اندو قراردادش تموم شده تا الان از سه تیم داخل ایران پیشنهاد داشتهنقل قول:
بالاترین رقمی هم که بهش پیشنهاد شد از تراکتور بوده که 3 میلیارد بوده
البته خودش گفته تو ایران فقط واسه استقلال بازی میکنه
Printable View
اندو قراردادش تموم شده تا الان از سه تیم داخل ایران پیشنهاد داشتهنقل قول:
بالاترین رقمی هم که بهش پیشنهاد شد از تراکتور بوده که 3 میلیارد بوده
البته خودش گفته تو ایران فقط واسه استقلال بازی میکنه
دوستان قضیه ماهان بغدادی چی شد؟؟من اصلا نمیشناسمش اما توی سایت های هواداری استقلال،واسه خودش پادشاهی میکنه!:n02: واقعا این جوون انقدر خوبه؟؟؟الان هم که انگار میگن اومدنش منتفی شده .نمیدونم چرا کسی نمیتونه یه آمار قابل اعتماد و درست ازش بده؟:n13:
گویا پاشازاده با باشگاه به توافق نرسیده و فکری به تیم اضافه شد
خیلی دوست داشتم پاشازاده را رو نیمکت ببینم اما متاسفانه نشد
خودش تو صفحه شخصیش تو فیس گفته بود داره میاد تهران خیلیا بر این باور بودن داره میاد استقلال البته قرار بوده واسه تست بیاد ولی گویا امیر قلعه نوعی دیگه بازیکن تستی قبول نکردهنقل قول:
ماهان اقای گل لیگ جوانان سوئد هست ولی به نظر من زود واسش بازی تو استقلال زیر فشار حاشیه ها نابود میشه سن کمی داره بهتره فعلا تو سوئد ادامه بده واسه اینده خودش هم بهتره به ایران نیاد
* ماهان بغدادی بازیکن ایرانی که سابقه بازی در لیگ سوئد را دارد در تمرین امروز استقلال حاضر شد و پا به پای بازیکنان این تیم تمرین کرد.نقل قول:
فارس
والا ما موندیم همه تو باشگاه میگن شایعس یه هو میاد تو تمرین امسال چرا اینجوری میکنن:n02:نقل قول:
یا خیلی داریم با سیاست کاریم میکنیم یا خیلی هرکی هرکی تو باشگاه که با وجود شخصی مثل افشارزاده بعید میدونم
دوستان امشب رحمتی مهمون برنامه ماه عسله
واقعا نمیدونم میخواد بیاد چی بگه؟امیدوارم هوادارا گول حرفاشو نخورند....مطمئنم میخواد بیاد مظلوم نمایی کنه که به خاطر پول نرفتمو هزار تا بهونه بیاره و توپو بندازه توی زمین باشگاه
امیدوارم کسی گول این ادمو دیگه نخوره امیدوارم دستش واسه همه رو بشه
میخواد بیاد اشک تمساح بریزه و بگه من پولکی نیستم بعد یکی هم از اونور بگه بذار بگم میری حرم امام رضا مخفیانه ویلچر جابه جا میکنی از اینورم رحمتی میگه نه نگو اینو دیگه نگو
فقط نمیدونم این چه کار خیر مخفیانه ایه که تنها کسی که ازش باخبر نشده حافظ شیرازیه که اگه اونم در قید حیات بود حتما متوجه میشد
من از زبون خودش شنیدم فقط و فقط و فقط واسه پول بازی میکنه خودش اعتراف کردو گفت من همیشه دنبال پول خوب بودم و فقط فصل گذشته که استقلال تا 8 تای اسیا رفته بود بالا نمیخواستم زحماتم بر باد بره و با دلم تیمو انتخاب کردم یعنی خودش اعتراف کرد فقط پارسالو به خاطر دلش تیمو انتخاب کرد و سالهای گذشته و اینده فقط دنبال پوله
فقط امیدوارم هوادارا گول مظلوم نماییهاشو نخورند....
امیدوارم بیاد بگه مردم بدونید من میخواستم واسه سرمربی تیم تصمیم بگیرم...مردم من میخواستم مربی دروازه بانارو انتخاب کنم من میخواستم پول اسپانسرو بگیرم مردم من میخواستم دستیار اول سرمربیو انتخاب کنم امیدوارم هرچی میگه اینارو بگه بعد شروع به اشک ریختنو عوام فریبی کنه
100% امشب واسه استقلال حاشیه درست میکنند در این برنامه واقعا اگه بخواد با علیخانی چفت بشنو واسه استقلال حاشیه بسازند امیدوارم اه و نفرین اون هوادارایی که تو ازادی به خاطرش گلوشونو پاره کردند دامن ریاکارشو بگیره
دوست عزیز معلومه حسابی ازش شاکی هستی،در واقع همه ی ما همین حسو داریم.علیخانی هم یکی مثل خودشه.از لحظه ای که خبر حضورش توی ماه عسل را خوندم ،نفرتم از علیخانی بیشتر شد که چفدر این بشر عقده ایه.الان فکر کرده ما خیلی ناراحتیم این یارو رفته میخواد عقده هاشو نسبت به استقلال باز هم بروز بده ولی زهی خیال باطل! الان باید بگیم تا امیر جعفری را صدا نکردیم ،بساطتو جمع کن:n02:نقل قول:
نمیدونم برنامه ماه عسل رو دیدید یا نه ؟ فارغ از زندگی خصوصی مهدی ,رضا و علی بیرانوند که شاید واسه خیلیا همچین زندگی وجود داشته باشه یعنی الان شرایط خیلیا اینجوریه ...
ولی همه هم فوتبالیست نمیشن شاید تا اخر عمرشون همون زندگی سخت رو ادامه بدن هیچ کس هم پیدا نشه ازشون بخواد داستان زندگیشونو تعریف کنه :n03:
وقتی سید و دیدمش واقعا دلم سوخت که چرا رفته؟
از یه طرفم گفتم واقعا بازیگر خوبی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! ﺁﺧﻪ ﮐﺠﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩ ﺑﺎﻥ ﺗﻮ ﮐﺎﺭ ﺳﺮﻣﺮﺑﯽ ﺩﺧﺎﻟﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ولی در کل خاطرات خوبی باهاش داشتیم امیدوارم یه روزی برگرده با پیرهن تیم محبوبش خداحافظی کنه....
پیراهن ابی بیرانوند هم گویای خیلی چیزا بود !!!!!!و اون کری رضا عنایتی واسه احسان علیخانی که ترکوند
جاسم کرار با استقلال دو ساله بست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاری فارس، جاسم کرار با عقد قراردادی دوساله به تیم استقلال پیوست. این بازیکن عراقی پیش از این هم سابقه حضور در استقلال را داشت. کرار مدتی هم برای تیم تراکتورسازی تبریز در لیگ برتر بازی کرد و در نهایت به عراق بازگشته بود.
خوب کرار هم اومد . پازل تاکتیکی در حال کامل شدنه . همچنان به یه دروازه بان دوم و هافبک دفاعی و وینگر نیاز داریم .
وینگر و دروازه بان رو می تونیم از سهمیه خارچی استفاده کنیم و هافبک دفاعی هم در صورت رفتن تیموریان باید یه جانشین خوب بگیریم
صادقی و بیگزاده و خسرو هم به احتمال زیاد تمدید می کنند
------------------------------------ فروزان -----------------------------------
بیک زاده --------- صادقی ( هرائل مگوبیان) ------- حنیف --------- فخر الدینی
---------------- امید ابراهیمی --------هرائل مگوبیان ( نوری , خرسند نیا ) ----
کرار ----------------- مهدی کریمیان (جمشیدیان) ------------------- خسرو حیدری
-------------------------- برهانی ( قاضی و شهباز زاده ) ------------------
با اومدن کرار اگه بخوایم بازیکن جدید بگیریم باید یکی از 4 ملی پوش رو قیدشو بزنیم....
