من شمالم بعد از یک مدتی شبانه دانلود محدود میشین اول خارجی هات بعدش سرور داخلینقل قول:
Printable View
من شمالم بعد از یک مدتی شبانه دانلود محدود میشین اول خارجی هات بعدش سرور داخلینقل قول:
برای IDMنقل قول:
option>connection>default max
بزار رو 1
بعد تست به حالت اول بذار
سلام. سرعت سرور کسپرسکی همینه. ربطی به شاتل و بقیه نداره. من همه سیستم هام کسپرسکیه، روی سه چهار تا آی اس پی هم در هفته دارم کار میکنم همش همینه. مشکلی نیست دوست عزیز.نقل قول:
دوستان یه پینگ از 8.8.8.8 و یه هاست داخلی لطف میکنید؟ :n01: میخوام ISP عوض کنم برا گیم
نقل قول:محتوای مخفی: پینگ از 8.8.8.8
به غیر از تفاوت در میزان ترافیک، یک فرق مهم دارن: سرعت دانلود سرویس اکو خیلی بیشتر از سرعت اسمی آن است. حتی برای سرعتهای اسمی پایین، عملا تا 10-15 Mbps میبندن. البته این طرح "پروموشن" هست و گارانتی نیست که ادامه پیدا کنه.نقل قول:
جزئیات کاهش سرعت سرویس آرت را دوستان قبلا گفتن. نکته مهم اینکه سرعتش تقریبا همان سرعت اسمی است و پروموشن نداره. مثلا سرعت آرت 1 تقریبا 1 Mbps است (قبل از کاهش سرعت در اثر مصرف بی رویه!!) بعد از کاهش سرعتش میشه 128 kbps
اینایی که گفتم، تجربه شده: من دیروز آرت1 گرفتم و سرعت دانلودم یک دهم سرعت دانلود اکو512 شده. زنگ زدم گفتم میخوام بیخیال پولی که دادم بشم و دوباره اکو بخرم، میگن هیچ راهی نداره و باید صبر کنی یک ماهت تمام بشه. تا این حد مسخره ست سیستم.
به نظرم اکو به صرفه تر است.نقل قول:
انتی ویروس کسپرسکی که شاتل می دهد مطمعن است ؟(لایسنسی که می دهد رسمی است؟)
به صرفه است؟(قیمتش مناسب است؟)
ارزش دارد؟
-
من آنتی ویروس خود ویندوز را استفاده میکنم و تا حالا هم ویروس نگرفته. Malware یکی دوبار پیش آمد که آنتی ویروسها نتوانستن حلش کنند و Malwarebytes نصب کردم و حل شد و بعدش هم باز uninstall کردم.نقل قول:
اگر حتما آنتی ویروس میخوای، به جای کاسپرسکی یک آنتی ویروس مجانی مثلا Avast از این لیست استفاده کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا avast استفاه کنم؟نقل قول:
کسپرسکی مگه بهتر نیست؟
چون Avast مجّانی است. (سه چهار تا آنتی ویروس اول توی لینک قبلی همه مجانی هستند.) کیفیتش را با کاسپرسکی مقایسه نکردم و نمیدانم کدام بهتره. ولی این سایت Alternativeto.net همیشه تخمین خوبی از کیفیت نرم افزارها به دست میده. Avast چندین برابر کسپرسکی لایک خورده که تاحدودی به خاطر مجانی بودنشه، ولی کیفیتش هم خوبه لابد.نقل قول:
از نظر من نود 32 از همشون بهترهنقل قول:
یوزر و پسوردهای رایگان هم برای لایسنسش تو نت ریخته
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
دوستان بحث و بررسی آنتی ویروس انجمن داره
لطفا همونجا بحث کنید تا نظم انجمن اینترنت هم حفظ بشه
با تشکر
دوستان سلام من از مشهد می خواستم شاتل بگیرم میخواستم بدونم سرعت شبانه اش چقدره،دست شما درد نکنه.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
سلام سرویس آرت 1 شاتل سرعت دانلود با سرور داخلی چنده؟ داخلی و خارجی فرق داره؟
سلام دوستان
دو تا سوال
یکی این که راهی هست تا بفهمم سرعتم رو سرور خارج محدود شده یا نه؟ چون من دانلودام از سرور داخلیه!
دوم اینکه من اگه مهلت ارتم تموم شه و تمدید کنم درست میشه محدودیت سرعتم یا حتما باید تغییر سرویس بدم به ارت بعدی؟
ممنون
اینرنتم رو قطع کردن میگه منطقه شما کابل برگردون داریم میکنیم! این حرف یعنی چی؟
دوستان تو سرویسهای اکو چند گیگ از شبانه دانلود بکنید محدود میشین . و اینکه اگه محدود بشین ماه بعدش دوباره به حالت اول برمیگرده ؟
فردا (26 شهریور) آخرین روز جشنواره تابستانی است و به نظر من خیلی فرصت خوبیه. یه "باندل پلاتینی" داره سرعت دریافت عادی 12 Mbps (تو صفحههای قبل تست سرعتی که دوستان گذاشتن عملا حتی بیشتر هم هست) با 60 گیگ ترافیک برای یک سال. با هزینه نصب و مالیات، 150 تومن. برای شبانه ماهی 5250 تومن اضافی میگیرن و سرعت در ساعات شبانه از 128 تا 768 Kbps اعلام شده (تست نکردم). این پروموشن فقط برای مشتریهای جدید هست و ظاهرا باید با خط تلفن جدید باشه.نقل قول:
مشترکین قدیم هم می توانند سرویس جشنواره تابستانی و اکو اپتیمال بگیرند؟(چون نمایندگی شاتل گفت مال مشنریان جدید است و انگار در شهر ما هم نیست اما در سایت شاتل شهر ما جز استثنا ها نیست)نقل قول:
از صبح تا حالا اینترنت هر چند دقیقه یکبار قطع میشه. شما هم این مشکل رو دارید؟
قطع نشده است من مشکلی ندارم.نقل قول:
دوستان یکی جواب مارو بده تو رو خدا :-|نقل قول:
سلامنقل قول:
بستگی به سرویست داره به شلوغی مرکزت داره
هر چی سرویس بالاتر دیر تر بن میشی
بعد یک حجم مشخص اول سرور های خارجیت بعدش داخلیت به صورت پلکانی محدود میشه
برای سرویسهای جشنواره تابستانی خط تلفن (نه اسم مشتری) باید جدید باشه.نقل قول:
سلام
دوستان من شنیدم شاتل یه طرحی داره یک ساله 60 گیگ، و برای هر ماه حدودا 11 هزارتومن میگیره .
درسته؟
بله.نقل قول:
ولی تا امروز مهلت ثبت نام وجود داردبرای مشترکین جدید نه مشترکین حال.
اینم لینکش:محتوای مخفی: لینک
بچه ها سرعت من شده 16 مگابیت :n02:
سرعت دانلود 2 مگ در ثانیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارت 1 ام هستم :n02:
یادمه چند سال پیش یک رفیقی داشتم تو المان سرعتش اینقدر بود همش غبطه میخوردم میگفتم میشه یک روزم من از این سرعتا داشته باشم؟! :n31:
به نظرم بحث سره سرعت تو ایران باید خاتمه پیدا کنه به جاش رو حجم مانور بدیم نه سرعت چون واقعا سرعت خوبه فقط حجمه که رو عصابه! الان تو خارج از کشورم همین سرعتا رو میدن فقط فرقش تو حجمه دانلودیه که مشتری در اختیار داره مثلا تو کانادا ماهانه "حداقل" 150 گیگ رو در نظر گرفتن با سرعت 20 مگابیت "متوسط" 300 گیگ!
تنها مشکل اینترنت ایران همین حجمه که خیلی وحشتناک کمه!
دمشون گرم؛ ولی هرچی که هست، همان طرفهای خودتونه فقط :) سرعت آرت1 من همان Mbps 1 است.نقل قول:
نقل قول:
این چیزی که توصیف کردی، ماهی 60 دلار آب میخوره.
دوستان تعرفه خوب چی داره این شاتل بگیریم ؟
کیفیت سرویس ها تا چه حدی هست الان ؟
پینگ تایم ها در چه حدی هست ؟
عالی است.نقل قول:
کجا هستید؟
سلام
دوستان شاتل دیگه دانلود شبانه نداره ؟
فقط دانلود با 25 درصد تخفیف داره ؟
اگر می شود عکس از صفحه مودم نشان دهید؟نقل قول:
خطتان بر روی چند مگابیت بسته شده است؟
این مودم چجوریه؟ خوب هست یا نه؟ بگیرم؟نقل قول:
فرصت طلایی خرید مودمهای وایرلس ویژه مشتریان فعلی شاتل
از آن جایی که فراهم آوردن رضایت مشتریان همواره یکی از اصلی ترین اهداف گروه شرکتهای شاتل محسوب میشود، با هدف قدردانی از وفاداری اعضای گرانقدر خانوادهی بزرگ مشتریان شاتل، جشنوارهای ویژه این مشتریان از ٢۴ شهریور ماه تا ١۴ مهر ماه برگزار خواهد شد.
در این جشنواره، کلیهی دارندگان مودمهای باسیم زایکسل و همچنین مودمهای باسیم و بیسیم دیگر برندها میتوانند در طول مدت زمان جشنواره، مودم وایرلس DEL 1202 زایکسل را با تخفیف ویژه و استثنایی ۴٠ درصدی، به قیمت ۵٣،۴٠٠ تومان خریداری کنند. گفتنیست، این مودم هماکنون به قیمت ۸۹،٠٠٠ تومان به مشتریان ارایه میشود.
شرایط ویژه این جشنواره برای پاسخگویی به درخواست مشتریان گرانقدر دارندهی مودمهای باسیم زایکسل برای بهرهگیری از امکان وایرلس بودن مودم و همچنین درخواست مشتریان استفاده کننده از برندهای دیگر برای بهرهگیری از مودم با بهترین کیفیت ممکن، ارایه شده است.
این جشنواره در سراسر کشور به جز شهرهای بندرعباس و بندرلنگه برگزار میشود و همه مشتریان فعلی شاتل با در نظر گرفتن شرایط یاد شده در بالا (داشتن مودم با سیم زایکسل و یا مودم های برندهای دیگر) میتوانند از آن استفاده کنند.
علاقهمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانند با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره تلفن ۲۳۰۹۹ یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس بگیرند. اطلاعات تماس دفتر نمایندگیهای شاتل در سراسر کشور از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در دسترس است.
امیدواریم این جشنواره بتواند ضمن ارتقای سطح کیفیت خدمات، رضایت مشتریان را بیش از پیش فراهم سازد.
دوستان شاتل مودم 2730u Dlink رو پشتیبانی میکنه ؟
بلهنقل قول:
مشکلی نداره
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
یک دو روزه کشیده پایین هفت هزارو خوردیه منو کرد 570 دان استریممو :(
بهش میزنگم میگه :
کل شهر اینجوریه پهنای باند کم کردن درست میشه تا فردا
انشالله:n02:
محتوای مخفی: سوال
محتوای مخفی: پینگ سایت پی سی ورلد و pr.irib.ir
کسی نبود جواب بده ؟نقل قول: