معمولا بیشتر سایتها برای این تبلت اطلاعات مدل قدیمی رو گذاشتن و تغییر هم ندادن ولی مدل جدید 2گیگ رم رو هم دارننقل قول:
توی اطعالت سایتها برگردین یا باهاشون تماس بگیرین ببینین موجود دارن این مدلو یا نه
Printable View
معمولا بیشتر سایتها برای این تبلت اطلاعات مدل قدیمی رو گذاشتن و تغییر هم ندادن ولی مدل جدید 2گیگ رم رو هم دارننقل قول:
توی اطعالت سایتها برگردین یا باهاشون تماس بگیرین ببینین موجود دارن این مدلو یا نه
با سپاس از شمانقل قول:
متاسفانه چون صفحه بزرگ میخوام برای مطالعه، میخوام حدودا 10 اینچ باشه و گرنه حتما میرفتم سراغ ای بوک ریدر با مارک درست و حسابی. چون من خیلی استفاده محدودی از تبلت میخوام(فقط خواندن فایلهای ورد و پی دی اف و پخش صوت)
هزینه کرد 1 میلیون هم کم نیست بدم به چینی بعد از 2 ماه خراب شه بندازم دور. نمیدونم چیکار کنم:n13: آیا برام ارزش داره واسه چند تا پی دی اف خواندن و پخش صوت 1.5 به تبلت بدم؟!؟!؟!؟!؟!
به نظر من اگه فقط برای کتاب خوانی هست پخش صوت مدلهاس 7 اینچ و 8 اینچ هم میتونن جوابگو باشن و حتما 10 اینچ باشه خب باید پول بیشتر بدیننقل قول:
به نظرم اگه برای همون استفاده مادرمحترمتون هست روی 7اینچها هم فکر کنین و فکر نمیکنم 7اینج و 8اینچ زیاد مشکلی باشه و راحت میشه روش کتاب خوندن ولی خب هرچی بزرگتر باشه خب پول بیشتری هم باید بدین
ولی بحث مدلهای چینی اصلا اینطور نیست فقط 2ماه کارد کنن و کلا این تفکر رو بزارید کنار چون خیلی از برندهای چینی موجود کیفیت کارشون هیچی از برندهای معروف کره و ژاپنی کم نداره
شما روی برند و تجربه خریداران قبلی مدلی که میخواین بخرین تحقیق کنین مشکلی نخوهد بود
یکی از دوستان اینجا اطلاعات خوبی داشتن ولی الان حضور ندارن منم زیاد اطلاعات در مورد مدلهای مختلف ندارم که مدل خاصی معرفی کنم
توی فرومهای دیگه هم بگردین بیشتر کمک میکنن
دست شما درد نکنهنقل قول:
میرم 8 اینچ هم از نزدیک ببینم شاید بشه با 8 هم کنار اومد
خیلی لطف کردید دوست عزیز
سلام دوستان
یه تبلت اندروید میخوام با قابلیت سیمکارت خوان
رم 1 گیگ و سی پی یو مناسب
زیر 500 هزارتومان
بنظر شما پیدا میشه؟
میشه راهنماییم کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز این تبلت بهترین گزینست واسه شما . دانگل جیبی 3g هم پشتیبانی میکنه که 120 به بالا قیمت داره دانگلش . دوست عزیز شما میخواین با 500 تومن همه چیز رو داشته باشید ! این تبلت که معرفی کردم تنها عیبش اینه که بلوتوث نداره ولی سخت افزاری قوی داره نسبت به قیمتش . با همین پول برید دنبال برند های معروف باید 2 برابر خرج کنید . !!!نقل قول:
موفق باشید .
نقل قول:
دوست عزیز یک نفر هست واسش صفحه نمایش خیلی مهمه پس مسلما نسبت به نیازش باید پول بیشتری پرداخت کنه ! ( کتاب خوندن در آیپد 4 با معمولی ترین تبلت اندروید هیچ فرقی نمیکنه ؟ یعنی واسه شما صفحه نمایش مهم نیس !) هنوز مردم ما فکر میکنن 2 سال پیشه که تا 1 تومن خرج کن آیپد بگیرن ! جان من از خواب زمستانی در بیاید !
شما 10 اینچ میخواید ؟ چه خصوصیاتی از تبلت واسه شما مهمتره ؟ الان واسه ما ایرانی ها (ارزش) معنا نداره !
سلام دوست عزیز این تبلتی که معرفیش کردی ارزش خرید داره؟ اخه برند ainol برند معروفی هم نیست. لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه.:n13:
سلام دوست عزیز , ارزش نداره ? !!!!:n13: یعنی من بیخود نظر دادم دیگه !:n27:نقل قول:
به قول دوستان ainol بهترین برند در چین محسوب میشه !!!
شما نشنیدی دلیل نمیشه معروف نباشه !
sajjad_doost : هنوز مردم ما فکر میکنن 2 سال پیشه که تا 1 تومن خرج کن آیپد بگیرن ! جان من از خواب زمستانی در بیاید !
این حرفمو انگار به دیوار زدم کسی درک نکرد این جمله رو !
سلام سجاد جان.خوشحالم که باز میبینمت:n01:
نظرت در مورد این سه تا چیه؟میشه باهاشون فیلمم دید؟
تبلت آیناول
Innovel I972S Wi-Fi 8GB
قیمت: 940,000 تومان
پردازنده: ARM AML8726-MX Chipset , Dual-Core Cortex-A9 CPU 1.5GHz
حافظه: حافظه داخلی 8 GB حافظه رم 1 GB
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی LCD Capacitive - اندازه 9.7 اینچ
امکانات: WiFi - بلوتوث - کارت خوان - دوربین - وب کم - حسگر شتاب سنج - حسگر ژیروسکوپ - USB - microUSB - HDMI
سیستم عامل: Google Android v4.1.1 JellyBean
تبلت آینول
Ainol Novo 10 Hero Wi-Fi 16GB
قیمت: 895,000 تومان
- پردازنده: Dual Core AMLogic AML8726-M6 1.5GHz
- پردازنده گرافیکی: Dual Core Mali400
- حافظه رم: 1GB DDR3 DDR3 - 1333 Mhz
- حافظه داخلی: 16 گیگابایت قابل ارتقا از طریق کارت حافظه MicroSD تا 32 گیگابایت
- صفحه نمایش:10.1 اینچ با کیفیت IPS، با رزولوشن 1280x800 پیکسل، مولتی تاچ
- امکانات دیگر: Wi-Fi - HDMI - کارت خوان - وب کم- حسگر شتاب سنج
- سیستم عامل: Google Android 4.1 Jelly Bean
Lenovo IdeaTab S2109*1,089,000 تومان
ابعاد:
247 * 185.3 * 8.9 mm نوع پردازنده:
دوهسته اي سرعت پردازنده:1 GHz
مدل پردازنده:Texas Instruments OMAP4430
پردازنده گرافيکيPowerVR SGX540
نسبت به هواوی که معرفی کردین خیلی ضعیفترن؟کدوم یکی از این سه تا بهتره؟ ارزش خرید دارن؟
البته اولی گارانتی اونگ داره ولی دومی گارانتی نداره ظاهرا!!سومی گارانتی سازگار ارقام داره
نقل قول:
دوست من شما لطف داری .
بستگی داره که شما کیفیت صفحه نمایش واستون مهم باشه یا نه . چون این تبلت ها کیفیت صفحه نمایش فوق العاده پایینی دارن (به دلیل رزولوشن کم و برزگ بودن صفحه !)
از بین این 3 تا که معرفی کردید تبلت ainol سرتره از همه نظر .
دوست عزیز تبلت هواوی مدیاپد 10 gc4000 fhd 500 تومن 500 از این تبلت ها گرون تره مسلما باید سخت افزار قویتری داشنه باشه نسبت به این تبلت ها و همینطور صفحه نمایش فوق العاده به نسبت این 3 تبلت .
دوست عزیز شما اول سقف بودجتو اینجا اعلام کن تا بهتر بتونم نظر بدم و راهنمایی کنم با تشکر.
good luck & have fun for ever .
Innovel هم چینینقل قول:
با سپاس از شما
متاسفانه چون صفحه بزرگ میخوام برای مطالعه، میخوام حدودا 10 اینچ باشه و گرنه حتما میرفتم سراغ ای بوک ریدر با مارک درست و حسابی. چون من خیلی استفاده محدودی از تبلت میخوام(فقط خواندن فایلهای ورد و پی دی اف و پخش صوت)
هزینه کرد 1 میلیون هم کم نیست بدم به چینی بعد از 2 ماه خراب شه بندازم دور. نمیدونم چیکار کنم:n13: آیا برام ارزش داره واسه چند تا پی دی اف خواندن و پخش صوت 1.5 به تبلت بدم؟!؟!؟!؟!؟!
چون دیجی آورده دلیل نمیشه مارک معروف و خوبی نسبت به بقیه باشه
با یه تومن
pipo m6
ainol novo9 spark
....
رو پیشنهاد میکنم البته حدود 970 درمیاد اگه از چین سفارش بدین, اگه از بازار بخرین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز با این پول خرید نکسوس 7 خیلی عاقلانه تره !نقل قول:
منم پیشنهاد ندادم از اون سایت بخرن
ولی از چین واقعا به صرفست
دوست عزیز منظور من همون خرید از چین بود ! الان نکسوس 7 16 Gbنقل قول:
950 تومن هست !!
راستش کار اصلیم بورس هست (اینترنتی)نرم افزار متاتریدر نمیدونم تو این زمینه کار کردی یا نه.نقل قول:
نرم افزار سبکی هست.و اینترنت و شاید همزمان اهنگ و فیلم.
ولی خوب اگه تفاوت زیاد هست بین هواوی و اون سه تا یک ماه صبر میکنم.
الان 1 تومن میتونم بخرم ولی ماه دیگه همون 1.400 هواوی رو میخرم
مرسی سجاد جان
نقل قول:
موفق باشید , در حیطه کاری و درسی من نیس متاسفانه باهاش کار نکردم .
تقاوت خیلی زیاده شک نکنید !:n02:
به نظر من ارزش 1 ماه صبر کردن رو داره , پشیمون نمیشید عزیز , من با نسخه ضعیفتر هواوی مدیاپد 10 کار کردم تو هیچ کاری کم نیاورد فرض کنید این نسخه قویترش چی باشه ! 100 % مطمئن باشید ارزش صبر کردن داره . عجله نکنید .
good luck .
سلام
عزیزان میخواستم نظرتون رو در ارتباط با قویترین و با کیفیت ترین تبلت از نظر پردازشی و بازی تا سقف یک میلیون بپرسم
خیلی ممنونم
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
نقل قول:
google asus nexus 7
in that case
Ainol Novo 10 Hero Wi-Fi 16GB
اصلا نمیارزهنسبت به نکسوس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تراکم پیکسلی نکسوس 7 بیشتر از ainol novo 10 hero هستش و اگر تراکم پیکسلی یکسان داشتند این تبلت Ainol نصف این عملکرد هم نداشت ! با این حال ضعیفتر از نکسوس هست !
دوست عزیزنقل قول:
خصوصیات مهم صفحه نمایش نسبتا بزرگ حول و حوش 10( حالا 9 هم خیلی مشکلی نیست)
پی دی اف و ورد آفیس بخونه
پخش صوت داشته باشه
اگر پورت یو اس بی برای زدن فلش داشته باشه خیلی کاره منو راه میندازه
اگر هم بشه پورت خروجی تصویر مثل اچ دی ام آی داشته باشه
اصلا هم نمیخوام بازی کنم
نقل قول:
دوست عزیز من بار ها گفتم این رزولوشن ها اصلا با سیستم عامل اندروید سازگار نیس و خیلی ضعف به وجود میاره و اصلا برنامه هارو با اون رزولوشن اجرا نمیکنه !!!! درزم این تبلت novo9 نوش چنده ! 950 هست !!!!!!!!!!!! ؟
دوست عزیز شما تو سایت پرشیان تولز گفتید این تبلت ها از media pad 10 fhd هم بهترن ! واقعا تعجب میکنم از این حرفتون !
موفق باشید.
نقل قول:
دوست عزیز این تبلت نیاز های شما رو کامل بر آورده میکنه , همچنین دانگل 3g هم پشتیبانی میکنه .
شما گفتید صفحه نمایش و داشتن همه پورت ها واستون مهمه . اما انتطار نداشته باشید فیلم بلوری واستون پخش کنه ولی در دیگر کارها مثل اجرای بازی ها کم نمیاره !
موفق باشید .
با تشکرنقل قول:
البته من هدفم از پخش فیلم یکسری فیلم های بی کیفیت آموزشی بود اکثرا با پسوند اف ال وی.
چون نه اهل فیلم هستم و نه بازی.
راستی رزلوشن 480 × 800 برای صفحه نمایش 9 اینچی خیلی افتضاحه؟
چون یک تبلت تو سایتها دیدم به اسم آی نیکس
به نظر شما چرا اینقدر قیمتش پایینه؟یعنی مثلا بخاطر رم هست یا رزولوشن صفحه؟
والا برا من که اجرا کردنقل قول:
راستی گول نکسوس 10 از این رزولیشن بیشتری داره و اندروید
رزولیشن بیشتر
gpu قوی تر
cpu ضعیف تر
2 گیگ رم
قیمت به مراتب پایین تر شاید تفاوت قیمتشون کمتر بود میگفتم media ولی چون برندش یخرده معروف تره اختلاف قیمت زیادی دارند
میشه گفت خیلی !!نقل قول:
راستی رزلوشن 480 × 800 برای صفحه نمایش 9 اینچی خیلی افتضاحه؟
رزولوشن بالا شاید از لحاظ سرعت پردازنه دچار مشکل بشه وقتی که پردازنده توانایی اجرای برنامه رو با اون رزولوشن نداشته باشه
وگرنه اگر پردازنده و رم کافی در اخطار باشه براحتی اجرا برنامه ها با بالاترین کیفیت اجرا میشن
توی یوتوب صدها ویدیو از تبلتهای با رزولوشن رتینا هست که با سرعت بسیار بالا و روان اجرا میشن وحتی مقایسه هاشون با ایپد وجود داره
هرچند از لحاظ روانی و اجرا در حد ایپد شاید نباشن ولی چیزی هم کم نداشتن و حتی بعضی مدلها توی کیفیت تصور بهتر بودن
توی یوتیوب حتما ویدیو از مدلهای جدید با صفحه رتینا و فول اچدی رو حتما ببینین
مثل Cube U9GTV ، PIPO M6 ، Cube U30gt2 Quad Core ،
نقل قول:
من توضیحاتمو دادم و شما باید تصمیم بگیرید . من اصلا خبری ندارم از این تبلت که شما گفتی , میتونه دلایل متفاوتی داشته باشه شما لینک بدید من بررسی میکنم .
نقل قول:
دوست عزیز واسه شما اجرا کرد ؟ شما از کجا فهمیدید با اون رزولوشن اجرا کرده !:n13:
دوست عزیز گوگل نکسوس 10 از نظر سخت افزاری فوق العادست اما اشتباه بزرگی رو مرتکب شده و اومده با این رزولوشن همه چیز رو خراب کرده ! اصلا سیستم عامل اندروید سازگاری نداره با این رزولوشن , حتی با کار در مرورگر گوگل نکسوس 10 LAG میگیره ! چه برسه به کار های دیگر !
موفق باشید.
دوست عزیز کلا مقایسه تبلت ها با آیپد اشتباه هست ! من چی گفتم شما چی گفتی دوست عزیز !نقل قول:
من نگفتم از نظر سخت افزاری ضعف بوجود میاد , من منظورم ضعف نرم افزاری بود که باعث افت در performance hardware میشه .
خیلی جالبه که شما میگید بعضی تبلت ها از آیپد بهترن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n13:
دوست عزیز بعضی تبلت ها از نظر کیفیت تصویر از آیپد بهترند ؟! شما از نزدیک کار کردید باهاشون و مقایسه کردید با آیپد !؟
شما یکبار با سیستم عامل iphone کار کنید ببینید یک bug پیدا میکنید توش ؟ بعضی ها فکر میکنند سیستم عامل اندروید بهترین سیستم عامل دنیاست در حالیکه ما باید بیایم تست کنیم تحقیق کنیم بعد نظر خودمونو اینجا اعلام کنیم . من باگ هایی که رو سیستم عامل اندروید دیدم رو هیچ
سیستم عاملی ندیدم , حالا شما عزیزان هر جور میخواید تفکر کنید و نظر بدید , منم نظر خودمو دادم .
من از نزدیک با سه تا تب رتینا کار کردم
ployer momo19hd retina
ainol spark
ipad 4 wifi
عکس های مخصوص آیپد 4 رو 3 تاشون ریختم
از نظر کیفیت فرقی نداشتن چون pixel density یکسانی دارن
روونی آیپد 4 که خوب صد در صد بالاتر no doubt
نور صفحه بیشتر ipad4
الان اندروید 4.2.2 تازه اومده رو روی spark ریختم
واقعا عالی شده
نقل قول:
دوست عزیز بحث کلی اینه که هیچ تبلتی قابل قیاس با آیپد نیس دلایلشم واضحه .
سلام... اومدم یه نظر بذارم و برم...
به عنوان کسی که با تبلت های مختلف از چینی 50 دلاری تا آیپد 700 دلاری کار کرده خدمتتون عرض کنم که بهترین تجربه رو با نکسوس 10 داشتم... یک هفته ای دستم بود و باهاش کار کردم. نتونستم ایرادی خاصی ازش بگیرم... کیفیت صفحه تصویرش ما فوق تجسمه به طوری که وقتی به دیسپلی های دیگه نگاه می کنم فکر می کنم خرابن یا یه چیزی کم دارن. البته ضعف اصلیش از نظر من اینه که سامسونگ ساختتش...
خلاصه که به شدت پیشنهاد می شه... اگر قلم نوت 10.1 براتون مهم نیست صد در صد نکسوس 10 رو انتخاب کنید...
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
دوست عزیز من پولی که میخوام واسه نکسوس 10 بدم برای خرید آیپد میدم . چون هم قویتره هم سیستم عامل انحصاری داره با تمام برتری هاش نسبت به اندروید !نقل قول:
یک سوالی که برام پیش اومده اینه که با پایین اومدن دلار الان 3200 هست چرا تبلتها ارزون تر نشدن!!
اگه گرون بشه فورا قیمتها میره بالا ولی حالا کمی ارزون تر شده نسبت به 3600 قیمتها ثابتند!!!
نقل قول:
دوست عزیز واضحه , فروشنده ها هیچ وقت به ضرر خودشون کاری انجام نمیدن وقتی دلار گرونه جنس رو میخرن میزارن تو انبار یهو این وسط دلار 400 تومن پایین میاد خوب عزیز فروشنده میتونه ضرر کنه و قیمت هاشو در این حد بکشه پایین ؟
این مشکل تقصیر فروشنده ها نیست !
دوست عزیز الان اگر دلار 1000 تومن هم که بشه تا بیاد قیمت اجناس در بازار بر اساس ارز جدید قیمت گذاری بشه 1 سال طول خواهد کشید.
good luck .
بهترین کار اینه که نخرین تا قیمتا یه خورده پایین تر بیاد. خیلی کمتر از ۱ سال هم طول می کشه.
منم موافقمنقل قول:
این قیمتها برای دلار 3600 بود
امروز که شد 3190
احتمال داره پایین تر هم بیاد