کاش میشد جمشیدیان و پژمان نوری رو هم رد کرده بودیم....اون وقت عالی میشد...به جای اینا دو بازیکن بهتر یا جوون میموندن جا برای ملی پوشا هم بود...
واقعا نمیتونم نوری و جمشیدیان رو هضم کنم!
حیفه با این بازیکنا استقلال با تک مهاجم بازی کنه:n01:نقل قول:
در حمله :
بیک زاده -------------- صادقی ---------------- حنیف -------------- فخر الدینی
-------------------------------- امید ابراهیمی -----------------------------------
کرار ---------------------------------------------------------------- خسرو حیدری
--------شهباز زاده--------------- قاضی --------------------برهانی--------------
در دفاع :
بیک زاده -------------- صادقی ---------------- حنیف -------------- فخر الدینی
-------------------------------- امید ابراهیمی -----------------------------------
-------------------کرار-------------------------------خسرو حیدری---------------
--------شهباز زاده-------------------------------------------برهانی--------------
------------------------------------قاضی-----------------------------------------
:n11:
من با توجه به تفکرات و شیوه بازی امیر خان تو سال های گذشته ترکیب رو حدس زدم . فکر نمی کنم از یه هافبک دفاعی استفاده کنه . خصوص اگه آندو بمونه با رفتن آندو هم به احتمال زیاد نوری هافبک دفاعی بشهنقل قول:
اولین حرف های هافبک عراقی استقلال
هافبک جدید تیم استقلال گفت:بحث درگیری من با مدیران الطلبه فقط در رسانه ها مطرح می شود و واقعیت ندارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناکرار جاسم درباره پیوستن به تیم استقلال عنوان کرد:
من طی روزهای گذشته از ترکیه،لیبی و الجزایر پیشنهادات خوبی داشتم اما ترجیح دادم به استقلال بروم و معتقدم تصمیم خوبی گرفته ام.قرارداد من با استقلال ایران دو ساله خواهد بود.
وی ادامه داد:
با لیگ ایران از گذشته آشنایی دارم.فکر می کنم مسابقات لیگ ایران یکی از قوی ترین رقابت ها در منطقه است که بازیکنان بزرگ و مربیان مطرحی در آن حضور دارند.
کرار درباره شایعه درگیری اش با باشگاه الطلبه عنوان کرد:
بحث درگیری من با مدیران الطلبه فقط در رسانه ها مطرح می شود و واقعیت ندارد.به تمامی قوانین موجود در باشگاه احترام می گذارم و هرگز درگیری بین ما وجود نداشت.
من امیدوارم با دروازه بان برزیلی به توافق نرسن و الکی لیست پر نکنند.باید به فروزان اعتماد کنیم و دروازه بان جوان دیگه ای که گرفتیم(گروسیان) را هم بذاریم ذخیره چون ما هیچ وقت از اعتماد به دروازه بان های جوان ایرانی ضرر نکردیم.حس خوبی به این دروازه بان برزیلی ندارم گویا لیام ردی2 در راه است!! بهتره بجای سوزوندن یک سهمیه،یه مهاجم بگیریم مثلا افشین . با اومدن انصاریفر هم مخالفم چون تعصب نداره و چندان با کیفیت و خلاق هم نیست.
دیشب در بازی هلند - کاستاریکا فن خال در دقیقه 120 تعویض جالبی انجام داد و دروازه بان هلند را عوض کرد و همین دروازه بان تعویضی سرنوشت این بازی را عوض کرد
با دیدن این صحنه یاد 7 سال پیش و تعویض امیر قلعه نویی در بازی ایران کره افتادم که طالبلو را به جای رودباریان وارد میدان کرد اما همه در اون زمان به این کار امیرخان حمله کردند
در اون دادگاهی که فردوسی پور با حاج رضایی و ذولفقارنسب راه انداخته بودند یادمه که فردوسی پور میگفت تاحالا ندیده که مربی دروازه بان تیم را عوض کنه و دائما قصد تخریب امیرخان را دشت
دوست دارم بدونم فردوسی پور بعد از بازی دیشب بازم میخواست این حرفها را بزنه و مربی وطنی را بکوبه یا مثل مناظره با کی روش خیلی راحت از مسائل رد میشه و همه چیز را فراموش میکنه
بله امیرخان 7 سال از این آقایان جلوتره و خیلی بیشتر از اینها فوتبال را میفهمه:n12:
نقل قول:ما نمیخوایم بگیم مربی ایرانی بهتر از خارجی ولی چیزی که هست بدجوری جبهه علیه مربیا داخلی راه افتاده که دور از انصاف هست گویا اقای فردوسی پور علاقه شدیدی به کیروش دارن
ما تو جام جهانی خوب بودیم ولی بهترین نتایج رو نگرفتیم الانم ارژانتین رو تو نیمه نهایی میبینیم ولی انصافا این تیم هیچی نیست یه جوری داریم از اون نتیجه حرف میزنیم هرکی ندونه انگار 3 امتیاز و ما گرفتیم
اون سال هم تو پنالتی ها وحید طالب لو یه پنالتی رو گرفت و بهترینامون پنالتی از دست دادن که باورش سخت بود بعضیام جرات نکردن پنالتی بزنن
هیچ وقت یادم نمیره اون روز سه تا ادم که دوزار از فوتبال چیزی نمیدونستن داشتن امیرقلعه نوعی رو دادگاهی میکردن مخصوصا اون ذوالفغار نصب :n21:
ولی هیچ کس نگفت چرا اون موقع فدراسیون نداشتیم
چرا تو تیم بعد از جام جهانی اون چند دستگی درست شد
و خیلی چیزای دیگه..................
مثل فصل پیش وقتی از استقلال امتیاز کم کردن میگفت بله همجا کم میکنن مثل ایتالیا ! چند هفته بعد از پرسپولیس کم کردن میگفت این قانون کم کردن امتیاز بخاطر فحاشی هیچ جای دنیا اعمال نمیشه . 2رو که چه عرض کنم 60 تا رو داره این بشر .
نقل قول:
بعد از ۷ سال، به لطف یزدان و آقا لوئیس، فردوسی پور هم یک مثال برای این سبک منسوخ تعویض دروازبان برای گرفتن پنالتی پیدا کرد! اون هم در فوتبال محلات جام جهانی، و مربی سنتی تیم ملی هلند و منچستر یونایتد!
ولی اینم بگو که اگه اون تعویض نمی گرفت رسانه های هلند ( و چه بسا کل اروپا ) چه بلایی سر فان خال می آوردن.نقل قول:
.
حتی بعضی ها می گفتن که اصلا چون اون تعویضو کردی تیم باخت. شاید خود سیلسن ( دروازه بال اولیه ) پنالتی ها رو می گرفت و از این دست حرفا...
شما فکر شو کنید اگه هلند تو پنالتی ها می باخت، چه جو بدی علیه Tim Krul درست میشد.
گزارش تمرین استقلال: برخورد گرم عمرانزاده و قلعهنویی با افشارزاده
خبرگزاری تسنیم: تمرین نوبت عصر امروز (یکشنبه) تیم فوتبال استقلال با حضور مدیرعامل این باشگاه انجام شد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تمرین نوبت عصر امروز استقلال از ساعت 18:30 در کمپ اختصاصی این باشگاه برگزار شد.
* تمرین امروز آبیپوشان تحت تاثیر حضور افشارزاده مدیرعامل باشگاه استقلال قرار داشت.
* افشارزاده که برای نخستین بار در تمرین آبیپوشان شرکت میکرد مورد استقبال امیر قلعهنویی سرمربی استقلال قرار گرفت.
* ابتدا مدیرعامل استقلال به مدت 10 دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد که پس از صحبتهای او، امیر قلعهنویی نیز با اشاره به زحمات افشارزاده از بازیکنان خواست تا جواب زحمات باشگاه را بدهند. حنیف عمرانزاده مدافع استقلال نیز برخورد گرمی با افشازاده داشت.
* با وجود اینکه تمرین استقلال پشت درهای بسته برگزار میشد، حدود 30 نفر طرفدار استقلال از نزدیک شاهد تمرین آبیپوشان بودند.
* هنگامی که علی نظری جویباری مسئول نقل و انتقالات استقلال وارد کمپ شد، مورد تشویق هوادران استقلال قرار گرفت و آنها در مورد تمدید قرارداد بازیکنان استقلال سوالاتی را از وی میپرسیدند.
* قرار بود کرار جاسم و داسیلوا دروازهبان برزیلی استقلال در تمرین امروز شرکت کنند اما خبری از آنها نشد.
* محسن بزرگی معاون حقوقی باشگاه استقلال، رضا رجبی، علیرضا اکبرپور و سیروس دین محمدی نیز از نزدیک نظارهگر تمرین آبیپوشان بودند.
* به خاطر حضور افشارزاده در تمرین استقلال بنر بزرگی برای وی در کمپ استقلال نصب کرده بودند که روی آن نوشته شده بود:
بهرام افشارزاده مدیرعامل محبوب آبیدلان.
باشگاه استقلال تهران رسما خواستار جذب کریم انصاری فرد شد. مهاجم فصل گذشته باشگاه تراکتورسازی مورد توجه امیر قلعه نویی قرار گرفته و سرمربی آبی پوشان از مدیران استقلال خواسته مقدمات حضور این بازیکن را فراهم کنند.
علی نظری جویباری مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال تهران با تایید این خبر گفت: «انصاری فرد در لیست خریدهای استقلال است، ما می توانیم یک سهمیه لیگ برتری دیگر جذب کنیم. با توجه به اینکه حضور عزت اللهی در استقلال تقریبا منتفی شده، این یک سهمیه می تواند به انصاری فرد اختصاص یابد.»
انصاری فرد که فصل گذشته آقای مسابقات لیگ برتر شد، در جام جهانی نیز برای تیم ملی ایران به میدان رفت. این مهاجم جوان پس از بازگشت تیم ملی از برزیل، به ایران برنگشته و فعلا در کشور امارات حضور دارد.
دلیل تاخیر حضور قلعهنویی در اردوی ترکیه
امیر قلعهنویی دو شب پیش با حضور در برنامه جشن رمضان با برداشتن دو پاکت به نیت خود و مادر مرحومش در امور خیریه شرکت کرد.
سرمربی استقلال که باید به همراه تیمش به ترکیه میرفت سفر خود را به تعویق انداخت تا بتواند برای آرزوی مهران را که داشتن یک تبلت بود برآورده کند.
وی همچنین برای پروانه نیز یک یخچال فریزر خریداری کرد و با حضور در منزل این دو کودک به نوعی شادی را به آنها هدیه کرد.
در زیر عکس حضور سرمربی استقلال مقابل منزل این دو کودک را میبینید:
به گزارش خبرگزاری فارس
حالا این دو نفر کی هستن؟نقل قول:
شخص خاصی هستن یا همین طوری...
نقل قول:
در برنامه جشن رمضان پاکت ها را به هر تعدادی بر میدارند و اسم و آرزو افراد داخل پاکت ها نوشته شده
شخص خاصی نیستن فقط افراد نیازمند با آرزوهای کوچک و بزرگ
دوستان اولین بازی تدارکاتیمون رو میتونید به صورت زنده از اینجا تماشا کنید تا دقیقه 37 0-0
کد:http://www.bursasportv.com/canli_yayin.php
توي ماهواره تركيه هست كانالش ؟ يا فقط اينترنتيهنقل قول:
استقلال 0 __ 2 بورسا اسپورنقل قول:
این نتیجه نهایی شد.
چطوری گل ها زده شد؟ کسی دید؟
تو یوتلست 7 بود ولی متاسفانه شبکش کارتی بود منم ترجیح دادم لینک پخش انلاین رو بزارمنقل قول:
من بازی رو دیدم نیمه اول بازی تا حدودی دست استقلال بود یه شوت قشنگ بازیکن جوون تیم علی رمضانی زد به تیرک خورد . واقعا بازیکنی خوب و با تکنیکی هست امیدوارم در اینده بیشتر بهش بازی بدن خیلی خوبهنقل قول:
امید ابراهیمی یه ضربه ازاد قشنگ زد
یه گل هم سجاد شهباززاده زد که به هیچ وجه افساید نبود
نیمه دوم تیم بورسا با بازیکن های اصلیش اومد داخل زمین تا حدودی بهتر بازی میکردن
یه پنالتی مسخره داور واسشون گرفت
گلی هم که زدن افساید بود کلا داوری افتضاح بود اضافه وزن عجیبی هم داشت :n02: فکر کنم مسئول تدارکات یا سرپرست تیم ترکی وایساده بود داور:n09:
در کل ورودی های جدیدمون خوب بودن مخصوصا مگویان دفاع ارمنستانیمون خیلی خوب و مسلط نشون میداد امید ابراهیمی و سجاد شهباززاده هم خیلی خوب بودن
حيدري در استقلال ماندني شد
بازيکن تيم فوتبال استقلال قرارداد خود را با اين تيم تمديد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسرو حيدري يکي از ملي پوشان استقلال امروز پس از مذاکرات نهايي با مسئولان اين باشگاه با آنها به توافق رسيد.
اين بازيکن پس از توافق قرارداد خود را به مدت 2 سال ديگر با اين تيم تمديد کرد.اين بازيکن از هوفنهايم آلمان و نورنبرگ نيز پيشنهاد داشت اما سرانجام قراردادش را با آبيپوشان تمديد کرد.
پيش از اين هاشم بيک زاده با استقلال به توافق نهايي رسيده بود و امير حسين صادقي نيز ديگر بازيکني است که در آستانه عقد قرارداد با استقلال قرار دارد.
varzesh3
بیگ زاده --------- صادقی ( هرائل مگوبیان) ------- حنیف --------- فخر الدینی
---------------- امید ابراهیمی --------هرائل مگوبیان ( نوری , خرسند نیا ) ----
کرار ----------------- مهدی کریمیان (جمشیدیان) ------------------- خسرو حیدری
-------------------------- برهانی ( قاضی و شهباز زاده ) ------------------
ترکیب داره کامل میشه . خسرو هم دو ساله موند و بیگزاده و صادقی هم موندگار شدن فقط الان وضعیت آندو نا مشخص هست . اگر آندو هم بمونه یه سهمیه دیگه داریم
امیرخان دنبال کریم انصاری فرده ولی به نظرم با اینکه بازیکن خوبی هست ولی فقط سهمیه سوزی هست . ما مهاجم های خوبی داریم و نیازی نیست ترافیک ایجاد کنیم . پارسال به خاطر
هافبک های بازیساز خوب تغذیه نمیشدن و گل نمی زدن . امسال فرق کرده و کرار و کریمیان و خسرو هافبک های خوبی هستن
حیف عزت اللهی داره میره اروپا وگرنه استقلالی میشد . البته هنوز هم امیدوارم به این انتقال
اگر اندو و عزت اللهی نیان باید حتمآ یه هافبک دفاعی و وینگر بگیریم
تروخدا اسم اون نوری رو حتی توی پرانتز هم نذارید:n14:اصلا اسمش میاد آدم اشکش درمیاد اسم این بختک رو میبینه !! و شک نکنید توی هر بازی 90 دقیقه فیکسه ...:n14:نقل قول:
خوب قرعه کشی لیگ هم انجام شد و هفته ـی اول باید بریم به مصاف راه آهن کاملا متحول شده.
به نظرم قرعه ـی خوبی بود،راه آهن یکم دیر جنبیده و فرصت رو از دست داده و میتونیم تو هفته اول اولین 3 امتیاز رو به حساب بریزیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اگه مث دوره های قبل لیگ باشه که باید شاهد یه بازی کسل کننده باشیم و البته مساوی بیشتر بازیها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دربی هم افتاد هفته آخر،شاید افتادن دربی به هفته ـی آخر لیگ باعث جذاب شدن این بازی بشه شایدم برعکس.
امیدوارم فصل خوبی رو در کنار هم شاهد باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرعه کشی لیگ برتر انجام شد و شاید فینال لیگ برتر به هفته اخر کشیده بشه :n02:
و شایدم خیلی زودتر ما جشن قهرمانی رو گرفته باشیم :n09:
برنامه بازی های تیم
هفته اول
راه آهن – استقلال
هفته دوم
استقلال خوزستان – استقلال
هفته سوم
استقلال – سپاهان
هفته چهارم
استقلال – سایپای البرز
هفته پنجم
پیکان تهران – استقلال
هفته ششم
گسترش فولاد تبریز – استقلال
هفته هفتم
استقلال – نفت مسجد سلیمان
هفته هشتم
استقلال – نفت تهران
هفته نهم
فولاد خوزستان – استقلال
هفته دهم
ذوب آهن – استقلال
هفته یازدهم
ملوان بندرانزلی – استقلال
هفته دوازدهم
پدیده مشهد - استقلال
هفته سیزدهم
استقلال – صبای قم
هفته چهاردهم
تراکتورسازی تبریز – استقلال
هفته پانزدهم
استقلال – پرسپولیس
این برنامه ای که الان گذاشتم از سایت ایسنا بود ولی سایت فارس نیوز دقیقا برعکس اینو گذاشته :n13: یعنی هفته اول ما رو میزبان راه اهن دونسته
چه حالی میده قبل از هفته آخر قهرمان شده باشیم ..اون وقت توی آزادی کی جرات داره بمونه و جشن ما رو ببینه؟ :n09:
سلام
ولی من به شخصه بعد از بازیهای جام جهانی ، حوصله پیگیری بازی های لیگ رو ندارم ... با این لیگ مسخره و بی کیفیت و زمینای داغون و بازیکنای بی خاصیت و پول پرست ( همه تیمارو میگم) دیگه انگیزه ای برای تماشای بازیها نمیمونه ...
بذا دو روز بگذره ، بازم عادت ميكنينقل قول:
خدا را شکر امسال خیلی خوب و منطقی پیش رفتیم هم از لحاظ جذب بازیکن و هم شروع تمرینات.یه تشکر ویژه هم باید داشته باشیم از آقای نظری که بی سر و صدا و حرفه ای کارشو انجام داد و مثل پارسال با روح و روان هوادار بازی نکرد.امیدوارم یه فصل رویایی و با کیفیت داشته باشیم البته هنوز یه چیزی مثل سوهان روح میمونه واسم و نمیتونم هضمش کنم،اون هم تمدید قرارداد نوری هست که لابد قراره مثل پارسال همش تو بازی باشه!!!:n23:
الان آندو با مسئولان باشگاه در حال مذاکره است . اگر بمونه(که احتمالش زیاده) با وجود امید ابراهیمی و آندو و اینهمه هافبک که خریدیم ،نوری را واسه چی نگه داشتیم؟؟یعنی کاری که نوری انجام میده را یه جوون نمیتونست انجام بده که الکی لیست پر کردن؟؟دعا میکنم معجزه بشه و نوری رضایت نامشو بگیره بره!!!
درسته نوری کیفیت بازیش افت کرده و همه ناراحتن از موندنش ولی خوب الان به جز کرار کی می خواد وینگر چپ وایسه ؟ برهانی ؟ قاضی ؟نقل قول:
اگر بیگزاده مصدوم بشه دفاع چپمون کی وایمیسته ؟ صادقی ؟
ساموئل بود که پست های مختلف بازی می کرد ولی الان که از دستش دادیم به نظرم منطقیه که نوری رو داشته باشیم . یادمون نره نوری دربی رفت پارسال یکی از بهترین های تیم بود
تکلیف تیموریان و استقلال امشب مشخص خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، آندرانیک تیموریان که صبح امروز به همراه برادر خود به باشگاه استقلال رفته بود مذاکراتش را با کامران صاحب پناه،نظری جویباری و پندار توفیقی انجام داد.
در این نشست تیموریان نقطه نظرات مسئولان باشگاه استقلال را شنید و پیشنهادات خود را به مسئولان استقلال ارائه کرد.
کامران صاحب پناه رئیس هیات مدیره استقلال در گفت و گو با فارس در خصوص این جلسه گفت:
تیموریان در مذاکراتش با ما به صورت شفاهی قبول کرد به استقلال تخفیف بدهد اما باز هم در این جلسه همه چیز نهایی نشده و قرار است وی امشب پاسخ نهایی را به باشگاه استقلال بدهد.
وی تاکید کرد: در صورتی که تیموریان به ما جواب مثبت بدهد او فردا با استقلال قرارداد امضا خواهد کرد و در غیر این صورت طرفین با یکدیگر قطع همکاری خواهند کرد.
پ.ن : دلم میخواد آندو بمونه چون خیلی باتعصبه و مفید و هم اینکه نوری را نبینم تو بازی!
استقلال 2 - یوسما الجر 3 / بازی زیبا ، حریف قدرتمند و امیدواری به آینده
قهرمان باشگاههای الجزایر در فصل گذشته ، حریف بسیار مناسبی برای آماده سازی استقلال بود .گذشته از فصل نقل و انتقالات موفقی که تیم استقلال پشت سر گذاشت ،
انتخاب حریفان قدرتمند و سرشناس برای بازیهای دوستانه در اردوی ترکیه از جمله شاخصه های مثبت این تیم در فصل جدید است .
بعد از مسابقه با تیم بورسا اسپور ، تیم هشتم سوپر لیگ ترکیه ، شب گذشته شاگردان قلعه نویی به مصاف تیم یوسما الجر ، قهرمان لیگ گذشته الجزایر رفتند و اهالی منطقه پندیک که تماشاگر این بازی بودند ، شاهد یک مسابقه دیدنی ، جذاب و پر از صحنه های زیبا بودند .
استقلال با این ترکیب به میدان رفت : محسن فروزان ، مگویان ، حنیف عمران زاده ، کربلایی ، خلیلی ، امید ابراهیمی ، میلاد فخرالدینی ، سجاد شهباززاده ، آرش برهانی ، پژمان نوری و امید نورافکن گلهای استقلال در دقایق 10 و 44 توسط آرش برهانی به ثمر رسید که گل دوم از روی نقطه پنالتی شکل گرفت گلهای حریف در دقایق 21 و 33 و 82 به ثمر رسید
حنیف عمران زاده در نیمه دوم مصدوم و از زمین خارج شد . هنوز اظهار نظر درباره شدت مصدومیت او زود است و عصر چهارشنبه در این مورد نظر نهایی توسط پزشک تیم اعلام خواهد شد
وقتی فرهاد مجیدی، هالک شد
فرهاد مجیدی عکسی را از بردن فرزندانش به یک اسباب بازی فروشی در دبی مال منتشر کرده است.
به گزارش شفقناورزشی ، ستارۀ محبوب آبی پوشان که بعد از خداحافظی از فوتبال می خواست دوره های مربیگری اش را طی کند بعد از چند دور حضور در کلاس های مربیگری انگلستان و بعد از قرارداد استعدادیابی بازیکن در امارات با برند باشگاه اسپانیول اسپانیا ، این روزها بیشتر وقتش را با فرزندانش تیام و بردیا می گذراند.