با توجه به این پست به نظر شخصی من فک کنم PS4 گرافیک ماشیناش خیلی بهتره....کارتونی نیست.....نقل قول:
نظر دوستان چیه!؟
Printable View
با توجه به این پست به نظر شخصی من فک کنم PS4 گرافیک ماشیناش خیلی بهتره....کارتونی نیست.....نقل قول:
نظر دوستان چیه!؟
به پست اول اضافه شد. :12:نقل قول:
کلیپی که اپلود کردم هم خود ps4 برای ضبط کیفیت رو میاره پایین هم قربونش برم اپارت !!! فریم ریتش شده ۱۰ فک کنم!!!
چندتا عکس تا شب میزارم اونجوری بهتره
این بازی واقعا فوق العاده بود تنها بازی بود که این چند وقته یه سره نشستم پاش و تمومش کردم البته رو 360 هم حاله خاص خودشو داره:n10: ////
سلامنقل قول:
چقدر طول کشید که بتونی تمومش کنی ؟ چند مرحله بود ؟
یک خبر خوب!
7آپریل Preload (پیش بارگذاری) بازی در دسترس میشه!
https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/204657218
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاقا یه سوال!؟
وقتی بازی اصلی تموم میشه.توخونه T مادرش اون رو میندازه بیرون میگه یه ماشین برام پیدا کن!خب کجاست اون ماشین؟
مراحل جانبیش چقدر گسترده هستش؟
نقل قول:
خدا خیرت بده داداش خیلی خوشحالم کردی همش تو این فکر بودم اگه بخواد 2 روز قبل از عرضه preload بده (با توجه به بقیه Preload های استیم) با این سرعت نت تا بیام دانلود کنم ممکنه راکستار یه آپدیت بده و همه دانلود بپره، اینجوری خیلی بهتر شد
سلام.
عاقا چندتا سوال کلى و پيش پا افتاده دارم.
- اين بازى براى پى سى فقط تحت استيم اجرا ميشه؟
- اگه بازى اورجينال نباشه فقط قسمت آنلاين بازى رو از دست ميديم؟ يا موارد ديگه اى هم هست؟
- دوستانى که الان منتظر تاريخ عرضه بازى براى پى سى هستن تا دانلود کنن يعنى همگى بازى رو پيش خريد کردين؟
- من سابقه اين بازيو و کلا بازيهاى کمپانى راکستار رو ندارم ، ميخواستم بدونم دوستان در مورد کرک احتمالى با توجه به نسخه هاى قبلى چه نظرى دارن؟ ( از لحاظ زمان عرضه و سالم و بدون مشکل بودن )
- اين تاريخ پريلود دقيقا چيه؟ يعنى در اين تاريخ امکان دانلود بازى هست ولى اجرا نميشه؟
ممنون
سلام علی آقا از این طرفا.....:n02:نقل قول:
تحت استیم که منظور با این نرم افزار و حساب کاربریش قادر به سیو و اجرای بازی خواهیم بود (البته اگه کرک کاملی براش نیاد)
با تو جه به بازی های امروزه که بیشتر آنلاین شدن و اگه آفلاین بازی کنی قسمت هایی از مراحل جانبی و بیشتر امکانات بازی از گیمر صلب میشه....(اگه دلار بیاد پایین (یا حتی اگه نیاد) این بازی ارزش خرید داره....چون ناقص بازی کردن حس و حالی نداره)
اونایی که پیش خرید کردن دانلود میکنن(نسخه ی اصلی رو) اونایی هم که میگن دانلود میکنیم و پیش خرید نکردن پس حتما" منتظر نسخه ی کرکی هستن....
بازی اول باید بیاد و ببینیم چه هــــــکر هایی بازی رو کرک میکنن و کرک میدن بیرون....(پیشا پیش نمیشه گفت)
تاریخ پریلود برا کسانی هست که بازی رو پیش خرید کردن تا اگه مایل باشن پارت پارت بازی رو از استیم یا جاهای دیگه (که ازشون خرید کردن) بازی رو دانلود کنن تا همزمان با روز انتشار بازی هم در اختیارشون باشه.....:n06:(اگه هم زود تر دانلود بشه بازی امکان اجرا نداره چون هم آنلاینه هم تاریخ جهانی باید به روزش برسه....)
1- نسخه استیم که تحت استیمه اما نسخه های فیزیکی یا نسخه های دیگه معلوم نیست ممکنه اونا هم تحت استیم اجرا بشه ممکنه نشه و فقط تحت rockstar social club باشهنقل قول:
2- مورد خاص دیگه ای نیست همون آنلاینه، البته اوریج مزیت های دیگه هم داره مثل اینکه آدم دنبال آپدیت و اینا نیست که ببینه کدوم ورژن داره و کدومو باید دانلود کنه و ... به محض عرضه آپدیت خودش اعمال میشه که واسه آدمای بی حوصله خیلی خوبه!
3- نه خوب اونایی که نخریدن میخوان ببین بازی کی میاد و کرکی رو دانلود میکنن!
4- سخت ترین نوع قفل که ممکنه داشته باشه Denuvo هست اما خیلیا میگن به دلیل اینکه بازی محبوبیه حتی اگه این قفل رو هم داشته باشه بازم میشکنش فقط ممکنه یکم بیشتر طول بکشه، اگه نداشته باشه که مثل بقیه بازیا زود کرک میشه
5-درسته همینی که گفتی، دانلود میشه اما در زمان عرضه قابل بازی میشه
بهای بازی چقدره؟ تو ایران هم میشه خرید؟
بله چرا نشه خرید، حدود 180نقل قول:
قبلا که استیم اجازه ی VPN Activation میداد، میشد با VPN روسیه فعال کرد و قیمتش 120 میشد تقریبا.نقل قول:
یه ماهی میشه که استیم اون گزینه رو برداشته و فقط میشه Region Free خرید. نزدیک به 170-180.
البته میشه با VPN خرید باز هم به همون قیمت ولی فرقش اینه که گیر میدن و اگر بفهمن که VPN اکتیو شده، احتمال بسته شدن حساب یا حذف شدن بازی زیاده :n35:
الان حتی اگه با VPN هم بازی روس رو فعال کنی نمیتونی بازی کنی و حتما باید آی پیت موقع بازی روس باشه، یعنی باید وی پی ان موقع بازی روشن باشه که کلا ارزش نداره و نمیشه، اگه با آی پی روس بازی رو فعال کنی اما بخوای با آی پی ایران بازی کنی یه همچین پیامی میاد:نقل قول:
قضیه بن شدن اینا که بماند
نه من میخوام با آی پی ایران بخرم از خود سایت راک استار باید خرید؟
با یه نفری تو خارج چت میکردم میگفت تو بازی چیت زده پروفایلش بلوک شده و دیگه نمیتونه بازی کنه البته آنلاین رو
فروشگاه های ایرانی براتون از استیم خرید میکنن. استیم باشه کلا بهتره.نقل قول:
یک سری افراد از یه باگ سوء استفاده کردن و پول های خیلی زیادی برای خودشون ساختن، راک استار بنشون کرد.نقل قول:
از 7 آپریل (3 روز دیگه ) امکان pre-load کردن بازی فراهم میشه:
باو تا تریدر تو steamtrade هست چرا 180 پول بدی وقتی با 130 تومن میشه خرید ؟ !
ترید به درد کسی میخوره که باهاش آشنا باشه و عجله هم نداشته باشه، نه دوستانی که الان حتی سی دی کی برا استیم خریدن رو هم بلد نیستن:n02:نقل قول:
نقل قول:ترید چی میگه؟ احتمالا جاش توی این تاپیک نیست... اگر کسی اطلاعاتی داره بگه خواهشا :n29:نقل قول:
ببخشيد بازي جديدي از اين سري بايد رليز شه كه همه حرفشو ميرنن؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
خیر، ولی نسخه GTA V برای PC روز 14 آوریل قراره ریلیز بشه.نقل قول:
تا الان برای کنسول های نسل هفت و هشت بود...
خو این که تو وگویی یعنی چه؟:n02:نقل قول:
دوستان انلاین بازی چجوریه ؟! یعنی کلا هدف چیه باید چیکار کنی ممنون میشم یکی روشنم کنه
واسه ترید نیاز به اکانتی بالای 100$ تو استیم تریدز دارید
کلید CSGO و TF2 برای معاوضه ایتم ها با بازی مورد نظرتون...
الان تعداد بسیار زیادی GTA V Region Free دارن که از این طریق بازی رو با کلید های سی اس عوض میکنن! قیمتش هم حدود 120-130 تومن میشه.
البته الان فک نکنم دیگه 120 اینا گیر بیاد چون بعد از کشتار تریدر های زیادی که بتازگی راه افتاده استیم و باعث شده خیلی ها بن بشن, قیمت کلید رو یه سری بالا بردن ( صرفا کلاه برداری و دزدیدن پوله هدفشون) وگرنه دلار هم پایین اومده تقریبا ولی اکثرا سود جو هستن و کلید رو باید قیمت 8 تومن حتی 9 تومن و بیشتر بفروش میرسونن که این قیمت قبلا 6 تومن بوده برای csgo
خلاصه الان بصرفه نیست دیگه این روش مگر آشنایی داشته باشید که با قیمت خوب بهتون بده!
الان با این وضع بخوایید بگیرید همون 160 اینا درمیاد.
بذارید منتشر شه استیم یه تخفیفی میذاره که فکه همه بیوفته....نقل قول:
من موندم اين 65 گيگ رو چجورى ميشه دانلود کرد !
روى dvd هم بخواد ريخته بشه حدودا دوازده سيزده تا ميشه.
از همون هفتم آوريل اگه شروع به دانلود کنيم شايد تا روز انتشار بازى هم کامل نشه. ;)
اتفاقا فکر نکنم تا تعطیلات تابستون تخفیف بخوره بازی.نقل قول:
من دو تا خط 2 مگ دارم که شبانه تا 4مگ میرن، اگه با Dispatcher اوکیشون کنم، میتونم موقع ریلیز دانلود شدشو داشته باشم :n02:نقل قول:
حالا حالا ها منتظر تخفیف نباشید, تخفیف فک برانداز میره برای کریسمس که اونم فک کنم 30% بیشتر نباشه!نقل قول:
اصولا بازی های بزرگ مثل این به این زودی ها تخفیف نمیزنه.
ببخشید این Dispatcher که میگین نرم افزاره؟!اگه شدنی هست میتونین یه لینک بدین؟نقل قول:
فک نکنم حجم بازی 65 باشه!نقل قول:
اون چیزی که راک استار نوشته برایِ موقع نصب بازی هست!
در مورد سرعت هم، فک کنم خیلی ها بتونن دانلود کنن تا 14 آپریل.
من یکی که تویِ 2 روز!:n02:
بله نرم افزاره، یکیش مثلا Connectify Dispatch که خودم گرفتم. کانکشن های مختلف رو میگیره و با هم ادغام میکنه سرعتشون رو. امکانات دیگه ای هم داره. تو سایت های وارز بگردید، هست. فقط احتمالا کرکشون کار نکنه... به هر حال نسخه ی معمولیش کافیه.نقل قول:
الان عکس زیر، دو کانکشن یکی شدن. البته این روی یک مودمه، یعنی پورت یو اس بی و اترنت رو از یک مودم گرفتم، فردا اون یکی خط رو روی 2مگ شارژ میکنم :n10: نتیجه اش رو میذارم :n40: البته نه اینجا چون آف تاپیک هست :32:
دوستان بابت آف تاپیک عذر میخوام :n27:
دوستان آیا میشه از طریق فلش با ps4 فیلم اجرا کرد؟
حدود 3 ماه پیش Sniper elite V3 رو 75 درصد تخفیف گذاشته بود فکر نکنم اینقدر قدیمی شده باشه sniper درسته خیلی فروشش کم بوده و جزو بازی های رده پایین هست ولی تخفیف های استیم همیشه برا من فک بر انداز بوده :DDD
دوست عزیز اینجا تاپیک GTA هست سوال شما هیچ ربطی به این تاپیک نداره در بخش مربوطه مطرح کنیدنقل قول:
.
.
.
.
.
عکس از انعکاس نور در شب که دوستان گفتند بزار
وای این بازی واسه پی سی منتشر بشه این تاپیک مثل روزی که بازی تازه منتشر شده میترکه:n10:
فکر کنم چند صد صفحه ای بره جلو
فکر کنم خیلیا هستند که بازی نکردند یا من اینجور فکر میکنم؟:n27:
سلام با4گیگ رم و سی پی یو کور تو دو دو هسته ای3000وگرافیک430 1 گیگ بازی اجرا میشه یا باید قید بازی رو بزنم:n03:
متاسفانه اجرا نمیکنه ! گرافیکتون از پس بازی های خیلی ضعیف تر هم برنمیاد .نقل قول: