آره ولی نمی دونم شما با select کردن تنها اسم فولدر ها پیدا میشه یا نه؟؟
مال من که رؤیت نمشه.
Printable View
آره ولی نمی دونم شما با select کردن تنها اسم فولدر ها پیدا میشه یا نه؟؟
مال من که رؤیت نمشه.
چیز خاصی نیست شما میتونید برای نمایش نام ،حالت نمایش رو عوض کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اگر خواستید توی همین حالت نمایش، نام نمایش داده بشه کافیه اول حالت نمایش رو عوض کنید سپس کلید Shift را در صفحه کلید بگیرید وحالت دوباره حالت نمایش را روی Thumbnails بزارید:
اگر هم خواستید نمایش نام فایل یا پوشه غیر فعال بشه دوباره همین کار ( اول حالت نمایش رو عوض کنید سپس کلید Shift را در صفحه کلید بگیرید وحالت دوباره حالت نمایش را روی Thumbnails بزارید)رو انجام بدین
ممنوننقل قول:
درست شد
با سلام
الان چند وقتیه که ویندوزم دچار مشکل شده بعد یه مدت که با سیستم کار می کنم مرورگری که بازه هنگ می کنه و فریز میشه و بعد چند دقیقه درست میشه ولی این کار همینطور تکرار میشه و به همه مرورگرام اصابت می کنه و همه سیستمم اینجوری میشه مثلا می خوام یه فایل را اکسترا کنم چند دقیقه طول میکشه و برنامه ای که داره اجرا میشه بجای چهره برنامه یه صفحه سفید میاد
لطفا کمکم کنید
نقل قول:1. برو به Task Manager ببین کدوم برنامه ای رم را غیرعادی اشغال کرده ببندش ویا اگر explorer.exe بود سیستم رابا یک آنتی ویروس و آنتی تروجان به روز اسکن کن ببین حل میشه2. به نظر من ویندوزت سنگینه برنامه های اضافی راپاک کن و Defregment هم شاید کارساز باشه
:18:
با سلام
وقتی که سیستم روشن میکنم با خطای ذیل مواجه میشم اگه ممکنه زودتر راهنمایی کنید که بایدچیکار کنم
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
ضمنا سیستم بعد از چند لحظه خاموش میشه
دوست عزیزنقل قول:
برو تو run و بنویس
shutdown -a
بعد تو همون ران بنویس
msconfig
تو پنجره ی باز شده برو به سربرگ startup و اونجا تیک هر چیز غیر عادی و مشکوک رو بردار
یادت باشه تیک آنتی ویروس رو بنداری
مثلا نود 32 هست egui.exe
کسپر avp.exe
اوست avgant.exe
ولی بهترین کار تعمیر ویندوز هست
در ضمن با یه آنتی ویروس آپدیت هم اسکن کنید
سلامنقل قول:
سیستمتون ویروسی شده با یه انتی ویروس قوی و اپدیت شده اسکن کنید.
برای اینکه سیستم فعلا خاموش نشه میتونید توی Run بنویسید :
shutdown /a یا shutdown -a
وقتی به اینترنت وصل میشم چند ثانیه یا چند دقیقه بعدش سیستم ریستار میشه
شاید سیستمت ویروس میروسی زده بالا!! D: :31:نقل قول:
با یه آنتی ویروس قوی بروز سیستمت رو ویروس یابی کن.
یا ویندوز رو repair کن.