نویز اگه پایینتر بود بهتر می شدنقل قول:
Printable View
نویز اگه پایینتر بود بهتر می شدنقل قول:
دوستان الآن خط من مشکلی داره ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون انگار اون 9 مگ الکی ـه ! سرعت سرویس یه مگ زور بزنه یه ثانیه برسه به 200 . وگرنه نوسان بین 100 تا 150 هست .
دوستان نویز خط ما چطوره؟ زیاد نیست؟
خطت هیچ مشکلی نداره برای سرعت 9 مگ. اگه کمتر میگیری مشکل isp هستنقل قول:
خطت خوبه مشکلی نباید داشته باشی . خطت روی چند مگ بسته شده؟نقل قول:
مودت pin avid ـه ؟؟؟نقل قول:
خطت اصلا مشکلی نداره، دان استریم 9مگ بسته شده که اگه الکیه زنگ بزن
بیارن پایین تا snr از این هم بره بالاتر و کیفیت ثبات نتت بیشتر بشه
آره . pin avid ـه .نقل قول:
قبل اینکه بگم 9 مگ ببندن رو 4 مگ بود و جالب اینه که تو سرعت دانلود تفاوت ندارن . انگار 9 مگ ظاهرا عوض شده و باطنا همون 4 ـه هنوز !
خود پشتیبانی میگه که باید سرعتت به 700 تا 800 برسه . ولی خودش هم مونده که این مشکل از کجاست ! کلافه شدم خدایی .
چه عجب یکی پیدا شد مثل من مودمش پین اوید باشه!!!نقل قول:
.......
الان دیگه با افزایش دان استریم سرعت نمیره بالا چون شرکتها از اکانتینگ سرعتهارو کم و زیاد می کنن
اصلا دان استریم خط شمارو بذارن رو 100مگ! تا زمانی که از اکانتینگ سرعت شما محدود هست ، افزایش دان استریم
سرعت شمارو بیشتر نخواهد کرد
بله درسته ... اما متاسفانه شیراز وسعتش زیاده و مراکز مخابراتیش کم .... الان خونه 4 5 کیلومتر با مرکز فاصله داره ... ولی خوبیش اینه که تا حالا snr با دون استریم 2 مگ زیر 20 نیومده ...نقل قول:
برای سرویس نامحدود 512 با توجه به تست سرعتایی هم که میذاری و نزدیک 1 مگ هست خطت خوبهنقل قول:
منم از مخابرات سرویس 10 مگ گرفتمنقل قول:
با اینکه پورت dslam رو از 2 مگ به 10 مگ افزایش دادن ولی بازم سرعتم از 220 بیشتر نمیشه خودشون هم موندن که مشکل از کجاست
سلام
Downstream Upstream SNR Margin :15.5 9.0 db Line Attenuation :42.4 26.7 db Data Rate :4096 1012 kbps Max Rate :8888 1092 kbps CRC :0 0 خوبه
وضعیت خطت متوسطه. در حال حاضر که روی 4 مگ / 1 مگ بسته شده مشکلی نباید داشته باشی ولی حداکثر تا 8 مگ بیشتر نمیکشه و احتمال اینکه روی 8 هم با خطا و پرش لینک روبرو بشی هست.نقل قول:
سلام به همگینقل قول:
چند ماه پیش بنده مشکل قطعی مکرر اینترنت داشتم که سر خط این مشکل وجود نداشت و البته اعداد مودم لینکسیس من هم عدم وجود نویز را نشون میداد که البته آی اس پی وجودنویز شدید را به من اعلام کرده بود. کار به جایی رسید که قصد تعویض سیم کشی تلفن آپارتمان را داشتم. تو همان روزها فر برقی و مایکرو ویو همچنین قسمتهای زیرین ماشین ظرفشویی و لباسشویی برق ضعیفی داشتند که اگر با پای برهنه به فضای اشپزخانه میرفتم و به اونها دست می زدم، شوک خفیفی وارد می کرد که من متوجه شدم که شاید سیستم ارت ساختمان یا شاید واحد مشکل داره. بعد از چند روز شوکیکه وارد می شد خیلی زیاد بود و تقریبا" حالت برق گرفتگی داشت که منو وادار کرد تا تقریبا" یک ماه پیش از برقکار بخوام تا علاوه بر حل این مورد مشکل سیم تلفن رو هم حل کنه.
