من ندیدم....در هر حال ظرفیتش صفر شده....دقیقا همون روز و ساعت همون درسی که نگرفتم یه دونه عمومی گرفتم....امکانش هست توی حذف و اضافه به اون درسه ظرفیت بدن و من اون عمومیه رو حذف کنم و به جاش اون تخصصی رو بگیرم؟؟
همچین چیزی ممکنه؟
بعد از حذف و اضافه اگه برم آموزش دانشگاه میتونم حذفش کنم؟.....شنیدم اگه بخوام بعد حذف و اضافه درسی رو حذف کنم دیگه پولش رو بهم بر نمیگردونند درسته؟!
ممنونم!
ممنون بابت راهنمایینقل قول:
با این حساب زمان انتخاب واحد شما تموم شده! خوب میتونستید از کارت بانکی یکی از دوستان یا آشنایان استفاده کنید.
حالا که اینجوری شد این ترمو مرخصی بگیرم یا برم حضوری انتخاب واحد؟
آره ميشه تو حذف و اضافه بگيريد.نقل قول:
بستگي داره درس چقدر ظرفيت داره. آيا جا داره براي حذف و اضافه بيشتر كنن يا نه؟
بيشتر بستگي به تامل واحد با دانشجو داره
لطفا دوستانی که میرند دانشگاه ازاد پاسخ بدند:
دوستان دانشگاه ازاد رشته نرم افزار شهریه اش چقدره؟؟؟؟؟منظورم هر ترمی چقدر باید پرداخت کرد؟؟؟؟
و من شنیدم که با انتخاب واحد کمتری میشه هزینه کمتری داد!!!راسته؟؟؟؟
میشه یکمی در مورد انتخاب واحد توضیح بدید....من چیزی بلد نیستم.
مثلا هر ترمی چند واحده؟؟؟؟؟؟ایا می تونم هر چند تا واحدی که دلم خواست بگیرم که برام هزینه اش کمتر باشه؟؟؟مثلا 3 تا؟؟؟؟
خواهشا پاسخ منو بدید و راهنماییم کنید
شهريه ثابت مهندسي نرم افزار اگر اشتباه نكنم 390 هست امسال.نقل قول:
اره هر چي كمتر بگيري شهريه كم تر ميشه اما خوب ترم هات طولاني تر ميشه و بايد شهريه ثابت رو پرداخت كني و فرقي به حال نداره شايد هم ضرر باشه .
390 ثابت + متغير هر چي بگيري.
نقل قول:
ماده 19 :تعداد واحد هاي انتخابي دانشجوي تمام وقت در يک نيمسال تحصيي نمي تواند از 12 واحد کمتر و از 20 واحد بيشتر باشد
تبصره 1 -در نيمسال هايي که دانشجو به دليل رعايت پيش نياز ها يا عدم امکان ارائه درس توسط واحد دانشگاهي تا پايان هفته حذف و اضافه موضوع ماده 36 کمتر از حد اقل واحد درسي مجاز را انتخاب نمايد بلامانع بوده لکن آن نيمسال جزو سنوات تحصيلي دانشجو محسوب مي گردد اما چنانچه ميانگين آن نيمسال کمتر از 12 گردد مشروطي به حساب نمي آيد نمرات دروس آن نيمسال در ميانگين کل و نيمسالي دانشجو محاسبه مي شود .
تبصره 2 - در مواردي که دانشجو براي فراغت از تحصيل حداکثر 24 واحد درسي باقيمانده داشته باشد ، حتي اگر در ترم قبل مشروط شده باشد با نظر گروه آموزشي واحد مي تواند تمام واحد هاي درسي باقيماده را ولو اينکه در بين آنها دروس پيشنياز وجود داشته باشد در يک نيمسا ل انتخاب و بگذراند.
تبصره 3 - چنانچه نيمسال دوم سال تحصيلي ، نيمسال آخر تحصيل دانشجو باشد و 24 واحد درسي باقي مانده داشته باشد مي تواند با نظر گروه و رعايت تبصره 2 اين ماده آنها را در آن نيمسال و دوره تابستان بگذراند مشروط بر اينکه بيش از 7 واحد آن در دوره تابستان نباشد.
تبصره 4 - چنانچه در ترم آخر تحصيلي دانشجو فقط 24 واحد درسي باقيمانده داشته باشد واحد دانشگاهي نتواند يک يا دو درس نظري آن را ( حداکثر به تعداد 4 واحد ) در نيمسال مزبور ارائه نمايد با نظر گروه و رعايت مقاد تبصره 2 اين ماده دانشجو مي تواند آن درس يا دروس را در نيمسال بعد يا دوره تابستان بصورت معرفي به استاد بگذراند.
تبصره 5 - دانشجويي که ميانگين نمرات نيمسال او 17 يا بيشتر باشد، مشروط بر اينکه تعداد واحد هايي که دانشجو انتخاب نموده و در امتحانات پايان ترم آنان شرکت و نمره اخذ کرده از حداقل تعيين شده در آن نظام آموزشي کمتر نباشد مي تواند در نيمسال بعد تا 24 واحد درسي انتخاب کند.
شما میتونید از ثبت نام با تأخیر استفاده کنید؛ البته حتماً یک بار به آموزش دانشکده تون مراجعه کنید و موضوع رو باهاشون در میان بذارید. به هر حال همه چی دست اوناست و در نتیجه بهترین راه رو اونا میتونن بهتون پیشنهاد کنن.نقل قول:
فكر كنم آذر اينا،ولي مي گن زياد اميد وار كننده نيست!!!!!!!