راضی هستی ؟نقل قول:
کیفیتش چطوره ؟
راستی مدل های نویز کنسلینگ دار چطوریاس ؟
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
راضی هستی ؟نقل قول:
کیفیتش چطوره ؟
راستی مدل های نویز کنسلینگ دار چطوریاس ؟
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
قبلا توضیح دادم،نقل قول:
در ضمن دنباله قیمتی که توی جهان هست توی ایران نباشید!!
موفق باشید.
باس میخوای، نویزم نمیخوای....نقل قول:
خوب شک نکن،
2 مدل نویز کنسلینگ هست از شرکت سونی..
*Sony Mdr-Nc300D
*sonY Mdr Nc33
باس فوق العاده ای دارن و به خوبی نویز رو حذف میکنن،ولی فقط نویز رو نه صدا رو!!(البته روی صدا هم بی تاثیر نیست!)
اولیش طرفای 300 تومنه، دومیش طرفای 120 تومنه و هر دو توی ایران گیر میان!
موفق باشید.:10:
مدلهای usb نیاز به کارت صدا ندارند درسته؟
اگر بخوام از این مدلها بگیرم با 30- 35 تومن چی میشه خرید؟
یه مقدار گرونتر هم بشه اشکال نداره ولی طول عمرش برام مهمه نمیخوام زود خراب بشه
تا اینجا دوستان A4tech HD800 رو معرفی کردند و همینطور Genius HS-04U که از روی مشخصاتشون به نظر بد نبودند ولی فعلاً که نتونستم جایی این مدلها رو برای خرید پیدا کنم
یک مارک/مدلِ هدفون/دوگوشی بیسیم خوبِ امتحانپسداده معرفی کنید.
:40::8:
سلام
یک مدلی بین قیمت 20 تا 25 تومن معرفی کنید که صداش بالا باشه
برای گوشی x10 میخوام که مال خودش اصلا صداش در نمیاد..
سلام.
من میخوام یک هدفون تا رنج تقریبا 120 بگیرم.البته قصد دارم برای عید که ترکیه میرم از اونجا بگیرم.آهنگ هایی که گوش میدم همین آهنگ های معمولی هست و دنبال سبک خاصی نیستم.کیفیت و دوام خوبی داشته باشه وهمینطور بیس قوی و صدای تفکیک شده.میدونم شاید انتظاراتم زیاد باشه ولی میخوام چیزی بگیرم که واسم بمونه.
یک مورد دیگه ای هم که هست اینه که چون من در زمان پیاده روی ازش می خوام استفاده کنم باید بتونه خوب روی سر قرار بگیره و حین حرکت خود هدفون و گیره هایی که روی سر هست صدا نده.(آخه این مشکلیه که الان با هدفونم دارم)
و در آخر چون شاید 2ساعت مدام ازش میخوام استفاده کنم طوری نباشه که گوش رو اذیت کنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام،به شما Grado Prestige SR 80 رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Audio Technica ATH-A700 هم در همین سطحه ...البته یه کوچولو راحت تر!
موفق باشید.:6:
در یابید......
نقل قول:
سلام
یک مدلی بین قیمت 20 تا 25 تومن معرفی کنید که صداش بالا باشه
برای گوشی x10 میخوام که مال خودش اصلا صداش در نمیاد..
خوب اگه ايرفون ميخواي ep630 اگر هم هدفون ميخواي يه كوچولو بزار روش hn605 كريتيو خيلي خوبهنقل قول:
ep630 مدلی که مخصوص موبایل هست رو بگیرم فرقی از لحاظ کیفیت و بلندی صدا داره..؟
کد:http://www.rayaneh.com/product-11630.aspx
اصلا اين ep630 قابل مقايسه با هندسفريهاي موبايل نيست و خيلي كيفيت بالاتره.نقل قول:
دوستان در یابید @};-نقل قول:
کمتر از دو ماه پیش پیگیر خرید هدفون Shure SE535-V شدم که با نهایت تاسف امروز خریداری شد
قیمت تمام شده هدفون 672 تومن + یک جفت سری فوم اضافه 17 تومن + هزینه DHL که میشه 48 تومن + ؟؟؟ گمرک
که خیلی بالاتر از 500 تومنی بود که برای خرید هدفون در نظر داشتم
توی این فاصله یک آمپ حرفه ای طراحی کردم که باید قطعاتش رو سفارش خارج بدم (عمرآ دیگه از مالزی خرید کنم)
قیمت قطعات مورد استفاده 250 تومن شده که میشه گفت آمپ آماده و هم ردیفش حدودآ 1 تومن میشه
چون دستگاههای سنجش حرفه ای آکوستیک ندارم پس فقط می تونم چارت های الکترونیکی رو آپ کنم چون تجهیزات سنجش میکرو الکترونیک موجوده
امیدوارم که نیازی به ساختش نباشه چون فکر نمی کنم با سورس Cowon J3 با مشکل داشته باشته
برسه دستم حتمآ ریویو کاملی آپ میکنم
مدارش رو طراحی کردی یا از مدار های آنلاین استفاده کردی؟!نقل قول:
ایول بسی خوشحال شدیمنقل قول:
:12::12::12:
من که :37:
دادایون شرمنده پا پتی میپرم وسط .
من فقط به یه ارزیابی هنوز نرسیدم . الان 150 مایه دارم .
k370 akg بگیرم یا aurvana 2
?
تفکیک صدا واسم خیلی مهمه در ضمن .
اگه ودل بهتری هم میدونید بگید نهایت تا 150 اینا مایه بزارم . مممنون
ipod classic دارم در ضمن
سلام
من یه هدفون خوب بره گوشیم میخواستم...
چی خوبه بگیرم؟بی سیم بگیرم یا با سیم ؟کیفیته صدایه با سیمو بی سیم باهم فرق دارن؟
40-30 تومنم میخوام هزینه کنم...
اگه با این قیمت چیزه خوبی گیرم نمیاد تا چقدر ببرم بالا بودجمو؟
نظره خودم رو بی سیمه
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست من اگه درست تایپ کرده باشم "طراحی کردم"نقل قول:
که با توجه به اینکه طراحی PCB چهار لایه ای که انجام دادم امیدوارم نیازی به اجرا کردنش نباشه ، فقط امیدوارم.
و اینکه با خوندن مجدد پست قبلی متوجه شدم که قیمت DHL رو اشتباه تایپ کردم که میشه 84 تومن نه 48 تومن
دوست من از خوشحالی شما من بیشتر خوشحال شدم تا خرید هدفوننقل قول:
شاید به دلیل طول مدت سفارشم بوده که یک کمی دلسرد شدم به هر حال تا یکی دو هفته دیگه باید دستم برسه و فعلآ فقط چند تا عکس موبایلی ازش دارم که دوستم زحمتش رو کشیده
دستم برسه عکس با کیفیت آپ میکنم
دوستان اگه کسی تا به حال از Shure خرید کرده لطفآ بگه که
گارانتی یک ساله تعویض هدفون سری 500 فقط با رجیستر کردن نماینده پذیرفته میشه
چون خود فروشنده(نماینده) بلا فاصله هدفون رو رجیستر کرده که از تاریخ فروش بمدت یکسال گارانتی تعویض فعال بشه
امروز دوستم که به عنوان تست هدفون رو امتحان می کرده اینطوری توصیف کرد:
"صدایی بسیار بسیار واضح و شفاف داره مثل این میمونه که انگار تمام موزیسین ها دور تا دورت نشته باشن و صدای ساز هر کدوم رو جدای ، جدا میشنوی"
البته دوستم شنونده حرفه ای نیست ولی حسابی شوکه شده بود و برام جالب بود چون اون چیزی از Soudstage نمی دونست و تمام نگرانی من از ضعف این هدفون توی این مسله بود که تا اندازه ای برطرف شد
اگه حوصله داشتید خوشحال میشیم یه عکس از amp با کمی توضیح بزارید فیض ببریم.:46:
راستی فراموش کردم بگم مبارک باشه ایشالا براتون خوب کار کنه.
سلام
دوستان راهنمایی بدن، بین a4tech HU-510 و Philips SHM7410 کدومش بهتره؟ (از لحاظ کیفیت صدا، کم بودن معایب و طول عمر بیشتر)
ممنون
نبود کسی؟!!! :(
سلام
یه هدفون بیسیم میخوام بخرم. به نظرتون این خوبه؟ Sony - DR-BT 101 B
به نظرتون تا حدود 100 تومن (یه مقدار بالا پایین اشکالی نداره) انتخاب خوبی هست؟ یا گزینه بهتری رو پیشنهاد میکنید؟کد:http://www.viewpoints.com/Sony-DR-BT-101-B-Bluetooth-Headset-review-bd0b
ممنون :20:
حوصله؟!نقل قول:
دوست عزیز چیزی که ساخته نشده ، که من عکسش رو آپ کنم.
مرسی از تبریک شما.
این مشخصات فنی آمپ هست:
1. Bandwith DC to 1MHz
2. THD 0.0004
3. THD + N 0.001
4. Input Impedance 10K
5. Gain 1 to 50
6. باطری لیتیوم یون داخلی
7. شارژر دوال پورت داخلی
8. ولوم Conductive Plastic استریو لگاریتمی
اگه کافی نیست بگید کدوم پارامتر برای شما مهم هست تا عنوان کنم
البته برای هدفون آینده که انتخاب کردم( ULTRASONE EDITION 10) دارم یک آمپ حرفه ای طراحی میکنم که این آمپ مشخصات و امکاناتش بسیار بهتر از این آمپ خواهد بود و اینکه برای یک هدفون 800 تومنی هیچ وقت آمپ چند میلیونی استفاده نمی شه
به هر حال برای این هدفون (Shure Se535) مایل به ساخت آمپ نیستم ولی در صورت تهیه Full Size بسیار مشتاق هستم که آمپ رو بسازم
شاید توی اجرا این سه کتاب کمک کنه کمی دو تا اولی رو خوندم
کد:http://www.ebookshare.net/plus/query.php?keyword=amplifier+&searchtype=title&GO=GO
یکی جواب منو بدههههههههه ، می خوام برم بخرم!:41:نقل قول:
از بابت کتابها بسیار ممنونمنقل قول:
فکر کنم با این کتابها + کتابهای خودم (که حدودآ بیش از دو هزار هستن) + یه عدد دو رقمی سالهای تجربی بشه یه دونه آمپ بهتر از COMY درست کرد OK
جوابه ما هم بدین لطفانقل قول:
امروز میخواستم بگیرم که کمک نکردین نشد...
لطفا یه کمکه کوچیکی بکنید تا دیگه فردا بخرم...
من چیزی از هدفون حالیم نیست...
عزیز بشتره پولی که پای بی سیم میدی ماله بی سیم بودنشه نه کیفیتش!نقل قول:
headphone Or earphone?!
earphoneنقل قول:
یعنی میگین بی سیم نگیرم؟با 40-50 تومن بی سیم چیزه خوبی گیر میاد؟
با سلام. من یک ایرفون Creative Aurvana In-Ear 2 خریدم به قیمت 80 هزار تومان.از کیفیت صداش راضیم.مدل Creative Aurvana In-Ear 1 قیمتش تو فروشگاه کریتیو 60 دلار بود ولی بعضی سابت های اینترنتی خیلی گرونتر میفروشند.
يعني ميگم با همين پول باسيم كيفيته بيشتري ميگيرين تا با بيسيم به خاطر دليل فوق.نقل قول:
تصميمتو بگير بعد بگو كدومشونو ميخواي براي چه سبكي تا تا اونجايي كه معلوماته منه حقير اجازه ميده راهنماييت كنم،'
اساتيد گرامي كمي بيشتر فعال باشيد،اينقدر نشستم نميدونم چرا پدرم بد منو نگاه ميكنه!!!
کسی تجربه ی کار با این مدل از جبرا رو داره (jabra bt8030)
دو کاره بودن (هم اسپیکر مسافرتی هم هدست بلوتوث) و کیفیت خوب صداش حسابی چشم ام رو گرفته
فقط قیمت اش یه مقدار بالا بود (نمایندگی جبرا تو بازار موبایل 120 میگفت)
اختیار داری داداش شما خودتون استادیننقل قول:
چون برایه تلوزیونم میخوام استفاده کنم بولوث باشه بهتره.همه سبکیم گوش میدم
بولوثی با کیفیته عالی نیست؟
اگه زحمتی نیست تو رنجه 40-50 تومن یه مدل بولوثی معرفی کنید یه دونه سیم دارکه دیگه تو این رنج بهترین باشن
از پاسخگوییتون یه دنیا ممنون
سلام
در حدود 15 تومن یه هدست معمولی برا کامپیوتر میخوام،با کیفیت صدای خوب و گوش کردن موزیک معمول! چیز خوب سراغ دارین؟
عزیز با همچین بودجه ای هدفون بلوتوثی خوبی (البته از نظر من خوب!) گیرت نمی آد.نقل قول:
ولی یه مدل هست که in-ear هستش به اسمه Motorola S9 Bluetooth headphones .
که واقعا ارزشش رو داره فقط اگه بتونی گیرش بیاری.
موفق باشی.:6:
Salam Dustan. Man bar hasbe etefagh in Topic ro didam. Man khodam kheily vaghte ke dar Studio e zabt e Seda kar mikonam va omidvaram ke Rhanamaii ii ke mikonam be dardetun bokhore !
Be nazare man Headphone e Bose yeki az behtarin Mark haye bazare ! hatman ba khodetun migin in mark ro az koja ovordam ! vagheiiatesh ine ke in mark e Amrikaii az Sony o inha ham ghadimitare va hamintor herfeii tar . inam address e
sitesh : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ama man be shakhse ino bara karbar haye mobtadi ke mikhan faghat be musighi gush bedan pishnahad nemikonam chon gheimatesh ziade va tu Iran ham giretun nemiad ! ama agar gir biad faghat Amrikaii dare va aslan chini nadare !
( bara etminan mitunin az kasi ke mashin e Nissan e Morano ya Mercedes Benz e SLR dare beporsin bebinin systeme pakhsheshun chie ! )
ama agar ye headphone e aadi ta marz e 30 toman mikhain man Philips ro pishnahad mikonam! vaghanm keifiatesh aaalie va sedaye khubi dar bein e baghieye Headphone ha dare ! baed az Philips , Bazi az Mark haye Sony khub hastan. Albate ino ham Ezafe konam ke Mark haye Herfeii e Sony baed az Bose harfe dovvome bazar ro mizanan va in ke man goftam ke headphone e Sony baed az philips khube manzuram headphonr haye amatoresh hast ! Baz ham age soali darin va komak mikhain behem peigham bedin takomaketun konam chon kolly Headphone haye mokhtalef mishnasam o tu in kar herfeii am ye juraii !
[QUOTE=Yellow13;5945825]Salam Dustan. Man bar hasbe etefagh in Topic ro didam. Man khodam kheily vaghte ke dar Studio e zabt e Seda kar mikonam va omidvaram ke Rhanamaii ii ke mikonam be dardetun bokhore !
Be nazare man Headphone e Bose yeki az behtarin Mark haye bazare ! hatman ba khodetun migin in mark ro az koja ovordam ! vagheiiatesh ine ke in mark e Amrikaii az Sony o inha ham ghadimitare va hamintor herfeii tar . inam address e
sitesh : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ama man be shakhse ino bara karbar haye mobtadi ke mikhan faghat be musighi gush bedan pishnahad nemikonam chon gheimatesh ziade va tu Iran ham giretun nemiad ! ama agar gir biad faghat Amrikaii dare va aslan chini nadare !
( bara etminan mitunin az kasi ke mashin e Nissan e Morano ya Mercedes Benz e SLR dare beporsin bebinin systeme pakhsheshun chie ! )
ama agar ye headphone e aadi ta marz e 30 toman mikhain man Philips ro pishnahad mikonam! vaghanm keifiatesh aaalie va sedaye khubi dar bein e baghieye Headphone ha dare ! baed az Philips , Bazi az Mark haye Sony khub hastan. Albate ino ham Ezafe konam ke Mark haye Herfeii e Sony baed az Bose harfe dovvome bazar ro mizanan va in ke man goftam ke headphone e Sony baed az philips khube manzuram headphonr haye amatoresh hast ! Baz ham age soali darin va komak mikhain behem peigham bedin takomaketun konam chon kolly Headphone haye mokhtalef mishnasam o tu in kar herfeii am ye juraii ![/QUOTE
ای کاش این رو به فارسی مینوشتید که دوستان راحت بتونن استفاده بکنن !...
سیستم عموم مدل های Porsche هم Bose هست .نقل قول:
خواهشا پستتون رو ویرایش کنید و فارسی تایپ کنید.
ویرایش:
بازار تجهیزات مانیترینگ با هدفون و پلیر و... همخونی ندارند خیلی از برند های مطرح مثل Denon و bose هر چند محصولالت خوبی دارند و حتی گاهی محصولالت متفاوت و با خصوصیات منحصر به فردی دارند ولی تو این ضمینه بهترین برند ها نیستند.
سلام،به فروم خودتون خوش اومدين ولي....نقل قول:
سند حرفهاتون رو از كجا ميارين؟
شركت سوني و سنهايزر به ترتيب در سال ١٩٤٦ و ١٩٤٥ پايه گذاري شدن در صورتي كه شركت bose در سال ١٩٦٤ پايه گذاري شده.
در ضمن شما به هيچ وجه نميتونين برند رو با برند مقايسه كنيد.
بعلاوه ي اينكه اين پست جوابه كدوم پست بود؟!
خواهشن اول اسم فروم رو بخونيد بعد بياين داخل!
هر جايي قوانيني داره،از بديهي ترين قوانين فروم به زبان شيرين فارسي تايپ كردنه، خواهشن فارسي تايپ كنيد.
موفق باشيد.
من که با بسیاری از حرفهای شما موافق نیستم شما که تو استودیو ایرانی کار میکنی عجیب نیست که این حرف رو میزنینقل قول:
چون این شرکت به عقیده شما سیستمهای صوتی ماشین خوبی طراحی کرده دلیل نمیشه که بگیم هدفونهای خوبی هم طراحی میکنن شما از یکی از این سایتهای معتبر که بعنوان رفرنس هدفونها رو بررسی میکنن یک لینک بزار که BOSE یا فیلیپس جزو 100 تا هدفون برتر باشن
حالا همون صدمیشم باشه من قبول میکنم
محض اطلاع شما بگم یکی از بهترین هدفون دنیا ساخت سونی بوده و اون مدل هم تولیدش تعداد بسیار محدودی بوده و قیمتی حدود 4000دلار داشت و هنوزهم به عقیده برخی نامبر وان هدفونهاست و یک مدل هم از برند Sennheiser که قیمتش حدود 7000 دلار بود که اون هم دیگه تولید نمیشه
من از حرفهای شما چنین برداشت میکنم که چون این دو برند در ایران مثل نقل و نبات وجود دارند دارید براشون تبلیغ میکنید یا اینکه اطلاعات نادرستی دارید
من خودم بشخصه تعداد زیادی ایرفون و هدفون از برندهای مختلف تست کردم از جمله فیلیپس که باید بگم خیلی مونده تا در رده حرفه ای هدفون بسازه حتی همون مدلهای معمولیش در مقایسه با سونی و کرایتیو در یک رنج قیمت صداش آشغال بود بخصوص اینکه بعد یکساعت حالت از موزیک بهم میخوره
خدا رو شکر من اون پست رو نداده بودم:31: [بنده خدا]
دیگه خیلی off topic میشه اشکال نداره من که بی کارم کسی هم که این subforum رو چک نمیکنه تا ما را بن کنه
جهت رفع کنجکاوی افراد درباره گران ترین هدفون های دنیا بخوان بدونن (در ادامه پست قبلی جناب saxp):
کد:http://www.head-fi.org/forum/thread/65369/most-expensive-headphones-in-the-world/15#post_744088
ویرایش:
چند هدفون از برند های دیگه هست که تو این 7 سال که از زمان ایجاد این تاپیک گذشته اون وسط ها جا باز کردند برای همین این لیست کمی تغییر کرده.