بالاخره همراه اول بعد از درخواست بنده بسته ای را که اتوماتیک تمدید شده بود کنسل کرد و از فیشم برداشت
Printable View
بالاخره همراه اول بعد از درخواست بنده بسته ای را که اتوماتیک تمدید شده بود کنسل کرد و از فیشم برداشت
من اگر میدونستم اینطوریه من هم درخواست برگشت مبلغ میدادم. من قبل از اینکه بدونم شاید ۲-۳ کیلوبایت از حجم استفاده کرده باشم اونم روشن بوده. به هیچ عنوان تو تهران نمی تونم از همراه اول استفاده کنم حتی نسل سوم الکی بسته تمدید کرده.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
:n12::n16::n16::n12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=3
سلام
4g راه اندازی شده؟
سلامنقل قول:
بله راه اندازی شده
ممنوننقل قول:
دوستان شیرازی 4g راه اندازی شده؟
بعضی از قسمت های شیراز دیدم از جمله سر عفیف اباد،خیابان ملاصدرا،خیابان داریوش،پل علی بن حمزه البته من یوسیم ندارم فقط سرچ کردم تو شبکه ها که دیدم.نقل قول:
کسی از دوستان شیرازی تونسته یوسیم بگیره؟
من یوسیم دارم ولی ریجسیتر نمیشه با گوشی هووای ۵۵۰ و ایفون ۶ تست کردم بهشون زنگ میزنم جواب درست و حسابی نمیدن.
دوست گرامی،نقل قول:
جهت رجیستر شدن به شبکه 4G همراه اول گوشی شما باید از فرکانس 2600 پشتیبانی کند.
دوست گرامی هر دوتا گوشی ها ساپورت میکنه.نقل قول:
کدوم شهر هستید ؟نقل قول:
بعضی از شهرها تعدادی از سایت ها بروزرسانی شده ولی هنوز لینک ندارن که رجیستر بشید به 4G
تهران تو اتوبان کردستان نزدیک ساختمان همراه اول هم تست کردم.
من دقیقا همونجا بدون مشکل وصل میشم.نقل قول:
سیم کارت از کجا گرفتی؟ یه عکس از پوکه سیم کارت بذار ببینم.
از نمایشگاه کتابنقل قول:
دوستان برای 3G گرفتن باید بسته روی سیم فعال باشه؟ چون سیم ما فقط علامت E رو نشون میده
بخاطر این میگم که قبلا تا بسته نمیخریدی فقط 2G (همون EDGE) رو میگرفت الان رو نمیدونم
کسی اطلاع داره؟
برای وصل شدن بار اول به نسل سوم باید یک بسته ماهیانه یا هفتگی بخرید و بعد از اتمام بسته امکان استفاده از تری جی مهیا می شود ( در تهران و برخی مناطق اینطوره)نقل قول:
بسته روزانه نمیشه؟ تازه بعد اتمام بسته، 3G میگیره؟نقل قول:
با بسته روزانه نمیشه بسته 5 تومنی یا 10 تومنی بخرید می تونید به نسل سوم وصل بشید اگر سیگنال باشه البتهنقل قول:
گرووووووونه
سلام
الان ترافیک ارسالی (Send) توی اینترنت همراه اول رایگانه یا نه ؟
آپلود رایگان فقط برای adsl هستش
بروتوی cellular حالت شبکرو بزار روی LTEنقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
تهران کجا سیمکارت همراه آخر رو تعویض به 4g میکنند؟
ممنون
XPERIA Z3
خ ونک نبش کردستاننقل قول:
این که با گرفتن بسته شبکه 3G یا 4G بشه اصلا حقیقت نداره
بستگی به اپراتور داره که این فناوری را ب روی بستر شبکه بارگذاری کنه
من که همیشه رو این حالت میذارم مشکل این که ریجیستر نمیشه هر جا هم انتن فور جی باشه انتن دهی قطع میشه برای چند ثانیه بعد میره روی تری جی با مودم و گوشی هووای هم این مشکل هست به همراه اول هم زنگ زدم گفتن پیگیری میکنیم.نقل قول:
اونم نه همه شرکت ها. مخابرات که آپلود هم کم میکنهنقل قول:
شکایت کنید باید رایگان کنند. من خودم ار فن آوا شکایت کردم و آپلود رو رایگان کردند. البته از نظر قانون فقط 25 درصد حجم خریداری شده بابت آپلود رایگانه نه به طور کلی اما معمولا شرکتها کلا آپلود رو رایگان می کنندنقل قول:
آخه اینقد اذیت میکنن و هر روز یه ضرری میزنن، که دیگه از خیر آپلود رایگان گذشتیم.نقل قول:
واقعا واسه من یکی که دیگه حوصله شکایت های بی نتیجه نمونده [emoji20]
با یه گوشی غیر از گوشیای خودتم تست کن.البته مطمعن شو که سیگنال ۴جی وجود داره.نقل قول:
یک دزدی جدید از جانب همراه آخر برام اتفاق افتاد گفتم بگم تا دوستان مواظب باشن دیشب در حالی که هم از حجم بستم (800 مگ) و هم از زمان اتمام بستم (بیش از یک ساعت) باقی مونده بود از اینترنتم استفاده کردم در حدود صد و سی چهل مگابایت دانلود کردم در ضمن بسته جدید هم رزرو کرده بودم و اس ام اس اومده بود که پس از اتمام بسته فعلی بسته جدید به صورت خودکار برای شما فعال میشود پس از اتمام زمان بستم برام پیامک اومد که ازین به بعد اینترنت به صورت تعرفه آزاد برا شما محاسبه میشه و به علت نداشتن شارژ کافی بسته جدید برا شما فعال نگردید! چک کردم دیدم بیش از 12000 تومن از شارژم کم شده (ظاهرا دانلودم رو تعرفه آزاد برام حساب کردن) با اپراتور تماس گرفتم پس از نیم ساعت توضیح دادن با لحن بی ادبانه و طلبکارانه مرسوم اپراتورهای همراه اول گفت یه تیکت ثبت کردم هفته دیگه بعد از تعطیلات تماس بگیرید که البته چشمم آب نمی خوره که کاری انجام بدن.
همراه اول دزدی زیاد میکنه من دیگه سمتش نمیرمنقل قول:
خیلی کار درستی می کنی عزیز منم دیگه محاله پول به این دزدا بدم.نقل قول:
دوست عزیز ما خیلی وقته از 3g همراه اول استفاده میکنیم [emoji41]
اما من شخصا جواب دهی و رسیدگی همراه اول رو خیلی بیشتر از ایرانسل قبول دارم.نقل قول:
من تا حالا سه بار از سایت همراه اول شارژ خریدم ولی گوشیم شارژ نشده هر چی هم تماس میگیرم هیچی رسیدگی نمیکنن
یعنی دزد تر از همراه اول خودشه
سرور جدید اسپید تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا شهرهای تحت پوشش آپدیت شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول و ایرانسل خیلی آپدیت لیست شهراشون کنده !! رایتل رو من بخاطر نوع اعلام شهر های تحت پوشش و آپدیت تقریبا 25 روز یکبار ازش خوشم میاد.نقل قول:
این 2 اپراتور هم نقشه اضافه کنن خیلی خوب میشه.
متأسفانه عرضه و جرأت نقشه دادن ندارن، فکر کنم خودشون هم نمی دونن تا کجا ها را پوشش دادن.