همونطور که فکر میکردم برقکار ساختمان برق واحد ما رو به ارت وصل نکرده بود که برقکار جدید زمانی که خواست اینکار رو انجام بده با فیوز پریدن مواجه و متوجه یه مشکل اساسی در برق آشپزخانه شد که با چک کردن تمامی کلیدو پریزها متوجه شد که پیچ وسط (نگهدارنده) یکی از پریزها روی سیم فشار آورده و کل سیستم برق آشپزخانه رو مختل کرده بود که این مورد سبب ایجاد شوک توسطدستگاههای برقی آشپزخانه می شد.
جالبترین نکته این هست که بعد از رفع این مشکل برقی، اینترنت من قطغی نداشت تا جایی که به شرکت زنگ زدم وگفتم سرعت من رو که به دلیل وجود نویز پایین آورده بودند دو باره بالا ببرن و مشکل بنده بطور کامل حل شد.
گفتم این موضوع رو اینجا مطرح کنم تا دوستان اگر با مورد مشابهی برخورد کردن این مورد رو هم مدنظر داشته باشند.
ضمنا"بنده مشکلم رو در این تاپیک و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کرده بودم.
موفق باشید.
آره فن آوا حرف نداره ... 512 نامحدود 23500 ...نقل قول:
محتوای مخفی: IDM
سلام دوستان من خطم تایم اوت داره و snr بالا و پایین میشه از 5 تا 12 الان کابل دو زوجی گرفتم عوض کنم 512 گرفتم از مخابرات اینم عکس:
کابلی که گرفتم 4 رشته هست در حالی که کابل قبلی سه رشته بود دو تا مسی بود و یکی دیگه که اصلا مشخص نبود برا چیه حالا این 4 تا رشته رو چی کار کنم
سلام بچه ها من موندم مشکلمو کجا مطرح کنم که زود جواب بگیرم
من قبلا نت 256 نامحدود داشتم که سرعتش 10-18 در نوسان بود ...بعد یکی دوماه 256 محدود داشتم که باز سرعت همون بود ..الان چند روزه 1 مگ گرفتم ولی در کمال تعجب بازم سرعتش 10-18 هستش
اینم وضعیت مودم
Downstream Upstream SNR Margin :40.3 49.5 db Line Attenuation :21.5 11.1 db Data Rate :128 60 kbps Max Rate :20936 180 kbps CRC :0 0
نمیدونم چرا data rate هر پهنای باندی که بگیرم همون 128 باقی مونده و هست ...زنگ هم که میزنم میگن 1 مگه ...نکنه مشکل از مودمه؟ با آپدیت درست میشه؟ یا باید مودم رو کلا عوض کنم؟ خطم نویز هم که نداره اخه ...
بچه ها؟ چرا کسی اینجا نیست؟ این یکی مشکلو دیگه خودم نمیتونم حلش کنم
نتم سرعتش ثابت رو 10-18 هستش
حتی الان واسه تست 1 مگ هم گرفتم ولی بازم همون سرعته ...اخه مشکل از چیه؟ نکنه مودم خرابه؟ تو ادرس 192.168.1.1 که میرم تو مشخصاتش data rate رو 128 زده در صورتی که الان باید 1024 باشه چون پهنای باندم 1 مگ هستش ..واقعا دیگه گیج شدم
نقل قول:سلامنقل قول:
احتمال داره به صورت نرم افزاری از داخل مودم خودتون محدود شده باشید ولی در اونصورت باید پهنای باندتون بالاتر بسته میشد ! شما اگر به مودم دیگه ای دسترسی دارید تست کنید با اون ولی بیشتر به ISP مربوط میشه. کیفیت خطت تون عالی هست باید از ISP باشه البته حتما هم مودم رو تست کنید ببینید از توی مودم پهنای باندتون رو نبسته باشید.
فکر کنم قبلا هم همین سوال رو پرسیده بودید. دوستان و بنده هم پاسخ داده بودیم. اون ها رو هم بخونید شاید کمکی کرد.
