به احتمال زیاد گوشی خریداری شده سریال چنج هست ... و این امر در آینده برای دوستتون مشکل ساز میشه ... باز هم مشکل گوشی سریال چنجی!!!:18:نقل قول:
Printable View
به احتمال زیاد گوشی خریداری شده سریال چنج هست ... و این امر در آینده برای دوستتون مشکل ساز میشه ... باز هم مشکل گوشی سریال چنجی!!!:18:نقل قول:
با سلام:11:
دوستان بنده چند روز پیش یه k800 گرفتم ولی یه مشکلی با باطری آن دارم
باتری تا تقریبا 70 یا 80 درصد خوب کار میکنه یعنی وقتی 100 درصد است باهاش چند کار مختلف می کنم و کم کم خالی میشه و من تقریبا راضیم ولی وقتی از حدود 70 میگذره یه دفعه ظرف چند ساعت (مثلا 10 ساعت) اگر بهش دست نزنم و استندبای باشه باتری اش فورا تموم میشه. اگر هم بعد از 70 درصد باهاش کار کنم که به یک ساعت هم نمی رسه که تموم میشه. یعنی آهنگ و سرعت خالی شدن باطری هر چه باتری خالی تر میشه بطور وحشتناکی افزایش پیدا میکنه.
وقتی به 30 میرسه که یک دفعه زودی می ره به صفر!
من شارژ اولیه و ... رو رعایت کردم. مشکل کجاست
ممنون میشم یه آدم خیرخواه کمکی برسونه به این حقیر:41:
در باطري گوشيهاي ديگر 30 درصد در حالت استندباي ميتونه 20 ساعت كار كنهنقل قول:
و 70 درصد هم دو شبانه روز ميتونه كار كنه
با اين حساب باطري گوشي شما ايراد دارد
...............................................
يه حسني كه در گوشيهاي سوني اريكسون هست همين نمايش دادن ميزان شارژ باطري به درصد هست
يعني وقتي مثلا با 30 درصد شارژ اول مثلا دو ساعت موزيك پخش ميشه با 30 درصد شارژ آخر باطري هم به همينقدر ميشه استفاده كرد برعكس گوشيهاي ديگر مثلا نوكيا كه ميزان شارژ باطري را با چند تا خط نشون ميدند كه يك خط اول برابر يا شايد هم بيشتر از بقيه خطهاي ديگر باشد يعني وقتي خط اول تموم ميشه مثل اين ميمونه كه 60 درصد شارژ باطري مصرف شده ...
پست بالا تائيد ميشه.
مشكل از باتري
شما وقتی از بعضی از نرم افزارهای جاوا استفاده میکنید مثلا دیکشنری ، تقویم فارسی و .... گوشیتون خودبخود خاموش نمیشه یا ریست کنه
؟
سه روز کمه؟؟؟نقل قول:
گوشی شما قبلا چی بوده؟؟ اخه هر گوشی که یه کم امکانات داشته باشه زود شارژ خالی میکنه.
سلام بچه ها من قبلا" تو یه انجمن ها قاب کریستال مشکی دیده بودم . تو گوگل هم عکساش هست پس چرا اینجا در هر مغازه ای می رم تا میگم رم می کنند اصفهان کسی آدرس نداره برم بگيرم هان راستی برای k800 میخوام اينم ربطش به این انجمن
واسه منم اینجوریه... نگران نباش سریالش اصلیه...نقل قول:
به نظر من امکانش هست چنین برنامه ای وجود داشته باشه... به این صورت که ما اول میریم این برنامه جاوا رو اجرا میکنیم بعد صفحه کلید رو با تعیین یه رمز قفل میکنیم... و دیکه هر کس بخواد صفحه کلیدو باز کنه باید رمز بده... بعد از اینکه رمزو وارد کرد میتونه از برنامه بیاد بیرونو به کارش ادامه بده...:2: من که خودم نفهمیدم چی گفتم ... هر کی فهمید توضیح بدهنقل قول:
با سلام دوستان من تازه این گوشی و گرفتم
ولی وقتی یه نفر به من اس ام اس میزنه اسمشو که تو لیست مخاطبا درست وارد کردم البته به فارسی به صورت بر عکس رو گوشی میزنه مثلا علی و میزنه "یلع" اگه ممکنه من و راهنمایی کنید
ممنون
چنين نرم افزاري رو من نديدمنقل قول:
فكر نمي كنم هم وجود داشته باشه
اگر ديدي معرفي كن .ما به همينش هم قانع هستيم:10::10::5::5::5::18:
به نظرم طراحي اين جور برنامه اي براي برنامه نويساي جاوا كار مشكلي نباشه ولي مطمئن باشيد خيلي راحت ميشه به گوشي نفوذ كرد
مياد كمي ديگه
فقط بايد صبر كنيد
پچهاي اين مدل از گوشيها خيلي كمه
اگه صبر ايوبي داشته باشيد حتما مياد
سلام از كجا بفهميم CID گوشيمون چنده اصلا اين چي هست؟
مثل CID 49 & Cid 50 و غيره ممنون ميشم يكي توضيح بده
یه کد هست که من فراموشش کردم..
