دوستان قیمت بدون گارانتی VT30 سایز 50 رو کسی داره؟من پایین ترین قیمتی که دارم 2650 بوده که به نظرم زیاده.اگر کسی قیمت پایین تر داره بمن خبر بده.شماره هم توی خصوصی بهم بده.ممنون.
Printable View
دوستان قیمت بدون گارانتی VT30 سایز 50 رو کسی داره؟من پایین ترین قیمتی که دارم 2650 بوده که به نظرم زیاده.اگر کسی قیمت پایین تر داره بمن خبر بده.شماره هم توی خصوصی بهم بده.ممنون.
چند وقت پیش 2500 بود ولی کم شد باز قیمت رفت بالا حالا این قیمت که من میبینم پایینترین قیمته.باز احتمال داره قیمت بالا پایین بره.نقل قول:
پاناسونیک هیچوقت واسه سریهای R آپدیت نداده.نقل قول:
اصلاً توقع نداشته باشید واسه ایران آپدیت بزاره.
دوستانی که جنس قاچاقی سری M گرفتنه میتونن استفاده کنن.
البته آپدیتهاشم چیز خیلی خاصی به TV اضافه نمیکنه.
بعضی آپدیتهاش کیفیت تصویرو improve میکنه من خودم تو v10 دیدم که با آپدیت فیرم ویر کیفیت تصویرش روی مد thx بهتر شد.
سری m مال کدوم کشوره؟
vt30 best plasma
سلام دوستان کجا قیمت دارن 2650 vt30 رو من میخوام بخرم اگه میشه ادرس بدید من تهران هستم ممنون از همگی
amirkala 7500 derham
مبارکت باشه رفیق.:10:واسه رنگ بی روح که میگی بخاطر سورس ورودیته.واسه منم همینطور بود رسیورم PVR معمولی بود.یه HD گرفتم با کابل HDMI وصل کردم تصویر از این رو به اون رو شد و به قول شما بی روح!دیگه نیست.نقل قول:
frameware رو آپدیت کن قابلیت مالتی مدیاش بهتر میشه(به قول سایت پانا) تو سایت خودش هست.ببخش لینکش روگم کردم.چیزی که من برداشت کردم فکر کنم فایلای بالای 2GBرو نمیتونه بخوونه ویس زسر 2GB با هر bitrate و resolution که باشه رو راحت میخونه حتی mkv.زیرنویس فارسی نمی خونه البته من هنوز با encode یا فرمتی امتحانش نکردم.
سلامنقل قول:
اینی هم که من از گناوه گرفتم سری M هست
ممنون می شم لینک دانلود فریمور جدید ST30-M برای 42 اینچ رو بزارین
سلامنقل قول:
مرسی دوست عزیز:11:
والا من چون فلش 2 گیگ دم دستم بود MKVهایی که ریختم همه زیر 2 گیگ بودن ولی هیچ کدومو نخوند:41:
در مورد ----- اتفاقا تو فکرشم، ولی تو مدلش موندم، شما چی داری؟؟ راضی هستی؟؟ اینجا تاپترین مدلی که گیر میاد Xruiser HD 400+ هست
سپاس
دوستان تنظیمات gama و White balance بصورت تنظیمات اولیه زیر طبق دفترچه ی راهنماش فقط روی مود pc قابل دیدن و استفادس.(البته تی وی من سری m هستش.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* pc input mode only
شما آپدیتش کن ببین درست میشهنقل قول:
اگه زیاد اهل انگولک کردن ----- ودردسرای خاص خودش (البته مزیتای خاص خودشم داره) نیستی لینوکسی نگیر.همین مدلی که میگی شبه لینوکسی هست که کیفیت تصاویر sd پایین و hd خوبی داره.من اول خواستم همینو بگیرم که وقتی دیدم ایراد تصاویر Sd و هنگ کردنای زیاد داره بیخیالش شدم و با همین پول Strong 4902 گرفتم که کیفیت تصویر Sd با یه خورده اغراق در حد hd هستش و بهترین مزیتشم همینه. و 1080p(دیگه جلو مادرت سربلند هستی :31:) تو همین قیمت cube revo 250 هم خوبه تقریبا میشه گفت لینوکسیه و 1080i .ولی اگه پولش برات مهم نیست vu + solo بگیر یه ----- تمام حرفه ای و از کار در اومده قیمتشم حدود 400 تومنه.اگه ----- بهتر وگرونترم خواستی که چه بهتر(بعدا میگم):8:
(دوستان ببخشید اگه به تاپیک مربوط نبود.گفتم شاید مفیدباشه:11:)
اینم لینک آپدیت : [HTML]http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/fw/me.html[/HTML]
دوستانی که میخوان تصویر sd رو با کیفیت قابل قبول بگیرن حتما از یک ----- 1080p با پورت hdmi تصویر بگیرن .
تو ----- های زیر 300 تا جایی که من می دونم فقط 4902 کیفیت تصویر خوبی داره .
اکثر کدای اسیایی و خاورمیانه که یه فایله ...نقل قول:
شاید با همون فایله سری R ایرانی هم اپدیت بشه.
کسی امتحان نکرده؟
خوب اگه مشکل پیش بیاره گارانتی داره نمایندگی رفعش میکنه.
اولا که شماره ورژن نرم افزار سری ایرانی طبق معمول با کل دنیا فرق میکنه مال ما الان ورژن 3 هست مال کل دنیا هنوز روی 2 دلیل ارایه نکردن اپدیتها هم فکر کنم به خاطر اینه که تی وی های ما قابلیت اتصال به اینترنت رو ازشون حذف کردن.امکان داره با ریختن نرم افزارهای کشورهای دیگه اپیروم و آسی فلش مین بورد دچار مشکل بشه و گارانتی هم قبول نکنه.نقل قول:
دوما نصف این مسایل تقصیر بانیان هست چون فقط به فکر پر کردن جیبشون هستن. مثلا اینقدر اختلاف قیمت تی وی 1350 رو دار 1860 میفروشن من که دیگه هیچ وقت با گارنتی نمیخرم.زنگ زدم نمایندگی یه آدم اهل فن پیدا نمیشه جواب بده.
سوما کل دنیا اگه تنظیمات isf mode روی st30 هاشون نیست برای همه ورودیها تنظیمات پرو سیتینگ دارن که شما راحت بتونین گاما و وایت بالانس وبلاک لول و چند تا چیز دیگر رو کنترل و تنظیم کنین ولی کل st30 خاور میانه ای این تنظیمات از روشون حذف شده.من نمیدونم اینا چه فکری پیش خودشون میکنن.
من الان دارم یه ایمیل بلند بالا میفرستم به سایت پاناسونیک خاور میانه و همه این مسایل رو توش مطرح میکنمکد:http://www.soundadviceblog.com/panasonic-st30-plasma-picture-settings/
این هم ایمیلشون هست بقیه دوستان هم اگه تونستن ایمیل بدن
customercare@ae.panasonic.com
خاور میانه. R سفارش ایرانهنقل قول:
بله Dlna داره و عکس و موزیک و فیلم از طریق Windows media player که در منو stream گزینه turn on media stream فعال باشه خیلی راحت در تلویزیون قابل دیدن و شنیدن هست در ضمن هر وسیله دیگی مثل موبایل که قابلیت Dlna باشه میتونی به مودمت وصل کنی و عکس و موزیک رو در تلویزیون ببینی..نقل قول:
جدا اینجوری؟نقل قول:
شما خودتون چی دارید؟ st30 ؟
اینایی که گفتید اگر نداشته باشه که خیلی ضعفه!
یعنی سری M ,R,S,P اینجورین؟
اگه اینجوری باشه 50st30 2300 یا بیشتر بانیان کلاه گشادی برای سر مشتریه!؟ حتی 1850 بی گارانتی.
حالا VT30 خاور میانه هم مشکلی از ایندست داره ؟ نظرتون براش چیه؟
یا 50VT20 3050 ؟
من تصمیم داشتم تو این هفته از نمایندگی 2220 بخرم ...
دارم از تصمیم خریدst30 ... منصرف میشم ... ؟! :13:
کمک بفرمایید.
خیر دوست عزیزvt30 قسمت isf mode رو داره و به راحتی کالیبره میشه اما نرم افزار اون رو هم اگه سری r باشه نمیشه آپدیت کردنقل قول:
من قبلا ایمیل زدم البته نه در این رابطه خوب جواب می دهند الآن هم یک ایمیل البته بیشتر پرسشی بود اگر متن اعتراضی دارید بگذارید تا همه ایمیلش کنیمنقل قول:
حق با ایشونه متن را قرار بدید تا همه ارسال کنندنقل قول:
در ضمن VT30 قابلیت دریافت و ضبط کانال های دیجیتال را داره؟
ممنون از پاسختون.نقل قول:
لطفا پیشنهادهاتونو رو هم برای 50 بدید. همینطور بقیه دوستان مطلع کمک کنن.
من با st30 به اينترنت وصل شدم و آپديتش كردم .پس قابليت وصل شدن به اينترنتش حذف نشده .
ایمیل بزنیم چه کاری میتونن انجام بدن این سیاست مسخره پاناسونیک هستش اگر سری R فروش نداشت اونها مجبور میشدن یک تغییراتی رو انجام بدننقل قول:
الان من 2 سال پیش 42G10 گرفتم از لحاظ امکانات تقریبا هیچی نداره!!! حتی یک تایمر ساده تلوزیون که 21 سامسونگ ما داشت رو این تی وی موجود نیست!!
سامسونگ همون موقع B650 رو داد بیرون با کلی امکانات و یک مدیا پلیر حرفه ای حالا تازه پاناسونیک یک مدیا پلیر گزاشته رو مدلهای 2011 که کلی نقص داره..
حالا میخوام 50ST30 بگیرم دودل هستم موندم چیکار کنم:41: VT30 هم که با اون قیمتش :19:
واسه شما چه مدلی هستش و از کجا خریدید چند اینچه؟نقل قول:
متن اعتراضی که من به پاناسونیک خاورمیانه زدم
لطفا دوستان هم لطف کنن اگه میخوان به آدرس زیر همین متن رو ایمیل بزنن
ضمنا آدرس سایت وایمیل پاناسونیک خاورمیانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.panasonic.ae/EN/Pages/ContactUs.aspx
Middle East Panasonic Company
We are ready to express our objections and complaints about supply plasma ST30in Middle East especially “R series” which is provided for Iran.
1.Considerinf that in ST30series there is no isf mode despite a lot of series that provided for American and euro countries which there is an option for pro setting that you can regulate gamma and white balance and Black extension panel brightness and …. on in all TV inputs especially HDMI. But this option has been removed for Middle East productions and because of it a person cannot perform change video especially in HD and Blue Ray movies. And removing this option in Iran that your representation (Banian, بانیان) sell 42 inch type for 18600000 rials or 1390 euro is disrespect to Iranians. This production 42 inch type as you know sell in Europe and us for 590 euro with all options.
2. You provide updates for all countries even Middle East. But not providing updates for- R- series is disrespect to Iranians.
3. Supply VT30 production that is for the beginning of 2011 is not started Iran yet. And we are going to have 2012.
And because of it many Iranians bought ST30and have these kind of problems
At the end we are asking you to by providing an update or providing a solution, solve the problem of not having pro setting and regulate gamma and colors and... In TH-ST30R.
Considering that these calibration options are exist in the cheapest productions of LG and SAMSUNG it is a big question that why these options have been removed in this expensive production of PANASONIC. And by not supplying VT30 you have opened a highway for LG and SAMSUNG to sell their products. Especially for professional youth of Iran.
YOUR SINCERELY
ترجمه متن اعتراضی به پاناسونیک خاورمیانه
شرکت پاناسونیک خاورمیانه
خسته نباشید
در ارتباط با عرضه محصول پلاسمای ST30 در خاورمیانه بخصوص سری R که برای ایران عرضه شده است در چند مورد گلایه و اعتراض داریم.که امیدوارم رسیدگی بفرمایید
1.با توجه به اینکه در هیچ کدام از تولیدات سری ST30 گزینه isf mode قرار نگرفته است اما برای سریهای اروپایی و امریکایی و برخی کشورها گزینه pro setting را قرار دادهایدکه میتوان با آن در تمام ورودیهای تی وی بخضوص در حالت hdmi گزینه های gamma and white balance and Black extension panel brightness and…. را تنظیم کرد.اما این گزینه ها در st30 خاورمیانه حذف شده اندومتاسفانه امکان اعمال تغییر در تصویر بخصوص برای فیلمهای اچ دی و بلوری وجود ندارد.که با توجه به قیمت گران این تی وی در ایران که نماینده شما شرکت بانیان آن را در سایز 42 اینچ به قیمت 1/860/000 تومان معادل 1390 دلار در کشور ما عرضه میکند حذف کردن این تنظیمات واقعا نادرست و توهین به کاربر ایرانی محسوب میشود.در حالی که همین مدل در سایز 42 اینچ در اروپا به قیمت 599 یورو عرضه میشود.و امکانات آن نیز بسیار بیشتر است
2.مطلب بعدی در مورد آپدیت محصول و نرم افزارهایی هست که ارایه میشود. شما برای تمام محصولات حتی خاورمیانه ای آپدیت ارایه میکنید اما برای سری R هیچگاه آپدیتی ارایه نمیشود.آیا این نوهین به مصرف کننده ایرانی محسوب نمیشود؟
3.توزیع محصول vt30 که از محصولات ابتدای سال 2011 هست هنوز در ایران انجام نشده در حالی که ما در حال رسیدن به سال 2012 هستیم.
وهمین مطلب هم منجر به این شده که بسیاری از کاربران ایرانی st30 را خریداری کردهاند و با این مشکلات روبرو هستند
در پایان خواهشمندم حداقل با یک آپدیت یا ارایه یک راه حل مشکل نداشتن پرو سیتینگ و تنظیمات رنگها و گاما و تنظیمات دیگر تصویری را برای St30r حل بفرمایید
با توجه به اینکه د ر حال حاضر در ارزانترین محصولات شرکتهای الجی و سامسونگ هم اینگونه تنظیمات برای کالیبره تصاویر وجود دارد.واقعا جای سوال دارد که چرا این تنظیمات برای تلویزیونی به این گرانی توسط پاناسونیک حذف شده است و همچنین با توجه به عدم ارایه vt30 به نظر میرسد که خود شما راه را برای خرید محصولات الجی و سامسونگ در ایران هموار میکنید بخصوص برای جوانان و کاربران حرفه ای
با تشکر
مدیا پلیر سامسونگ ها و lg ها هم هنوز مشکل دارند و فایلهای بیت بالا رو ساپورت نمیکنن ... بعدشم اونقدر مشکلات دیگه دارن که من خودم حتی اگه پاناسونیک پلیر هم نداشت بازم سراغ براندای دیگه نمیرفتمنقل قول:
قیمت بالای st30 بانیان به علت کیفیت خیلی پایین سامسونگها و ال جی های وارداتیه . جدا از کیفیت تصویر شما آمار خرابیاشونو در بیار
بعد خودت میفهمی چرا بانیان اینجوری قیمت گذاری کرده
سلام
ورژن ST30-m رو از 2110 به 2113 آپدیت کردم ولی بازم کلیپ MKV قبلیو نتونستم بازم اجرا کنم
بنطر منم همینطوره. سامسونگ خرابی زیاد داره الجی رو نمیدونم ولی کیفیت تصویر الجی خیلی از پانا پایینتره!
البته به بانیان باید حق داد ایران مکان مناسبی واسه کلاهبرداریه:41:
نقل قول:نقل قول:
persian_m عزیز، عجب ایمیل توپی نوشتی ها.
هیچ چیزی رو از قلم ننداختی. دستت درد نکنه.:11:
من که امروز 8 تا از این ایمیل با اسم های مختلف فرستادم. هر روز هم این کار رو تکرار می کنم.
اگه هر روز ایمیل بزنیم و ولشون نکنیم، انشالله نتیجه میده.
دوستانی که چند بار , این email را از آدرسای مختلف می فرستند سعی کنند هر بار ip خودشونو عوض کنند تا معلوم نشه فرستنده یک نفر بوده ... این جوری احتمال نتیجه دادنش بیشتره :5:
به هر حال این دلیلی برای ارایه محصولات با قیمت زیاد و کم کردن امکانات نیست.من حتی اگه اینا جواب ندن برای خود پاناسونیک مرکزی در ژاپن هم ایمیل میزنم.یکی از دلایلی که اینگون محصولات برای خاورمیانه عرضه میشه دقیقا همین بی توجهی و بی خیال بودن نسبت به این موارد و پی گیری نکردنش هست.نقل قول:
ضمن تشکر صندوق پ خ رو چک کنید.نقل قول:
اگه میخوای همون فایلی که تی وی نمیخونه یه دقیقشو یه جایی آپلود من تا من تست کنم نتیجشو بهت بدمنقل قول:
50 اينچه و از عسلويه خريدم .تايلنديه
من اگه پول برام مهم نبود بجاي st30 ، حتما سوني nx720 ميگرفتم . مصرفبرقش خيلي كمه ، خوشگله و كيفيتشم خوبه . الان چند ماه ه كه tv رو خريدماما همش كنترل دستمه تا تصوير ها رو تنظيم كنم . نمي دونم شايد من زيادي حساسم .
رفیق من که 46hx925 خریدم که ته led های بازار و بهترین led سونی با فاصله خیلی زیاد از nx720 هست دلم پیش پلاسما هاست اونوقت میگی بجای st30 میرفتم nx720 میخریدم؟؟نقل قول:
دوست من پلاسما ها هیچی نداشته باشن توی نور کم کیفیت تصویرشون هر led رو میجوه و مشکیه یک دست بدون halo effect اشون لذت دنیوی و اخروی به ادم میده
البته توی محیط پر نور کیفیت led های رده بالا مثل این از بهترین پلاسماها خیلی بهتره اما شما از خریدت مطمئن باش.
کلا کیفیت تصویر پلاسما رو با led ها مقایسه نکن هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن.خلاصه بگم از خریدت مطمئن باش و بدون اگه led میگرفتی دلت پیش پلاسما بود
نميدونم شايد شمادرست بگي .
اما اين nx720 توليد 2011 وشايد كيفيتش با اونيكه شماداري فرق كنه. خداييش مشكيه اونم مشكيه . مال رفيقمه و هر2 روز يه بار ميبينمش . پيش هم نذاشتيم ولي به نظرم با توجه به اينكه تنظيمات گاما داره و مصرف برقش پايينه و آدم دل نگران موندن اثر آرم شبكه ها روصفحه نيست انتخاب خوبيه
دوست عزیزنقل قول:
46hx925در حال حاضر یکی از بهترین های سونی هست
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=462358
سلام
منم همین متن ایمیل رو فرستادم و آخرش هم اضافه کردم که اگه از این به بعد این ایمیل رو از آدرس های مختلفی دریافت کردین کار 1 نفر نیست و اسپم حسابش نکنین چون ما داریم یه کمپین اعتراضی ایجاد می کنیم و از همه دعوت می کنیم که به این کمپین بپیوندن !
با تشکر از persian_m و بقیه دوستان