شرمنده من دفعه اول گفتم یادم رفت دوباره بگم من رشته ریاضی فیزیکمنقل قول:
راستی بهترین نرم افزار مشاوره انتخاب رشته چیه؟
Printable View
شرمنده من دفعه اول گفتم یادم رفت دوباره بگم من رشته ریاضی فیزیکمنقل قول:
راستی بهترین نرم افزار مشاوره انتخاب رشته چیه؟
سلام دوستان
تو یادگار ماندگار رشته مدیریت مالی چیز زیادی نداره یم خواستم دوستانی که گزینه دو هستن یه پرسجو کنن که رشته تجربی
با 2400 زیرگروه 1 و 2500 زیرگروه 2 کجا میشه مدیریت مالی قبول شد؟ یا اصلا میشه قبول شد؟
ممنون از همه دوستان
طبق آمار کانون:نقل قول:
دانشگاه تهران:
شیمی: زیر 800 منطقه 2
صنایع و سیستم ها: زیر 900 منطقه 2
دانشگاه امیرکبیر:
م.مواد(متالوژی صنعتی): زیر 1700 منطقه 2
م.مواد(متالوژی استخراجی): زیر 3700 منطقه 2
به طور کلی؛ صنایع؛ از بین دانشگاه های مطرح؛ شاید فردوسی؛ (با احتمال کمتر) صنعتی اصفهان، قبول بشید. شیراز هم فکرکنم صنایع نداره.
مهندسی شیمی هم دانشگاه شیراز و دانشگاه اصفهان ممکنه( نه صنعتی اصفهان)
بازم اینا آمار سال پیشه، میتونه خیلی عوض بشه و اتفاقایی بیوفته که انتظار نداشته باشید....
منطقه چند هستید؟نقل قول:
چطوری سوال بپرسیم تا راحت به جواب برسیم؟:n02:
1-رتبه کل در سهمیه چنده؟ (مثلا 1400)
2-منطقه چند؟ (مثلا منطقه 1)
3-چه رشته هایی مد نظرتون هست (مثلا عمران و معماری)
4-چه شهرهایی رو دوست دارید (مثلا تهران و اصفهان و مشهد)
این رتبههایی که کانون نوشته تو قسمت کارنامهها، رتبهی کله یا رتبهی در زیرگروه؟
سلامنقل قول:
به دفاتر پلیس +10 مراجعه کنید تا تا تاریخ اعظام رو یکسال عقب بیندازند .تا غیبت نخورید و سال اینده کنکور بدهید
سلام.نقل قول:
سهمیهتون رو نفرمودید.
با این رتبه رشت ههای خیلی بهتر میشه قبول شد .رشته های پزشکی شهرهای کوچک و دور از پایتخت...
رشتهه ای مثل فیزیو تراپی-بینایی سنجی-شنوایی سنجی هم دانشگاههای خوب میتونید قبول بشوید ....
دوستان 25000 تجربی منطقه 2 هوشبری یا گفتار درمانی قبول میشه؟ پارسال هوشبروی شاهرود تا 35 هزار قبولی داشته. الانم احتمالش هست؟
خیلی معذرت من همه اینا رو صفحه های قبل گفتم تو ذهنم بود که همه می دونن :n02:نقل قول:
منطقه سه
من مکانیک و برق دوست دارم
نظرتون در مورد فیزیک چیه ؟ شاید فیزیک صنعتی اصفحان هم بیارم،به رشته فیزیک علاقه دارم ولی شرایط کاریش میگن بده
نفت هم شرایط مالیش شنیدم خوبه(فقط خیلی دوستش ندارم)،نفت کجاها میارم ؟
نمیودنم این اطلاعات رو ازکدوم بخش کانون آوردیدنقل قول:
من رفتم تو قسمت کارنامه ها
مهندسی شیمی تهران بالای 4000هم گرفته بود منطقه2
مهندسی صنایع هم همینطور
واقعا نمیدونم چکار کنم
تهران؟ مهندسی شیمی بالا 4000 منطقه2؟ :n13: کشوری 11 هزار میشه دیگه تقریبا؟!نقل قول:
شاید شیمی بوده؛ یا شیمی کاربردی...
من از یادگار ماندگار کانون میگم... از سال 86 تا 91 رو دارم. تو این چند ساله آخر تقریبا همین طوری بوده پذیرش ها...
شما حتما این فایلو دانلود کن؛ کمکت میکنه واسه انتخاب رشته( از نظر من انتخاب رشته مشاور و... این چیزا لازم نداره.)
کد:http://www.kanoon.ir/Public/ShowDetails.aspx?art=OHCj4mwbcEKL9Vtv06bTHg%3d%3d&aid=2716
سلامنقل قول:
این رتبه های قبولی اگر از روی کانون دیدید اصلا مورد تایید نیست ....
حداکثر تا رتبه 25000 احتمال قبولی در شهرهایی دور و کوچک وجود داره ....
با رتبه 3500احتمال قبولی در رشته زیست فقط و فقط هست ...
آقا یه کمکی هم به ما بکنید تو اون تاپیک انتخاب رشته که دو تا سوال پرسیدم انگار هیچ کس ندید
با 8600 منطقه 1 امکان این هست که سراسری علوم ازمایشگاهی قبول شم ؟
بعد پزشکی آزاد هم که احتمالش صفره دیگه اره ؟
سلام:نقل قول:
1400 منطقه 3:
دانشگاه باهنر کرمان:
اگه مثل سال های قبل باشه؛ همه چیزو رو میارید... (دوتا اما داره!):12: البته برق یکمی نزدیک مرزید( بسته به اقبال نفرات جلوتر از شما به برق باهنر داره... کنترل و مخابرات احتمال قبولی خیلی زیاده؛ از من میشنوی سمت مخابرات نرو!) و راستش مکانیکم ممکنه نیارید...
صنعتی اصفهان:
شاید سخت افزار ؛ مواد( استخراج) ؛ معدن ؛ فیزیک هم ، قبول میشید...
ببین؛ باید خودت انتخاب کنی؛ فیزیک صنعتی اصفهان خیلی قویه، میتونی به سایت دانشکده فیزیک سر بزنی و سوابق اعضای هیئت علمی رو ببنی. ولی این که در آینده واست پول ساز هست یا نه رو نمی دونم....
من اگه جای شما بودم؛ مثلا اگه به مکانیک علاقه داشتم؛ هر جای ایران که قبول میشدم؛ میرفتم... حالا باهنر نشد( که ان شاء الله بشه) میرفتم
سلامنقل قول:
احتمال قبولی علوم از هست ولی کدو مشهر مهم هست !!
پزشکی ازاد هم فقط تیری در تاریکی میشه گفت هست ...
نقل قول:
برادر برای من خود نظام وظیفه دو ماه تمدید نکرد اعزام رو اونوقت شما میشه آدرس پلیس +10 مد نظرتون که یه سال تاریخ اعزام رو تمدید میکنه به من هم بدید ؟ البته من که هیچی ... برای عزیزان دیگه ..
با توجه به تغییر اساسی قانون نظام وظیفه در آبان ماه سال 90 ... اگر قصد راهنمایی دوستان در زمینه نظام وظیفه دارید
در مرحله اول محبت بفرمایید و آیین نامه جدید نظام وظیفه مصوب آبان سال 90 رو مورد مطالعه قرار بدید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تاریخ 19 فروردین سال 92 متولدین سال 74 هم جهت تعیین و تکلیف وضعیت خدمت فراخونده شدن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها مرجع تغییر تاریخ اعزام بیشتر از 1 ماه ((که پلیس+10 انجام میده)) سازمان نظام وظیفه ناجا هست .
دوستان بنده قصد ندارم کسی رو بترسونم ... اما حقیقت امر این هست که سرباز خیلی کم هست و قوانین تغییر پیدا کردن ...
همچنان توجه داشته باشید از تاریخ اخذ آخرین مدرک تحصیلی یک سال فرصت دارید تا دفترچه خدمت رو پست کنید .
اما اخیرا خبری دادن مبنی بر اینکه افراد میتونن دو بار کنکور بدن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سرهنگ حجت الله واعظی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای ادامه تحصیل دانش آموزان در مقاطع بالاتر و رفع دغدغه آنها د این باره به دانش آموزان مشمول فارغ التحصیل خرداد اجازه داده می شود در صورت نداشتن غیبت دو بار در آزمون سراسری دانشگاهها شرکت کنند.
وی ادامه داد: به عنوان مثال دانش آموز مشمولی که خرداد 91 فارغ التحصیل شده است در صورتی که پس از یک سال از گذشت فراغت از تحصیل خود را معرفی و فاقد غیبت باشد می تواند تیرماه 92 در آزمون دانشگاهها شرکت کند. این فرد در صورتی که فاقد غیبت باشد می توانند از مهرماه 92 در دانشگاه پذیرش شده و ادامه تحصیل دهد.
دوستان دانشکده افسری چطوری باید ثبت نام کرد؟ تو همون انتخاب رشته باید زد؟
متشکرمنقل قول:
اتفاقا مکانیک شبانه با هنر سال قبل تا 2800 آوردن ولی برق قدرت روزانش تا 600 700 شبانه تا 1500 این حدودا،ولی میگن با هنر مکانیکش قوی تره
نمی دونم یه سال وایسم یا نه،خیلی از خودم انتظار رتبه بهتری داشتم کنکور سال 86 تا 91 رو یه جا امتحان می دادیم مراقبم داشتیم وقتم می گرفتیم عین کنکور...
...همه درصدام دو سه برابر درصدایی که تو کنکور92 زدم بود(مخصوصا فیزیک و شیمی و زبان رو تا نزدیکای90درصد هم زده بودم و همه درصدام بالای70-80بود) به اینا که فکر می کنم جگرم خون میشه :n14: (:n14: :n14: :n14:من بد بخت به خودم امید زیر صد داشتم:n14: :n14: :n14:) البته نا شکری نمی کنم خدا رو شکر 1400 هم خیلی بد نیست
مطمئن اگه وایسم و خوب بخونم خیلی بهتر میشم ولی اصلا حال موندن ندارم و مطمئن نیستم اگه وایسم خوب بخونم...جرات ریسک کردن ندارم،نظر شما چیه؟
یه سوال دیگه هم دارم از چه سایتی میشه در مورد رشته ها اطلاعات به دست آورد ؟ می خوام بیشتر برق و مکانیک همه رشته ها رو بشناسم تا انتخاب بهتری داشته باشم که در آینده هم بتونم ادامه بدم انشالله دانشگاه های بهتر از باهنر
شهرش مهم نیست هر جا که بشه !نقل قول:
نقل قول:
ممنون بابت جوابتون
آره
سایت کانون قسمت کارنامه 91برید
مهندسی شیمی دانشگاه تهران منطقه 2رو ببینید
با4000قبول شدن چند نفر
دوست عزیز برای کسی که مشمول هست بله تاریخ رو تغییر نمیدهند .نقل قول:
بریا کسانی که هنوز تاریخ شروع خدمت اغاز نشده و دانش جو یا داشن اموز هستند میشه این کار رو کرد.
باید معافیت تحصیلی صادر بشه که تنها در این صورت تاریخ اعظام تغیر میدهند .
این تنها قانون موجود هست که بشه فردی یک سال دیگه در کنکور بدون مشکل شرکت کنه ....
شما میتونید از سازمان نظام وظیفه بپرسید دوست عزیز
علوم آز پذیرش به صورت استانی داره و در استان خودتون شانس بالایی رو دارید .نقل قول:
با رتبه شما میشه شهرهای خوبی هم این روشته رو قبول شد ....
آقا ممنون من ساکن تهران هستم دانشگاه های تهران و بهشتی که با 8600 محالهنقل قول:
بنظر شما کدوم استان احتمال قبولی دارم ؟
همدان میشه ؟
ممنون
خب دوست گرامی نکته ای رو که شما مطرح نکردید این هست که نگفتید معافیت تحصیلی رو چطوری اخذ کنیم! ؟نقل قول:
بنده خودم هم هنوز تاریخ شروع خدمت نشده بود ... رفتم نظام وظیفه گفتم بابا یه سال درس خوندم حداقل دو ماه تمدیدش کنید ... ولی گفتن نمیشه پیگیر نباش!
مسئله ای که هست الان اگر کسی حین خدمت هم قبول بشه میتونه بره دانشگاه اما صرفا باید در مقطع کارشناسی و بالاتر قبول شه اگر سرباز باشه .
در ضمن : شما گفتید که برو پلیس+10 و درخواست بده برات 1 سال معافیت تحصیلی رد کنند .
یه سری اموراتی رو صرفا دیگه خود سازمان نظام وظیفه انجام میده و تنها و تنها شما استعلامش رو میتونید از پلیس+10 بگیرید .
شخصی که دانشگاه قبول میشه و ثبت نام میکنه بخش امور نظام وظیفه دانشگاه مدارکش رو تحویل نظام وظیفه میده و براش معافیت تحصیلی رد میکنن ... یعنی تنها راه اخذ معافیت تحصیلی ثبت نام قطعی در دانشگاه هست و لا غیر ...
من به شما توصیه میکنم به هر نحو اگر میخواید دوستان رو در امور نظام وظیفه راهنمایی کنید حداقل بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مورد مطالعه قرار بدید .نقل قول:
17- مشمولان فارغ التحصيل از مقطع متوسطه تا چه زمان مي توانند در دانشگاه پذيرفته وثبت نام نمايند؟
چنانچه حداكثرظرف مدت يكسال اززمان فارغ التحصيل شدن درمقطع ديپلم ياپيش دانشگاهي دردانشگاه پذيرفته شوندمجازبه تحصيل خواهند بود
ودر صورت سپري شدن بيش از يكسال حق تحصيل نخواهند داشت منظور از پذيرفته شدن دردانشگاه قبولي قطعي يا ثبت نام در دانشگاه مي باشد ،
بديهي است زمان شركت در آزمون هاي سراسري به منزله پذيرش تلقي نخواهد شد.
مثال: فارغ التحصيل1/4/91درمقطع متوسطه كه حداكثرتا 1/4/92 قبولي قطعي ياثبت نام در دانشگاه داشته باشند مي توانند ادامه تحصيل بدهند .
اضاف کنم : هیچ گونه معافیت تحصیلی به هیچ فردی تا قبل ازثبت نام در دانشگاه تعلق نخواهد گرفت .
کسانی هم که به صورت پیوسته دارن تحصیل میکنن تا 22 سالگی فرصت دارن مدرک متوسطه خودشون رو اخذ کنند .
خب راه حلش همین هست یا نظام وظیفه یا پلیس +10 فرقی هم نداره ....نقل قول:
دوستان 7800 منطقه 2 21000 کشور سراسر روزانه شبانه شانسی هست؟؟؟انسانی؟؟؟:n08:
یه دوستم رتبه 17 هزار رو در ریاضی اورد خودش ناراخته
میخواستم بدونم خوبه یا بده ؟
ميشه گفت اصلا خوب نيست رشته هاي تاپ رو نميتونه قبول بشه. شايد رشته روزانه اي باشه كه قبول بشه ( مثلا رياضي يا فيزيك )نقل قول:
چرا تو سال 91 قبولی منطقه 3 برق دانشگاه شریف خیلی آسون شده ( رتبه آخرین نفر 45)
در حالی که سال های قبل فقط تک رقمی ها قبول میشدن.
سال 89 هم فقط تا رتبه 4 قبول شدن.
امسال چطور میشه مثله پارساله؟؟؟؟؟
سلام. آقا من خیلی استرس دارم!
من کنکور زبان دادم:
رتبه کلم تو سهمیه ۵۹۹۳ شد
و تو زیرگروه اول که زبان باشه ۴۵۳۳ شدم.
میتونم شهر خودم یعنی زنجان، مترجمی زبان روزانه قبول شم؟
در کل با این رتبه، چه شهرهایی میتونم روزانه و شبانه قبول شم.
مترجمی هم نشد، ادبیات انگلیسی...
واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
دوستان با رتبه 241 منطقه سه بومی مشهد حداکثر چه جاهایی در رشته های پزشکی, دندان و دارو قبول میشم؟
تقريبا ميشه گفت همه جا.نقل قول:
دارو و پزشكي كه همه جا قطعا مياري ( حتي علوم پزشكي تهران ) ولي دندون رو يكم احتمالش هست كه علوم پزشكي تهران نياري ولي من فكر ميكنم كه بياري:n01:
بین مشهد و تهران و مثلا دانشگاه یک شهر کوچکتر توی این سه تا رشته از نظر کیفیت آموزش, ادامه تحصیل, بازار کار در آینده و ... چقدر تفاوت است؟نقل قول:
1400 منطقه سه ریاضی فیزیک
سلام
امروز با یکی از دوستام صحبت می کردم(کارش خیلی درسته نفت صنعتی شریف می خونه)می گفت برو رشته پایین دانشگاه خوب(مثلا مهندسی معدن امری کبیر)بعد معدل بالا 17 بگیر تغییر رشته بده،به هر رشته ای که خواستی،می گفت خودش دیده خیلیا این کارو کردن،نظر شما چیه ؟ به همین راحتی میشه این کارو کرد الآن هم میشه هیچ شرط خواصی نداره ؟
بعد اگه معدل زیر 17 شد دیگه به هیچ وجه نمیشه تغییر رشته داد،مثلا به رشته خوب دانشگاه پایین؟
نقل قول:
سلام
شبانه که 100 درصد قبولید... هر رشته ای که بخواید... یکی از دوستام باهنر درس میخونه؛ اون که راضیه. کرمان شهر خوبیه... چرا وقتی رشته ی خوب؛ تو دانشگاه خوب قبول میشی؛ دوباه وایستی واسه سال بعد؟
سال دوم خوندن و نتیجه بهتر گرفتن خیلی سخته... اینو از من که یک صفر از رتبم حذف کردم داشته باش...
باهنر خیلی خوبه؛ تازه تو ارشد میتونی جبران کنی...
ببین واسه اطلاعات از رشته ها؛ بهتره از خود دانشجو ها بپرسی؛ برو دانشگاه آزاد منطقتون؛ یا سراسری اگه نزدیکاتون هست... الان خیلی ها ترم تابستونی دارن؛ میتونی ازشون بپرسی...
سایت هم گزینه 2 و کانون هست که یه اطلاعاتی داده...
ببین؛ به این آبکی ها هم نیست... خیلی انگیزه میخواد.... من برات یه چیزایی رو روشن میکنم:نقل قول:
تو دانشگاه ما این طوریه:
I) معدل بالا- مثلا 17 (شک دارم؛ شاید هم باید معدلت بالاتر از میانگین 10 ردصد از هم وردی های معدل برتر خودتون باشه؛ واسه ما میشه 18 19 :|)
II) درخواست از آموزش و کلی سنگ اندازی
III) با فرض موفقیت ؛ به صورت مهمان وارد رشته درخواستی میشید؛ باید واسه دو ترم از نظر معدل جزو 10 درصد برتر باشید وگرنه باید برگری رشته قبل :|
حلا حساب کن؛ تو تو خوابگاه داری زندگی میکنی.( اطراف کرمانید دیگه... تهران که نیستی!) خوابگاهم وقت خوریش زیاده؛ هزارتا مشکل میتوه واست پیش بیاد که درس نخونی؛ اون وقت چی؟! با رشتت کنار میای؟
افراد کمی رو دیدم که این کارو بکنن. راستش فقط یک نفر دیدم. بنده؛ فکر کنم کامپیوتر بوده؛ ولی الان عمران میخونه.
نظر من اینه... تو این زمینه بیشتر پرس و جو کن...
الله اعلم!نقل قول:
این دیگه بستگی به بچه هایی داره که جلوتر از شما هستن و میخوان برن برق شریف...
یه وقت هست؛ طرف با برق حال نمیکنه؛ میره عمران و مکانیک! اصلا کسی رو میشناسم که با رتبه 30 منطقه 3 رفت "شیمی" شریف!!!
داداش؛ خدا وکیلی من اینو نمی بینم... نمی خوام هم بچه مردومو تو اشتباه بندازم... (مطمئنی چارک و تراز کانون رو اشتباه نگرفتی؟)نقل قول:
من خودم از pdf منتشر شه تحت عنوان " یادگار ماندگار کانون سال 91" استفاده میکنم... + گاهی سالای قبلشو... تو اون رتبه + اسامی افراد قبول شده در هر دانشگاهو که کانونی بودنو زده...
اگه میشه لینک این رتبه ها رو واسم پیغام خصوصی کن... ممنونم:n16:
میشه خواهش کنم دوستان جواب منو تو این تاپیک بدند ؟ دستتون درد نکنه .
.
دوستان کسی جواب منو نداد. دانشکده افسری رو چطور باید انتخاب کرد؟