بچه ها رم 2GIG اصلی مشخصه خاصی داره؟
رنگش چطور؟
قیمت؟؟؟
Mer30,000,000
:5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :11:
Printable View
بچه ها رم 2GIG اصلی مشخصه خاصی داره؟
رنگش چطور؟
قیمت؟؟؟
Mer30,000,000
:5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :11:
ای بابا.نقل قول:
شماها چرا اینجوری میگید؟
ببینم شما گوشی می خواید ازش استفاده کنید یا عین این دخترا باهاش پز بدید؟؟!! :2:
گوشیت صداش کمه، تو خجالت کشیدی؟؟!!! :18: خیلی متاسفم.
در مورد کم بودن صدا؟
به این بستگی داره که حاظر باشی چقدر خرج کنی؟!!!اگه حاضری 12 تا 15 تومن واسش بدی بسم الله...کاری می گم که بنونی با ان 73 کل بندازی:46: چطوره؟این جور صدا رو می خواهی تجربه کنی؟
اگه اره...خوب برو تاپیک مرجع نکات....تو فهرست هر لینکی که مربوط به صدا و کپسول صدا گذاشته شده رو بخون.....بازم سوالی داشتی بپرس....
اگه نه...فقط به اینکه یه کمی از این حالت صدای خیلی کمش خارج شه واست کفایت می کنه...تاپیکش هست..گوشیتو با فون ایکس اس هک می کنی...مجانی..اما می گم توقع چیزه خاصی نداشته باش:13:
قربون شکل ماهت هر کاری مگه واسه پز دادن تلقی می شه؟؟جرم ادم دوست داشته باشه گوشیش صدای داشته باشه که بلند باشه تا یه جای شلوغ بتونه ازش لذت ببره؟نقل قول:
شاد باشید
دوست عزیز ....بعد این همه مدت یه نصیحت دوستانه بهت می کنم...ریسک نکن...اصلا دور رم SE رو خط بکش...اینقدر تقلبی توش زیاده که اصلا صرف نمی کنه ادم بره بخره و ریسکش رو بپذیره...از من می شنوی دست بگذار رو رم های با مارک معروف که فکر نکنم لازم باشه نام ببرم همه می شناسن دیگهنقل قول:
رفيق ميشه لينک اون تايپيک (تعویض قاب) رو بدي چيزي پيدا نکردم
در ضمن اون دوتا پيچ گوشتي چين که بايد تهيه کنم ؟
جرم نیست جییییییییییگرنقل قول:
ولی اینطور که شما میگید ... آخه خجالت نداره!! :13:
بگو صداش بلند نیست، حال نمی کنم. اگه صداش بیشتر بود، بیشتر حال می کردم. بد میگم؟
نقل قول:
اول بیا ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...........رو بخون بعد برو پوز رفقاتو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..حالا اونان که باید خجالت بکشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....ولی مسئولیتش پای خودته.!...
سلام علیکم رفقا
میخوام یه هندزفری بخرم...ماله خودمو گم کردم...رفیقم خریده بود صداش افتضاح! صدای باسش با در قابلمه هیچ توفیر نمیکرد...حالا اونایی که هندزفری اصل خریدند بگن که :
خصوصیات ظاهریش چطوریه؟
قیمتش چنده؟
باید تو بسته باشه یا همینجوری فله ای یارو از تو کارتون یه دونه دربیاره بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا میتونم گیر بیارم؟
************************************************** ************************************************** **
اصل بعید می دونم گیر بیاد - اگه گیر آوردی 15000 تومنم گفت بده (چون ارزش داره) , من خودم یه دونه اصلی گیرم اومد که یه مقدار جریان داره :46: یارو می خواست هر طور شده بفروشه , منم 3 تومن جاش پول دادم :5:نقل قول:
ولی تو مایه های اصل (یعنی90% کیفیت اصلی) حدود 4-5 تومان میتونی گیر بیاری
تو یه پلاستیک هستن .
موضوع زمان دلیور چی بود - چیش اشتباهه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو این تنظیماتو انجام بده .. :نقل قول:
سلام به همه
اقا اینهمه از w810 تعریف می کردین رفتم خریدم اما.......
جلو همه بچه ها خجالت کشیدم صدای k310 از ماله من بیشتر بود
1.واکمن
2.More>equalaizer>preset> normal > manual
3. حالا تمام نمودار ها برای هر فرکانس رو بالا بکش.
4. حالشو ببر :46:
مسعود جان اون عکس خودت بود ؟ ! با گوشیت گرفتی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1:یکی 3500 که به قول دوستمون با در قابلمه فرق نداره صداش(کلا از قیافشم خوشم نمیاد)
2:یکی 9000 که همون هندزفری تو جعبه w810 هستش و قاچاقی از جعبش کش میرن جدا میفروشن
3:یه دونه هم زاپاس خود سونی اریکسون هستش که تو بسته بندی پلمپ شده هستش اون حدود 12-13
من خودم با صدای شماره 2 خیلی حال میکنم
سلام گوشی من w810 هست صداش خیلی کمه تو رو خدا به من بگید که چیکار کنم میشه کاریش کرد؟
واي مصطفي خان خدا كنه درست بشهنقل قول:
موضوع از اين قراره كه با اينكه ساعت وتاريخ گوشيمو تنظيم كردم اما وقتي گزارش ارسال اس ام اس ميده هيچ ارتباطي با ساعت وتاريخ گوشيم نداره حتي نميشه يه نظمي براش پيدا كرد مثلا دو پيامو كه با هم ارسال كرده ام همزمان دو تا گزارش ارسال باساعت متفاوت تحويلم ميده حتي شماره گيري مجدد خودكارنداره!!!آخه به اينم ميگن گوشي از فورمت تقويمش خوشم نمياد نميشه تاريخ هجري شمسي بهش داد بابا دم اين سامسونگ وپنتك گرم حداقل ما ايرونيها رو هم آدم حساب كردن(با نوكيا كار نكردم نمي دونم چطوره).تازه يكي و550داشت ميگفت اسپيكر سوني اريكسون زود مرخص ميشه وهر بار 40تومن سرفيدي حالا به جهنم من از اسپيكرش استفاده نمي كنم بقيه شو درست كنين تازه داداشم روز خريد وسوسه شده بود اونم بخره خدا رحم كرد دو تا نخريديم.خيلي حالم گرفته كاش N....:41: :41:
البته اگه اين چيزا راه حل داشته باشه ازش خوشم مي ياد:8: :8:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:می بینی؟از وقتی سوال پرسیدی این همه دوستان امدن جواب شما رو دادن...بازم سوالت رو تکرار می کنی؟خوشت میاد یه سوال رو 10 بار تو 10 تا تاپیک بپرسی؟خوب اگه می خواهی الکی پست بدی یه چیزی.:13: ..اما حداقل...اگه سرچ نمی کنی...حداقل جوابهای سوالهات رو نگاه کن دیگه:18:نقل قول:
اونوقت بیایید بگید مصطفی خان زود جوش میاره:2:
ببین اگه شما با se مشکل داری و ازش خوشت نمی یاد خوب نمی خریدی...اما درباره ی چیزی که دقیقا خبر نداری نظر نده لطفا یکی دیگه میاد می خونه باورش می شه:13:نقل قول:
این مشکلی که شما داری ربطی به برند خاصی نداره...دوستم منم ان 80 داره همین مشکل رو داره
به نظرم به هر حال اینکه تاریخ و زمان رو تشخیص نمی ده چون یه مشکل نرم افزاریه...شاید مشکل از ورزن نرم افزاری گوشیته...ورزن گوشیتو اگه سریال اصله عوض کن و اخرین ورزن بریز..احتمال بالای 95 درصد حل می شه
خیلی جالب شد...سونی اریسکسون رو دوستمون دارن با پنتک مقایسه می کنن...چرا؟چون یه تقویم شمسی داره!!!یعنی تقویم شمسی اینقدر مهمه؟؟؟!!!
در مورد اسپیکرم باید بگم...سونی اریکسون که هیچی همون نوکیایی که قبولش داری رو هم اگه فقط یه ماه اکولایزرش رو تا اخر ببری و روزی معمولی 1 تا 2 ساعت باهاش گوش بدی...می بینی عمرش از اسپیکر های سونی اریکسون کمتره که بیشتر نیست...اگه دوست شما استفاده ی درست از گوشی رو نمی دونن تقصیر کسی نیست
همیشه توصیه می شه اکولایزر رو می بری بالا تا قرمز همه رو نبر بالا...خوب واسه همینه دیگه...مگه یه اسپیکر فسقلی قرار مثل باند یه ضیط کار کنه؟
خوب راستش شمارشونو که نمی دونم...باید با خودت گوشی رو ببری بیرون بگی...پیچ گوشتی واسه این پیچ ها می خوام...دو تا پیچ گوشتی لازمه...یکی واسه پیچ خورشیدی ها که دو تاشون پشت در باطری هستن که باز کنی می بینی و قاب جلویی رو نگاه می دارن...2 تا خورشیدی دیگه هم ال س دی رو نگه داشتن....یه پیچ گوشتی هم واسه باز کردن قاب پشتیه که پیچ هاش از ایم پیچ خورشیدی ها ریز ترهنقل قول:
تعجب می کنم پیدا مکردی..اگه تونستم گیر اوردم لینکش رو می دم بهت
بله حرف حق جواب نداره دیگهنقل قول:
شهاب جوون هم حرفش درسته:20:
شاد باشید
متاسفم واقعاادب از ميان ما رخت بر بسته اگرچه سن وسالتون از من بيشتره ولي انگار يادتون رفته كه ايراني هستين.از نظر من برندي كه موقع ساختش خريداري به نام ايراني را در نظر نگرفته خريد كردن از آن توهين به خود آن ملت است برخي اينقدر آي كيو شون گل كرده كه ناراحتي من از ناديده گرفته شدن ايراني در ساختار نرم افزاري رو به تمسخر ميگيرند وقتي هويتمون رو گم كرديم حقمونه هر بلايي سرمون بيارن اين مثه اين مميمونه كه من الان به تمسخر بگم دوست ما مصطفي خان مليتش رو به اسپيكر فلان برند مقايسه ميكنه؟!!!!ببين دوست من اگه شما خيلي ادعاي هوش وذكاوتت ميشه برو مقايسه كن ببين فاصله فروش نوكيا با بقيه برندها چقدره؟(50 درصد بازار دست نوكياست)خوب اين كاملا سليقه ايست وسليقه همه محترمه ؟ولي قطعا نمي خواي بگي كه ما از آن 50درصد كل مردمي كه خريدار نوكيا هستن باهوشتربوديم شق القمر كرديم سوني خريديم موقع خريد تو علادين سلايقي مي ديدم برام عجيب اما محترم بود باور كنيد اگر حروف زبان ما شبيه عربي نبود هرگز زحمت زبان فارسي رو در ساختار نرم افزاري نمي دادن.اين براي من مهم (اما از نظر برخي مضحك)است كه ميكروسافت با ابهتش پرشيا رو به عنوان خريدارش در نظر گرفته.نقل قول:
البته ببخشيد براي كسي مثل مصطفي خان كه تمام برنامه هاي زندگيشون بر تاريخ ميلادي ست شده چه اهميتي داره تاريخ مملكت ما(كه من به اجبار به عنوان تاريخ قبولش ميكنم) رو مبايلش باشه يا تاريخ ميلادي يا....
خوب...بحث یه کمی از اصلش خارج شد...اما اشکالی نداره فکر کنم گفتن چند تا نکته بدک نباشهنقل قول:
احساسم اینه که شما ساعتی قبل 300 رو دیدی که اینجوری ملیت ملیتت گل کرده.....شایدم زیادی شعر ای ایران رو گوش دادی امروز....اقا ماها هم ایرانی هستیم...بهشم افتخار می کنیم...این بحث ها رو هیچ تداخلی نمی بینم به این حرفهایی که شما زدی
اولا منم دوست دارم که زبان فارسی جز زبان های رسمیه گوشی ها محسوب شه..دوست دارم می شد اسامیه اولین کسایی که به سونی اریکسون نامه نوشتن و اعتراض خودشون رو به اینکه چرا فارسی رو سونی اریکسون به سایر زبان هاش اضافه نمی کنه..می دیدی..می دیدی که شک نکن اگه تو 10 تای اول نباشم تو 100 تای اول هستم...یعنی اینکه من به این حرف ها کار ندارم اهل عملم:46: ...
حالا واسه دوستان بگم اصلا چرا فارسی رو در لیست زبان ها ندارن این برند ها:
جدا فکر می کنی واسه چی مثلا پنتک فارسی داره؟خیلی برات متاسفم اگه که فکر می کنی واسه اینه که به ما ایرانی ها ارزش گذاشتن و زبان فارسی رو اضافه کردن...پنتک زمانی این کار رو کرد که می خواست تو این دنیایی رقابتی شدید...در مقابل غولهای سازنده...سود که پیش کشش...ور شکست نشه...دید ایران یه بازار خوبه که کاربراش تشنه به این هستن که گوشیهای فارسی زبان داشته باشن...با هزار و یک سرو صدا و تبلیغ اون زمان...فقط خواست کمی اینجا سود کنه تا بقیه ضرر هاش رو جبران کنه...پنتک حالا کجاست؟؟؟
اما چرا سونی اریکسون فرضا فارسی نمیزنه؟
شرکتهای مثل se , نوکیا...گوشی هاشون رو منطقه ایی توزیع می کنن...فرضا 810 ای یعنی مال اسیاست...میان تو اسیا...می گن خوب فرضا 2 تا زبان رایج رو بگیریم بگذاریم تو لیست زبان هامون...میان تقسیم می کنن به شرق اسیا و غرب اسیا.....شرق اسیا که معلومه...میان غرب اسیا...میگن خوب بشمریم..1..2..3..4..5...همه ی کشورها عربی زبان هستن...اها ایرانم این وسط این همه کشور عربی زبان هست که این کشور فارسی زبانه و یه چنذ تا کشور عقب افتاده(افغانستان)که فرق لنگه کفش و گوشی رو نمی دونن چه برسه بخوان به زبانش اعتراض کنن...تازه همون افغانستانشم همشون یه زبان واحد ندارن....
حالا تصمیم گیری:از غرب اسیا زبان عربی انتخاب شد...چون رایج ترینه...
اوکی؟این ربطی به احترام یا بی احترامی به ایرانی ها داشت؟؟؟
اره ما ایرانی ها که اینقدر ایرانی ایرانی می کنیم دندمون نرم...خودمون گوشی بسازیم...تو جهان اسمش بپیچه...اونوقت...همهی برند ها ببین 3 سوته فارسی رو به گوشی هاشون اضافه می کنن یا نه
در ضمن دوست عزیز شما اگه اطلاعاتت ناقصه لطفا نظر ندین...نوکیا عهد دقیانوس بود که 50 درصد بازار رو داشت....الان 32 درصد بازار رو داره
که سر این موضوع هم بحث به اندازه ی کافی هست...شما برو کمی بیشتر مطالعه کن..چرا فروشش بیشتره؟...من که هیچی بلد نیستم...اما بعدش مفصل سر این موضوع هم جواب شما رو میدم:46:
شاد باشید:20:
سلام :40:
خوبید؟
از اساتید محترم می خوام دانش آموز خودتون رو راهنمایی کنید
من وقتی می خوام واسه صبح زنگ اخبار گوشیم رو تایم کنم. یهو اون ساعت اصلی گوشیم 12 ساعت میره عقب م مثلا:
الان سعت 12:00 هست
حالا که زنگ اخبار رو تایم می کنم این می شه 00:00
تو رو خدا یکی کمکم کنه و بگه مشکلش چیه؟
من کاربر جدید هستم.من دبلیو 810دارم و می خواستم صداش رو بالاتر ببرم.تا اینکه فهمیدم میشه بلندگو ص800رو روی گوش 810قرار داد.وقیمتش هم 16000هزار تومان استبه نظر شما بدم عوض کنه؟؟؟؟؟؟؟
اگر گوشی باز شود مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید...
اگه گوشیتو باز کنی بعدا اگه خواستی بفروشی به قیمت گوشی تعمیری ازت می خرن .نقل قول:
راستی من گوشی 810 رو225هزار تومان خریدم....
خوب پس اگر بخواهم باندگو 800 رو بذارم چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید...
اول از همه 3 تا پست پشت سر هم نده , میتونی همون اولی رو 10 بار هم ویرایش کنی !
من W700و w800 و w 810 داشتم فرق محسوسی از نظر صدا با هم نداشتن
دو صفحه قبل پست 2650# رو دیدی ؟ !!
__________________________________________________ __
برو این تنظیماتو انجام بده .. :
1.واکمن
2.More>equalaizer>preset> normal > manual
3. حالا تمام نمودار ها برای هر فرکانس رو بالا بکش
__________________________________________________ __
موفق باشی
از كجا ميفهمن كه باز شد؟ آخه پلمب ملمب كه نداره پيچگوشتي ميندازر و زرت باز ميشه . منم يه روز از سر بي حوصلگي باز و بستش كردم يعني از قيمت افتاد؟ ( حالا انگار يه صد مليوني بودا.......:31: )نقل قول:
منم خريم يه بار اصل 12 تومننقل قول:
اونايي كه واقعا اصل هستن رو از تو قوطي موبايلا در ميارن . هيچ بسته بندي خاصي نداره مثل هنو پلاستيكي كه وقتي گوشيتو خريدي توش بود . همون ديگه.... :8:
يه جا گفتم هندز فريم گم شده گوشي چقدر از قيمتش ميفته يارو گفت 3-4 تومن . تو هم به جاي خريد هندز فري گوشيتو بفروش يه گوشي ديگه بخر 9-10 تومن سود ميكني :27:
مصطفي خان چرا مته رو خشخاش ميذارين 50درصد نه 20درصد به هر حال تفاوت فاحشه؟چرا ما ميخواهيم از هر فرصتي براي كوباندن همديگه استفاده كنيم يه بحث مشابه در بخش MP3 بين دو تا كاربر پيش اومد كه به تحقير وكوباندن همديگه كشيد بابا براي ما ايرونيها بدتر از 300بايد بسازن. ايراني كه حتي در فضاي مجازي اينترنت هم نميتونن بدون گردوخاك با هم بحث كنن.اصلا خر ما ....نقل قول:
عزيزم لطفا فرومهاي خارجي رو نگاه كن ببينين چطوري با هم بحث ميكنن.همين دليلي رو كه براي نبود زبان فارسي در آخرين پستتون لطف كردين با چند متلك تحقير كننده مزين فرمودين "برو اطلاعاتت رو كامل كن بعد نظر بده؛شما كه اطلاع نداري نظر نده و..."چي ميشد محترمانه تر ميگفتين.
ضمنا من اصلا لازم نمي دونم ذهنم را پر كنم از اطلاعاتي مثل تعمير ماشين ، حل وفصل سياسي، اطلاعات گوشي و...پر كنم در حدي كه مسايل در روزمره به مشكل برنخورم كافيه.
من از مطالعه همين سايتها به همراه سلايق شخصي به خريد گوشي محبوب شما رسيدم حالا هم اومدم تو همين انجمن بگم بابا اين مشكلات رو دارم اگه اين جرمه پس عذر ميخوام اگه هم جاي اين مباحث هست پس به شاهرگ گردنتون بگين آتش بس بده غيرتي نشه فحش ناموسي ندادم.فقط دوست دارم دليوري ريپورتم درست كار كنه اگه ممكن باشه تقويم رايج مملكت روش باشه كه خواستم تاريخ تولد دوستم رو بهش بدم قرار نباشه هزار بار ضرب وتقسيم كنم تا به ميلادي تبديلش كنم.
دوستان اهل بحث كمك كنن.
1.با تشکر از همه می خواستم بگم اگر بلندگوw800رو روی گوشیم بزارم مشکلی پیش نمیاد؟
2.این قضیه اپدیت به چه دردی می خورد؟
3.لطفا راهنمایی کنید....
بچه ها لطفا این بحث رو همین جا تمومش کنید. :2:
لطفا به مسائل فنی w810 فقط پرداخته بشه!
عزت مزید
:40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40:
هیچی دیگه باید قبول کنی که با این کار گوشیت کمی از قیمت می یوفته...معمولا کسایی این کار رو کمی کنن که گوشی باز نیستن و یه گوشی که می گیران مدت زیادی نگه می دارن...عین من...خوب من باز کردم..چون واسم مهم نیست از قیمتش بیوفته یا نه...چون می خوام داشته باشمش حالا حالا ها..و تو این مدت زیاد می خوام ازش لذت ببرم..پس هر کاری که شده میکنم تا ضعفهاشو برطرف کنمنقل قول:
مهدی جان نکتش همینه...پیچ گوشتی که بندازی دیگه معلوم می شه پیچ گوشتی خورده و این یعنی اینکه پیچ باز شده...یعنی اینکه گوشی باز شده...و باز شدن گوشی رو می گن تعمیر شده...اوکی؟:20:نقل قول:
اها ببخشید این پست شما رو اول ندیدم...هر کاری کرمم نشد پست قبلم و ویرایش کنم:نقل قول:
اقا جواب سوال اولت رو بگم....شما نباید بلندگو عوض کنی باید کپسول صدا رو عوض کنی...اینم تاپیکش:
از فهرست مطالب هر مبحثی که به صدا و کپسول صدا مربوط می شه رو بخون...بعد بازم سوالی بود بپرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا اول سرچ بعد سوال بپرسید:13:
اپدیت؟اپدیت ویندوز یا مثلا یه برنامه مثل انتی ویروس به چه درد می خوره؟اینم مثل همون فرقی نداره:46:
دوستانی که خوب بلدن عکس بگیرن و عکسای باکیفیتی (با w810 میگیرن) خواهش میکنم در این تاپیک کمکم کنن
با کیفیت ترین عکسی که با w810 گرفتین یا دیدین در این جا بذارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مصطفي جان من با دقت اين كار رو كردم و روي پيچها اثري نمونده . با اين فرض كه پيچها سالم باشه راه ديگه اي براي فهميدنش نيست؟ به نظرم اينا همش حرفه... يه 550 داشتم از اون اصل ها و اولين سري كه اومده بود تو ايران ولي موقعي خواستم برفوشمش يارو زر زد كه گوشيت باز شده منم با پشت دست زدم تو دهنش :5:نقل قول:
ولي با اون حرف اولت به شدت موافقم بايد حالشو ببري
نميدونم سوالم رو كجا پرسيدم نميدونم جواب داديد يا نه .... دوباره: اگه بخام قاب گوشيمو عوض كنم ( نه با فانتزي ) مال چي بهش ميخوره؟ 750؟ 800؟ اصلا ميشه . آخو ميخام تنوع به خرج بدم و اولويت هم با كا 750 هست.
شكم از اينه كه جاي دگمه هاش با هم فرق داره.
این جمله ی حرفات رو متوجه نشدم...به نظر من کا 750 می شه...800 رو شک دارمنقل قول:
یک سوال دیگه داشتم ایا تم مثل اوربیت کسی سراغ داره که منوها تغییر کنند و قشنگ باشه.
سلام مصطفی جان من امروز اون بخشی رو که برای بلندی صدا گذاشته بودی خوندم.واز تو چند تا سوال داشتم؟؟؟؟
1.من می خواهم کپسول صدا رو عوض کنم.لطفا من را راهنمایی کن
2.بگو چقدر صداش بلند میشه؟
3.و اینکه باندگوها خراب نمیشن؟
4.از قیمت گوشی کم می شود؟
5.خلاصه همه چیز رو برایم بنویس.
با تشکر:20: :20: :40: :40: :40: :40:
فکر نکنم بشه یعنی امکان نداره بشه چون اون دوتا جویستیک دارن !نقل قول:
خوب اینم حرفیه...اما سایز گوشیه 750 و 810 تقریبا عین همه...نقل قول:
به هر حال فکر کنم کار خودم جواب بده:فقط پشتش و عوض می کنم پشت قاب 750 که محافظ دوربین داره رو می گذارم:20: