سلام لطفا کتاب عالی هم در درسنامه هم در تست برای شیمی3 پیش معرفی کنید؟
سلام لطفا کتاب عالی هم در درسنامه هم در تست برای شیمی3 پیش معرفی کنید؟
خب من میگم:نقل قول:
ادبیات: گاج سبز و خیلی سبز
زبان فارسی:خیلی سبز
عربی:ایاد فیلی-سفید گاج
زبان:مبتکران دکتر اناری
دینی:میگن همگامان ولی خیلی سبز و گاج سفید هم خوبن!!!!!!
فقط مبتکران تست که هم درسنامه توپ داره هم تست:46:نقل قول:
سلام
من دی امتحان حسابان دارم و نیاز به یک فقره نمره 7 !
میخواستم بدونم کدوم فصل ها از حسابان قدیم حذف شده و کلا چند نمره میشه از حسابان قدیم آورد
خواهشا کمک
کتاب های پیشنهادی من:نقل قول:
ادبیات:گاج سبز-خیلی سبز
زبان فارسی:میگن تخته سیاه خوبه.من نداشتم.
دینی:الگو-مشعلیان(بهم پیشنهاد کردن)
زبان:اطلاعی ندارم
شیمی:مبتکران(به نظرم هم آموزش و هم تست.چون تستش آموزش هم داره اما پراکندس)
عربی:گاج سبز برای ترجمه و تجزیه تحلیل خیلی خوبه اما به تسلط نمیرسی.بیشتر برای کسایی خوبه که مدرسه هم میرن(سال سوم به پایین)-ایاد فیلی شنیدم خیلی عالیه.فوت و فن هم ظاهرا خوبه.خودت برو ببین کدومش خوبه.:31:
منم دقيقا همينطور هستم :31:نقل قول:
اينا رو بخوني بالاي 14 ميگيري :
تابع + تصاعد رياضي 2 + قضيه هاي حد + قضيه هاي مشتق
ممنوننقل قول:
چه فصلهایی از حسابان قدیم حذف شده؟
و داوطلبین آزاد که مال سالهای قبل هستند و اون کتاب را خوندند هم باید دیماه این کتاب جدید را امتحان بدند؟
ممنون
قدرت منتشر شد
نویسنده : خیلی سبز- ساعت ۱:٤٤ ب.ظ روز دوشنبه ٢٩ آذر ۱۳۸٩
از خیلی قبلترها همه روانشناسها و فراروانشاسها میگفتند که باید محتوای ذهنتان مثبت و شاد باشد. روانشناسها میگفتند اینکار باعث افزایش طول عمر، درآمد و موفقیت شما میشود چون در این حالت مغزتان بهترکار میکند. فراروانشناسها میگفتند که محتوای ذهن ما سرنوشت ما را تعیین میکند. وقایع زندگی ما شانسی و اتفاقی نیستند بلکه محتوای ذهن ما باعث رخ دادن وقایع خاصی در زندگی ما میشود. در واقع این همان ایدهی فکر باعث ایجاد میشود! است. خانم راندا برن روی این ایدهی فراروانشناسی تمرکز کرد و آن را به صورت راز! ارائه کرد(فیلم و کتاب راز) و راز این بود که ما محتوای مغزمان را به خودمان جذب میکنیم(قانون جذب) اگر شادیم، شادی را جذب میکنیم اگر غمگینیم اتفاقی برایمان میافتد که غمگین بمانیم و ....
کتاب و فیلم راز در جهان و ایران با استقبال فوقالعادهای مواجه شد. کتاب قدرت، کتاب دوم خانم برن است(بعد از راز).
خیلی سبز این کتاب را با ترجمهای روان در ۱۸۵ صفحه و با قیمت ۴۵۰۰تومان منتشر کرده است.
با تلفن ۶۶۹۶۲۴۲۹- ۰۲۱- تماس بگیرید و این کتاب را از طریق پیک یا پست دریافت کنید
دوستان لطفا جواب منو بدین نیاز دارم من از رمزینه میخونم یکی بهتر میخوام چون رمزینه درسنامه هاش خیلی زیاده!!!!نقل قول:
سلام.نقل قول:
کتاب فیزیک پیش اندیشه سازان قدیم که مبتکران تا 85 تجدید چاپش میکرده دست دومش اگه گیرت بیاد خیلی عالیه هم از نظر درسنامه و هم تست .
کتاب فیزیک پیش 1 خیلی سبز تالیف احمد مصلایی جلد یکش اومده هم درسنامش خوبه و هم تست جلد دومش هم دی ماه میاد .