چرا ما هر چی به ایرانسل 3G وصل میشیم فقط میزنه ثبت شد اما بازم 2G
Printable View
چرا ما هر چی به ایرانسل 3G وصل میشیم فقط میزنه ثبت شد اما بازم 2G
چطور می تونیم بفهمیم جایی که هستیم کی راه اندازی میشه؟
راستی من وقتی شور و شوق کاربران رو می بینم بیشتر دلشوره می گیرم که به خاطر برخی تنگ نظری ها و حرف و حدیث های این روزها این قضیه 3g و 4g کنسل بشه...
واقعا این عزیزان رو تو این قرن بیست و یکم باید گذاشت تو موزه به عنوان فسیل های زنده .:n21: متاسفم واقعا ! انتظاری از دولت نیست چون واقعا نمیذارن . حالا تا 94 !:n24:نقل قول:
در بیشتر مناطق کشور بی تی اس ها تجهیز به نسل سوم و چهارم اینترنت شدننقل قول:
اپراتور ها بزرگ پارتی ها بزرگی دارند که مثلا یه ... بخواهد چوب لای چرخ بزارن چوب تو آستینش میزارند
قبلا با پارتی بازی رایتل تونست جلو ارتقا شبکه تا دوسال بگیره خدا لعنتشون کنه اما هیچ کاری نکردن !!!!!!! نه سرعت رو ارتقا داد نه مناطق تحت پوشش رو و قیمت ها رو هم کاهش ندادن
همراه اول و ایرانسل مجوز نسل سوم و چهارم دادن ,
سودی که نسل سوم برای اپراتور ها بزرگ به ارمغان میاره تجارت هایی بزرگی مثل سیگار و هواپیما سازی بوئینگ نداره خخخخخخ
بچه هایی که اینقدر میگن اصفهان
حتی یک دکل در سطح شهر تجهیزات روش نصب نشده ایشالا تا انقلاب مهدی همه دکل ها نسل 3 میشه
حاجی دیگه خونت حلاله :n08:نقل قول:
با وجود اینکه اصفهانی نیستی تقریبا داری درست میگی ولی مساله مالی نیست مساله مدیریتیه توی اصفهان مدیران بلانسبت احمق و نژاد پرست داریم که چشم دیدن مدیر یه سازمان دیگه رو ندارند چه برسه از یه استان دیگه
پارتی بازی اینجا به حد نژاد پرستی رسیده از پارتی رد شده
تقصیره یه عده ای از مدیران سنتیه
تعرفه اینترنت موبایل کاهش مییابد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی خوب با چشم دکل های سطح شهرو نگاه کنی یه دکل تجهیزات روش نصب نشدهنقل قول:
وایمکس ایرانسل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بیا اینجا بهت بگم کیفیت یعنی چی سمت سیمین تا دستگرد مناطق زیادی adsl ندارند وایمکس کاربرش زیاده من 2 مگ گرفته بودم که خوشبختانه مودمو فروختم سرعت روز ها زیر 30 شب ها زیر 10
وایکمس ایرانول اون هم 2 مگ
پس اینو مطمءن باش به دلیل نگاه سنتیه اکثر مسءولین و مدیران اصفهان از اخرین شهرای ایران در ضمینه هر تکنولوژیه
اینم تست من عظیمیه کرج 8 صبح البته بگیر نگیر داره و بیشتر مواقع E هست و خیلی به ندرت H میشه
فکر میکنم این سرعت ها الان زمان تست اینجوریه و وقتی کامل راه اندازی شد به هر کس یه چیکه اینترنت دوباره میرسه.:n27:
گويا ميدون نقش جهان اصفهان 3G شده، من اصفهان نيستم ولي كسايي كه اون طرفا هستن يه تست بكنننقل قول:
شما فکر کردی همه ی نماینده ها مثل این یکی متحجر هستن؟!نقل قول:
استیضاح نیاز به رای بالایی داره و در حالیکه همه ی نماینده ها بفکر انتخابات سال آینده شون هستن هیچوقت کاری نمیکنن که مردم حوزه ی انتخابیه شون با لنگ کفش ازشون پذیرایی کنن
به تاریخ می پیونده، باور کن
خدا کنه همینی باشه که شما میگی!نقل قول:
در مورد وزیر علوم که اینطوری نبودنقل قول:
دوستان کدوم از این دو تا اسکرین شات ها سیگنال بهتری داره و چقدر با دکل فاصله داره??
این
یا این:
ببخشد از رو کدوم قسمت فاصله و سیگنال رو میشه تشخیص داد
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
دومی بهتره.نقل قول:
در مورد فاصله هم نظری ندارم
دومی بهتره چون Signal Strength -79 هست..چون منفی هست هر چی کمتر باشه بهتره...معمولا این سیگنال هم تو کمتر از 700 متر گرفته میشه .. ولی دقیق نمیشه با هیچی فهمید...برنامه ها هم حدودی نشون میدننقل قول:
دومی بهترهنقل قول:
دکلش بهت نزدیکتره شاید 200 متر بهت فاصله داره یا کمتر
این چه برنامه ای؟؟
اون فرق میکردنقل قول:
چون فرجی دانا دست رو موضوعی گذاشته بود که پای خیلی ها توش گیر بود!!!
دومی خیلی بهترهنقل قول:
علاوه بر نزدیکی به دکل، نبود مانع هم تاثیرگذاره! ممکنه دکل نزدیکتون باشه ولی بخاطر وجود مانعی سیگنال ضعیف بشه
اگه سیگنال دوم رو فرض بر این بذاریم که مانع بخصوصی بین شما و دکل نبوده، حدودا فاصله تون از دکل 500 متر هست
در مورد سیگنال اولی حدود 1 کیلومتر فاصله داشتید
ممنون از همه دوستان که جواب سوال منو دادن :n16:... اولی رو تو خونه خودمون که ویلایی هست گرفتم... دومی رو تقریبا 400 متر اونورتر تو طبقه 3 آپارتمان گرفتمنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز با کی کار داری منظورتون من هستم؟؟ چرا از جواب بصورت نقل قول استفاده نمیکنید ؟؟که این سوال رو پرسیدی : این چه برنامه ای؟؟ اگه منظورت من هستم نه نرم افزار نیست تو قسمت About.Status این مشخصات سیگنال سیمکارت رو مینویسه ( اندروید 4.3 )
الان سرعت edge تو منطقه ما از 3g بیشتره واقعا جالبه
تا قبل رسمی شدن ایرانسل خوب داشت پوشش رو گسترش میداد
حالا که رسمی شده ظاهرا هیچ خبری از شهر های جدید نیس:n28:
کسی از همدان تست کرده سرعتش معلوم بشه؟
چرا انقدر سرعت تری جی پایینه نکنه محدودش کردند
کسی از مشهد هست 3g داشته باشه؟
من هر جای شهر رفتم خبری نبود.نکنه چرته؟!
فرستاده شده از HUAWEI Y300-0100ِ من با Tapatalk
هشـــــــدار .اینترنت با سرعت زیاد یعنی اینکه هــک کردنِ موبایلِ شما رو میشه خیلی سریع انجام داد و در مدت زمانِ بسیار کوتاهی مقدار زیادی از فایلهای داخل موبایل رو سرقت کرد . وقتی به اینترنت احتیاج ندارین اینترنت رو حتماً قطع کنین . برای وصل شدن به اینترنت یک آلارمِ بلند انتخاب کنین تا به محض اینکه بدونِ اجازه ی شما موبایل به نت وصل شد , زود متوجه بشین و نت رو قطع کنین .
دوستان لطفاً وارد مسائل حاشیه ای نشید. تاپیک بحث و بررسی 3G هست نه بحث و بررسی نمایندگان مجلس و غیره
جالبه اینهمه پست غیر مرتبط فقط پست من حذف میشه.
Sent from my SKY using Tapatalk
انگارى مخبر اينجا هم از اين اصولگراهاست.
خوب ميفرمايى چى بگيم حتماً ربط داره كه بحث به اون سمت ميره ديگه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقا من از امروز صبح با سیگنال 21asu - 75dBm سرعت دانلودم به 10 کیلوبایت هم نمیرسه!
در حالی که تا دیروز راحت 1.1مگابایت بود
حالا نخواستیم همون قبلی باشه ولی نه دیگه بیاد بشه 10کیلوبایت
از دوستان کسی افت سرعت نداشته در 2 روز اخیر؟
محتوای مخفی: !!!
بعد از مدتی همه میان میگن ایرانسل جون مادرت 3g رو جمع کن نخواستیم ! اینقدر که سرعت و کیفیت افتضاح میشه . اسم 3g رو توی این مملکت لکه دار کردن .
اقا ولشون کنید چرا خودتونو اذیت میکنید ایرانسل همراه اخر رایتل کلا
اینترنتم شده مثله آب حموم باید یا دم صبح بری یا آخر شب که فشار زیاده
دیگه فرقی نداره کدوم اینا باشه همه سر کاریم خودمونو گول میزنیم
گیریم نسل 5 هم اوردند که چی بشه وقتی برای سرعت بالای 128 باد سجلد کل اقوامو ارائه بدیم بدرد چی میخوره
ی مثلی هست میگه یارو ننشو میبره بازار بفروشه ی قیمتی میزاره هیچکی نمیخره شده حکایت این اپراتور ها
در کل ولش کنید خودتونو عذاب ندید
خلاصه که ایرانسل ترکیده از همون اول..اون از وایمکسش که 2-3 ماه اول خوب بود بعد ضریب اشتراکش شد 1 به 1000 ... اینم الان از 3G..سمت ما با وجود 4-5 تا دکل مجهز به نسل جدید .. اکثر ساعات روز سرعت در حد 2 بایته ! صفحه هم باز نمیشه...اما صبح ساعت 5 تا 10 مگ هم میره ! نشون میده کلا تو منطقه 22 تهران 10 مگ بیشتر پهنای باند نذاشتن!! کنار دکل هم یبار با 2 تا گوشی هم زمان کشیدم هر کدوم 5 مگ زدن در حالی که تکی 10 مگ میره :n09::n08:
محل ما که علامت H و +H روی گوشی میاد ولی دریغ از 1 کیلو بایت انتقال دیتا!!!قطع قطع
اهواز اکثر مناطق 3G توی سرچ پیدا میشه اما فقط یک منطقه کانکت شدم اونم واسه چند ثانیه
من که فعلا بازم سرعتم 16-17 مگابیته
ایشالا برا شمام درست میشه !!
البته تهران وضعیش خیلی بده !! به علت پوشش ناقص و کاربر زیاد سرعت ها خوب معلومه که افت میکنه !!
چرا ايرانسل كار گسترش شبكه رو متوقف كرده الان 15 روزي ميشه كه شهر جديدي رو پوشش نداده
سلام
ما که هنوز 3G ایرانسل رو ندیدیم
EDGE هم که اصلا به درد نمی خوره
دوستانی در شهرهای مختلف زندگی می کنن
کاری به سرعت نداریم
وضعیت آنتن دهی و پوشش 3G در شهرتون خوب شده؟
نقل قول:کمبود تجهیزات دارن و این باعث شده که وضعیت مثل همین 1-2 هفته قبل باشه و پیشرفتی تو پوشش دهی نباشهنقل قول: