دوست عزيز من الان فنلاندي دارم و روش زده فنلاند ولي دوستم چيني داشت مال اون نوشته بود چيني....منظورم داخل گوشي هست زير باتري همونجا كه imei رو زده....ودر ضمن برد اصلش سبز پر رنگ نه روشن...:10:نقل قول:
Printable View
دوست عزيز من الان فنلاندي دارم و روش زده فنلاند ولي دوستم چيني داشت مال اون نوشته بود چيني....منظورم داخل گوشي هست زير باتري همونجا كه imei رو زده....ودر ضمن برد اصلش سبز پر رنگ نه روشن...:10:نقل قول:
دقیقا منم موافقم:27:
+
سلام یه سوال از خدمتتون داشتم
کانکشن ایرور واسه ی چی هستش؟؟؟؟
من آنتن گوشیم پره ولی یه شماره که می گیرم این پیغامو میده قبلا هم میدادش ولی بعد یه بار شماره میگرفت
الان دیگه نمیگیره و فقط کانکشن ارور میده
لطف کنید راهنمایی کنین مرسی
:41:
سلام
چطوری باید آنتی ویروس و بعضی از برنامه ها ی دیگه رو آپدیت کرد
در اصل چطوری با گوشی میشه به اینترنت وصل شد و آپدیت برنامه ها رو انجام داد
در مورد آنتی ویروس من خودم خواستم انجام بدم گوشی را با کابل یو اس پی به سیستم وصل کردم و در عین حال توسط سیستم کانکت شدم اما نتونستم گوشیم رو کانکت کنم
لطفا راهنمایی کنید
دوستان سلام ....اگر کمک کنید ممنون میشم
یکی از دوستای بنده که گوشی N73 داره متاسفانه مموری کارت گوشی رو بدون اجرای دستور Remove Memory Card خارج کرده و حالا نمیتونه به اطلاعاتش دسترسی داشته باشه...یعنی وقتی کارت رو تو گوشی میذاره قسمت گالری و دوربین کار نمیکنه ...یجورایی هنگ کرده....تو گوشی خودم هم گذاشتم همینطوره......من هم N73 دارم.... به کامپیوتر که وصل میکنم هم اصلا" مموری کارت رو نمیشناسه .....اطلاعات معمی تو کارت بوده....آیا راهی هست که بشه اطلاعات رو دوباره برگردوند یعنی میشه با نرم افزاری یا روشی به عکس ها و سایر مطالب داخل کارت دسترسی پیدا کرد ؟
خواهش میکنم اگر روشی یا نرم افزاری میشناسین کمک کنین
با سلام
خدمت دوستان
اطلاعاتي در مورد نوكيا N73
البته دوستان همه استاد بنده هستند
مدت ها بود که نوکیا برای کلیه گوشی های به ااصطلاح اسمارت فون، رزولوشن صفحه نمایشی برابر 208*176 (VGA) ، را بکار میبرد ولی کم کم این روند در گوشی های جدید، دستخوش تغییرات شد، جائیکه با ورود نوکیا N90 که رزولوشنی برابر 416*352 پیکسل داشت به نسل جدید رزولوشن ها میرسیم که با نام QVGA معروف است و کیفیتی برابر 320*240 پیکسل دارد و تقریبا به استاندارد مشترک میان اسمارت فون ها تبدیل شده است. N73 نیز از این قاعده مستثنی نبوده و کیفیتی برابر 320*240 دارد.
ابعاد صفحه نمایش N73 نیز برابر 49*37 میلیمتر است که بسیار چشمگیر است (صفحه نمایش ازاین بزرگتر تابحال دیده اید؟).
روشنائی صفحه های نمایش نوکیا پس از ارائه مدل موفق 6681 آن بطرز چشمگیری افت پیدا کرد جائیکه روشنائی مدل های جدیدی نظیر N70 و یا حتی N80 نیز قابل مقایسه با 6681 نمی باشد ولی این در مورد N73 کاملا تفاوت میکند و کیفیت آن بسیار بالاتر از مدل های گفته شده است گرچه در نور مستقیم خورشید این روشنائی به طرز چشمگیری افت پیدا میکند که بازهم در مقابل روشنائی گوشی هائی نظیر SE P990 و یا SE M600 (که دیدن صفحه نمایش آنها در نور مستقیم خورشید تقریبا غیر ممکن است) بسیار بهتر عمل میکند.