برنامه setool رو باز کن گوشیتو خاموش کن بعد identify رو بزن بعد کید c رو نگه دار یه متن میاد که کل اطلاعات گوشیتو نوشته.
نقل قول:
مرسي گلم
ممنون از راهنمائيت
برای k800 قابلیت منشی تلفنی وجود داره؟
نه همچین قابلیتی نداره.
نرم افزارش هم نیست :41:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه بابا نرم افزارش كجا بود.فكر كنم :31:شما قبلا دي 900 داشتيدنقل قول:
آیا راهی وجود داره که فلش گوشی رو هنگام فیلم برداری روشن کرد
به طور کلی آیا فلش گوشی غیر از عکاسی که یک لحظه روشن میشه میتوان به صورت دستی روشن کرد
فکر نمیکنمنقل قول:
من که تا به حال یه همچین چیزی رو ندیدم
نه اقا همچین قابلیتی نداره:46:نقل قول:
سلام دوستان
یعنی اصلا هیچ راهی برای بهتر شدن کیفیت فیلمبرداری کا 800 نیست؟
خیلی ضایع هست فیلمبرداریش............
بعد یه سوال دیگه> > بعضی وقتها وقتی که میرم تو قسمت pictures جای بعضی از عکسها سیاه نشون میده
یا مثلا جای تصویر اول یه فیلم یکی از عکس هایی که تو گوشی هست میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته اون سیاه شدن جای عکس تو قسمت فیلم ها هم اتفاق افتاده.....
ممنون میشم کمکم کنید.؟!
در مورد فيلمبرداري بگم كه نميشه كيفيتشو زياد كرد ولي ميشه فريم ريتش رو بالا برد (تا 35 فريم)نقل قول:
سلام دوستان
یعنی اصلا هیچ راهی برای بهتر شدن کیفیت فیلمبرداری کا 800 نیست؟
خیلی ضایع هست فیلمبرداریش............
بعد یه سوال دیگه> > بعضی وقتها وقتی که میرم تو قسمت pictures جای بعضی از عکسها سیاه نشون میده
یا مثلا جای تصویر اول یه فیلم یکی از عکس هایی که تو گوشی هست میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته اون سیاه شدن جای عکس تو قسمت فیلم ها هم اتفاق افتاده.....
ممنون میشم کمکم کنید.؟
با درايور دوربين كه تو تاپيكش هست
واسه منم یه مدت اینجوری شده بود بعد خودش درست شد.نقل قول:
الان يک روز ميشه که وقتیSMSمياد توی Inbox ميره اون ته ! (ته تهم نه)
چرا اينطوری شده ؟
یا تاریخ گوشیت رو درست کن.
یا همه مسیجارو پاک کن دوباره بریز.
حجم متوسط عکسای این گوشی چقدره؟
700 تا 900 معمولآنقل قول:
حجم متوسط عکسای این گوشی چقدره؟
اگه خيلي كيفيت داشته باشه تا بالاي 1 هم ميره
آقا چه جوری میشه رنگ روشن شدن دکمه ها یا چراغ زیرشو عوض کرد مثلا قرمز روشن شه؟(در حال حاضر مال من تقریبا زرد کمرنگ روشن میشه البته من قاب گوشیمو عوض کردم چون قبلا تقریبا سفید روشن میشد)
اصلا میشه همچین کاری کرد..... تا حالا کسی عوض کرده یا اصلا تو بازار هست رنگهای دیگش؟
آخه من یه k750 دیدم که چراغ زیر دکمه هاش آبی روشن میشد.
[QUOTE=Farshadd;1905273]سه روز کمه؟؟؟
گوشی شما قبلا چی بوده؟؟ اخه هر گوشی که یه کم امکانات داشته باشه زود شارژ خالی میکنه.[/QUOT
سلام بچه ها
من تازه این گوشی رو خریدم شارژش زود تموم می شه ینعی 15 تا 30 دقیقه که آهنگ گوش می کنم شارژش تموم می سه آبا باتریش خرابه و این که آیا باتری p990 به k800 می خوره؟
واسه شما چجوري زرد روشن ميشه ؟؟؟نقل قول:
آقا چه جوری میشه رنگ روشن شدن دکمه ها یا چراغ زیرشو عوض کرد مثلا قرمز روشن شه؟(در حال حاضر مال من تقریبا زرد کمرنگ روشن میشه البته من قاب گوشیمو عوض کردم چون قبلا تقریبا سفید روشن میشد)
اصلا میشه همچین کاری کرد..... تا حالا کسی عوض کرده یا اصلا تو بازار هست رنگهای دیگش؟
آخه من یه k750 دیدم که چراغ زیر دکمه هاش آبی روشن میشد.
ك800 با قاب مشكي بنفش روشن ميشه
البته شايد واسه شما قهوه اي هست
فك نكنم بشه عوضش كرد
آره باتري پ990 بهش ميخورهنقل قول:
سلام بچه ها
من تازه این گوشی رو خریدم شارژش زود تموم می شه ینعی 15 تا 30 دقیقه که آهنگ گوش می کنم شارژش تموم می سه آبا باتریش خرابه و این که آیا باتری p990 به k800 می خوره؟
نه مال من مشکیه ولی من قابشو عوض کردم دکمه هاشم عوض کردم به خاطر همین تقریبا زرد روشن میشه.....
دکمه های قاب مشکی سفید مایل به به بنفشه.....درسته؟
من قاب قرمز گرفتم میخواستم دکمه هاشم قرمز روشن شه که یک دست بشه به خاطر همین سوال کردم......
[QUOTE=uzumaki_naruto;1918729]در مورد شما باطري خراب هست ( البته نميدونم آب بندي كردي يا نه )نقل قول:
در مورد اينكه ايا باطري P990 به كا 800 ميخوره يا نه : آره ميخوره موردي ندارد
حتي باطري كا810 و فكر كنم يه مدل ديگه هم اگه اشتباه نكنم Z530 به كا800 ميخوره
و البته دوام باطري كا810 كمي بشتر از كا800 هست
در مورد رنگ LED زير دكمه ها همه رنگشون يكيه اين قوطيهاي متفاوت ( با رنگهاي متفاوت ) هست كه رنگشو تغيير ميدند
[quote=golmohammadi;1920118]آقا "آب بندی" یعنی چی؟ کار خاصی باید انجام داد غیر از شارژ اولیهنقل قول:
منم باطریم خیلی ضعیفه
راستی من یه چیزی شنیدم صحت داره:
باطری اصل, استیل کدر داره و تقلبی, استیل براق
من دو تا باطری تقلبی دیدم (زود تموم می کردن) هر دو براق بودن
دو تا باتری اصل دیدم (دیر تموم میکردن) کدر بودن
یعنی وقتی پشت دو تا باطری رو کنار هم میگیری قشنگ یکی مات یا کدر و دیگری براق است.
آیا نظریه اثبات میشه؟!
[quote=golmohammadi;1920118]در باره آب بندی اگه می شه توضیح بدین و این که باطری اصل رو چطور می شه تشخیص دادنقل قول:
[QUOTE=hossein1991;1922423]منظور از آب بندي اره همون شارژ اوليه هست كه خيلي مهمه بدين صورت كه موقعي كه گوشي تازه گرفته شد بايد به مدت 12-16 ساعت در شارژ (بدون قطعي) بمونه و در بعضي موارد شايد ميزان ساعت بيشتر يا كمتر از ايني كه گفتم باشه و در مورد K800 هم دقيقا يادم نيست ( معمولا در دفترچه نوشته ميشه )نقل قول:
و بهتر است در اين حالت گوشي خاموش باشد البته زياد مهم نيست
در مورد نحوه تشخيص باطري اصل از غير اصل زياد اطلاعات ندارم و اگه دوستاني كه در اين مورد تجربه دارند كمك كنند خيلي خوب ميشه
راستي يه چيز ديگه باطري K810 به K800 ميخوره و كمي هم عمر باطريش بيشتر از K800 هست ( فكر كنم 1 ساعت در مكالمه) كسي تا حالا اين تجربه را داشته ؟ اخه منم ميخواستم يه باطري بگيرم گفتم K810 بگيرم شايد بهتر باشه .
چند روز پيش تو گوشي يكي از بچه ها ديدم(k800) كه وقتي وارد قسمت فيلم ميشي (view اون 3*3) فيلمها رو بدون اينكه بازش كني خودش نشون ميداد يعني تو همون حالت كوچيك. اما من اين قابليتو ندارم.
موضوع چيه؟:19::19::19:
گوشيشو حدوداً 5 ماهي خريده.
من يه گوشي ديگه اي كه حدوداً يه ماه خريدن ديدم اينطوري نبود:41::41::41:
كسي ميدونه چي به چيه؟:5::5::5:
اره در اين حالت موقعي كه رو فيلم واي ميسي فيلم را نشون ميدهنقل قول:
پس ظاهرا گوشيهاي جديد كيفيت ثابق را ندارند براي اينكار هم هيچگونه تنظيمي وجود نداره كه بگيم اشكال از تنظيماتش هست