حتی ویندوز رو دوباره هم نصب کردم ام باز هم این پیغام رو میده و چند دقیقه بعد این پیغام سیستم ریست میشه:41:.نقل قول:
Printable View
حتی ویندوز رو دوباره هم نصب کردم ام باز هم این پیغام رو میده و چند دقیقه بعد این پیغام سیستم ریست میشه:41:.نقل قول:
سلام و خسته نباشیدنقل قول:
در Control Panel برو Regional and language
/Administrative
Change system ocal...
رو بزن و از کرکره موجود persian رو بزن و ریستارت حتمآ بکن.
پس از ظاهر معلوم شد که سرویس پک یک در مورد بعضی نرم فزارها مشکل سازه که حتمآ نسخه های جدید سازگار می باشند.در این صورت شاید کار کنه flash_player_active_xنقل قول:
پیش فرض انگلیسی رو از Regional and language به عنوان انتخاب اول قرار بده در سربرگ...Keyboard and languageنقل قول:
و /OK انتخاب زبان انگلیسی / General / Change keyboard
Control Panel\AutoPlay کلیه تنظیمات در دسترس شماست.نقل قول:
از یک نسخه دیگه ویندوز بزن.چون بعضی ورژن های قدیمی ویستا این مشکل را دارند.نقل قول:
اون درایوی که ویندوز میزنی از بوت نصبش کن. قبل از نصب ویندوز جدید کاملا هم فورمتش کن.
در یک درایو دیگه نصب کن.تا اون اطلاعات هارد هم عوض بشه.
با سلام
من میخواستم کامپیوتر رومیزی خودم رو که ویندوز XP داره با لپتاپ که ویندوز ویستا Home Basic داره شبکه کنم اونم با 1394.
چطوری این کار رو انجام بدم؟ برای بازی میخوام.
با تشکر
ممنون یه ویستا دیگه دارم اونو نصب میکنم ببینم مشکل حل میشهنقل قول:
از یک نسخه دیگه ویندوز بزن.چون بعضی ورژن های قدیمی ویستا این مشکل را دارند.
اون درایوی که ویندوز میزنی از بوت نصبش کن. قبل از نصب ویندوز جدید کاملا هم فورمتش کن.
در یک درایو دیگه نصب کن.تا اون اطلاعات هارد هم عوض بشه.
سلام من چند وقت پیش ویستا نصب کردم درایور مودمو نمی شناخت دوباره Xp نصب کردم و درایور مودمم رو دانلود کردم در کنار Xp ویستا نصب کردم ومشکل مودم حل شد اما این دفعه کارت صدا مشکل پیدا کرد در ابتدا وقتی که نصب می کنم مشکلی نداره اما بعد ریستارت وقتی که باید ویندوز بالا بیاد نمیاد وصفحه ی آبی ظاهر میشه درایور صدای من Ac 97 است لطفا کمک کنید؟
درایور کارت صداتم دانلود کن نسب کن!نقل قول:
البته نباید همچین مشکلی پیش میومد
بعد صفحه آبی یک بار اومد یا هر دفه میاد!!!
هر دفعه که قراره ویندوز بالا بیاد اینطور میشه ولی برام عجیبه اخه قبلا ویستا که نصب بود با کارت صدا هیچ مشکلی نداشتم حالا نمی دونم چرا اینجوری شد شاید اشکال از یه چیز دیگس؟؟؟؟
; درایور کارت صوتیت با نصب درایور مودم خرابی به وجود میاره آخه با نصب مودم , صدای مودم هم نصب میشه و چون سازگاری نداره بنابراین صفحه آبی رو میاره
با سلام
من هر بار کامپیوتر راد ریستارت یا خاموش میکنم resolution به حداقل ممکن میرسد ازنصب کارت گرافیک هم مطمئن هستم
درایور رو خوده ویستا تونست نصب کنه یا از نت گرفتی نصب کردی؟
اگه خوده ویستا نصب کنه نباید مشکلی پیش بیاد شاید کارتت قدیمی هست.
مشکلم حل شد تنظیمات msconfig را دستکاری کرده بودم
لطفا بفرمایید پارتیشن اصلی که می خوام ویستا نصب کنم در اینجا c کلا باید چند گیگ فضا براش اختصاص بدم؟
اگه میخوای دیگه مشکل پارتیشن بندی نداشته باشی 35 گیگ اگه برنامه خیلی زیاد نصب نمیکنی 20 گیگ هم کافیه چون ویستا search رو تو ویستا index میکنه فضا زیاد میخواد
و اینکه ویستا بعد نصب چقدر جا می گیره?
من توی پارتیشن اصلی برنامه نصب نمی کنم (توی سایر پارتیشن ها می ریزم) و می خوام فضای هاردو به درایو و پارتیشن های دیگه بدم تا پارتیشن و درایو c
این مشکل از چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وقتی cd را داخل cd-rom می زارم autorun اجرا نمیشه!
چه طور می تونم autorun را فعال کنم؟
همون 35 گیگ بسه البته خوده من رو 40 گیگ نصبش کردمنقل قول:
سلام من نمیدونم چطوری Recycle Bin از روی دسکتاپ پاک شده و چطوری میتونم برش گردونم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
قبلا کامل توضیح دادن! حالا من خلاصه میگمنقل قول:
راست کلیک روی دسکتاپ بعد Personalize بعدشم Change desktop icons (گوشه چپ بالا)
فرق ویستا32بیتی با 64بیتی تو چیه؟
اساسا فرق سیستمهای 32بیتی با 64بیتی تو چیه
دمتون گرم فقط توضیح کاملی بدید.
only madonna
Vista 64-bit only runs on 64-bit Processors. Most recent CPUs are 64bit, but specifically all Intel Pentium D, Xeon, Core 2 and Extreme Edition CPUs or newer, and all AMD Turion, Opteron, and Athlon64 or newer support 64-bit computing. Refer to this CPU List for more details. If your CPU is not 64-bit capable then you cannot install or use Vista 64-bit. Vista 64-bit requires that all device drivers be designed specifically for 64-bit and that they be signed.Vista 64-bit cannot use 32-bit drivers.نقل قول:
And can only use unsigned drivers with a tedious workaround at each bootup. This can mean that some older or less popular hardware may never receive 64bit signed drivers, because of the extra costs to the hardware manufacturer of development and having them signed. Vista 64bit can use more than 4GB of RAM efficiently, as the 4GB RAM limit is a technical limitation of the 32bit architecture. Vista 64bit does not support 16-bit programs, and while it can use all 32bit programs, there are usuallyno performance benefits when doing so. Only programs designed specifically for 64bit computing will have improved performance under Vista 64-bit.
سلام به همه عزیزان دوستان میخواستم بدونم کسی بلده تم روی ویستا نصب کنه
اگه بلدین ممنون میشم شون به کل فرق میکنه با Xp
سلام دوست عزیز!
من چند وقت پیش ویندوز دومم رو که روی هارد جی بود عوض کردم ولی متاسفانه بعدش متوجه شدم که تمام فایل های تصویری و کلا تمام فایل ها از روی هارد پاک شده.
با هیچ نرم افزاری هم نتونستم ریکاوری کنم.فایل های خیلی مهمی بودن.اگـــــــه کمکم کنین خیلی ممنون میشم
با تشکر
سلام.فکر نمیکم دیگه قابل بازیافت باشه .چون درایو G شما فرمت شده.اما اگر full format نشده باشه فکر کنم بشه برشون گردوند.با برنامه System Restore .
موفق باشی غزیزم
سلام
میخاستم ببینم چرا کارت کپچر نصب نمیشه رو ویستا
همچنین این سی دی های Magic Pack MRT هم هیچیش نصب نمیشه
چرا؟
من از دست این مودم زولتریکس به تنگ اومدم . روی xp خوبه ولی روی ویستا نصبش میکنم و تا ویندوز رو ریستارت میکنم پیغام میده که مودم رو نمیشناسه و بعد من باید مودم رو پاک کنم و دوباره add کنم تا بشناسه . ضمنا بگم که درایورش ویستای 32 بیتیه که با ویستای سیستم بنده که اونم 32 بیتیه هم خونی داره ولی مثل درایور ویستای 64 بیتی چیزی برای ستاپ نداشت و سیستم اونو میشناسه . نمیدونم ؟؟!! شایدم درایورم ناقص باشه . به هر حال این همون درایوری بود که تو سی دی اش هستش .
اگه دوستان و اساتید مودم دیگه ای در نظرشون هست که با ویستای 32 بیتی ultimate sp1 به خوبی کار کنه معرفی کنن . لطفا .
اموزش کاملش رو برات گذاشتمنقل قول:
با فایل ها و همه چی...
پسورد: ORIGINAL
ولی حواست باشه که یه ذره شاید مشکل پیدا کنی بعد با سیستمت چون داری فایل های ویندوزت رو دستکاری میکنی
کد:http://www.2shared.com/file/3591870/be337662/INSTALL_VISTA_THEMES.html
بهترین برنامه ACTIVE UNDELETE هست احتمالا میتونه کمکت کنهنقل قول:
منظورت چیه نصب نمیشه؟؟نقل قول:
چه نوع کارتی استفاده میکنی؟؟
سلام. یه هفتس که دیگه ویندوز هیچ usb درایوری رو نمیشناسه مثلا مثل رم ریدر و رم گوشی و فلش دیسک! خلاصه هر usb که درایور باشه رو نمیشناسه! میشناسه حتی مثلا اسمشو اینچیزا رو میگه ولی بعدش میگه که درایورشو نصب باید کنی!!! قاط زده!!! مشکل از چیه؟
منم همین مشکل و داشتم ولی یکم بهش ور رفتم درست شد :13:نقل قول:
سلام من قبلا ویندوز ویستا رو نصب کردم اما هالا که نصب کردم بعد مدتی صفه آبی باز میشه و بعد ریستارت میشه مشکل از چی هست آیا ویروسی شده یا مشکل دیگه داره لطفا راهنمایم کنید
این Error را میده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کارت صوتیم هم از روی خودت دی وی دی نصب کردم اما یه بار که میام تو ویندوزکار میکنه یه بار نه
یعنی کارش عشقیه!!!!
چرا؟
کسی راه حلی نداره واسه مشکل من؟
سلام
من از اون موقه که ویستا دارم ، text هاي معمولي فارسيم به هم ريخته ! اگه کمک کنین ممنون میشم .
یه مشکل دیگه که هست ، بعضی وقتا که اینترنت رو قطع میکنم یهو صفحه آبی میاد !
لپتاپ dell دارم .
دوستان 90% مشکل صفحه ابی به خاطر نصب نادرست درایور یا ضعیف بودن ان قطعه برای ویستا مخصوصا نصب نادرست bios کامپیوتر که بیشتر مشکلا یا اینه یا VGA
حتی بعضی مواقع نادرست وصل کردن قطعات به mother board هست که ویستا روش خیلی حساسه
حتما درست بودن این موارد را چک کنید
سلام
من ویستای 32 بیتی نصب کردم چند تا سوال دارم :
1. برای نصب نسخه ی 64 بیتی حتما باید مادربوردمون AMD باشه؟!
2. تو نسخه ی 32 بیتی فونت فارسی نداره موقع نصب فونتای دیگش سی دی رو می زارم می خوام آدرس بدم اصلا گزینه ی Next روشن نمی شه!!!دلیلش چیه؟!
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
1-نه لازم نیست AMD باشه
2-مگه dvd نصب شما فرق داره؟ چون در حالت عادی همه ی فونت ها نصب میشه و فقط لازمه شما بری PERSION رو انتخاب کنی
چرا کسی جواب نمیده؟؟؟
اگه کسی بلده آموزش کامل نصب تم روی ویستا !!!!!!!!!!!!
به سوالا جواب نمیدین حداقل خجالت نکشینو بیاین بگین که بلد نیستیم!!
اصلا به روی خودشونم نمیارن!
این بخش 3 تا مدیر داره فقط واسه خوشگلی!!!