آفرین به شما دوست عزیز که ابعاد و قلق پیام نور و کتاب هاش دستت اومد :n16:نقل قول:
واسه ی تمامی دوستان در ایام امتحانات آرزوی موفقیت دارم . چون خودمم پیام نوری هستم حالتون رو درک میکنم :n02:
Printable View
آفرین به شما دوست عزیز که ابعاد و قلق پیام نور و کتاب هاش دستت اومد :n16:نقل قول:
واسه ی تمامی دوستان در ایام امتحانات آرزوی موفقیت دارم . چون خودمم پیام نوری هستم حالتون رو درک میکنم :n02:
رشته شما چیه عزیز ؟نقل قول:
رشته ی من IT هست.برنامه نویسی(پاسکال) و ریاضی رو احتمالا قبول نشم.وقتی اول ترم رفتم انقلاب و کتاب 600 صفحه ای ریاضی رو خریدم و فهمیدم باید کُلِش رو تو یه ترم پاس کنم فشارم افتاد.دوستم پیشم بود رفت برام یه آبمیوه خرید بهتر شدمنقل قول:
عجب باحالی :n08: آدم جالبی به نظر میای .نقل قول:
+ وقتی در دانشگاه پیام نور ثبت نام کردی یعنی اینکه قوانین و شرایطش رو پذیرفتی ... مثل این نرم افزار ها که باید اول Agrement کنی تا اجازه ی نصب برنامه رو بده ( مجبوری ) :n08: ما هر ترم میخوایم به بچه ها بگیم این ترم چند واحد داریم ، میگیم چند کیلو کتاب داریم ... مثلا این ترم 3 کیلو :n02:
خدا وکیلی فشارم افتاد سرم گیج رفت.آبمیوه رو نخورده بودم بی هوش شده بودم.آخه این دانشجوییه یا اسیری؟ستمه خدا وکیلی.ریاضی 600 صفحه.پاسکال 600 صفحه.استادام یه فصل درس میدن 2فصل نمیدننقل قول:
دمشون گرم تا ترم پیش اندیشه اسلامی1 100صفحه بود این ترم شانس ما کردنش 230 صفحه.نوبت چو به ما رسید آسمان تپید
کاشکی جمعیت و تنظیم خانواده رو این ترم پاس میکردی :n08: کتابش میگن عوض شده یا قراره عوض شه :n08: عجب چیزی بود :n02: ما هول بودیم ترم اول پاسش کردیم .... تازه کلاس هم داره :n04::n02:نقل قول:
این شیطان :n02: راست میگه ... خیلی باحالینقل قول:
ولی ابلیس جان ( اسمت رو نمیدونم شرمنده ) یکم خوندن رشته های فنی رو در نظر بگیر توی پیام نور چه انرژی ای میخواد ... البته هستند کسایی که از همون اول ترم درس میخونن ولی بازم نتیجه شون میشه مثل من که توی فرجه ها میخونم ( ببین من چه نابغه ای هستم :n02: )
به قول یکی از اساتید خوبمون خدایی توی پیام نور واسه کامپیوتر کتاب نوشتن هنر میخواد و کتابهاشون هم انصافا خوبه ولی غلط زیاد داره ... غلط منطقی نه ، بیشتر نگارشی
موضوعات هم یکم درهم و برهم هست ... جمله بندیشون هم درست نیست گاها ... مثلا این کتاب ذخیره و بازیابی اطلاعات ( قابل توجه شما hp722 جان که نمیدونم این درس رو توی چارت انتخاب واحد دارید یا نه ... فکر کنم اون رو ببینی انصراف بدی :n02: ) ادبیاتش رو هیچ جای دنیا نمیتونی پیدا کنی از بس که گنگه ...
به هر حال درس خوندن نباید صرفا پاس کردن واحدها باشه ... مهم اینه که آدم خودش از عملکرد خودش راضی باشه ( که من خودم تا اینجا نبودم ) و به معنای واقعی کلمه این درسها رو عمیقا بخونه و خارج از محیط دانشگاه هم به تمرین بپردازه ... مثلا در رابطه با درس هایی مثل ساختمان داده ها و ++C
مگه کتابم دارم؟من فکر کردم عملیه:n02:نقل قول:
الان دیگه نمیشه ترم اول برداشت.باید ترم آخر برداریم
ابلیس خودتی :n02: !!!!!!! مهدی هستم . منم اسم شریف شما رو نمیدونم :n08: مخالفم . اصلا بعضی از درس های رشته ی ما ( حسابداری ) ربطی به رشتمون نداره . اینقدر هم غلط توشه که نگو .... تو پیام نور فقط باید پاس کرد و رفت . حالا کجا پاس کرد نمیدونم فقط پاس کن :n08:نقل قول:
باحالی از خودته رفیق.مهدی هم لطف دارهنقل قول:
خدا وکیلی خوندن درس های فنی تو پیام نور خیلی سخته.در دوران دبیرستان و پیش حکم پرنده ای سبک بال رو داشتم که وقتی وارد پیام نور شدم انگار کردنم تو قفس:n02:
آخ گفتی غلط.این کتاب مبانی برنامه نویسی چقد غلط داره.مثلا برنامه ای که توی کتاب نوشته رو توی پاسکال مینویسم یا error میده یا مثلا خروجیش باید باشه medal of honor ولی بجاش میشه modern warfare.تفاوت رو احساس میکنی!؟
از اول ترم آدم قشنگ هروز یه چند ساعتی رو برای دروس اختصاص بده هیچ مشکلی براش بوجود نمیاد