موفق باشید
به مودم دیگه ای دسترسی ندارم متاسفانه .. مودمم tp-link 8951 هستش ...میشه بگین از کجای تنظیماتش میشه درستش کرد؟ من که پیدا نکردمنقل قول:
چجوری تست کنم؟> از کدوم قسمت؟
اره اما اوندفه فکر میکردم از پهنای بانده ...اما اینبار با پهنای باند 1 مگ خیلی دیگه تابلوه که یه مشکل اساسی دارم ...
ممنون
ببینید باید خودتون تو صفحه مودم بگردید همچین گزینه ای رو پیدا کنید یا تو گوگل سرچ کنید همچین قالبیتی در مودم رو و آدرس دقیقش رو پیدا کنید.نقل قول:
از صفحه اصلی مودم عکس بزارید که اگر چیزی تو عکس مشخص بود بتونم رو عکس بهتون توضیح بدم
موفق باشید
شوما یه بار مودمتو از یه رست کامل کن دوباره کافیگش کن ... ببین یه سوراخ ریز پشت مودمت یا زیرش هست ... با سوزن 10 تا 12 ثانیه نگه دار ... رست که شد دوباره کافیگ کن ...نقل قول:
البته قبلی هم که کافیگ کنی وقتی رست کردی ... وارد پنل مودمت بشو یه عکسی بگیر بزار ....
داداشم میدونم ریست کردن ینی چی و کانفیگم بلدم ....تا حالا از وقتی نت گرفتم فک کنم 10-15 باری ریست کردم که 5-6 بارش توی 2-3 روز گذشته بود ...با ریست درست نمیشه ...ولی چشم ازش عکس میگیرم فقط الان تو مغازه هستم و حدود ساعت 12 امشب حتما میذارم عکسشونقل قول:
تو گوگل که همچین مطلبی نتونستم پیدا کنم ..البته درست نگشتم ...بازم میگردم ببینم چی میشه ...بازم توی پنل مودم میگردم ببینم چی میشه...نقل قول:
چشم الان خونه نیستم ...بیام خونه حتما میذارم
بازم ممنون
مشکل شما فقط همینه ؟نقل قول:
راجع به نوشته های بالا اینکه اون ها باهم تطابق ندارن
و دلیل اینکه سرعت شما کمه برای اینکه سرعت شما از طریق دان استریم و آپ استریم کم شده و برای اینکه سرعت شما بره بالا باید یه زنگ به پشتیبانی بزنید و بگید دان استریم رو ببرن بالا !!
من نمیدونم با اینکه وضعیت خط شما خوبه چرا تا این حد کمر شکن آوردن پایین
==========
یه توضیح هم بدم اونم اینکه دیتا ریت رو با خرید سرویس تغیر نمیدن بلکه اون رو پشتیبانی با توجه به وضعیت خط تغیر میده و حالا به چه دلیلی داون استریم خط شما رو تا این حد آوردن پایین نمیدونم و باید زنگ بزنید ببرن بالا !!
البته تو نوشته هایی که شما گذاشتید فکر نکنم ببرن بالا چون آپ استریم رو نهایت زده 160 کیلوبیت و تو هیچ پروفایلی این همه سرعت تعین شده نیست که سرعت دانلود بالایی داشته باشه !! البته لاین اتنیشن رو هم کم زده و snr رو 45 پس باید بتونید تا 2.5 مگ آپلود رو با خط مسی بگیرید ولی نمیدونم چرا مودم اینجوری آپ شده !!
شما در اسرع وقت از قسمت STATIC STATUS عکس بگذارید تا بگم چیکار کنید
اها پس اینجوریه ....باشه من الان مغازه رو میبندم و میام خونه ...تا ساعت 12 براتون عکس رو میذارم ..امیدوارم که با هم بتونیم مشکلمو حل کنیم ...ممنوننقل قول:
اینم عکس از صفحه اصلی مودم
اینم عکسی که دوستمون فانوس طلایی خاست ..اگه اشتباه نکنم این اطلاعات رو میخواستین دیگه؟
رفتین جام جهانی رو ببینین؟:n02:
اون عکس اولی کافی بود !!!نقل قول:
دوست عزیز اون اطلاعات تو مودم شما اصلا باهم همخونی ندارن !! خیلی عجیبه با اینکه زده SNR 49 ولی max rate رو 170 کیلو بیت نشون میده !!
شما اول یه کاری کن و adsl mode رو از قسمت advance setup و از قسمت adsl بذار روی T1 یا ADSL2 و دوباره یه عکس از صفحه اصلی بذار !!
اگر باز هم اطلاعات همخونی نداشته باشه مودم شما ایراد داره و باید بره برای گارانت
آره دیگه :دینقل قول:
رفتین جام جهانی رو ببینین؟:n02:
عجب بازی شده بود :دی
بفرمایید اینم عکس
من که سر درنمیارم از اینا ...ینی شما میگین که مشکل از مودمه و به isp مربوط نیست؟
اره واای 7-1 شد ..من فک میکردم 2-1 میشه ...چه فینالی بشه المان -هلند ..البته اگه هلند صعود کنه:n02:
وای وای وای سرعتم درست شد خداروشکررررررر
الان سرعتم 100-120
سرعتم الان بین 100-150 ..وای من این سرعتو تو خاب هم نمیدیدم ...فانوس طلایی دمت گرم وقتی گذاشتم رو adsl2 همه چی درست شد وای ANNEX MODE رو که روی A گذاشتم سرعتم درست شد
دمت گرم واقعا ..واقعا کار بلدی ...نماز روزه هات قبول ایشالا خدا هرچی میخای بهت بده :n02:
دوباره یه عکس از وضعیت مودم میذارم که همه چی درست شده ..خودت ببین
نقل قول:شما خط تون 11 مگ بسته شده با سرعت 100-150 دانلود می کنید ؟ حتما نرم افزاری محدود تون کردند.نقل قول:
ولی اگر 150 دانلود می کنید می تونید بگید دان استریم رو بیارند پایین مثلا حدود 2 مگ که SNR تون بره بالا ولی سرعت دانلودتون باید همین قدر بمونه.
موفق باشید
احتمالا از سایتیه که دارم دانلود میکنم ..از این سایتای کوچیک دانلوده سریاله ..از میهن دانلود و اینا که سروراشون داخلیه دانلود کنم احتمالا سرعتش خیلی بیشتر میشه ...نقل قول:
جو گیر نشو جمال جان :دی
مودمت روی ADSL2+ مونده بود که یه جورایی هنگ کرده بود !! :دی
این تغیر مود باعث شد بهش یه ضربه بزنه تا به خودش بیاد !!
البته سرویس تو اگر 1 مگ نامحدود باشه سرعتش هم همون 120 خواهد بود ولی اگر سرویس محدود هست باید سرعتت خیلی بیشتر بشه که احتمالا به خاطر شبانه کم نشون میده و صح چند برابر بشه
نقل قول:چرا کسی جواب منو نمیده کابلو عوض کنم کیفیت بهتر میشه الان کابلم 4 جاش به هم وصل شده
خخخ اصنم جوگیر نشدم:n02:نقل قول:
خدایا ینی من از اون اوله اول سرعتم خوب بوده و مودم ایراد داشته ...
نه محدود هستش ..دیشب 3 تا دانلود همزمان گذاشتم هر سه با سرعت حدود 90 داشتن میگرفتن ...ینی سرعتش حدود 270 میشه؟ فعلا وقت نکردم از یه سایته دیگه تست بزنم ...اما فعلا که فک میکنم سرعت بین 200 تا 300 باشه ...
فانوس جان خیلی ممنون از اینکه راهنمایی کردی و بعد از نزدیک یک سال مشکلم حل شد خداروشکر...
فقط حیف که محدود هستش ..چون فیبر نوری هستم جز مخابرات نمیتونم از جای دیگه سرویس بگیرم ...مخابرات هم نامحدود نمیده ..کاس نامحدود میداد ...دیشب از تو کمتر از 5 ساعت 3.5 گیگ دان کردم خخخ ...تقریبا حجمم پرید ..6 گیگ گرفته بودم