بهترین کار اینه که شما دانلودهای کاسپر رو با همون برنامه که معرفی کردیم بگیرین.نقل قول:
این نرم افزار هم قابلیت دانلود و هم ذخیره سازی آپدیت های تمام نسخه های محصولات کاسپر رو داراست.
Printable View
بهترین کار اینه که شما دانلودهای کاسپر رو با همون برنامه که معرفی کردیم بگیرین.نقل قول:
این نرم افزار هم قابلیت دانلود و هم ذخیره سازی آپدیت های تمام نسخه های محصولات کاسپر رو داراست.
یعنی دوباره برم از اول توسط این برنامه ابدیت ها رو بگیرم؟:n28: :n30:نقل قول:
دقیقانقل قول:
چون ما به سایت هایی که آپدیت افلاین آنتی ویروس ها رو میزارن اعتماد چندانی نداریم
بهترین راه همون برنامه ای هستش که توسط خود شرکت کاسپراسکی ارائه شده و کاملا مطمئن هستش
دوستان کسی Promo Code برا کاسپر نداره؟
اگه دارین لطفا بزارین
اینم سایت
کد:http://promo.kaspersky.com/kis2013latam
http://promo.kaspersky.com/eu-office-kis13
حالا این نرم افزار قابلیت ایست داره موقع دانلود یا نه؟نقل قول:
راستش امتحان نکردم ببینم داره یا نه! :دینقل قول:
ولی فک کنم داشته باشه، چون آپدیت هارو فعلا در پوشه Temp که خودش در پوشه ی خودش ایجاد میکنه نگهداری میکنی
سلام دوستان
من فعلا از 2013 استفاده میکنم و ازش راضیم ،ولی تازگی با پچ idm ناسازگار شده و اونو مخرب معرفی میکنه
در حالیکه قبلا چنین رفتاری نشون نمیداد ،اینم بگم که ورژن idm همون ورژن قبلیه که کسپر بهش گیر نمیداد.
الان دوتا سوال دارم 1:چرا کسپر الان به فایل پچ گیر میده ولی قبلا گیر نمیداد؟
2:چجوری این فایلو به کسپر اعتمادسازی کنم؟
سلامنقل قول:
بله داره
این نرم افزار فقط برای دریافت ابدیت افلاینه یا اینکه من همیشه باید از طریق همین نرم افزار اقدام به ابدیت انلاین کاسپر کنم؟نقل قول:
فقط برای اپدیت افلاین هست..نقل قول:
یک گزینه هم در تنظیمات دارد که پس از دریافت اپدیت می تواند نرم افزار کسپرسکی رو اپدیت کنه
پس من اگه بخام بعد از مثلا دو ماه ویندوز عوض کنم چجوری از ابدیت های کاسپر بکاپ بگیرم برای بعد از نصب ویندوز؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
ممکنه قبلا خرابکاریهای اون پچ گزارش داده نشده باشه و با آپدیت شدن کسپر،اطلاعات جدید به برنامه وارد میشه.اگه کسپر بهش گیر داده بهتره پچ رو عوض کنی.برای تشخیص بهتر پچ رو در سایت virustotal آپلود کن و ببین چندتا آنتی ویروش بهش گیر دادند و جلوی کسپر چی نوشته.
برای اعتماد سازی باید اون فایل رو به لیست استثنائات اضافه کنی.طبق آموزش زیر:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=552414&p=7182242&viewfull=1#post7182242
شما اپدیت های کسپر رو که برنامه دریافت می کنه رو می توانید در یک درایو دیگر ذخیر کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتا سوال ...نقل قول:
اول اینکه اگه توی همون پوشه temp خودش باشه و من این پوشه رو بردارم جای دیگه ذخیره کنم میتونم بهدها هم ازش استفاده کنم؟
دوم اینکه اون دو ماه یا چند ماهی که بعدها از طریق خود کاسپر ابدیتش میکنم چی میشه؟حالا فرضا من از طریق این برنامه ابدیت افلاین رو دریافت کردم و بعدش از طریق خود کاسپر تا مثلا 4 ماه یا بیشتر ابدیت انلاین کنم...تکلیف ابدیت های این مدت چی میشه پس؟من میخام ابدیت هایی که بر میدارم کاملا بروز باشه.
شما اگه این تنظیمات رو اعمال کنید در بخش مورد نظر برنامه و خود کاسپر، آنتی ویروس شما بطور اوتوماتیک بعد دریافت آپدیت ها توسط برنامه آپدیت میشه
فقط یادتون نره که هرروز آپدیت کنین. ( البته اگه زیاد وب گردی و با ویروس ها سروکار دارین )
محتوای مخفی: Click to view
ذوستان عزیزی که میخواهند نسخه 2014 را دانلود کنند به جای لینکهای قبلی از لینک زیر استفاده کنند که در آن دیتابیس به روز شده و حاوی Patch a میباشد بنابراین حجم آپدیت پس از نصب بسیار کمتر است:
محتوای مخفی: Kaspersky Internet Security 2014
توضیح جامع و کامل برنامه Kaspersky Updater 2012
با اجرای برنامه و مشاهده محیط اصلی برنامه طبق عکس زیر
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اولین تب Applications هستش که میتونیم نسخه هایی رو که میخواییم آپدیت های آفلاینشون رو دانلود و ذخیره کنیم رو علامت گذاری میکنیم.
که من طبق استفاده از نسخه های Kaspersky Internet Security 13.0.1.4190 و Kaspersky Pure 13.0.2.558 تیک زدم که توسط کاربر قابل تغییر هستش.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تب دوم Filters میباشد که برای تعیین سیستم عامل مورد نظر و معماری آن تیک ها را میزنیم، که من در برنامه سیستم عامل ویندوز با معماری های 32 و 64 بیت رو تیک زدم تا در دو معماری ویندوز راحت کاربرد داشته باشه.
بخش مهم اساسی برنامه Settings هستش که باید خیلی دقت شود.
در عکس زیر در Updates Source and Folder که مشاهده میکنید.
در قسمت Download گزینه اول Databases and Applications Program Modules رو انتخاب میکنیم تا علاوه بر دریافت آپدیت های برنامه، ماژول های آنتی ویروس نیز دریافت بشه و آنتی ویروس از نظر نسخه بروز بمونه.
گزینه دوم Create a Differentiated Updates Folder برای کاهش حجم ترافیک شبکه میباشد.
در قسمت Source of Updates گزینه اول Kaspersky Lab Update Servers رو انتخاب میکنیم تا آپدیت ها توسط لابراتوار کاسپر و سرور آن دانلود شود.
در قسمت Move Updates to Folder تیک در گزینه اول Current Folder باشه بهتره تا آپدیت های برنامه داخل همون پوشه ای که برنامه Kaspersky Updater هستش دانلود و ذخیره بشن تا در موقع جابجایی و انتقال برنامه و آپدیت ها به درایو و محل دیگر دچار اختلال نشین.
تب Connection Settings که مربوط به تنظیمات شبکه و پ.ر.ا.ک.س.ی سرور میباشد که من تنظیمات رو تغییر ندادم.
تب Service مربوط به تنظیماتی هستش که مهم و کاربردی هستش.
قسمت Service رو دستکاری نمیکنیم چون به دردمون نمیخوره :دی
قسمت Post-Download Actions مهم هستش.
گزینه اول Delete Unused Update Files برای پاکسازی آپدیت های بلااستفاده و اضافی هستش که تیک بزنین بهتره.
گزینه دوم Clear Temp Folder برای پاکسازی پوشه Temp (فایل های موقت) هستش که تیک بزنین بهتره، چون آپدیت ها که در پوشه Updates طبق تنظیماتی که انجام دادیم ذخیره میشه در این پوشه هم ذخیره میشه و بدون استفاده هستش، پس بهتره برای کاهش حجم و انتقال راحت و سریع آپدیت ها توسط شما به درایو یا فلش مموری دیگه، این پوشه Temp پاکسازی بشه.
گزینه سوم Check For a New Version برای بررسی کردن نسخه جدید برنامه Kaspersky Updater هستش.
گزینه چهارم Update Kaspersky Internet Security 2013 برای آپدیت کردن اوتوماتیک آنتی ویروس توسط همین برنامه، بعد از دریافت آپدیت ها میباشد که شما باید تنظیمات آپدیت کردن آنتی ویروس رو به حالت دستی Manual قرار دهید. تنظیمات در عکس زیر قرار داده شده است.
گزینه پنجم Terminate Kaspersky Updater برای بستن خودکار برنامه بعد از دریافت آپدیت ها میباشد.
تب Schedule برای تعیین کردن دریافت آپدیت ها در زمان معینی میباشد که طبق سلیقه و علاقه شما به تنظیم آن بپردازید.
در آخر بعد از اتمام تنظیمات بر روی گزینه Start زده و دریافت آپدیت ها شروع میشود.
امیدوارم مفید واقع شده باشد.
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با تشکر از I KING I عزیز:
حالا که همه جا صحبت از این کسپر آپدیتر هست میشه لینک دانلودش رو هم بذارید؟
اگه برای نسخه 2014 بخوام آپدیتهاش رو بگیرم باید تیک 14 رو بزنم یعنی؟
سلامنقل قول:
به اینترنت کانکت میشدم ولی کاسپر نمیشد رستارت کردم بازم نشد بعد شات دان کردم روز بعد که روشن کردم کانکت شد ؟!!! و ترایل اکتیو شد
از لینک زیر دانلود کنید.اما نسخه 14 نهایی احتمالا ساپورت نمیشه.نقل قول:
کد:http://utils.kaspersky.com/updater/KLUpdater.zip
ممکنه مشکل در کانکت شدن به سرور بوده باشه.نقل قول:
برای لایسنس بلند مدت از روشی که گفتم استفاده کنید تا فعلا خیالتون راحت باشه.
دوستان
به گفته ی محمد جان در ایران نمایندگی رسمی نداره کسپرسکی،و هنوز هنوز در سایت Kaspers.ir داره نسخه ی 2013 به فروش میرسه؛
از اونجایی که واسه گوشی آندرویدم هم لایسنس میخوام که دیگه بعید میدونم این یکی رو بشه به راحتی گیر آورد لایسنس فیکش رو(اگه میشه که که اصلا سراغ اورجینال نمیرم)؛چطور باید نسخه ی 2014 رسمی و فینال رو (البته تا اواسط مهر ماه) هم اینترنت سکوریتی و هم آنتی ویروس واسه گوشی های آندرویدش رو بخرم؟
قیمتش چطوریاست؟
این قسمت دقیقا یعنی چی؟نقل قول:
گزینه دوم Create a Differentiated Updates Folder برای کاهش حجم ترافیک شبکه میباشد.
من اگه اینترنت پر سرعت داشته باشم بهتر نیس این قسمت رو دستکاری نکنم؟!!!
راستی؛کلا این تنظیمات صورت نگیره به جز چندتاش که واقعا مفید بود و ممنونم از وقتی که گذاشتی؛چه اتفاقی با حالت پیشفرض برنامه خواهد داشت اپدیت ما؟
یک روشی بود که یکی از دوستان برای افزایش مدت تریال 2014 رو نسخه اولیه داده بودن ، این روش رو نسخه نهایی 2014 هم کار میکنه؟
شما اگه میخواهی چند محصول جداگانه بخری بهتره لایسنس kaspersky one رو بگیری.این یک محصول جدا نیست و فقط یک نوع لایسنس هست که شما یک لایسنس میخری اما میتونی مثلا روی 5 دستگاه مختلف مثل ویندوز،مک،آندروید ... هرکدوم از محصولاتی که خواستی رو نصب و لایسنس کنی.البته اگر فقط دنبال لایسنس اصلی برای موبایل هستی همون رو تنها بگیری بصرفه تره.نقل قول:
شما باید فروشنده معتبر پیدا کنی.
ضمنا قبلا که در لیست find a partner اسم ایران هم بود من اون لیست رو سیو کرده بودم الان از بین حدود ده سایت که در اون لیست بود فقط سایتهای زیر هنوز فعال هستند:کد:http://www.-----------.com/e-store
http://www.shatel.ir/Tariff-Prices/default.loco
http://www.athena.ir/store/shop
http://www.douran.com/HomePage.aspx?TabID=4912&Site=DouranPortal&Lang=fa-IR
من این روش رو روی نسخه نهایی تست کردم و کاملا جواب داد:نقل قول:
نقل قول:
برای اینکه لایسنس قبلی باقی بمونه،2013 رو نصب و اکتیو کنید و همینجوری که در حال کارکردن هست و بدون اینکه ببندینش یا پاکش کنید،2014 رو نصب کنید و بهتره که به اینترنت متصل نباشید.
خودش 2013 رو حذف و 2014 رو با همون لایسنس قبلی نصب میکنه.(برای من کاملا جواب داده)
همچنین با تشکر از محمدرضانقل قول:
ولی محمدرضا جان برا آموزشش دانلود ویدئو با اون حجم برا بسیاری از کاربران امکان پذیر نیست، قصدم جسارت نیست دوست من
یعنی برا دانلود کردن آپدیت ها از سرور کاسپر، با تکنولوژی و متد خاصی انجام میشه و آپدیت های بی مصرف و تکراری دوباره دانلود نمیشه، میشه گفت چک کردن فایلهای آپدیتنقل قول:
البته دقیقق دقیق کارش رو نمیدونم :دی این همون توضیحی بود که راجبش تحقیق کرده بودم :دی
تنظیمات پیش فرض هم حجم شمارو میگیره، هم حجم دانلود ها در محل ذخیره بیشتر میشه، برای نسخه های سیستم عامل و معماری آن بطور پیش فرض فقط 32 بیت دانلود میشه و شاید شما برا معماری 64 بیت لازم دارین و یا یه سیستم عامل دیگه و....
خواهش میکنم وظیفم بود :n12:
:n11:
نقل قول:
من تا دیشب نسخه اولیه کسپر رو با حدود 69 روز باقی مانده لایسنس داشتم و موقع آنیسنتال هم تیکش رو زدم ولی با نصب نسخه جدید 2014 فقط گزینه فعال کردن تریال داشتم که الان شد 30 روزه.
شما توضیحات من رو کامل نخوندی.وقتی 2013 رو نصب و اکتیو میکنی اصلا کاری بهش نداشته باش.نه حذفش کن و نه exit کن.فقط ستاپ 2014 رو اجرا کن.فقط در این حالت لایسنس قبلی باقی میمونه.نقل قول:
خواهش میکنم داداش:n16:نقل قول:
شما عزیز مایی ، این حرفا چیه ، اونو گذاشتم که اگه کسی دوست داشت دان کنه ، اتفاقا توضیحات شما کاملتره ، برای حجم هر هر بلایی سرش آوردم کمتر نشد :n16:
راستی اسم من حمیدرضا هست ( یوزرم رو نگاه کن ) :n02: :n02: :n02:
sorry for spam
ایتا هم که 2013 میفروشن؛البته به قیت خون پدرشون!مهم خرید نسخه ی نهایی 2014 هست برام....نقل قول:
و مجنین ورژن Password Manager' و Anti Virus For Android هم میخوام...
راه حل چیه؟؟؟
دوستان راستی؛کسی هسن سر رشته ی از فایروال سخت افزاری داشته باشه؟من در بعضی مودم ها دیدم کسپرسپی فایزوال سخت افزاری هم باهاشون ارائه داده؛جریان اونا چی؟؟؟
با سلام
دوستان kaspersky mobile 11 را کسی کرک شده آن را داره (برای اندروید):n16:
واسه من این روش جواب نداد قسمت ترایل هم از بین رفت ؟!!نقل قول:
ورژن
سلام
چرا میخوام روی ویندوز 8.1 کسپرسکی 2014 رو نصب کنم این اخطار رو میده؟
خودش براتون توضیح دادهنقل قول:
This Application Could Not Be Installed. Current Oparation System is Not Supported.
برنامه نمیتونه نصب شه، سیستم عامل فعلی پشتیبانی نمیشود.
نقل قول:
خب من 2014 رو نصب داشتم و موقع نصب 2014 جدید پیغام داد که اول باید ورژن قبلی رو حذف کنید . حالا چرا مثل نورتون و نود کسی از سریال برای اکتیو کردن استفاده نمیکنه؟
ای بابانقل قول:
همینو کم داشتیم،خیلی بد شد
ولی چرا آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه وین 8.1 چه تغییراتی نسبت به 8 داشته که نصب نمیشه؟مگه نه اینکه خود مایکروسافت گفته 8.1 یه آپدیت رایگان برای 8 هست،خب پس نباید مشکلی داشته باشه دیگه
:n03: :n03: :n03: :n03: :n03: :n03: :n23: :n23: :n23: :n23: :n23:
شاید یه تغییراتی در هسته ( Kernel ) ویندوز انجام دادن که فعلا با ویندوز 8.1 ناسازگاره!نقل قول:
در سرویس پک بعدی کسپرسکی یه اعداد اعشاری بهش اضافه میکنه و ویندوز 8.1 رو پشتیبانی میکنه. البته در نسخه بعدی باگ هایی هم مهار می شوند و یا تنظیماتی تغییر خواهد کرد .نقل قول:
معلوم نیست کی درست شه؟نقل قول: