میگن نمیدن یا کلا ندارن؟نقل قول:
Printable View
میگن نمیدن یا کلا ندارن؟نقل قول:
نه دارن خیلیا استفاده میکنننقل قول:
طرح ۳۶۰ فقطبرایکسانی هست که میین نت پوشش داره در منطقه ولی کیفیت لازم نداره که در زمان نصب ، نصاب تشخیص میده و با هزینه اضافه نزدیک ۱۰۰ هزار تومان فعال میشه که فقط روی مودم بی ۶۱۲ فعال میشه
حالا اگه شما تونستی راضیشون کنی خبری بده
اکه هم تونستی توی مبین نت اشنا پیدا کنیکه حله دیکه
خبر بده
سعیدجان بنده که همین یک ماه پیش خریدم اگه خاطرت باشه.نقل قول:
اما این حرف دوستمون به این معنی هست که ظاهراً دیگه آنتن هم نداشته باشی نمیدن.
اصلا نباید به اپراتور بگی. باید به کارشناس یا یه نماینده بگی تا برات فعال کنه. یه چیزی بهشون بدی، فعال میکنن.
من زنگ زدم میگه مودم رو عودت بده و برو یه شرکت دیگه.دیگه حساب کنید اینو میگن ولی حاضر نیستن 360 بدن.
يه ماه ديگه اشتراك من تموم ميشه. قطعاً همينمارو ميكنم من.نقل قول:
واقعاً كلافه شدم از مبين.يه سري سايتا هستند كه با نت مبين فـيلتر شدن و باز نميشن ولي تو بقيه اينترنتا بازن. حتي از طريق سايت رفع فـيلتر كه ادرس سايتارو ميدم، ميگه كه اين سايتا فيـلتر نيست!!
مبين نت متاسفانه اين سه چهار هفته اخير، خيلي خراب كرده
پس طاهرا دیگه فعال نمیکنننقل قول:
به نظرم مودم رو اصلا به شرکت نده اگه بی۶۱۲ داری و فریمورش ۱۹۶ نیست انلاک کن حالشو ببر
اکه هم نه تو سایت بذار بفروش نده به شرکت
میاد ۱۵۰ میخره مودم و تمیز میکنه ۴۵۰ میندازه به مشترک جدید از خدا بی خبر
بازم ۱۹۵ شکایت کن و مطرح کن که طرحی دارن به اسم ۳۶۰
تنظیم مقررات میاد در مرحله اول شکایتو بدون دخالت میفرسته واسه مبین نت و ۱۰ روز محلت میده
اینجا از خود مبین نت تماس میگیرن و سعی میکنن که راضیت کنن و میگن شکایت رو پس بگیر
حالا اکه بعد از ۱۰ روز مشکل حل نشد خود تنظیم مقررات وارد میشه
شرکت ها خیلی از تنظیم مقررات حساب میبرن
والا چیبگمنقل قول:
کاشکی منم همون اول فعال میکردم
نصاب واسم تست گرفت روخود مبین نت دیدم۴۰ مگ سرعته گفتم پس حله دیگه نمیخاد
بعد به مرور زمان سرعت کم شد
الان رو ۲۰ ۲۵ مگ قفل شده قشنگ معلومه یه ذره هم بیشتر نمیشه سرعت
انتن هم ۴ خط
کاملا درسته دقیقا همین بلا سر من اومد حدود یکماه پیش.... طرح 360 فعال کرده بودم مودم b612 که واسه من فرستاده بودن کاملا مشخص بود که استفاده شده قبلانقل قول:
میشه بفرمایین از کجا به این نتیجه رسیدین؟نقل قول:
رو هوا که نمیشه یه چیزیو گفت
دوستان از تهران کسی مودم برای فروش نداره؟
داداش از آداپتور و خود مودم که یه مفدار سر و وضعش کثیف بود معلوم بود که قبلا یکی ازشون استفاده کردهنقل قول:
تو دیوار سرچ کن، هستند کسانی که نماینده مبیننت هستند. باهاشون تماس بگیر، اینها میتونند فعال کنند. اصلا کاری با اپراتور نداشته باش.نقل قول:
من خودم اول که درخواست کارشناس کردم، طرف وقتی زنگ زد گفتم به شرط ۳۶۰ میخوام حتی اگه آنتن مبیننت خوب باشه. طرف هم بچه خوبی بود، گفت ردیفش میکنم. اومد و حتی با اینکه مبیننت آنتن خوبی داشت، ۳۶۰ رو واسم فعال کرد و رفت.
