داداش اصلا پیغامتو نخوندم ! هر کاری دوست داری بکن ...
داداش اصلا پیغامتو نخوندم ! هر کاری دوست داری بکن ...
صنعتی اصفهان همینه. من با 5 تا فارغ التحصیلش صحبت کردم. همه فحش میدادن. یه دانشجوشم تو همین انجمن همینو بهم گفت. فقط میخوان اذیت کنننقل قول:
یکی که با یه استاد اونجا پروژه کار کرده بود رفته بهس میگه می خوام برم کانادا ایمیل زدن منو تایید کن. یارو گفت بهش من اصلا تو رو نمی شناسم.
منطقت بسیار بالاست. تن ارسطو و افلاطون از لرزش که چی بگم یه بار دیگه جان به جان آفرین تسلیم کردن.نقل قول:
از تلاش شما قدردانی می کنم.
حالا اصلا لازم نیست که ثابت شه نخوندی و گرنه شما که بمب اطلاعاتی
با همچین آدمایی من طرفم تو علم و صنعت
دوستان لطفا از این ادامه این بحث در تاپیک خودداری کنید .
ممنون
3- براي تكميل فرم دانشجو بايستي كد رشته محلهاي مورد تقاضاي خود را (حداكثر 10 كد رشته) با توجه به استان محل سكونت دائمي خانواده درج نمايد (كد رشته محلها همان كد رشته محلهاي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) حسب گروه آزمايشي داوطلب ميباشد)
دوستان من که استان البرزم می تونم دانشکاههای تهران رو انتخاب کنم؟
دوستان من اگه الان از دانشگاه انصراف بدم می تونم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟ (ورودی جدید هستم)
شما حتی اگه انصراف هم ندید می تونید در تکمیل ظرفیت شرکت کنید .تکمیل ظرفیت اون چیزی که شما فکر می کنید نیست و تمام رشته ا ودانشگاه ها رو شامل نمیشه شاید این رشته ای که شما دنبالشی اصلا در تکمیل ظرفیت نباشه .اینطور نیست که یه رشته 20 تا ظرفیت داشته و 15 نفر ثبت نام کردن دانشگاه بیاد برای اون 5 نفر اعلام نیاز بکنه.نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین. در تکمیل ظرفیت فقط تو دانشگاه هایی پذیرفته میشیم که داخل اولویتهای انتخاب رشته باشند یا هر دانشگاهی که اعلام تکمیل ظرفیت بکنه رو می تونیم انتخاب کنیم ؟نقل قول:
این خبر ور بخون همه چی رو متوجه میشی این ماله پارساله و امسال هم شرایط همین طوره (البته رشته هاهر سال فرق می کنه .فقط برای اینکه بفهمی چی به چیه خوبه): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته بعضی از این دانشگاهها برای پردیساشون توی شهر های دیگه اعلام ظرفیت کردننقل قول:
دوستان یکی میشه زود جوا بده . کلاس های عمران عمران و عمران نقشه برداری مشترکه ؟ تعدادیش حداقل ؟
این بستگی به خود دانشگاه داره که برای ترم 1 چجور بکلاس بندی کنن ترم های دیگه هم اگه درس مشترکی باشه می تونید با هم برداریدنقل قول:
یکی هم ما رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
3- براي تكميل فرم دانشجو بايستي كد رشته محلهاي مورد تقاضاي خود را (حداكثر 10 كد رشته) با توجه به استان محل سكونت دائمي خانواده درج نمايد (كد رشته محلها همان كد رشته محلهاي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) حسب گروه آزمايشي داوطلب ميباشد)
دوستان من که استان البرزم می تونم دانشکاههای تهران رو انتخاب کنم؟
اگه بومی مشهد باشی می تونی از مهمان مبنا استفاده کنی اینجا شرایطش رو بخون:نقل قول:
چندسوال: اين قضيه اعلاميه سنجش که تا 15 مهر مياد چيه؟ ميگن ميشه رفت تو انتخاب هاي ژايين تر تحصيل کرد.
چطوري تربيت بدني 1 رو دودره کرد؟ ميشه حذفش کرد(اينجا به تربيت بدني 1 ميگن "اسب دواني")
من رتبم 1700 و خورده اي شده ولي در کمال تعجب فردوسي مشهعد نياوردم. ميشه کاري کرد که همين ترم برم مشهد؟ حالا شبانه هم شد اشکال نداره. چون واقعا تحمل اين جا رو ندارم....واقعلا کم آوردم....[/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای رفتن به انتخابهای پایین تر باید کارنامه نهایی که سنجش میده ببینی کدوم ها رو قبول شدی و باید از طریق دانشگاه مبدا و مقصد اقدام کنید
آقا سعید دمت گرم. خیلی کمک کرد .نقل قول:
با این تفاسیر بریم درسمونو بخونیم. با این تکمیل ظرفیتی که میدن همینجا هم که قبول شدیم ، قبول نمیشیم دانشگاه دیگه بماند :دی
پس فقط امیدمون به این باشه که تو اولویت های بعدی قبول بشیم. نشدم باز اعتراضی ندارم. من که درس نخونده بودم از این بیشترم توقع ندارم. والا
یه چندتا نکته در مورد مهمان مبنا هست که باید دقت کرد:نقل قول:
شما جزو دانشجوی دانشگاه جدید محسوب نمیشید.
باید مثل دانشجوهای شبانه شهریه بدی.
حداکثرش 3 ترم هست مگه اینکه مهمان دائم بشی.
بعد از 3 ترم برگشتن به دانشگاه خیلی سخت میشه. در صورتی که اگه بمونی تو دانشگاهی که قبول شدی بعد از 3 ترم دیگه عادت می کنی.
در ضمن برای فردوسی مشهد باید ببینید آخرین نفر قبول شده تو رشته مورد نظر چه درصدایی آورده. شما باید 90% نمره اونو آورده باشید.
البته اینم بگم که اگه تو دانشگاه مقصد جزو افراد برتر باشید می تونید انتقالی هم بگیرید بعد از 2-3 ترم. چون تو بحث انتقالی مشکل موافقت دانشگاه مقصده.
حالا کجا قبول شدی که اینقدر ناله میکنی ؟
پس کی میشه تغییر رشته داد؟ این قانون نقل و انتقال مربوط به رشته های گروه پزشکی که نمیشه!!!:2:
کسانی که توی انتخاب رشته مجدد (تکمیل ظرفیت) دانشگاه آزاد قبول میشن، کلاس هاشون از همین مِهر ماه شروع میشه؟؟
دوستان این کد رشته ها و محل دانشگاههایی که تکمیل ظرفیت میگیرن کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هنوز نیومده اول آبان
دوستان قضیه این کارنامه ای که شنبه میزارن رو سایت چیه؟؟ واسه انتقالیه؟؟
من عمران فردوسی قبول شدم.ولی خوشم نمیاد...میخوام بدونم میتونم برم رشته های پایین تر انتقالی بگیرم..مثلا عمزان خواجه نصیر یا هوافضاش؟؟
خیلی دنگ و فنگ داره؟؟ ............ جون من جواب بدید.........
پایین تر نیست عمران خواجه نصیر . تقریبا یک سطح هستند . حتی من چیزی که از یادگار یادمه فردوسی یکم رتبه های کفش بالاتر بود . شما باید 90 درصد نفر اخر رو بیاری ...نقل قول:
کسی می دونه نیمه متمرکز گی نتیجش میاد؟
سلام.لطفا یکی بگه بچه هایی که پارسال سال سوم دبیرستان بودند و در ازمون کارشناسی ازاد بصورت خود ازمایی شرکت کردند و قبول شدن.ایا میتونن از الان برای سال بعد جایی رو که قبول شدن رزرو کنن؟ خیلی مهمه.
دوستان اینی که گفته یعنی چی ؟
مفهوم عدد 3 (سه) در قسمت نتيجه اولويت قبولي نشانگر آن است كه داوطلب با توجه به داشتن نمره در رشته محل انتخابي ، در سهميه مجاز ديگري به جز سهميه نهايي و يا جنسيت ديگر پذيرفته شده است.
یعنی یه جای دیگه هم قبول شدم ؟ جلوی بقیه خالی بود. از کجا بفهمم کجا قبول شدم ؟
---------------------
ویرایش : گرفتم. جایی که رتبم پایین تر از رتبه آخرین نفر پذیرفته شده باشه اونجاها قبول میشم.
حالا اگه خواستم دانشگاهمو عوض کنم چکار باید بکنم؟
علم و صنعتی های جدید! جلو دیگران دیگه یه ذره آبرو واسمون نذاشتینا! چه بساطیه؟؟؟ هنوز یه هفته نیس اومدید دانشگاه! بذارید یه ذره بگذره! درست میشه خودش! انقد رفیق پیدا می کنید که صد قدم تو دانشگاه راه برید با 20 نفر سلام علیک کنید! من هم خودم اون موقع که علموص قبول شدم خیلی دپ زدم! ولی خودش درست شد! الان که دارم نم نم تموم می کنم ناراحتم که دارم از علموص میرم! با همه ی بدیهاش خیلی خاطره ازش دارم! یه ذره بذارید زمان بگذره! بعد انقدر بد بگید تو این فروم ها! تغییر دانشگاه هم ممکن نیست! خسته نکنید خودتونو! من خیلی به این در اون در زدم! نشد! مگه اینکه پ ا ر ت ی داشته باشید یا مهمان شید شهر خودتون!
والسلام.
سلام داداش. میدونم با منی ولی:نقل قول:
استخر 12 تومنی رو داری که؟
همین الان که کارنامه سنجش دیدم دو دستی بر سر کوفتم.
من نفر 4 رم از آخر قبولی هستم. یعنی خواجه نصیر بودما...
تعصب روی دانشگاه و امثالهم به نظر من مسخره است.
یعنی ما تو دانشگاه دولتی یه استخرم نمی تونیم بریم. پس چه غلطی بکنم اون تو؟
شما به من بگو به چی دلمو خوش کنم؟
تغییر مقطع دادی! اومدی دانشگاه! عاددیه! درست میشه! بذار زمان بگذره! دل خوشی ها هم خودشون میان! دیدتو بهتر کن!نقل قول:
تو الآن فک کردی خواجه نصیر چه خبره؟! علموص معمولا ورودیهاش از اینکه علموص قبول میشن رضایت ندارن! ولی به مرور درست میشه و عادت می کنی! روزهای خوبی رو برات تو علموص آرزو می کنم! اون خواجه نصیر رو هم با خودمون مقایسه نکن! اگه بخوایم به این رنکینگ ها اهمیت بدیم علموص همیشه از خواجه نصیر با اختلاف بالاتره! علموص تو چهارتا دانشگاه برتر کشوره همیشه!
تو بگو دانشگاه اول کشور. من اصلا سطح علمی واسم اهمیت نداره.نقل قول:
خواجه نصیر حداقل آدمو آزار نمیدن. نگفتم خبریه.
من فقط موندم استخر 12 تومنیو کجای دلم بزارم؟
من منتظرم اتفاقات بعدیم.
مثلا ممنوع شدن شلوار لی- بسته شدن باشگاه بدن سازی- پینگ پونگ. کلا پادگانش کنن بره
پ.ن: تو پادگانم استخر مجانیه
یه سوال: غذای سلف کی آزاد میشه؟ این آخرین کورسوی امیدم ببندن و خلاص.
نمیدونی چند بار واسه خوابگاه تا اون ته رفتم و اومدم و دسته بیلم عایدم نشد. خوب تو دفترچه بنویسین اینجا همه کرمکین.
در کل چه فیضی دارم میبرم تو فیضیه دانشگاه ها
میشه یکی این کارنامه نهایی رو توضیح بده جلوی انتخا 4 من (تربیت معلم ) 7 نوشته یعنی چی ؟؟؟ چطور میشه فهمید او.لویت پایین ترا رو کدوم رو آوردم یانه
داداش علم و صنعت جوش همینه دیگه !نقل قول:
علم و صنعتی های جدید! جلو دیگران دیگه یه ذره آبرو واسمون نذاشتینا! چه بساطیه؟؟؟ هنوز یه هفته نیس اومدید دانشگاه! بذارید یه ذره بگذره! درست میشه خودش! انقد رفیق پیدا می کنید که صد قدم تو دانشگاه راه برید با 20 نفر سلام علیک کنید! من هم خودم اون موقع که علموص قبول شدم خیلی دپ زدم! ولی خودش درست شد! الان که دارم نم نم تموم می کنم ناراحتم که دارم از علموص میرم! با همه ی بدیهاش خیلی خاطره ازش دارم! یه ذره بذارید زمان بگذره! بعد انقدر بد بگید تو این فروم ها! تغییر دانشگاه هم ممکن نیست! خسته نکنید خودتونو! من خیلی به این در اون در زدم! نشد! مگه اینکه پ ا ر ت ی داشته باشید یا مهمان شید شهر خودتون!
والسلام.
اول 3 تا دانشگاه تاپ هستن ! بعد بقیه دانشگاها
حالا علم و صنعتم دقیقا مرزه !
حس کسیو داریم همه که یه قدمی گرفتن مدال برنز یهو بدشانسی آورده و بی مدال رفته خونه :دی
مثلا من 3 نفر با آخرین نرم امیرکبیر فاصله داشتم ! باورم نمیشه اصا :دی زور داره به آدم دیگه !
سختشو هم که بعد نرم علمو زدم
توضیحات سازمان سنجش رو بخون. برای اینکه بدونی اولویت های بعدی رو هم آوردی باید کدرشته ها رو ببینی. جایی که رتبت پایین تر از رتبه آخرین نفر پذیرفته شده باشه اونجاها قبول میشی. البته باید با دو دانشگاه هم صحبت کنی ببینی انتقالی امکان داره یا نه. سازمان سنجش پاسخگو نیست و هیچ ربطی هم بهش نداره.نقل قول:
مفهوم عدد 7(هفت) مندرج در ستون نتيجه به منزله عدم کسب حد نصاب در مصاحبه و يا عدم احراز شرايط "سن ، معدل ، غيبت در مصاحبه ، ..." مي باشد.نقل قول:
واسه فهمیدن اینکه توی بقیه انتخاب ها قبول شدید یا نه باید ببینید که رتبه خودتون از رتبه آخرین قبولی کمتر هست یا نه.اگر کمتر بود که قبول شدید و اگر بیشتر بود نه
میخواستم بدونم پیام نور بومیه؟
من پیام نور تهران و تبریزو زده بودم تو قسمت نتیجه 1 زده(یعنی شرایط مندرج رو نداشتم شرایط هم نمیدونم چی بودن؟)
کلا علموص یه جوریه.:31:نقل قول:
نمیشه گفت چجوری ولی یه جوریه.
یه جوره خاصیه.:31:
راستی کارنامه هایی که تو گزینه دو گذاشتن رو دیدین؟ با 45 منطقه 3 برق شریف قبول شدن ( غیر بومی هم بوده ) در صورتی که سال قبل یکی با 17 یا 14 قبول نشدن!!!!
یا مثلا با 90 منطقه 3 برق تهران در صورتی که با 30 یا 40 فوقش پارسال تونستن قبول بشن. ( ایشون هم غیر بومی بودن ). تازه یکی دو تا هم نیست بگیم استثناست، برید ببینید چندتا هستن. ( لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) - تازه دانشگاههای تهران و شریف هم تفکیک جنسیتی نشده . از منطقه سه هم که فعلا کارنامه ای برای برق امیرکبیر نیست.
اون 45 منطقه سه هم یکی از آشناهاش بود میگفت سهمیه خاصی جز همین سهمیه مناطق که همه داریم، نداشته.
کسی مهندسی الکترونیک غیر انتفائی قبول شد. و در دانشگاه سراسری ثبت نام کرد.میخواد تو شهر خودش در بخونه بخاطر همین ایشون اگر در تکمیل ظرفیتی که 1 آبان هستش شرکت کنه و مهندسی الکترونیک غیر انتفائی در یک دانشگاه دیگه قبول بشه.امکانش را داره که از دانشگاه خودش انصراف بده و به دانشگاه بعدی بره و در اون ثبت نام کنه؟
یه سوال بچه هایی که رفتین اردوهایی که دانشگاه ها اول سال میزارن برای ورودی های جدید واسه آشنایی و این حرفا به جز جنبه تفریحی میشه بگید چه اتفاقاتی تو اردوتون افتاد؟مثلا همین بچه هایی که امسال اردو رفتین چکارا کردین؟آخه مثلا گفتن مدیر گروهاتون میان اون جا آشنا میشین باهاشون ، با خودم گفتم خب که چی بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاری داشتم میرم اتاقشون دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل مسائل مربوط به دانشگاه و ... نکات خاصی چیزی تو اردو میگن؟
میخوام ببینم نرم چیا از دست میدم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تو همین تاپیک بچه های علم و صنعت گفتن از اردو خوششون نیومد ، منم انگیزمو از دست دادم اون جا که این طور باشه شاید دانشگاه ما هم ... :31:
کلا مثل این که دانشگاه های تهران هم رفتن تو کار تفکیک .
امیر کبیر که شنیدم شده . خواجه هم شد ...
برای ما که اصلا اینطوری نیست (فردوسی )نقل قول:
کلا مثل این که دانشگاه های تهران هم رفتن تو کار تفکیک .
فقط یه نهج البلاغه مون جداست
میشینیم همو بررسی میکنیم لول
-----
خیلی سوز داره انصافا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی من الان این رشته ها رو میتونم برم ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]