نقل قول:
بیراههههههههه بحثثثثث :n08: :دی نمی گیری چی میگم بیا یاهو با هم حرف می زنیم اون موقه میگیری :n01:
Printable View
نقل قول:
بیراههههههههه بحثثثثث :n08: :دی نمی گیری چی میگم بیا یاهو با هم حرف می زنیم اون موقه میگیری :n01:
چطوری میشه اسب رام کرد؟
خر به چه درد میخوره؟
من که نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داشتم وقتی 1.6.1 امد گفت این لانچر دیگه ساپورت نمیشه و باید جدیدش رو دانلود کنی و به من هم یه فایل 48 مگی برای دانلود داد که install ماین کرافت بود.
اول این قدر سوارش شو که آخرش چندتا قلب بیاد بالای سرش ، الان اسب رام شد و میتونی با گذاشتن زین سوارش بشی و باربند هم میتونی ببندی.نقل قول:
توی یوتیوب دنبالش بگرد فیلم هاش زیاده.
خر هم مثل اسب میشه سوارش شد . می تونی وسایل هم روش بزاری ببری اینور اونور .البته مثل اسب زره نمی شه روش گذاشتنقل قول:
1.6.1 رو نصب کردم ارور جاوا میده
نقل قول:
نمی گه که ساپورت نمیشه . فقط یه پیغام میده می گه یه نسخه جدید از ماین اومده . در ضمن لانچر اون فایل 48 مگی همون لانچر قدیمیه 1.5.2 هست . در صورتی که لانچر و مسیر دهی فایل های .minecraft عوض شده که بعدا دچار مشکل می شه با لانچر قدیمی
ram رو کم کردم هیچ پیامی نمیده تو بازی هم نمیره
تمامه چیزایی که توی .minecraft هست ررو پاک کننقل قول:
لانچر های خودتم پاک کن
بعد ایو نصب کن بعد بگو 1.5.2 ـه :n27:
تو بازی س.نتر همه دارن استفاده می کنن این جا اومدی میگی دانلود نکنید دانلود نکنید ؟ ویروسه ؟! سیستمتو سوزونده ؟! باهاش مشکلی داری ؟!؟!:n13:
من کار ندارم کی داره استفاده می کنه کی استفاده نمی کنه . من دارم دقیقا همون چیزی رو می گم که توی اون سایت تورنت قرار گرفته .
لانچز مال 1.5.2 هستش .
بحث تمام
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
والا نمی دونم آقا مهران چرا الکی بحثو به بیراهه می کشن . اول الکی به Magic launcher گیر می دن که خیلی از کاربران از اون استفاده می کنن .
بعدش میان میگن چرا ماین رو نخریدی !!!!!خودشون ماینکرافت رو خریدن . لینک دانلود کرک شده قرار می دن در صورتی که خودشون تست نمی کنن ( هیچ مطلبی نذاشتن که اشاره شده باشه این نسخه رو تست کرده ) بعد گیر میدن به ما .
حرف هام کاملا مشخص و قابل درکه ولی الکی بحثو ادامه میدن
ولی به هر حال واسه تکمیل پستم این مطلبو می دارم
ماینکرافت 1.6.1 در صورتی که از لانچر خودش و یا Magic launcher استفاده کنین ( در صورتی که بار اول باشه نصب می کنین و یا پوشه .minecraft موجود نباشه ) یه حالتی شبیه به این داره :
عدم وجود پوشه bin
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وجود پوشه ی natives و فایل 1.6.1.json در پوشه Versions ( دوستان عزیز این فایل json خیلی مهمه تو نصب مود ها بدرد می خوره ! )
مکان دقیق پوشه Natives ( نباید توی پوشه ی Version باشه )
اون ماینکرافت 48 مگیه که تو سایت ها تورنت هستش :
این ورژن همون مولتی لانچری که واسه 1.5.2 بوده استفاده شده . لانچر قادر به دانلود و پیدا کردن نسخه ماینکرافت در سرور هستش ولی چون موجانگ لانچر رو عوض کرده و تاکید کرده دیگه لانچر قدیمی با 1.6.1 سازگار نیست ، لدا به مشکل برخورد می کنه .
عدم وجود برخی فایل ها و پوشه ها در جای خود 1 ( به عکس ها دقت کنین ! )
پوشه bin :
فایل json :
پوشه Natives :
دوستان عزیز خودتون تست کنین که بعضیا شاکی نشن بگن چرا بعضی قسمتارو قرمر کردی !
با توجه به توضیحات کاملا مشهوده لانچر مشکل داره . همونطور که گفتم لانچر مال 1.5.2 هستش و فقط واسه این داره نشون میده تو لیست 1.6.1 رو چون خودشو با با سرور دانلود موجانک سینک می کنه و فایل هارو از اونجا دانلود می کنه در صورتی که تغییرات مورد نظر رو توی پوشه .minecraft نمی ده !
تا الانم TeamExtreme هم که نسخه ی کرک شده ماینکرافت رو بیرون میده ، لانچر ماینکرافت رو کرک نکرده .
ببینم دیگه چه بهونه ای جور می کنین بحثو منحرف کنین !
__________________________________________________ ___________________________________-
آدمی که خوابه رو می شه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب می زنه هرگز !
آقا بهترینش فعلا همین Lunchere :n09:
بالاخره atabuy هم مثل بقیه ی سرور ها پوووکیییید:n29::n27:
------------------------------------------------------------------------------------------
آپدیت شد
دوستان IP جدید سرور روی 1.6.1 :n02:
130.185.78.104 فعلا رو اینه باز ببینیم ای پی عوض شد میگیم
این که قرار بود تا آخر تابستون بمونه.دیکه سروری نیست که!
نقل قول:چه خوبه اول صبر کنیم بعد انتقاد و شایعه پراکنی !!:n09: حدیث از Leon4rdo :n08:نقل قول:
کی یدونه Texture Pack داره که وسایل ها ظاهر Dafault رو حفظ کنن ولی چمن ها ، گل ها HD شه ؟؟؟؟ اگه میشه بفرسته ... :n18:
دانلود Minecraft از سایت سافت گذار :
ستاره ها رو بردارید.
حیفه گیمر ماینکرافت باشید ولی این مپو بازی نکنید: ( شدیدن پیشنهاد میکنم دانلود کنید)
--
ما هم قراره ( :n06:) سرور بزنیم.
یارو اسپانسره قول یه وی پی اس 4 یا 6 gb ( رم) رو داده حالا ببنیم چی میشه.
در ضمن اگه سرور ران شد شاهد حضور یکی از ادمین های قدیمی ماینکرافت ایران به عنوان مدیر سرور خواهید بود. ( حدس بزن ببینم چه میکنی)
اون ادمین گرامی احتمالا جواده؟ yeah? :n06::n05:
:n16::n11:نقل قول:
اون ادمین گرامی احتمالا جواده؟ yeah? 4
پاک شه لطفا :Dنقل قول:
در ضمن اگه سرور ران شد شاهد حضور یکی از ادمین های قدیمی ماینکرافت ایران به عنوان مدیر سرور خواهید بود. ( حدس بزن ببینم چه میکنی)
ولی وجدانا از نظر من اولین و بهترین سرور MineCraft برای جواد بود . (نظر شخصی ) به نسبت اون زمانم خیلی آپدیت بود :n16:
لا جواد در پست ادمینی مهارت ویژه ای داره هم tee خیلی خوب بود هم MineCraft :n12:
ورژن های قبلی سرور زدن براش راحت تر نبود؟
بهترین سروری که تو عمرم بازی کردم مال جواد بود اگه دوباره بزنه سرورش پر میشه
کلا" سرور زدن راحته جدید و قدیم نداره.نقل قول:
ورژن های قبلی سرور زدن براش راحت تر نبود؟
سرورا هم همشون یکی هستن مهم ادمینشونه.
بر منکرش لعنت.نقل قول:
بهترین سروری که تو عمرم بازی کردم مال جواد بود اگه دوباره بزنه سرورش پر میشه
حرف دلمو زدی.نقل قول:
ولی وجدانا از نظر من اولین و بهترین سرور MineCraft برای جواد بود . (نظر شخصی ) به نسبت اون زمانم خیلی آپدیت بود:n16:
لا جواد در پست ادمینی مهارت ویژه ای داره هم tee خیلی خوب بود هم MineCraft
خسته نباشین :n02: وجدانا هم نگی باز اولین سرور ماله جواد بود :n02:نقل قول:
ولی وجدانا از نظر من اولین و بهترین سرور MineCraft برای جواد بود .
یکی از دلایلی که ماین جدیدا حال نمیده سروراش اینه که ، یه سریا واقعااااا نوبن :n14: البته مشکل نیستااا ! مشکل از اونجا شروع میشه که بعد همه پلیرا میان تو دهن اسپاون خونه میسازن ، که چی ؟ :n29: نه جدا یعنی چی ؟ :n28: گند میزنن به محیط زیست آدم از بازی کردن زده میشه :n21: چت رومم که ماشالله ، اصلا نمیشه دید ، یکی داره با دوستش ماین میکنه ، یکی داره با دوسش میگرده ، یکی داد میزنه آهن میفروشم و یکی هم دعواش شده با یکی دیگه و ... :n22::n23: ، من که همیشه با دوستام میرم یه جای خیییییییییییییییلیییییییی ییییییییییییی دور از اسپاون ، بعد اصولی و قشنگ بازی می کنیم ! آقا دنبالت نکردن که خونه از dirt میسازی ، یکم صبر کن برو چوب بکن با چوب حداقل خونت و بساز :n30: حالا خوبه بعضی از دوستان میرن مدرن هوس از پلنت ماینکرفت دانلود می کنن اون و میسازن ! هر چند من با این مخالفم میگم آدم باید خلاقیت داشته باشه خودش :n09: خونه ها باید با سبک ایرانی سخته شن :n13: حالا :n14: کاشکی هر کی سرور میزنه یه فکری بکنه ، این درهم بودن و سرورش نداشته باشه که همه حمله میکنن کنار اسپاون یه خونه میزنن یه مغازه و .... من همش این همه ایده خوب میدم کو گوش شنوا :n14:
این هیچ ربطی به ادمین ها نداره. پلیر ها این کارارو می کنن.نقل قول:
سروررو هر چقد پیشرفته کنی پلیر هاش پیشرفته نمشن هی می خوان همون چیز های قبل رو بازی کنن
چون سخته و نمی تونن بعضی ها یاد بگیرن
مثله همین Job جدید که ریخته بودیم.
:n27::n22:
اصول قشنگ هم که میگی Vanilla هیچ قشنگی نداره همون معمولیه ماین کرافته
می خواستم یه سرور Grief Allow بزنم اما کسی قبول نکرد :n27: حال میده میری خونه یارو رو پر از Sand می کنی :دی تا بیاد جم که 1 هفته طول کشیده یا مثلا براش Trap میسازی اصلا یه چیزیه :دی..!
حیف :n27: هیچ کی قبول نمی کنه.
یکی دیگه از مشکلا هم بعضیا هستن که می خوان سرور بزنن و ف می کنن سرور زدن چی داره بعد میان تبلیغات می کنن چت باکس کامل می ترکه همش هم دعوا میشه
پلیر ها هم مثلا از 20 تا میشه 10 تا پلیر های اون سرور هم 5 تا بقیه هم دیگه نمیان
فقط به پلیر ها و ادمین ها ربطی نداره :n27: به کسایی که حسودی می کنن سرور می زنن و .... هم ربط داره
آخه مگه ایران چند تا پلیر داره که 2 تا سرور هم براش باشه ؟ :n22:یا 3 تا یا اصلا 10 تا..
ماینکرفت و یه vanilla ...! تمام زیبایی ماینکرفت به این سادگی شه ! اصلا عشق ماینکرفت به زندگی اجتماعی و سادست ! به خونه ساختن و پیشرفت کردنه ! به ساختن سازه های عظیم و زیباست ! این که بری توش با مود فوتبال بازی کنی یا پینت بال و ... جز ماینکرفت نیست ... mini game ! ماینکرفت فقط این سادگی و اجتماعی زیستنش هست که حال میده ! حالا pvp هم بد نیست هرچند تو ایران بد جا افتاده فک میکنن pvp یعنی باید بری هرکیو پیدا کردی بکشی :n24:نقل قول:
این هیچ ربطی به ادمین ها نداره. پلیر ها این کارارو می کنن.
سروررو هر چقد پیشرفته کنی پلیر هاش پیشرفته نمشن هی می خوان همون چیز های قبل رو بازی کنن
چون سخته و نمی تونن بعضی ها یاد بگیرن
مثله همین Job جدید که ریخته بودیم.
:n27::n22:
اصول قشنگ هم که میگی Vanilla هیچ قشنگی نداره همون معمولیه ماین کرافته
می خواستم یه سرور Grief Allow بزنم اما کسی قبول نکرد :n27: حال میده میری خونه یارو رو پر از Sand می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا بیاد جم که 1 هفته طول کشیده یا مثلا براش Trap میسازی اصلا یه چیزیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..!
حیف :n27: هیچ کی قبول نمی کنه.