شما هم دنبال نماینده و کارشناس باش. اگه برات ارزش داره بهش بگو یه شیرینی هم بهت میدم، اوکی میکنن. اپراتورها اصلا چیزی حالیشون نیست.
چندتا از این سایتها رو میگی که فیلتر هست؟ من همچین چیزی تاحالا ندیدم. بگو ما هم تست کنیم.نقل قول:
چیزپیانها که یه مدته به مشکل خورده و فقط چندتا کار میکنن، اما سایتی که همهجا باز باشه و روی مبیننت فیلتر باشه، تاحالا برنخوردم.
Palringo.comنقل قول:
و همچنين اپ palringo
ديشب با شاتل و همراه اول و ايرانسل باز ميشدن. ولي با مبين نت ----- بودن.
الان تست كردم با همراه اول هم باز نميشه ولي با شاتل باز ميشه
خدمت دوستان گلم سلام جهت اطلاع دوستان عزیز باید عرض کنم چیزی به نام مودم ۳۶۰ درجه نداریم مودما همشون یکی هستند این سیم کارت هست که قابلیت ریجستر شدن به شبکه همره اول رو پیدا میکنه یعنی اگه شما سیم کارت ۳۶۰ درجه رو توی هر مودمی اعم از جیبی یا رو میزی بزاری انتن میاره فقط باید apn رو دستی وارد کنید و رومینگ دیتا رو فعال کنید من اینا رو تست کردم وصد در صد مطمعن هستم
- - - Updated - - -
خدمت دوستان گلم سلام جهت اطلاع دوستان عزیز باید عرض کنم چیزی به نام مودم ۳۶۰ درجه نداریم مودما همشون یکی هستند این سیم کارت هست که قابلیت ریجستر شدن به شبکه همره اول رو پیدا میکنه یعنی اگه شما سیم کارت ۳۶۰ درجه رو توی هر مودمی اعم از جیبی یا رو میزی بزاری انتن میاره فقط باید apn رو دستی وارد کنید و رومینگ دیتا رو فعال کنید من اینا رو تست کردم وصد در صد مطمعن هستم
- - - Updated - - -
سلام من ساکن اصفهان هستم
اینترنت ثابت مبین نت از لحاظ سرعت و پینگ چطوریه؟ من بیشتر سرعت باز کردن صفحات مهمه
مودمش رو نمیشه خودت انتخاب کنی؟
نقل قول:
سلام.. کاملا درسته منم تست کردم با همین سیمکارت 360 مبین نت میشه رو گوشی یا مودم 4g رو حالت رومینگ همراه اول هم ازش استفاده کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله، این قابلیت سیمکارت هست.نقل قول:
البته تنها مودمی که همزمان هر دو شبکه TD و FD رو ساپورت میکنه، B612 هست.
باز معلوم نیست چه خبره یهو پینگ رو 150
یهو میشه 500!!!!!!!!!!!!!
دوستان الان مودم b612 رو داشته باشیم اتومات 360فعال میشه یا باید با وجود مودمم از مرکز فعالش کنن؟
نه فعال نیستنقل قول:
باید خود مرکز فعال بشه
در واقع مودم طرح ۳۶۰ با غیر ۳۶۰ فرقی نداره
تفاوت تو سیم کارته
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ینی برا یه سیمکارت 100تومن بیشتر میگیرن؟نقل قول:
تقریبا بلهنقل قول:
برا یکی از آشنا ها هفته پیش تو شیراز می خواست فعال کنه گفته ۶ ماهه با ۲۰۰ گیگ ۶۰۰ تومن
در ضمن معمولا فعال نمی کنن مگر اینکه نصاب بیاد خونه بررسی کنه و td خوب خط نده و سرعت کم باشه اون موقع فعال می کنن
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
من ۲ روز پیش ۳۶۰ برام فعال کردن. البته بعد از گذشتن از هفت خوان رستم. و در ضمن بدون هزینه اضافی. روی آنتن tdd سرعت آپلودم خیلی پایین بود.
من ۲ روز پیش ۳۶۰ برام فعال کردن. البته بعد از گذشتن از هفت خوان رستم. و در ضمن بدون هزینه اضافی. روی آنتن tdd سرعت آپلودم خیلی پایین بود.
