بابا ایول... به این میگن یه خبر خوش... به قول zed2 حمله....!!! :19:
فکر کنم فریاد من رو که در چند پست قبل گفتم "اینا به نظر میاد که دیگه اشتیاقی به راه اندازی مجدد ندارن" رو شنیدن... :27: البته یه تیکه هم اضافه کردن که پول بدید و امکانات بیشتر بگیرید که بگن "آره ما داشتیم سایت رو پیشرفته میکردیم"... :27: درضمن یوزر منم زنده س... به نظر میاد اطلاعات زیادی رو در این حمله انتهاری از دست نداده باشن (برعکس چیزی که قبلاً میگفتن که "آی بدبخت شدیم فلان شدیم backupمون قدیمیه فلانه ای ملت مسلمان بترسید از روز قیامت و ناپدید شدن تورنتایی که چند ماه آخر اضافه کردید"...!!! :دی
آره...
--------------------------
در ضمن دوستان به همه تون توصیه میکنم این تورنت فیلم 2012 رو که نسخه R5 از فیلمه (DVDrip ش خالی بندیه) رو تجربه کنید (صفحه قبلی لینکشو گذاشتم)... واقعاً ترکونده... تا الان بیش از دو میلیون و 100 هزار peer و حدود یه میلیون seeder داره... واقعاً تورنت ترکیده که میگن یعنی این... عکسو نیگا (به اون tracker ی که اون پایین پررنگ کردمم دقت کنید... به نظر ترکر خیلی باحالی میاد... احتمالاً تمام جمعیت روسیه توی اون ترکر دارن تبادل اطلاعات میکنن :18:... از این به بعد به تورنتامون اون ترکرم اضافه کنیم شاید فرجی شد... :27:) :
کد:
http://i.imagehost.org/0154/12-14-2009_5-35-34_AM.jpg