یکی دیگه از مشکلا هم بعضیا هستن که می خوان سرور بزنن و ف می کنن سرور زدن چی داره بعد میان تبلیغات می کنن چت باکس کامل می ترکه همش هم دعوا میشه
پلیر ها هم مثلا از 20 تا میشه 10 تا پلیر های اون سرور هم 5 تا بقیه هم دیگه نمیان
فقط به پلیر ها و ادمین ها ربطی نداره :n27: به کسایی که حسودی می کنن سرور می زنن و .... هم ربط داره
آخه مگه ایران چند تا پلیر داره که 2 تا سرور هم براش باشه ؟ :n22:یا 3 تا یا اصلا 10 تا..
منم حرفم با پلیر ها بود کجا نوشتم با ادمینا ؟ ولی ادمینا میتونن مثله بازیکرفت یه محدوده نسبتا بزرگ از اسپاون بنام کنن که پلیر ها نتونن تو دهن اسپاون خونه بسازن ! یه محدوده بزرگ از اسپاون میتونن به نام کنن ، میتونن صاف کنن و چیزای اسپاون و مثل شاپ و اینا اونجا بسازن !
job جدید ریختی ، راهنماشم نوشتی ، برن یادبگیرن دیگه به ادمینا چه ربطی داره ؟ هرکیم هر چی گفت جواب ندین ! اونا باید پیشرفت کنن نه بقیه واسه چند نفر پس رفت !
ماین کرافت 1.6.2 هم امد
لیست فیکس ها :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
This update fixes a lot of bugs and issues! Notable:
* Fixed horses getting hurt by walls
* Fixed animals escaping their pens
* Improved sprinting behavior
* Ctrl + left-click on Mac now acts as right-click
سلام
کی سرور آپدیت میشه؟
بابا من ماین رو اپدیت کردم.
خبر ویژه دو: یه ادمین قدیمی دیگه هم اضافه شد.
احتمالا" تا سه ماه سرور خواهیم داشت.
من مثل شما قدیمی نیستم سرور جوادو تاحالا بازی نکردم.
دستتونم درد نکنه :n16:
این سرور از کی ران میشه اونوقت؟ :n01:
من خودم عاشق این جور سرور هام اصلا protect چیه :n02: فقط PVP .Grief Grief Grief Grief هم که باشه عالییی میشه والا آقا دروغ چرا تا قبر آ آ آ آ از من یکی که نپرسیدی سرور PVP باشه:n28: ایشا الله سرور بعدی PVP:n19::n18::n20:نقل قول:
چرا سرور ping میده ولی توی ماین میگه Can't resach server ؟
کد:Reply from 130.185.78.104: bytes=32 time=133ms TTL=119
Reply from 130.185.78.104: bytes=32 time=97ms TTL=119
Reply from 130.185.78.104: bytes=32 time=121ms TTL=119
Reply from 130.185.78.104: bytes=32 time=134ms TTL=119
مود Hardcore با Survival چه فرقی می کنه؟ کدومش سخت تره hardcore ?
hardcore یه بار بمیری ، برا همیشه میمیری از اول میشه :n02: ولی معمولی وقتی بمیری تو نزدیک اسپاون یا تخت خوابت بیدار میشی :n10:نقل قول:
مود Hardcore با Survival چه فرقی می کنه؟ کدومش سخت تره hardcore ?
@arshan79,
یادم باشه نزارم بیا سرور. :n09:
هر وقت اسپانسر پولو واریز کرد.نقل قول:
دستتونم درد نکنه:n16:
این سرور از کی ران میشه اونوقت؟
چند روزه آنلاین نشدن.
لطفا به این پست رسیدگی کنید
نقل قول:
ماین کرفت تو ایران مزخرف ترین گیم سرور برای زدن هستش:| bw زیاد استفاده می کنه که ایران گرونه رم زیاد می خواد ( که البته میشه حلش کرد ) و صد البته ملت زورشون میاد پول بدن برای بازی :) سرور های خارجی 200 دلار 300 دلار دونیت می کنن :)
ما چیکار کنیم ؟ :n28:ماین دوست داریم ! :n30:من هر سرور که زدن کمک کردم ، از ماین باز تا الان هر سروری بوده کمک مالی کردم :n28: تازه من میخواستم اصل بخرم اما همه سرورا با اصلم لگ بودم :( حالا یکی میخواد بزنه رایشو نزن :n14:نقل قول:
ماین کرفت تو ایران مزخرف ترین گیم سرور برای زدن هستش:| bw زیاد استفاده می کنه که ایران گرونه رم زیاد می خواد ( که البته میشه حلش کرد ) و صد البته ملت زورشون میاد پول بدن برای بازی :) سرور های خارجی 200 دلار 300 دلار دونیت می کنن :)
به نظر میاد سرورساز ران نیست ( VPS روشنه . ولی روش نرم افزار سرور ساز ران نیست . )نقل قول: