از دوستان میخوام بگن که کدوم یکی از این خطا بهتر عمل میکنن از نظر Dn و Up و دلیلش رو هم بگید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
از دوستان میخوام بگن که کدوم یکی از این خطا بهتر عمل میکنن از نظر Dn و Up و دلیلش رو هم بگید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت چپنقل قول:
روی 9 مگ snr =32
روی 3.5 مگ snr = 4
*هر چقدر مقدار snr در ریت مساوی بالاتر باشه بهتره
* افزایش ریت کاهش snr رو بدنبال داره
* در مجموع بدلیل اینکه ریت و snr خط سمت چپ بالاتره پس وضعیت خط به مراتب بهتر از دیگری هست
LG G2
حالا پیگیر می شم ببینم. ولی این از لحاظ شبکه این کار vci نیست.نقل قول:
مگه این که خون تهرانی ها رنگین تر باشه که بخواند از ما جداشون کنن.
جدا هستن نمونه مخابرات که فقط برای تهرانی ها نامحدود دارهنقل قول:
چند میدین؟نقل قول:
دوستان
برای تخلیه خط حتمن باید ISP درخواست تخلیه به مرکز مخابراتی بفرسته؟ نمیشه خود مشترک مستقیم بره مرکز مخابراتی و اونجا درخواست تخلیه بده؟
خیر باید بری ISP درخواست بدینقل قول:
فروش رفته :n06:نقل قول:
سلام دوستان.
این قابلیت خرید هارد اکسترنال توی باشگاه مشتریان کی راه اندازی میشه؟ :n02:
دوستان مظنه امتیاز باشگاه چقدره؟
بسیار ممنون از شما ، فقط یه سوال چطوری میشه این مشکل رو در خط سمت راست حل کرد؟نقل قول:
البته سیم های تلفن تو خط سمت راستی بدون روکش به هم وصل شده و به داخل منزل کشیده
شده منظور از بدون روکش سر سیم ها هست نه کل سیم.
ببین سولفاته نشده اگر شده که درستش کن در ضمن از پریز هم استفاده نکن مستقیم وصل کن به اسپلینترنقل قول:
یه زمانی بهترین خط داشتم نمیدونم چی شد 2 ماهه راس ساعت 16:50 هر روز مودم رانژش میپره بعد که وصل میشه رو 7 مگه
کلی هم تماس گرفتم تیکت زدن از مخابرات هم پیگیری کردن گفتن مشکلی از اون سمت هم نیست جالبه سیم یه راست از خود کافو دم منزل کشیدم به اتاق بازم مشکل حل نشد
این یک ماه و خورده ای هم دیگه نموم بشه میرم واسه تخلیه چون عملا دیگه پارس بدون دانلود شبانه معنی نداره
احتمالا گذاشتن دم عید رونمایی کنننقل قول:
فوقش رونمایی هم بشه کسی امتیازشو نداره بخرهنقل قول:
280 امتیاز باشگاه مشتریان موجود هست و بصورت ترافیک یا یک روز زمان اضافه با قیمت خوبی میدم.هر کی خواست پ.خ بده.
من که 30 روزم تمام شد تخلیه بای بای پارس افلاین.
زنگ زدم پشتیبانی میگم پارس افلاین میگه بله بفرمائید جالبیش اینه که خودشون هم قبول دارن بعد میگم اینترنت من 1 روز کامل مشکل داشته چیکار کنم میگه مشکل از زیرساخته و به ما ربطی نداره:n04: من میخوام بدونم کی مشکل به شما ریط پیدا میکنه ؟؟؟؟؟
مال مردم خور کثیف
امتیاز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما را خریداریم با نون خشک و هر چی دارید. :D
:n02:نقل قول:
تازه اینجا میگم پروفایل گیم فعال کن میگه پیروفایل گیم چیه !:n34:
دوستان من سرویسم داره از پارسآنلاین تموم میشه، چون شبانه هم نداره میخوام برم سراغ یه ISP دیگه. مرکز مخابراتی کاشانی تهران هم ماشالا همیشه شلوغه و اکثر شرکتها پورت خالی ندارن. تو این چند وقته با خیلی از اینا تماس گرفتم اکثرن پورت خالی ندارن:
1. آسیاتک گفت اول باید خطت رو از شرکت قبلی تخلیه کنی بعد دوباره زنگ بزنی اگه پورت خالی داشتیم بهت میدیم اگه نبود میذاریمت تو لیست انتظار. (چون مرکز شلوغیه اینجا، معلوم نیست کی پورت خالی گیرم بیاد. 1 هفته، 2 هفته، 1 ماه ، 2 ماه یا بیشتر.)
2. شاتل که گفت فعلن پورت خالی نداریم. اما لااقل اسم و شماره تلفن رو گذاشت تو لیست انتظار. گر چه معلوم نیست کی پورت خالی پیدا کنه. ضمن این که تو تاپیک شاتل دیدم که تغییر سرویس توش گیر و گور زیادی داره. باید زنگ بزنی به شرکت، پول واریز کنی کارت به کارت. تا بعد از 1 روز سرویست عوض بشه.
3. شهراد شبکیه هم مثل سابق تو مرکز مخابراتی ما پورت خالی داره. اما چون یه جورایی نماینده فروش و شریک تجاری آسیاتکه، ضمن داشتن بدیهای آسیاتک، بدیهای خاص خودش رو داره. کیفیت سرویسهاش از آسیاتک بدتره.
4. شرکتهای دیگه هم اغلب تا اسم مرکز مخابراتی کاشانی رو میشنون گوشی رو قطع میکنن.
5. اپراتورهای موبایل هم تو محدوده ما آنتندهی بدی دارن. حتی تو 2G هم ما پوشش مناسبی نداریم و نمیشه حداقل برای یکی دو ماه اینا رو جایگزین ADSL فعلیم کنم.
دوستان چه پیشنهادی دارن؟
بهترین راه استفاده از سیستم پوینت تو پوینت شاتل هستنقل قول:
به آسیاتک نمیگفتی تخلیه نکردم !:n02: زنگ بزن بگو خط تخلیه هست پورت خالی دارین یا نه؟نقل قول:
پیشنهاد من اینه که وایرلس بگیر
نه دیگه. سیستماشون آنلاین شده. همون جا شماره خط رو میگیره چک میکنه میبینه از شرکت دیگه روش سرویس دارم.نقل قول:
راستش وایرلس برام عملیاتی نیست. چون باید تو مشاعات آپارتمان و مجتمع دکل و آنتن نصب بشه که احتیاج به مجوز هیأت مدیره مجتمع داره.
فعلن ایدهای که به ذهنم رسیده این بود که برم یه خط جدید بگیرم تا این پارسآنلاین فعلی رو برای رفع احتیاج از دست ندم. بعد که خط جدید اومد روی اون درخواست بدم به آسیاتک.
البته اینم بگم که مرکز مخابراتی گفت ممکنه خط جدید تلفن تا آخر سال طول بکشه تحویلش. یعنی حداقل 2 -3 ماه دیگه. کلن یه وضعیه این مرکز مخابراتی کاشانی.:n03:
والا شاتل ثبت نام کردم. اما چون پورت خالی ندارن فعلن گذاشتن تو لیست انتظار. بعید هم میدونم تا 2-3 ماه آینده شاتل دست بده.نقل قول:
این روش نه پورت میخاد نه تلفننقل قول:
یه دکل میان نصب میکنن رو پشت بوم و تمام
سپنتا هست که شبانه نداره (دو برابر حجم خریداری شده داره) تو مرکزتون هم فکر کنم پورت خالی داشته باشه.نقل قول:
های وب هم هست که بای وب !
یه شماره از منطقتون بهش میدادی چک کنه ببینه پورت دارن یا نه البته با این شانس تو اون خط هم روش اینترنت وصله:n02:نقل قول:
توی گزینه هات مخابرات نبود . باهاش میونه ای نداری؟
ما تو یه آپارتمان مجتمعی زندگی میکنیم. نصب دکل و آنتن وایرلس رو پشتبوم مجوز هیأت مدیره مجتمع رو میخواد که عملن منتفیه.نقل قول:
داداش. این کلکا رو زدم. یه کارشناس فروش میگه اصلن پورت نداریم. اون یکی میگه پورت داریم اما وضعیت فروش فعلن غیرفعاله. خلاصه همه راهها رو رفتم.نقل قول:
راستی لئوناردو، تو که طبقه پنجم شرکت پارسآنلاین بودی (:n06:)، خبری نداری که پارسآنلاین بخواد یه امکان جدیدی بذاره برای دانلودرها. البته نه به این شکل مسخره 1/3؟ حیفم میآد خطت به این نازی رو تخلیه کنم برم یه شرکت دیگه.:n03:
سپنتا رو 7-8 سال پیش تو یه محله و منطقه دیگه تهران داشتم 128 نامحدود. سرعتش فیکس رو 16 بود 24 ساعته. اما این حجمی که الآن داره چندان فرقی با پارسآنلاین نداره. این 1/3 هزینه استفاده میکنه. اون دو برابر حجم روزانه، شبانه میده.نقل قول:
هایوب که شبانه رایگانش در حد 2گیگ در شبه. تازه اونم مشکلات عدیدهای داره ظاهرن.
در هر حال، ممنون از کمکتون.
های وب رو که خودم دارم همون بای وب !نقل قول:
خوب دوشواری از منطقه شماست وگرنه شرکتایی هستن تو تهران که مثل هلو شبانه دارن سرعت داخلی باز و خارجی بسته و مصرف منصفانه و ... هم ندارن
سلام
سرعت سرویس های نامحدودی که پارس آنلاین میده بعد از رسیدن به حداکثر حجم همون چیزی که نوشته ثابت میمونه یا کمتر میشه باز؟
مثلا POL-512-U+ بیشتر از 35 گیگ دانلود سرعت میرسه به 64KBps . الان این 64 تا آخر ثابته ؟ یعنی اگه 200 گیگ دیگم دانلود کنیم باز 64 هست یا کمتر میشه؟
من خودم برای مصرف روزانه پارس آنلاین رو دارم دانلود شبانه هم همراه اول شبی حدود 20 گیگ میگیرم توام پارس آنلاین رو تخلیه نکن پشیمون میشی دیگه پورت خالیش هم گیرت نمیادنقل قول:
این شرکتای هلو رو با ذکر اسم نام ببر ما هم استفاده کنیمنقل قول:
شما چطور از همراه اول شبی ۲۰ تا می گیری؟نقل قول:
با کدوم بسته و طرح؟
نقل قول:
فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk
بله. بعد از مصرف اون ترافیک با سرعت بالا، سرعتت میآد روی سرعت اسمی سرویس. یعنی 512kbps که میشه حدود 64 کیلوبایت در ثانیه. البته تا جایی که دیدم این هم یه مقدار بالاتره. یعنی تا حدود 70 کیلوبایت هم بهت سرعت میده تا آخر دوره 31 روزه. بعد از اون دوباره دوره جدید 31 روزه شروع میشه که ابتداش تا 35 گیگ باز سرعت بالا داری و بعد از اون سرعتت اسمی میشه.نقل قول:
البته با سرویس 512 نامحدود نمیتونی تو 31 روز 200گیگابایت دانلود کنی. خونه پرش اگه 31 روز سیستمت خاموش نشه و اینترنتتم قطعی پیدا نکنه و لینک دانلود هم داشته باشی حدود 180 گیگ بتونی دانلود کنی.
کنسرسیوم پیشگامان نام آور اطلاعات و ارتباطات جاویدان :n09: ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یا به عبارت دیگه در حوزه ADSL : اوراکل و آزادنت و به طور دقیق تر 24 مگابیت اوراکل با شبانه رایگان از 1 تا 8 صبح در طرح پاییزی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من در بررسی مجدد متوجه شدم اوراکل کاشانی رو پشتیبانی میکنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک زنگی بهشون بزن ببین پورت دارن یا نه.نقل قول:
فکر کنم منظورش ایرانسله. چون همراه اول که همچین بستهای نداره.نقل قول:
متأسفانه اوراکل از اون شرکتایی بود که تا گفتم «کاشانی» گفت «نداریم» و گوشی رو قطع کرد.:n03::n03:نقل قول: