دوستان قیمت 1 مگ 4 گیگ ماهانه چنده؟
Printable View
دوستان قیمت 1 مگ 4 گیگ ماهانه چنده؟
درود بر شما.نقل قول:
18.375 تومان.
قرار نیست طرحی برای عید بدن؟من 30 اینترنتم تموم میشه
طرحهای زمستانه رو اضافه کردن.برو ببین.نقل قول:
جالبه ف بوک از فیلتر در اومده:n02:
آقا فسیبوک از فیلتر دراومده ولی حتما تیک https رو داخل تنظیمات فیس بوقتون فعال کنید
دوستان این طرحی که برای جشنواره زمستانی دادن چیه منظورم مثلا 512 نامحدود 3ماهه +یک ماه اضافه این یک ماه اضافه چیه ؟؟؟یعنی 4ماه میشه؟بعد تاثیری تو سرعت دانلودم داره یعنی کاهش نمیدن که اگه جشنواره زمستانی بگیرم ؟
هنوز فیسبوکه ما که فیلتره
سلام به دوستان عزیز من سرویس 1 مگ می خواهم بخرم نا محدود می خواستم بدونم تعرفش چنده و چند روز طول میکش که وصل بشه و متوسط پینگ این سرویس چنده ؟؟ ممنون اکر پاسخ بدید محل سکونت کوی نفت
دوستان این طرحی که برای جشنواره زمستانی دادن چیه منظورم مثلا 512 نامحدود 3ماهه +یک ماه اضافه این یک ماه اضافه چیه ؟؟؟یعنی 4ماه میشه؟بعد تاثیری تو سرعت دانلودم داره یعنی کاهش نمیدن که اگه جشنواره زمستانی بگیرم ؟
قبلا این سایتمون خیلی فعال بود دوستان زود جواب میدادن ولی الان نه...لطفا به سئوالم پاسخ بدید
اقا سرعت دانلودتون الان چطوره؟؟؟؟من که خیلی افت کرده شما چی؟؟؟
خیلی نه اما افت کرده و عادی نیست
زنگ زدم پشتیبانی میگم آقا سرعت دانلودم ساعت 2:05 دقیقه شب از 128 میشه 12 کیلو حتما مشکلی هست .میگه این طبیعیه من که مشکلی نمیبینم ! منم گفتم الان که با شما صحبت کردم اون مشکل قبلی رو فراموش کردم دارم به مشکلای بزرگتری فکر میکنم :n02: (وای که من چقدر با نمکم).:n08:
سوکس و قیلتر شکن ها رو قطع کردن ؟!!
چرا فیسبوک با سسساااکس باز نمیشه دوستان ؟ علتش چیه ؟ :n30:
بستنش. باید با فی چی ان وصل شینقل قول:
سرویستون چیه؟نقل قول:
خدا بگم چیکارت نکنه با مزه :n20:نقل قول:
=-=-=-=-=-=
آره.سرعت افت کرده.
1مگ محدود.نقل قول:
سلام به دوستان عزیز من سرویس 1 مگ می خواهم بخرم نا محدود می خواستم بدونم تعرفش چنده و چند روز طول میکش که وصل بشه و متوسط پینگ این سرویس چنده ؟؟ ممنون اکر پاسخ بدید محل سکونت کوی نفت
44.000 تومان / اگر پورت خالی داشته باشن 1هفته الی 10 روز طول میکشهنقل قول:
دوستان واسه من سرعت به طرز عجیبی بالا رفته الان دارم با 200 دانلود میکنم راحت قبلا تا 130 بود
سرویسم 1 مگ
کاشکی همیشگی باشه :n19:
سرعت منم دیشب بالا رفته بود.سرویسم 512 هستش اما با سرعت حدود 100 دانلود میکرد.
مثل اینکه وضعیت داره خوب میشه :n01:دوستانی که سرعتشون رفته بالا نامحدود دارن دیگه درسته ؟ ایمان جان رو میدونم که 512 نامحدود داره . اگه سرعت روی 100 بمونه منم میام 512 نامحدود میگیرم 25 تومان میصرفه :n01: پینگ alimail3248 هم با باکو که فوق العادست ! :n12:
من 512 نامحدود دارم ولی سرعت دانلود افت کرده از110 شده 60/50
دوست عزیز 9vin و king iman شما هنوز سرعتتون بالاست یا برگشته روی سرعت نرمال ؟ :n01:
128 نا محدود . سرعت 35
. یه چیز جالب وقتی که تمدید کردم برای دو روز سرعتم شد 4 مگ !! کف کرده بودم . یه شبه 10 گیگ کشیدم بیرون . دیگه بعد اون دو روز طبیعی شد
منم شنبه هفته قبل 1 مگابایت نامحدود درخواست دادم 55تومان هم واسه سیکل اول پرداخت کردم اما 1 هفته گذشته و خبری نیست
زنگ زدم 2020 گفت مرکز مخابراتی شما فعلا پورت خالی نداره
معلوم نیست تا کی باید صبر کنم
به بی نتی عادت ندارم :n02:
روزای سختی رو دارم پشت سر میزارم
شما هم افت سرعت و مشکل با باز کردن فیس و بعضی سایت ها دارید؟
دوستان امکانش هست که از جشنواره دربیام. و مشترک معمولی بشم؟
بعدش اگه سرعت 1مگ یا 2مگ بخوام دردسری نداره؟؟؟
سرعت در ساعت رایگان چطوره؟
نقل قول:
آره واسه من که هنوز سرعت بالاست ... خیلی خوب شده :n16:
سلام
دوستان من بهبهان هستم 2 مگ دارم الان چند روزه سرعتم شده 20-30 در صورتی که قبلا با سرعت 350-400 دان میکردم
سرعت صفحه باز کردن هم خیلی کم شده
شده یه چیزی تو مایه های اینترانت از ارگانهای دولتی چیزی دان میکنی سرعت 400 هست ولی بقیه سایتها سرعت خیلی پایینه
Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 334 111 Attenuation (0.1 dB): 190 85 Output Power (0.1 dBm): 150
برا بقیه دوستان هم همینطور هست ؟
سلام.برای منم همینجوره .سرویس 1 مگ از همین الان که دارم پست میدم همینطور سرعتم کم شده درسطح 3 کیلوبایت
128 نامحدود. ابادان. مشکلی وجود نداار
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
512 نامحدود(پیک نیست و کاملاً پایداره):
دوستان برای 1مگ محدود خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 196 121 Attenuation (0.1 dB): 445 233 Output Power (0.1 dBm): 183 124 Attainable Rate (Kbps): 13000 1156
فقط بگم افتضاحه همین و بس...
ما که از این شانسها نداریم :n28:نقل قول:
سرعت به fu..رفته