نقل وانتقالات که نه ولی کیت ها واسه من درست شد
Printable View
نقل وانتقالات که نه ولی کیت ها واسه من درست شد
کدوم DLC؟! حتماً شما هم باور کردی قراره با انتشار یک DLC هزار عدد چهره به بازی اضافه بشه؟:n04:نقل قول:
اینا همش شایعست.
نه،اگه بخوای با نقل و انتقالات روز مستر لیگ رو بازی کنی باید قبل از شروع، پچ رو بریزینقل قول:
نه پس گذاشتم گریه کنی گذاشتم بخندیم دیگه :n09: بازی تا چه حد گرافیک کارتونی باشه به محض اینکه بری تو تمریناش ببینی پای مسی رفته تو توپ موقع حرکت کردن :n08:نقل قول:
تازه من گفتم که من کلا از بازی گرافیک کارتونی که ف.ی.ف.ا هم در این دسته هست خوشم نمیاد گرفتم ببینم چیه به محض دیدن این صحنه شیفت +دیلیت شد بازی، مگر نه مثل تو که هزار دست pes2014 رو بازی میکنی تا دو تا عکس از باگ هاش بگیری و با خوشحالی ! تو این تاپیک بذاری منم ف.ی.فا گرافیک کارتونی بازی میکردم کلی یشتر باگ گیر میومد ازش
نمیدونم تو که طرفدار بازی گرافیک کارتونی ف.ی.فایی چرا بیشتر از تاپیک اون بازی تو اینجایی لابد اونجا کسی نیست دو تا جواب بده بهت :
میای اینجا:n09:نقل قول:
این نگاه منفی و اینا هم لابد از نظر توئه اون بازی ف.ی.ف.ا 14 گرافیک کارتونی که همون ف.ی.ف.ا 13 رو داده بیرون و فقط اسمش رو کرده 14 مگر نه همونه کلی نظرات منفی داشته به خاطر چند تا تغییر جزییش
حالا pes که یک انقلاب ایجاد کرده تو بازیش و کلی متحول شده معلومه اوایلش تو ذوق بزنه ولی بعد مدتی کوتاه بازی کردن باهاش خیلی هم حال میکنی باهاش از جمله خودم و خیلی ها دیگه که اوایلش پس زدن ولی الان بهترین pes میدونن
شما و همون دو سه نفر ثابت هم که ازت تشکر میکنن و بالعکس و مثل خودت همش پست های تکراری در قالب انتقادی تو این تاپیک میدن سعی کنید بیشتر طرفداری همون بازی گرافیک کارتونی فی.ف.ا رو انجام بدید
نقل قول:
طبق اخرین اخبار حدود اوایل ابان باید بیاد که کلی face و ... هم داره به گفته خود کونامی
متاسفانه اصلا نتونستم نیم ساعت هم بازی کنم ... ! حیف که بودجه هم نیست سیستم رو ارتقا بدم ...
دوستان عزیز لطفا جواب بنده ی حقیر رو هم بدیدنقل قول:
ممنون میشم
Sent from my C5303 using Tapatalk 4 Beta
مدل تقویمشه دیگه،سعی کن سیستم چرخشی استفاده کنی که بازیکنات زیاد خسته نشننقل قول:
اقا چرا این سری اینطور شده گیم پلی بازی؟!!!!
خیلی نابودههههه!!
بازیکن ها انگار معتادها هستن جون نداره شوت بزنن و پاس بدن!!
خدایی چرا اینطوریه؟!! خیلی سرعت بازی هم پایینه!
یکی گفت تیم های پرسپولیس و ذوب اهن به صورت فیک هستند میشه بگید کدوما هستند ؟
پچ pes edit رو نسخه بلک یاکس کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟من جفتشون دان کردم ولی هیچ تغییری حاصل نشد.
اونایی که از بازی ایراد میگیرن تنظیمات رو درست نکردن!نقل قول:
من با این تنظیمات بازی میکنم ،خیلی هم از بازی لذت میبرم ،اتفاقا از پشت محوطه خیلی شوتهای محکمی هم میزنن!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بازی رو هم بذارین رو 1+ !!!
خداییش آدم هرچی بیشتر بازی میکنه میبینه PES چه شاهکاری داده بیرون! (البته من خودم ایراداشو چند صفحه پیش گفتم)
تنها ایرادی که زجردهنده ست هوش پایین دروازه باناست!:n01:
من تیم ها رو پیدا کردم فکر کنم بشه ادیتشون کرد و پرسپولیس و ذوب اهن رو ساخت ولی بلد نیستم
تونستیم پس از سومی در لیگ با تاتنهام با غلبه بر قهرمان لیگ برتر یعنی ارسنال در فینال لیگ اروپا جام را بالای سر ببریم
حیفم اومد فقط ازت تشکرکنمنقل قول:
واقعا pes عجب شاهکاری داده بیرون.هرچقدر که بیشتر بازی میکنیم بیشتر از بازی لذت میبریم
موتور جدید بازی (fox) فوق العاده است.خودم تا چندهفته پیش به کونامی فحش میدادم ولی الان میدونم این pes خیلی خیلی سر تر از نسخه های قبلشه
درکل همون اول چون بازی زیاد تغییرداشت همه ازش بدگفتن 1-چون همون اول هنوز کسی یاد نداشت این نسخه از بازی رو چطور درست کانفیگ کنه 2-چون همه با گیم پلی قبلی اخت شده بودن انتظار نداشتن بازی ازنظر گیم پلی اینهمه تغییرکنه و جدید بشه
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4
ممنونم دوست عزیز ،شدیدا با گفته هاتون موافقم!:n16:نقل قول:
پس از این همه سال این اولین نسخه ای هست که از بازی کردنش واقعا لذت میبرم و با گل زدن یک متر میپرم هوا از خوشحالی!!!:n02:
دقبقا منم از تاتنهام به چلسی رفتم انقدر تو تاتنهام درخشیدم خیلی میخواستن منو ولی به چلسی رفتم
اینم تیم چلسی که بستم و اماده شروع لیگم
والا معلوم نیست این دروازبانا خوبن یا بد! :n02:نقل قول:
تنها ایرادی که زجردهنده ست هوش پایین دروازه باناست!
مثه یه آدم میمونه که یه جاش چاقه یه جاش لاغر( چه مثال پر مغزی زدم :دی)
بعضی جاها راحت گل میخورن.... اما بعضی جاها بهترین سیو های تاریخ فوتبالو میبینیم :دی
مثلا من فینال لیگ قهرمانان با بایرن بازی داشتم... با رونالدو شوتیدم پرید گرفت خورد به تیر برگشت ..نویر افتاده بود تو دروازه.... دوباره رو ریباند شوتیدم از تو دروازه یه دستی اومد توپو از رو خط رد کرد!:n19:
ینی انقده حال کردم با این صحنه.....کاش سیو میکردم!:n27:
بعد از 2 بار بازی کردن نظر خودمو میگم
فقط اواین بازی رو رئال مادرید ( من ) با بارسلون برداشتم که رو پروفشنال 3 بر 0 بردم
دومین بازیو باز با بارسا بازی کردم البته ایندفعه رو تاپ پلیر گذاشتم که تو 90 دقیقه 4 - 4 مساوی شد ( البته 2 تا پنالتی بود و 1 کارت قرمز داشتم ) و تو وقت های اضافه 6 بر 4 بردم
2 ، 3 چیز اذیت میکنه آدمو
داور = من تکل زدم 100 در صد خطا و کارت زرد دارم بدون استثناء ولی کامپیوتر هرگز خطا نمیکنه حتی اگه بازیکن منو پرت کنه اونطرف باز خطا نمیشه و داور نمیگیره
سوتی بازیکنا = با توپ دارم حرکت میکنم یهو بازیکن توپ رو میذاره و میره ( خیلی راحت موقعیتم از دست میره )
دروازبان ها = خیلی گلهای راحتی میخورن ( البته بعضی توپ هایی رو هم میگیرن که شاخ در میاره آدم )
فعلا با 2 بار بازی کردن همین هارو دیدم
در کل بازی خیی خوبیه مخصوصا خوراکش پاس کاریه
سلام.
اون پچه که قراره هوش مصنوعی رو ببره بالا و Face و ... اضافه کنه ، کی میاد ؟
برای بار دوم:نقل قول:
چنین پچی قرار نیست بیاد و خبر انتشار این پچ، شایعه است.
سلام اوایل ابان اپدیت کونامی میاد البته اینکه چه ویژگی هایی داشته باشه دقیقا مشخص نیست :نقل قول:
full details will come in the patch soon.
اگه این مشکل تاخیر و delay تو دستورات درست کنن دیگه عالی میشه کلا خیلی سخت میشه دریبل زد و همچنین شوت و اینا زد تا میزنی چند ثانیه طول میکشه اعمال شه و توپ لو میره
Greedy جان ، شما بازی رو چطور دیدی؟
سیستمت راحت بازی رو میکشه؟
هوش مصنوعی بازیکنان خودی افتضاحه!
من 3 فصل مستر بازی کردم تا حالا تو دفاع، 3-2 دفعه بیشتر ندیدم توپی رو که از بغل پاشون رد میشه رو مورد عنایت قرار بدن و فقط نگاهش میکنن و وقتی توپ ازشون رد شد شروع میکنن عین خر دنبال توپ دویدن،خیلی راحت میذارن مهاجم از پشتشون حرکت کنه حتی اگه man marking هم کرده باشین،تو مناطق شلوغ فقط باید زیر توپ زد چرا؟چون اگه با بازیکن مذکور حرکت کنی با اون همه جمعیت روبروت اگه بازیکنای طرف مقابل توپو نگیرن،زحمتشو بازیکنان خودی میکشن
مورد دیگه اینکه اگه طرف مقابل شما حمله کنه و توپ برسه دست دروازه بانتون دیگه باید بیخیال ضد حمله بشید اینقدر که کند عمل میکنن تو بلند و شدن و انداختن توپ
بعضی موقع ها مهاجم هاتون وایستادن و بر و بر شمارو نگاه میکنن موقع حمله کردن و وقتی حریف میاد توپ شمارو میگیره تازه میبنی داره تو عمق حرکت میکنه!
مورد دیگه اینکه بازیکنا خیلی توپ رو با پاشون فاصله میدن که یکی از دلایلی که نمیشه با جهت ها دریبل زد همینه
کلا تاخیر تو پاس و سانتر و شوت زدن وجود داره،کافیه از کنار ها با سرعت حرکت کنین و لب خط رسیدیدن سانتر کنین،بعد از اینکه از خط گذشت سانتر میکنه!
این یکی هم که خودم و بقیه صد بار گفتن:سرعت پلنگی بازیکنای حریف وقتی جا میمونن و شما تک به تک میشی،کلی فاصله دارن ها میبینی یک ثانیه ای تنه به تنه شدن!
داور بازی هم که کلا شوته،قبلا میگفتم تو آفساید ها افتضاحه،ولی کلا همچیش غیر قابل تحمله،بازکن حریف میاد سد میکنه انگار نه انگار،تنه میزنن پرت میشه بازیکن شما بازم انگار نه انگار،ولی کافیه شما لمس کنی بازیکن تیم مقابل رو مساویه با خطا،البته زیاد مسئله مهمی نیست داوری همیشه تو pes افتضاح بوده عادت شده برامون
شوت های پشت محوطه 99 درصدشون تو دستای دروازه بانه یا اگه یکم زاویه دار باشه میپره دفعش میکنه
یه مورد آزار دهنده دیگه اینکه تعداد خطاهای تیم مقابل شما اصلا طبیعی نیست یا 0 یا 1 نهایت 2-3!(آفساید رو حساب نکنیم 90 درصد 0 هستش)
نکته آخر اینکه بنده نه فن ف.ی.ف.ا(:n13:) باز هستم و نه رو هیچ بازی تعصب الکی دارم،این بازی مشکلات خیلی زیادی داره و طوری هم نیست که بگیم در حد باگه و هر چند بازی یکبار اتفاق میفته،برای کسایی که قبول ندارن اشکالات رو،میتونم تک تک شون رو با رپلی ها بهتون نشون بدم
موفق باشین
اقا من میخوام اینو دان کنم ،
داستان این reloaded و skidrow و ... چیه؟
الان تو لینکی که پایین میدم ، کدومش بهتره ؟
نسخه بلک باکس رو دان کنم ، میتونم پچ 0.2 روش بریزم ؟ ، کلا چیکار کنم؟
سایت پی سی دانلود
الان منظور همه از تیک بازی و لگ میگیره و افت فریم چیه ؟
نقل قول:
در مورد شوت ها باهات کاملا مخالف هستم من خیلی از پشت محوطه گل زدم
شما روی کدوم حالت بازی میکنی ؟! Basic ؟! Advance ؟! Manual ؟!نقل قول:
من روی هر 3 حالت بازی کردم ، Manual که خیلی سخته اصن نمیشه کاری کرد ! Basic خیلی ساده میزنه و همش میگیره
توی Advance میشه زمینی شوت زد و به نظرم بهترینش همینه ولی بازم دروازبان حریف میگیره ! تابحال اصن نتونستم شوت از راه دور گل بزنم
تیرک میزنم ولی گل نمیشه
این پچ 2 که اومده غیر تغییرات تیم ها و بازیکنان تغییری از نظر روونی بازی هم میده یا نه ؟
دوست عزیز من هم اینا رو تایید میکنم شوت یا کمونه میکنه به تیر یا میره تو اوت من در یک بازی 7 تا تک به تک از دست دادم یا به تیر خورد یا رفت اوت در کل بگم باسیک بهتره ولی شوت های از راه دور گل نمیشه حالت دستی هم بسیار فضایی ساخته شده در بهترین زاویه و جهت رو چند میلی ثانیه گرفتم توپ با اختلاف به اوت رفت در کل بگم شوت های راه دور روی اعصاب هست الان قلق تک به تک ها دستم اومده اما شوت های راه دور رو نمیشه کاریش کرد شاید با اپدیت درست شد به نظرم تمام ایراد های mahdi209 صحیح هست منم تایید میکنم امیدوارم در اپدیت جدید این مشکلات رفع بشه و از بازی لذت ببریمنقل قول:
دوربین خیلی رو مخه اکثرا جا میمونه. جاگیری دوربین هم تعریفی نداره. نمیشه مثل فیفا کاری کرد داور کمتر کارت بده؟ ادم جرات نمیکنه تکل کنه! تو هر بازی چند تا اخراجی میدم. شوت ها هم اکثرا به تیرک میخوره
نقل قول:
یه کمک خواستیماااااااااااااااااا اااااااااا
اوه عجب ادعایی کردینقل قول:
اوکی نشون بدی با ریپلی (مشخصات سیستمتم بزار قشنگ)
پ.ن :: بدم میاد از اینایی که الکی ادعا میکنن.امیدوارم مرد باشی پای حرفت بمونی
pesedit میخواد به زودی پچ v 1.0 رو بده که بوندسلیگا رو کامل داره
همین الان تو یه بازی 9 تا ریپلی ذخیره کردم از ایرادات بازی که حجمش شده 25 مگ،اگه میخواین با توضیح مفصل برای هرکدوم براتون آپش کنم؟نقل قول:
مشخصات سیستم ربطی به اینجوری چیزا نداره ولی خب اینم برای شما
دوستان ریپلی هایی که ذخیره میکنید رو چجوری تبدیل به ویدئو میکنید؟!:n01:
خوشم اومد مشخصات سیستم رو قـــشـــنـــگ گذاشتی:n02:نقل قول:
خیلی بی روح و مصنوعی شده!1 نسخه های 2012 و 2013 خیلی بهتر بود
شما اون عکس رو گذاشتی که بخندیم ولی من اون همه عکس باگ از بازی شاهکار پیس گذاشتم تا گریه کنی به حال کونامی! شما یک عکس گرفتی که فقط مسی پاش رفته توی توپ فکر کنم کم مونده گذاشته باشی صفحه دسکتاپت!نقل قول:
من اگه بخوام دنبال باگ باشم توی این بازی fun پیس کاری نداره... حداقل بازی 40 تا باگ داره...
دوست عزیز تمام دنیا داره نشون میده که فیفا برتره. شما از یک منتقد که کارش بازی کردنه ، نظر دادنه، وارد تری؟ چرا هی بیخود سعی کنیم روشنفکرنما باشیم...
تو همه چی رو باهم قاطی کردی
من اونجا یک سوال کردم جواب ندادن خودم رفتم یک ویدئو از skill های فیفا دانلود کردم، بعد شما برداشتی اون پست من رو گذاشتی اینجا! که چی مثلا؟! بخندیم؟؟؟ این چه ربطی داره که فیفا همون نسخه قبلیش رو داده بیرون
من با انقلاب پیس موافقم... کلی ما رو خندودند... دمش گرم
کسی که واقعا خواب هست رو میشه راحت بیدارش کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه
موفق باشی
به نظرم خوب نیست به خاطر دوتا بازی همدیگر رو ناراحت کنیم.:n18:نقل قول:
کاربر گرامی و عزیز Greedy همون حسی که شمای عزیز و گرامی نسبت به PES رو داری، نسبت به FIFA دارند. پس بهتره شما ایشون رو درک کنی و ایشون هم شما رو درک کنه.
خوب تفکر همه که مثل هم نیست خدا هم همه رو مثل هم نیافریده و این خیلی خوبه. مثلاً ممکنه من از گرافیک خوشم بیاد، شما از گرافیک خوشت نیاد.
حالا PES و FIFA چیزی نیستند که کسی بخواد به خاطرش خودش رو به خواب بزنه.:n19:
نه شما از PES بدگویی کنی، این بازی خراب میشه و نه اینکه Greedy از FIFA بدگویی کنه اون بازی خراب میشه.
بهتره بشینیم PES یا FIFA مونو بازی کنیم و سرش دعوا نکنیم.:n02:
این احتمالاً آخرین پست من در این تاپیک خواهد بود.