در بالای صفحه نمایش همانند تمامی مدل های جدید نوکیا لوگوی نوکیا بهمراه مدل گوشی نقش بسته است، در کنار آن نیز در نزدیکی لنز دوربین دوم یک سنسور نوری قرار گرفته است که وظیفه تنظیم نور صفحه نمایش (و البته نور پس زمینه صفحه کلید) را بصورت خودکار و با توجه به نور محیط به عهده دارد.
زمان روشن ماندن صفحه نمایش در حالت بدون استفاده و زمان وقفه تا فعال شدن Screen Saver توسط کاربر قابل تغییر هستند. در حالت استفاده از Screen Saver نیز اطلاعات عمومی نظیر زمان و تاریخ ،اطلاعات تماسها نظیر Miss Call ها و یا SMS های رسیده نمایش داده میشود. حالت دیگری نیز قابل تنظیم است که به حالت Power-Save Mode معروف است: در این حالت صفحه نمایش به طور کامل خاموش شده و کمترین میزان انرژی توسط آن استفاده میشود و تنها چیزی که نشان از روشن بودن گوشی را دارد چراغ چشمک زن گوشی است که البته در این حالت هیچ اطلاعاتی روی صفحه به نمایش در نمی آید.
بغیر از سه دکمه ای که در بالا به آن اشاره شد بقیه دکمه ها در زیر صفحه نمایش واقع شده اند که از این میان وظیفه گردش در منوها بعهده اصلی ترین کلید این قسمت یعنی Joystick گوشی است که در زیر صفحه نمایش و بالای سایر دکمه ها قرار دارد ولی متاسفانه این جوی استیک بسیار لغزنده است و هر آن امکان فشردن اشتباهی آن وجود دارد و از راه حلی هم که در نوکیا E60 بکار گرفته شده بود(یعنی قرار دادن یک قطعه لاستیکی درست زیر جوی استیک تا جلوی حرکات غیر مطلوب گرفته شود ) در اینجا خبری نیست.
دکمه های موسوم به Context Keys (که متناسب با منوی به نمایش درآمده کار میکنند) و دکمه های همیشگی سبز و قرمز اطراف دکمه Joystick را احاطه کرده اند. شاید یکی از بارزترین جنبه های زیبائی این گوشی قاب پلاستیکی شفافی باشد که اطراف دکمه ها را فراگرفته است که در ، درون آن نیز دکمه های قلم تصحیح !(Editing Pencil) دکمه C ، دکمه دسترسی به منو و همچنین دکمه جدید سری 60 به نام دکمه Multimedia قرار دارد که این دکمه اولین بار در نوکیا N70 ظاهر شد و پس از آن در نوکیا N80 ، ، نیز مشاهده گردید. فشردن طولانی این دکمه موجب اجرای Application از قبل تنظیم شده برای این حالت و فشردن تکی آن موجب نمایش ، چهار Application ، و انتخاب از میان آنها میگردد.
واما یکی از مهمترین نکات منفی طراحی N73 ، قسمت صفحه کلید عددی آن می باشد که در آن شاید پایه ای ترین اصول ارگونومیک هم رعایت نشده است. تمامی کلیدها حالتی برآمده دارند که این موجب اشکال در امر نوشتن و تایپ کردن میگردد پس یک توصیه مهم: حتما قبل از خرید N73 صفحه کلید آن را تست کنید!
نور پس زمینه کلیدها بسیار کافی و مناسب جاهای تاریک است و با نور آبی روشنی میدرخشد محوطه اطراف Joystick نیز روشن است، علاوه بر آن محل استقرار کارت حافظه نیز کاملا روشن میباشد.
دوستان و عزيزان در صورت مفيد بودن
اگر خواستارند
ادامــــــــــــه دارد
ارسال كنم
يـــــآ
ن...........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلاماین گوشی ما یه مدتیه که خراب شده (دوربینش کار نمیکنه و موزیک پلیرشم خراب شده)!به نظر شما چی کار کنم؟ بی زحمت اون کد باهاش گوشی رو فلش میکنن رو بگین.
فلش کردن کد نداره.فکر می کنم منظورتون کد مستر ریست باشه.
این هم کد مستر ریست : #۷۳۷۰#*
فرق n73 با n73 music چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هزاران هزار با اين سوال پرسيده شده
قربوم دستت منظورم همین بود.نقل قول:
آقا ما منتظریم کسی نیست جواب بدهنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزيز شما بايد با GPRS يا WiFi از گوشي به اينترنت وصل شيد و آپديت كنيد...
نقل قول:
سلام
من تو این سایت که شما گفتی رفتم، یه سری اطلاعات میده ولی من در مورد کشور سازنده چیزی ندیدم.
اگه ممکنه بگید کجای سایت در مورد کشور سازنده اطلاعات میده.
ممنون.
سلام دوست خوبم...نقل قول:
من رفتم این سایت رو دیم...
یک جا وقتی کد رو میزنی وسط صفحه زده Europe به اون دقت کن...
و یک راه دیگه واسه شناخت کشور است...
همون کد رو به گوشی بده...تا ایمی گوشی بیاد...
اگر عدد هفتم و هشتم 00 یا 01 بود...این گوشی اصله و ساخت فنلاند...
اگر 02 بود ساخت المان...یا امارات هست...
اگر غیر از این عدد ها بود بدون که گوشی ساخت کشور های چیپ هست...یعنی کیفیت زیاد عالی نیست...
موفق باشی...:11:
9کرممم...
خوب چطوری ؟نقل قول:
اگه ممکنه دقیق توضیح بدید
ممنون میشم
اینطور که شما میفرمایید من اصلا متوجه نشدم
اگه زحمتی نیست کامل مراحل رو بگید
مگه امارات هم گوشی نوکیا می سازه؟!!!نقل قول:
مجتبی جان امارات گوشی نمیسازه...
ولی منتاز میکنه...
که تقریبا میشه درجه 2 یا 3...
منظورم همون منتاژ بود. مرسی از اطلاعاتت.نقل قول:
خواهش میکنم عزیزم...
9کرممم...
سلام خسته نباشيد
من با حروف فارسي پ ژ گ چ توي Sms هام مشكل دارم .
يه كمك مناسب ممنون
سلام دوست خوبم...نقل قول:
مشکلت اخه چجوریه؟؟؟
یعنی نداری جاهاشونو؟؟؟یا نمدونی کجان؟؟؟
یکم بیشتر توضیح بده تا بهتر راهنمایی کنیم...
اگه نمیدونی که اینجوریه...ببین دوست خوبم...
حرف پ رو دکمه ی 2 هست...
حرف ز رو دکمه ی 5 هست...
حرف گ رو دکمه ی 8 هست...
حرف چ رو دکمه ی 6 هست...
کمک خواستی در خدمتم...:11:
9کرممم...
احتمالا گوشی شما عربیه که این 4 حرف رو نداره. واسه این کار ترفند هایی هست که می تونید یک نمونش رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده کنید. نرم افزار هایی هم واسه این کار هست.نقل قول:
با تغییر پروداکت کد به نوع فارسی و آپدیت گوشی هم مشکلتون حل می شه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من يه مشكل دارم با اين گوشي N73
هرچي فايل بازي يا برنامه جاوا با پسوند Jar ميخوام نصب كنم ايراد ميگيره و نصب نميشه
البته ميره براي نصب و تا 90 درصد هم پيش ميره و در آخر مينويسه unable to install
لطفاً كمك كنيد مشكل از كجاست ؟
درخواست ساعت آنالوگ براي اسكرين سيور N73 :8:
درخواست تقويم خورشيدي براي N73
نرم افزار جديد Tv بر روي N73
سلام به همه دوستان
آقا یه کاری کردم آبروم در خطره تو رو خدا زود به دادم برسید
یکی از دوستان یه گوشی ان 73 موزیک ادیشن خریده داد به من که چند تا نرم افزار براش بریزم بعد از اینکه این کار رو کردم رفتم توی آپ منیجرش و دیدم چند تا برنامه سرچ قرار داره که همه مثل همند ولی ورژنهاشون تفاوت داره اون برنامه ای از همه ورژنش بالاتر بود رو گذاشتم بقیه رو پاک کردم
الآن یه مشکل مهم داره و اون اینه که در مدیا پلیر آهنگها رو پلی نمیکنه و اصلا علامت پلی در این قسمت حذف شده یه بار گوشی ر و ریست کردم و یک بار هم خاموش و روشن کردم در هر یک از این کارها بعد از بالا اومدن گوشی مدیا پلیر مشکل نداشت ولی بعد از اینکه مدیا رو می بستم و دوباره برگشتم باز همون مشکل پا بر جا ست همچنین در قسمت آپشن اون هم رفرش نمیکنه البته بعد از ریست کردن گوشی و خاموش و روشن کردنش تا حدود 20 در صد رفرش رو پیش رفت ولی هنگ کرد و ادامه نداد .
البته برنامه ضبط صدا رو ریختم براش که کاملا ساین شده و رو گوشی خودم که ان 73 معمولیه کاملا بدون مشکل داره کار میکنه
آقا به دادم برسید که آبروم رفت
بهترین راهش اینه که ببری بیرون با 1000 تومن زبان فارسی رو برات بریزن روی گوشیت ....نقل قول:
آقا من جدیدن یه مشکله جالب با گوشیم پیدا کردم اونم اینکه وقتی داری با گوشی مکالمه میکنی یکدفه گوشی میره رو هندس فیری در صورتی که اصلا" هندس فیری به گوشی وصل نیست اون علامته هدفون رویه صفحه نمایش ظاهر میشه !:18:
و همین باعث میشه که دیگه صدایه طرفو نشنوی :41:
علامته هدفونم هی ظاهر میشه و خود به خود میره.
دوستان خواهشمندم راهنمایی کنید.
بدرود:11:
این برنامه رو رو گوشید نصب کن درست میشه:نقل قول:
بدرود:11:کد:http://w w w . g s m a r i a . c o m/Softwares/Software.aspx?software=922
مطمئن نیستم ولی فکر می کنم مشکل سخت افزاریه و اتصالی داره قسمت هدفون . گوشیت تازگیا نیافتاده؟نقل قول:
نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n73 یا k810 ???
سلام به نظر شما من کدوم را بخرم؟ (با دلیل)...
شنیدم n73 زیاد هنگ میکنه و ارور زیاد میده
لطفا راهنمایی کنین.
n73 بهتره یا n73 music edition از نظر قفل کردن و سرعت؟
چرا دوست من همین چند روز پیش بود تو خیابون از دستم افتاد :ohno:نقل قول:
:40:بر و بچ با حال p30world از كمك همگي ممنون
persian_empire_evanescence برنامه اي كه معرفي كردي مشكلم را كاملا حل كرد ولي متاسفانه crack نشده و تا چند روز ديگه بيشتر كار نميكنه
:46:
آقا ما حدود یه 15-20 روزیه که این سوال رو کردیم و هیچ کس جوابش رو نداده اگه ممکنه یکی بیاد و کمک کنهنقل قول:
میخوام روش کانکت شدن بوسیله موبایل ان 73 به اینترنت جهت آپدیت کردن برنامه ها رو بدونم کامل و دقیق باشه چون اصلا تا حالا این کار رو انجام ندادم و در هیچ پستی هم ندیدم
منتظریم
ببین دوست من N73 سیستم عامل سیمبیان داره .....نقل قول:
این یعنی فراوانی برنامه برای این گوشی زیاده .....
البته سیمبیان یه عیبی که داره اینکه ممکنه هنگ داشته باشه ...... ولی اونم زیاد نیست ....
N73 پخش و دوربین خیلی خوبی داره ..... ولی K810 فقط دوربینش خوبه البته به پای 73 نمیرسه ....
بین N73 موزیم و معمولی هم من بهت موزیک رو پیشنهاد میکنم .....
پس ببرش مراکز تعمیراتی مجازنقل قول:
نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم که تونستم کمکت کنم:10:نقل قول:
خب میتونی تاریخ گوشیتو به عقب ببری این مشکلتم حل میشه:46:
مراکز تعمیراتیه مجاز یعنی کجاها؟!:20:نقل قول:
به اینجا برو کاملا" توضیح داده شده :نقل قول:
من خودمم همیشه با گوشیم وصل میشم.کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=217093
سلام
من گوشیم ان 73 هست و یه یک هفته ای میشه که آپدیتش کردم.حالا میخواستم بدونم این برنامه ی Mobile Tv که به گوشیم اضافه شده کاربردش چیه؟!ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
بدرود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لطفا نظراتتون را در مورد گرفتن رم 2 گيگ براي N73 معمولي بديد و اينكه چه رمي خوبه و باكدوم گوشي بهتر كار ميكنه و سرعتش كمتر كم ميشه
ممنون