سلام عزیز خیلی ناراحت شدم که اینو شنیدم و اصلا هم نمیخوام نصیحتت کنم که چرا به حرفم گوش نکردی چون دیگه کاریه که شده.نقل قول:
ولی نگران نباش .خودم یه کاری واست میکنم.
سلام عزیز خیلی ناراحت شدم که اینو شنیدم و اصلا هم نمیخوام نصیحتت کنم که چرا به حرفم گوش نکردی چون دیگه کاریه که شده.نقل قول:
ولی نگران نباش .خودم یه کاری واست میکنم.
نظر کارشناسی بوده و طبق گفته های خود مسولین ms بودهنقل قول:
نمیدونم متن رو خوندی کامل یا نه
حدودا 5 ماه قبل مدیر epic games یا همون سازنده های ابر اثر گرافیکی gears of war اعلام کردن
کنسول 360 از نظر سخت افزاری و تکنولوژی جواب گوی تمامی نیاز های بازار تا سال 2013 خواهد بود
چون همه برتری های gpu و ram این کنسول رو نسبت به باقی platform ها میدونید
که در کنار cpu فوق العاده قوی و 3 هسته ای خودش یک ماشین فوق العاده محسوب میشه
( سعید جان اون اعداد و ارقام واسه pc هست که خودت جایگاه pc رو میدونی کجاست الان . با توجه به صحبت هایی که مدیر eidos راجع به pc و کاهش شدید gamer های این platform به صورت روز افزون کرد . دیگه بحثی نمیمونه . این بحث ها فقط جنبه های تبلیغاتی برای فروش کالاهای intel و nvidia داره و گرنه تکنولوژی کنسول ها تو تمام نسل ها ثابت شده هست )
اما این که از 2013 تبدیل میشه به 2015 طبق گفته های مسول ms به خاطر حضور پدیده جدید صنعت بازی یعنی natal هست که عمر این کنسول رو تا اون تاریخ 100 درصد تضمین میکنه
اما این دلیل بر این نیست که تا 2015 کنسول جدیدی نیاد
تا 2015 تولید 360 و support نرم افزاری اون ادامه پیدا میکنه
و گرنه خود ms گفته بود که تا اواسط 2013 خبری ازکنسول جدید نیست
نه sony نه ms
همین Project Natal & Milo به راحتی XBOX360 رو تا سال 2015 همراهی خواهند کرد !
انگار این پای مجید شامی همه جا وا بوده چون تا جایی که خبر دارم یه 10 میلیونی سر بچه ها pt کلاه گذاشته.سر بچه های مجید آنلاین هم همین طورنقل قول:
به هر حال ان شا الله به پولتون میرسید
حالا یه سوال می خاستم بدونم الایت با بورد جاسپر داریم یا نه (کلن می خاستم بدونم تو بازار جهانی عرضه شده یا نه ، منظورم فقط ایران نیست) ؟؟؟؟
نقل قول:
حالا یه سوال می خاستم بدونم الایت با بورد جاسپر داریم یا نه (کلن می خاستم بدونم تو بازار جهانی عرضه شده یا نه ، منظورم فقط ایران نیست) ؟؟؟؟
بله در بازار جهانی عرضه شده ولی نسبت به مدلهای پرمیوم و ارکیدش محدودتر .
سلام نکست جن تعداد محدودی الایت با برد جاسپر آورده ولی باید برین پیشش تا بده تلفنی میگه نداره
قیمتش یکم بالاست میده 400 تومن
دوست عزیز منم از مجید پیش خرید کردم و الان گرفتار این مشکل هستمنقل قول:
به این دو سایتی که گفتید رفتم اما نتونستم چیزی پیدا کنم،میشه خواهشا لینک دقیقی بدید تا توی بازیسنتر هم بذارم و بقیه هم مطلع بشن.
پیش فروش مرحله دوم آرکید جاسپرنقل قول:
بچه ها دارن آماده میشن برای شکایت کردن.کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=21554&page=44
شما هم یک سر بزن اینشاا... به کنسولت میرسی.:46:
ممنون از توجهتون، من خودم تو اون تاپیک با آیدیه podpod دارم فعالیت می کنم سوالم در مورد کلاهبرداریه مجید شامی در سایت مجید آنلاین و pt بود که اون دوستمون مطرح کرده بودننقل قول:
یک xbox 360 jasper و 2 تا دسته چقدر در میاد؟؟؟
راستی فرمانی که واسه ماشین بازی بود قیمتش چقدره؟؟؟