دوستان من یه b612 دست دو خریدم. الان سیمکارت مبین نت خودم که اونم tdlte هست روش بندازم کار میکنه؟
اگر آنلاک باشه و یا لاک خود مبین نت باشه بله باید کار کنه
شما تبدیل وایمکس بودید؟ چون تبدیل وایمکس هزینه نمیگیرن.نقل قول:
میشه بگین چجوری؟نقل قول:
چون جدیدا اصلا راحت فعال نمیکنن
میگم که خیلی به سختی. نصاب اولی که میگفت نمیشه و روی مودم b612 نمیشه باید درخواست بدی و یه مودم دیگه بهت بدن که البته چرت میگفت. داشت میپیچوند. بعد از یه هفته زنگ زدم گفتم سرعتم کمه. بعد از کلی کلنجار رفتن و اینکه مودم رو جایی گذاشتم که انتن ضعیف باشه قبول کردن کارشناس بیاد. کارشناسه هم خیلی ادم مثبتی بود. نیم ساعتی بررسی کرد و با ارفاق مشکل رو قبول کرد. با شرکت صحبت کرد و بهشون قبولوند که کیفیت خوب نیست. رفت و بعد از 3 روز تماس گرفتن و گفتن تنظیمات مودم رو بذار رو fdd به جای tdd. گذاشتم و تمام.نقل قول:
تشکرنقل قول:
بعد از فعال سازی ۳۶۰ کیفیت و سرعت اینترنت چجوری شده؟
اگر امکان داره تست سرعت برارین با سرور خارجی
کاملا بستگی به کیفیت اینترنت همراه اول منطقتون داره. اگه کیفیتش خوبه اینم همون میشه. فقط موضوع اینه که سرعت روی ۴۰ مگ محدود شده.نقل قول:
نقل قول:
دقیقا همینطوره تنها عیب مبین نت همین محدودیت سرعت روزانه 40 مگ و مخصوصا محدودیت سرعت شبانه 4 مگشه.... منطقه ما سرعت نت همراه اول راحت 100 مگ میده
به نظرم اگه همه اعتراض کنیم شاید سرعتو افزایش بدن مخصوصا سرعت شبانه رو که خیلی پایینه
راهی برای اعتراض می شناسید ؟نقل قول:
کدوم سانسور شکن ها روی مبین نت جواب میدن ؟
ufo vpnنقل قول:
seed4me
express
ultimate vpn
any connect
سلام
غیر از مسائل مشخص مثل پورت LAN، فرق بین مودم جیبی و رو میزی در چی هستش؟ آیا مودمی میتونم بگیرم که بعدا رو ایرانسل هم بتونم استفاده کنم؟
گيرندگي كمتر نسبت به مودم روميزينقل قول:
عدم پشتيباني از سيمكارت و باندهاي FDD كه در نتيجه طرح 360 رو نميشه رو اين مودم گرفت.
اگر بشه مودم رو آنلاك كرد، ميشه برا td-lte ايرانسل هم استفاده كنيد. در غير اينصورت فقط td-lte مبين نت. تا اونجايي كه اطلاع دارم، در حال حاضر روشي براي آنلاك كردن اين مودم وجود نداره.
اين مودم بدرد كسي ميخوره كه مثلاً در جايي باشه كه براي چندين ساعت دسترسي به پريز برق نداره و البته تحت پوشش خيلي خوب از اينترنت مبين نت باشه.
در كل خريد اين مودم اصلاً پيشنهاد نميشه به جز در موارد خاص و ضروري
دوست خوبمون توضیحات کامل رو دادن و من فقط تکمیل میکنم صحبت هاشون رونقل قول:
با مودم جیبی به هیچ عنوان نمیتونید در حال حرکت به اینترنت مبین نت وصل بشین و کیفیت اینترنت در حال حرکت به شدت پایین میاد
این صحبت های کارشناس نبین نت هست
با این مه مودم جیبی هست ولی برای هر بار استفاده باید مودم در جای ثابت قراربدید و استفاده کنید
قیمت شروع این مودم بسیار زیادتر از مودم ثابت مبین نت هست
اگر واقعا به دلایل خاص اختیاج به مودم جیبی و با قابلیت mobility دارید دور این مودم رو خط بکشید
و بجاش یه مودم جیبی خوب و با کیفیت بگیرید و از سرعتش لذت ببرید