شما با فیلتر شکن امتحان کن حتما درست میشهنقل قول:
یا اگه با سیم کارت وارد میشی با وای فای وارد شو درست میشه ...برای اولین بار اینکارو بکنی بعدا برای ورود مشکلی پیش نمیاد ...
Printable View
شما با فیلتر شکن امتحان کن حتما درست میشهنقل قول:
یا اگه با سیم کارت وارد میشی با وای فای وارد شو درست میشه ...برای اولین بار اینکارو بکنی بعدا برای ورود مشکلی پیش نمیاد ...
شما باید با سوپرسل مکاتبه کنیننقل قول:
توی کمتر از یک هفته مشکلتون حل میشه
برو تو این سایت کاملا اموزش داده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپگریت وسایل اکس پی میدهنقل قول:
زدن تاون هال اکس پی میده ،لول تاون هال هرچقد باشه همون تعداداکس پی میده، مثلا تاون ده بزنی ده تا اکس پی ....
کامل کردن اچیومنت ها هم اکس پی خوبی میده اما جوری طراحی شده که خیلی زمان بر هست ...
اما سریع تر از همه دونیت کردن نیرو هست ...یا همون نیرو دادن ،به اندازه هرچقد که نیرو بدی همونقدر اکس پی میگیری ..
شما جاینت یا همون غول بساز ،از کلن خودتون اجازه بگیرو برو بیرون،تو قسمت جوین کلن خودش اتوماتیک کلن های باز رو میاره برات،یکی یکی داخل کلن هایی که میاره شو ،میبینی که هی توی کلن ها جوین میدن و لفت میدن،شما رک دیدی اونجا زود پرکن،رک ها تموم شد دوباره از همون قسمت وارد یه کلن دیگه شو و نیرو بده ...
اینکار خسته کننده هست اما خیلی سریع میتونی لول بالا ببری
مثلا هر روز بتونی حداقل 5 هزار تا نیرو بدی تا عید حتی بیشتر از 140 هم میشی... ولی باید پشتکار داشته باشی ...هرچیزی مفت گیر نمیاد ..
بعدشم یه نکته ...شما لولت 500 هم که باشه اما وضعیت مپت . دیفنس هات ضعیف باشه بازیتو کسی به قیمت بالا نمیخره ...
اول از همه قوی بودن بازی و مپ مهمه ،کلا دیفنس و کینگو کویین و دیوار ،لول اولویت اخر هستش ....پس فکرنکن که لولت بالا باشه بتونی خیلی گرون بفروشی در صورتی که مپ ضعیفی داشته باشی ....
دوستان یک سوال
یک نفر به اشتباه توسط کو لیدر کیک شده.
لیدر چطوری میتونه برگردونش
دوستان یک سوال
یک نفر به اشتباه توسط کو لیدر کیک شده.
لیدر چطوری میتونه برگردونش؟
باید دوباره invite کنیدش دیگه
نقل قول:
چطوری اینوایتش کنیم؟
تو کدوم قسمت بریم که اینوایت کنیم؟
بهش بگو تو گلوبال پیغام بذاره و خودت از اونجا دعوتش کن...نقل قول:
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
نقل قول:
کسی که کیک شده بعد از چند ساعت خودش میتونه جوین بده به کلن و باز اکسپت بشه.فکر کنم بعد از 12 ساعت میتونه برگرده.
ما اونایی که اشتباه کیک میکنم اینجوری میان خودشون.
پیدا کردن طرف توی گلوبال سخته چون اغلب چت گلوبان افراد کلن باهم فرق داره.
- - - Updated - - -
نقل قول:
کسی که کیک شده بعد از چند ساعت خودش میتونه جوین بده به کلن و باز اکسپت بشه.فکر کنم بعد از 12 ساعت میتونه برگرده.
ما اونایی که اشتباه کیک میکنم اینجوری میان خودشون.
پیدا کردن طرف توی گلوبال سخته چون اغلب چت گلوبان افراد کلن باهم فرق داره.
دوستان چرا وقتی جواب رو درست نمیدونین جواب میدین؟نقل قول:
کسی که کیک شده ،حالا لیدر کیک کنه یا الدر یا کولیدر فرقی نداره! بعد از 24 ساعت میتونه دوباره درخواست عضو شدن بده به کلن!
وقتی کیک شد و خواستین اینوایت بدین هم روی اسمش کلیک میکنین و پروفایل رو میزنی ،اونجا اگه هنوز داخل کلن دیگه ای نرفته بود نوشته اینوایت و میتونین اینوایتش کنید!
راجع به گلوبالی هم که دوستان گفتن همچین چیزی وجود نداره،گلوبال هرکسی با کسای دیگه فرق داره و هزاران گلوبال هست که با هربار وارد و خارج شدن از بازی عوض میشه! پس همچین چیزی امکان نداره که بخای از گلوبال طرفو اینوایت کنی چون گلوبال هرکسی با کسه دیگه ای متفاوته!
سلام
آقا ما رو هم دریابین.یه کلن خوب اگه هست ممنون میشم ما رو هم پذیرا باشین:دی
وضعیتت چطوره؟ لولت؟ تاونت؟ اگه خوب باشه قدمت رو چشم !نقل قول:
- - - Updated - - -
وضعیتت چطوره؟ لولت؟ تاونت؟ اگه خوب باشه قدمت رو چشم !نقل قول:
تاپیکی واسه فروش اکانت وجود نداره؟
تاون لول 4نقل قول:
پ.ن:حالا چرا اینقدر جدی؟: دی
یه بازیِ دور همیه،اینقدر جدیش نگیرین...
سلام
بچه ها اگه وار رو بزنیم... ولی هنوز وار تموم نشده از کلن بریم... و بعد اگه وار رو برده باشیم اون منابعی رو که بابت جایزه باید بگیریمو بهمون میدن؟
بله اگه ستاره بگیرین از اتکاتون و وارو هم ببرین اگه ترک کرده باشین کلن رو باز هم جایزه بهتون تعلق ميگيرهنقل قول:
برای حفظ منابع کدوم یک از نقشه های زیر بهتر است؟
http://8pic.ir/images/9702lvivgg8rziifntwa.jpg
ظاهرا عکس دوم بهتره!نقل قول:
اول از همه برای حفظ منابع باید تاون هال بیرون باشه!
قوی بودن دیوار خیلی تاثیر داره روی اتک خوردن یا نخوردنت! من چون دیوارام قویه مخازنم فولم که بشه به ندرت پیش میاد اتک بخورم و معمولا تاون رو میزنن و میرن!
هم اینکه وسایل دفاعی رو همزمان اپگریت کنی ممکنه وسوسه بشه طرف و بزنه چون مپت ضعیف تره وقتی چندتا دفاعی همزمان داره اپگریت میشه!
مخازن هم تا حد امکان نباید وسط باشن و پخش تر باشن بهتر هست!که وقتی طرف پنجاه درصد بزنه و تا وسط پیش بیاد،همه ی منابع رو نگیره و ترجیحا نصفش رو ببره یا کمتر!
- - - Updated - - -
اولی بهتره
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
تاپیکی واسه معرفی مپ و مشورت واسه چیدن مپ و . . .نیست ؟
مپ رو میتونین از سایت های مختلف و گوگل بگیریننقل قول:
سایت های :
clashofclans.ir
clashclans.ir
clash-of-clans.ir
رو سر بزنید ...
در مورد بحث هم میتونین اینجا بپرسین دوستان جواب میدن ....
نقشه توپ برای تاون هال 9 جهت حفظ منابع سراغ دارید؟
با عرض سلام و خسته نباشید
می خواستم حیمیل رو کلش یه نفر ست کنم ، گزینه ی Disconnect ( همون قرمزه ) که می زنم هیچ اتفاقی نمی افته ، صفحه ای که اکانت جیمیل باید توش وارد کنن نمیاد اصلاً
اصلاً این گزینه نمیاد
زبان هم انگلیسی کردم ، با قند شکن هم وصل شدم ، Google Play Service و Games هم آپدیت کردم ، بازم هیچ اتفاقی نمی افته ، کسی راه حلی سراغ داره ؟
کلشت رو یه دور حذفو نصب کن ببین چی میشهنقل قول:
داداش واسه خودم نیست ، واسه مشتریه ، این کارو بکنم که کلا پاک میشه ... میخام روش ست کنم که بعدش گوشیشو فلش کنم ...نقل قول:
گوگل پلاسو شاید اپدیت نکردی,,,اینجور اتفاقی خیلی کم پیش میادنقل قول:
Google Play Serviceنقل قول:
Google Play Games
Google + همه آپدیته
گوشیش هم هوآوی هست ..
ولی وقتی روی برنامه ی Google Games میزنم می نویسه تا زمانی که خدمات گوگل پلی رو آپدیت نکنید اجرا نمیشه ... در صورتی که از بازار آپدیت کردم ...
:n27:
خو عزیز دل شما یه دور اپدیت همه این برنامه هارو حذف کن همشو دوباره از گوگل پلی استور اپدیت کن نه بازار,,,,,,,,,حالا لازم نیس اپدیت همشو حذف کنی فقط همون گوگل پلی سرویس کافیه,,,اپدیتشو حذف کن دوباره از گوگل پلی استور اپدیت کننقل قول:
هیچ راهی هست بشه فهمید کی تو نیرو وار دونیت کرده؟
نه متاسفانهنقل قول:
تازه دناتی که تو وار میشه بهت ایسک پی هم نمیده...
اینو باید به کلش گفت تا ویرایش بعدی حلش کنه...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
هیچ راهی هست بشه فهمید کی تو نیرو وار دونیت کرده؟
خیر نمیشه.مگر اینکه یه نیروی خاص با لول خاصی باشه که فقط یه نفر تو کلن اون نیرو رو داشته باشه :n02:نقل قول:
اون شخصی که نیرو داده فقط به خودش نمیتونه نیرو بده! ببینید کدوم یکی نیرو نگرفته،اگه یه نفر هست که نیرو نگرفته یا با بقیه متفاوت هست حتما کار اون بوده!نقل قول:
گوشی های هواوی همچین مشکلاتی دارن معمولانقل قول:
این برنامه هارو حتما لازم نیست از گوگل پلی بگیری! اگه گوشی خودت سالم هست میتونی با شیریت بفرستی به گوشی طرف
برنامه های گوگل پلی استور،پلی سرویس،پلی گیمز رو اپدیت کن یا اگه گوشی خودت اپدیت هست از گوشی خودت بفرست براش!
برای من هم همچین مشکلی زیاد پیش اومده و با اپدیت این برنامه ها درست شده همیشه!
دوستان یکی از دوستام جیمیل کلش رمزشو فراموش کرده.نمیشه جیمیل رو پاک کرد و جیمیل جدید گذاشت.به نظرتون بازی میپره.
نه عزیز فقط میتونی پیام بدی به سوپر سل تا جیمیلو عوض کنه برات که اونم مشکلهنقل قول:
اخه چرا پشت سر گوشیای هواوی حرف در میاریدنقل قول:
بنده دو ساله هفتا گوشی هواوی دستم بوده به اینجور مشکلی بر نخوردم ولی تا حالا صد نفرو دیدم با سامسونگ و سونی و... به همچین مشکلی بر خوردن که اونم با چنبار حذفو نصب برنامه یا اپدیت نرم افزارای جانبی مشکل حل شده
اصل چه ربطی به گوشی داره
سیستم عامل اندرویده که رپ همه گوشیا یکیه فقط نسخش فرق میکنه
خواهشا در مورد چیزی اطلاع ندارید دیگران رو گمراه نکنید
اوکی فهمیدیم شما گوشیتون هواوی هست :n29:نقل قول:
بنده مغازه دارم و فقط روی گوشیهای هواوی همچین مشکلی دیدم ..
حرف درنیارید چیه برادره من ؟ مگه من مدیرعامل شرکت سونی یا سامسونگم که بخام هواوی رو بکوبم؟ لطفا زود قضاوت نکنین
------
این دوتا پستم حذف بشه لطفا :n27:
میتونین با سوپرسل مکاتبه کنین و مشکلتون رو بگین،احتمالا میتونین ایمیل جدید سینک کنین اما یکم وقت میبره! احتمالا دوروز هم بن میکنه طرف رو که مطمئن بشه کسه دیگه ای پیام نمیده بجز شمانقل قول:
عزیز شما رو یه مدل گوشی یه مشکلو چنبار دیدی نیا بگو همه ی هواوی ها همین مشکلو دارننقل قول:
مگه شما با همه مدل هواوی کار کردی؟؟؟
خیلی هم خوب که شما روی مارک ها تعصبی نداری ولی طرز بیان کلامتون تعصبانه بود