برای من که فرقی نداره چه تیم ضعیف باشه چه رئال یا بارسا . در هر صورت می بازم !!! فرقی هم نداره همونطور که به تیم های ضعیف می بازم به رئال و بارسا هم می بازم کلاً کامپیوتر قویه ربطی به تیمش نداره !!!! با تفاضل گل های یکسان می بازم !!!
Printable View
برای من که فرقی نداره چه تیم ضعیف باشه چه رئال یا بارسا . در هر صورت می بازم !!! فرقی هم نداره همونطور که به تیم های ضعیف می بازم به رئال و بارسا هم می بازم کلاً کامپیوتر قویه ربطی به تیمش نداره !!!! با تفاضل گل های یکسان می بازم !!!
خب اينكه نميشه جلوي بارسا دووم اورد خيلي خوبه نشون از خوب بودن اين بازي داره اخه تو واقعيش هم هيچكي نميتونه جلوي بارسا دووم بياره حتي همين امسالش هم كه رئال فصل موفقي رو داشت تو خونه خودش به بارسا باخت پس تو بازي كامپيوتريش هم انتظار نداشته باشيد كه بتونيد بارسا رو شكست بديدنقل قول:
دوستان من become leage شروع کردم ، تقریبا به آخرای فصل هم نزدیکم ، میخواستم بگم من خیلی بازیکن ضعیفی هستم ( منظورم بازیکنی که ساختمش هستش ) کلا قدرت بدنی ، سرعت ، تکنیک ، و ... کم میارم میخوام ببینم چیکار کنم قوی شم ؟ چه جوری تمرین کنم اصلا از کجا میشه تمرین کرد ؟ زیاد به من پاس نمیدن ، کلا اعصاب برام نذاشته
یه خورده راهنمایی میخوام که تو این لیگ موفق باشم
راستی چه جوری بقیه تیم ها ازت درخواست میکنن بری تو تیمشون ؟
لطفا به طور مختصر و مفید از قلق های بازی برام توضیح بدید
ممنون
[QUOTE=terminator5;6758219] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES Edit یکی از معتبرترین گروه هایی است که آبدیت ها یا به عبارت دیگر Patch های تکمیلی را برای بازی محبوب PES ارائه می کند. چند سالی است که با ارائه نسخه های مختلف این گروه آبدیت های متعددی را در طول یکسال به کاربرانش به صورت رایگان عرضه می کند تا نقاط ضعف این بازی محبوب را تا حدود زیادی پوشش دهد ؛ برای نمونه تغییراتی که در سیستم ساختاری تیم ها داده می شود یا آخرین نقل و انتقالات و یا تکمیل نام تیم ها به درستی و چهره ها از جمله مواردی هستند که گروه PES Edit آن ها را مورد ویرایش خود قرار می دهد. ورزشگاه های جدید اضافه می شوند و نام بازیکنان در تمامی کشورها به صورت صحیح درج می شود ؛ حتی بازیکنان قدیمی مانند مارادونا یا پله و یا زیدان به واسطه تغییرات ارائه شده از سوی این گروه با چهره های اصلی قدم به زمین ورزشگاه می گذارند. در حال حاضر Patch 2.6 عرضه گردیده که علاوه بر دارا بودن آبدیت رسمی Konami بسیاری از نقاط ضعف PES 2012 را برطرف کرده است.
آقا من هرکاری میکنم نمی تونم دانلودش کنم
دوست عزیز من خودم اصلا حال نکردم خیلی اعصاب خورد کنه من خودم دوست ندارم از ترینر و فلان استفاده کنم ولی انقدر رو اعصابم بود رفتم بازیکنمو ادیت کردم همه چی رو 99 کردم رفتم بارسا اونجام همش نیمکت بودم میتونم بگم تنها بازی هست که منو به مرز جنون رسوند:41: همش رو نیمکت بودمنقل قول:
در مورد سوال سومت میری منوی negotiations رو گزینه ی my desired club تیمت مورد نظرتو انتخاب میکنی اگه ازت خوششون اومد میان پای قرارداد
بازی قلق خاصی نداره همش باید زجر بکشی فوحش بدی بهت پاس بدن راستی یه کاری باید بکنی تا ریتینگت بره بالا همون امتیازی که پس از بازی بهت میدن اگه تعداد پاس صحیح و شوت تو چارچوب و تعداد پا به توپ زیاد بشه امتیازت میره بالا
ولی بازم میگم با اعصابت بازی نکن:31:
یه حرفایی میزنید ها :دی بارسا که مسلمه نمیشه جلوش دووم آورد !
دوستان عزیز که میگن نمیشه جلوی بارسا بازی کرد و فقط باخت میدید منظورتون تو کدوم درجه بازی هست ؟!!
چون تو حالت Top Player مشکلی نیست و میشه بارسلونا رو برد ولی یکم تو حالت سوپر استار سخت هست
من موندم شما چرا نمیتونین در حالت سوپر استار حریف رو ببرین .من خودم در حالت سوپر استار به همین بارسا ورئال باتیم بایرن 5گل میزنم گلی هم نمیخورم خودشم تو فوتبال لایف
1_ترکیب های 2و3و4فرقی باهم ندارن فقط یه خصوصیتی داره که دیگه لازم نیست دائم ترکیب بچینی روی هر کدام بذاری اون ترکیبت میشه.نقل قول:
2_اون گزینه مربی هستش که وسط بازی کامپیوتر خودش اون بازیکنای ضعیفت رو تعویض میکنه یا خودش ترکیبت رو عوض میکه اصلا هم کاری به بازی ادم نداره.
3_اگه رو گزینه مربی یا همون کوواچ رو غیر فعال کنی خودت تصمیم میگیری کی رو تعویض کنی واگه فعالش کنی کامپیوتر تعویض میکنه بازی رو هم خودش به عهده نمیگیره
دوستان چندتا قلق میگم ممکنه بعضی ها بلد باشن میگم واسه سایرین:
همه می دونیم وقتی بازیکنای بارسلون بخوان حمله کنن همه تکنیکشون بالاست این اولین اشکال بازیه در واقعیت آبیدال اصلا تکنیکی نیست اما توی این نسخه 12 میشه مارادونا.اما یه روش بهتون میگم مسی هم به سختی می تونه شما رو دریبل بده.
شما وقتی میخواید حریف رو پرس کنید همزمان دکمه پاس و دکمه سرعت رو نگه میدارید.این گزینه باعث میشه مدافع به سرعت به طرف بازیکن صاحب توپ حمله کنه و بازیکن مهاجم براحتی یا دریبل میده یا با یک-دو شما رو دور میزنه.حالا روش جدید:
دکمه پاس به اضافه اینبار دکمه R2 در این حالت مدافع حرکت جالبی رو جلوی مدافع انجام میده.بطوری که جلوی بازیکن مهاجم حرکات عرضی انجام میده و بازیکن صاحب توپ رو مجبور میکنه توپ رو به کناره ببره.البته این سبک همیشه جواب گو نیست مخصوصا وقتی فاصله دو بازیکن مدافع و مهاجم زیاد باشه و البته بازیکن مقابل از تیم بارسلون باشه:31:
این اولیش بعدا سایرش رو هم میگم
بچه ها فیفا 12 برای پلی3 -- شده ...
امروز رفتم بگیرم حداقل تا وقتی پیس -- میشه بازی کنیم حالم بهم خورد:2:5 دقیقه بیشتر بازی نکردم
خدایی پیس یه چیز دیگس
شاید به خاطر اینه که از پلی2 پیس بازی میکردم
راستی یه سوال
من هنوز نسخه 2011 رو بازی میکنم به ناچار . دریبل زدنای حرفه ایش چه جوریه کسی میتونه بم یاد بده؟
مثلا دریبل رونالدو یا مسی
سلام دوستان عزیز من بازی چه شرکتی رو بگیرم که کمترین مشکل رو داشته باشه مثل گزارش و این چیزا؟
فک نکنم دیگه مشکلی داشته باشی چون اولش اون نسخه دانلودی بود این مشکلات رو داشت حالا بازم میخای از خود فروشنده بپرس کدوم بهترهنقل قول:
واقعا حالت از فیفا بهم خورد؟ من که خودم از فنای دو آتیشه پیس بودم الان دیگه گذاشتمش کنار فقط فیفا میزنم چون واقعا یه سر و گردن بالاتره!نقل قول:
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk
دوستان اگه میشه بیشتر از قلق های بازی بگید ما هم چیزی یاد بگیریم
ممنون
یه ترفند واسه ضربه آزاد هست که خودم کشف کردم معمولاً جواب میده :
بازیکن دوم رو بیارید کنار توپ . بعد با توجه به چپ پا بودن یا راست پا بودن بازیکن اصلی بازیکن دوم رو طرفی قرار بدید که به بازیکن اصلی نزدیک تره . یعنی مثلاً اگه بازیکن اصلی سمت راست توپ وایساده بازیکن دوم رو هم بزارید سمت راست توپ وایسه . بعد R1 رو نگه دارید و شوت بزنید . در این صورت بازیکن دوم از روی توپ رد میشه و بازیکن اول شوت می زنه . هنگامی که بازیکن دوم داره از توپ رد میشه پاش به توپ یه برخورد کوچیک می کنه و همین باعث میشه خط دفاع حریف به هم بریزه و بازیکن دوم شوتش به صورت عادی و طبیعی از بین دیوار دفاعی می ره توی دروازه :31:
امیدوارم متوجه شده باشید چی گفتم :31:
سلام
می شه لطفا بگین بازیکن دیگه تیم رو چجوری می شه کنترل کرد؟
من با آنالوگ سمت راست که کار می کنم فقط دریبلای مختلف میده!!
تنظیم خاصی داره؟
مثلا اگه بخوام تو قسم training قسمت attack رو برم باید بازیکن هم تیمیم رو حرکت بدم،ولی نمی شه.
با سلام
ممکنه بگین چطوری میشخ با کیبورد خوب شوت زد
من تو 6 قدم هم شوت میزنم میره رو آسمون
از پشت 18 هم معمولاً تو چارچوب نیست
یک نفر راهنمایی کنه ممنون میشوم
کلا بازی مشکل شوت داره یعنی من که با دسته بازی میکنم بازم نمیتونم خوب شوت کنم یا اروم وسط دروازه یا بیرون میزنه......نقل قول:
اصلا هر کاری میکنم بازیکن درست شوت بزنه ولی بازم کار خودشو میکنه مثلا وقتی با رونالدو دارم پشت هجده از راست به چپ میرم وشوت میزنم بازم بازیکن خودشو میچرخونه وبا پای تخصصی خودش توپو کاددار میزنه بیرون:19:
دیگه داره حوصله ام سر میره.......
کلا بازی پلی 2 بیشتر ادمو میگیره ....دوستان نرم افزاری هست که این فوتبال پلی2 رو روی کامپیوتر اجرا کرد خودم توی لرد 2010داشتم ولی کار نمیکنه اگه دوستان یه لطف کنن خییییییلییییییییی ممنون میشم بخدا ثواب میکنید
سلام
2تا سوال داشتم
1- وقتی دکمه پشت جوی استیک سمت راست پایین رو میزنم سرعت بازیکن خیلی کم افزایش پیدا میکنه ، اما وقتی با کیبورد Space رو نگه میدارم سرعتش به صورت قالب توجهی افزایش پیدا میکنه ، دلیلش چیه؟
2- تنظیمات برنامه myPES که تو فیس بوک هست رو وارد میکنم چیز شکن هم که اجرا میکنم باز نمیتونه ارتباط برقرار کنه، چرا؟
دمت گرم بابت توضیحاتی که دادینقل قول:
ولی من رفتم و چیزی که شما گفتی رو مو به مو انجام دادم
ولی وقتی R1 رو میگیرم و شوت میزنم پای بازیکن دوم به توپ نمیخوره و توپ اصلا تکون نمیخوره
ولی شما گفتی تکون میخوره :13:
تایید میشهنقل قول:
هرکاری کردم توپه تکون نخورد
اینوکه منم گفته بودم ولی نمیدونم چرا پستم حذف شده درستشم اینه که بازیکنی که پیش توپ وایساده یه پاس کوچیک میده واونی که پشت توپ وایساده شوت میزنه ومیره گلنقل قول:
نقل قول:
اینی که شما میگید توی pes 10 جواب میداد و حتی به جرئت میگم که احتمال گل شدنش از پنالتی برا من بیشتر بود ولی از 11 به اینور وقتی بازیکن پاس رو میده دیواره دفاعی به سمت جلو حرکت میکنه و وقتی توپ رو شوت میکنی بیشتر مواقع به دیواره میخوره و توپ خراب میشه
به نظرم بهترین راه همونه که تو فاصله های کمتر از 25 متر توپ رو فنی از روی سر دیواره رد کنی و بزنی تو گل
سلام دوستان من پچ pesedit رو نصب کردم این ارور رو میده موقع اجرا
Thy dynamic library "rld.dll"failed to load
میشه فایل part 5 رو دوباره آپلود کنید...هر کاری میکنم دان نمیشه...ممنوننقل قول:
اگه بخوای میتونی تو 4 پارت یا یکجا از این اینجا دان کنی:نقل قول:
:10:
آره با کلی ذوق رفتم بگیرم بشینم کلی بازی کنم اصلا نگاشم نمیکنم:41:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:اگه درست انجام بدید عمل می کنه . همینطور که دوستمون vahab68 گفت . البته ممکنه وقتی از رو توپ رد شه پاش به توپ نخوره که احتمالش خیلی کمه و اکثر مواقع وقتی از توپ رد میشه پاش یه برخورد کوچیکی با توپ داره و همون باعث میشه دفاع به هم بریزه . من توی تمرین هم زیاد امتحان کردم خیلی کم پیش میاد که پاش برخورد نکنه .نقل قول:
شاید شما به اشتباه روشی رو که توی 10 استفاده می کردیم رو میگید . من رفتم توی تمرین و عکس گرفتم که بهتر متوجه بشید :
توی این تصویر میبینید که بازیکن اصلی چپ پا هستش و بازیکن دوم رو آووردم سمت راستش ( اگه راست پا بود باید بازیکن دوم رو میاووردیم سمت چپ )
حالا با نگه داشتن دکمه R1 و زدن دکمه شوت بازیکن دوم از روی توپ رد میشه که یه برخورد کوچیکی با توپ داره که همون باعث میشه دفاع به هم بریزه ( که توی عکس زیر معلومه)
اونی که توی 10 جواب می داد بر عکس این بود . این روش یه چیز دیگه هست که بالا توضیح دادم .نقل قول:
من اینا رو خودم از سایت اصلیش گذاشتم 100% درسته و ایرادی نداره .نقل قول:
اینی که شما میگی توپ بعضی وقتها به پاش میخوره اینطور نیست .من شیفت رو میگیرم وپاس میدم اونوقت پاس کوچیک میده وبازیکن شوت زن شوت رو میزنه اینم بگم که تا حالا ردخور نداشته واسه من کمی تمرین کنین میتونین درست عمل کنید.درضمن من اصلا pes 10 بازی نکردمنقل قول:
منظورت از شیفت کدوم دکمه هست ؟نقل قول:
منم تا حالا ندیدم از رو توپ بپره تازه اگه هم بپره مگه میشه که توپ به پاش بخوره به نظر منطقی نیس
من با کیبورد بازی میکنم .تو دسته هم LBهستشنقل قول:
به پیر به پیغمبر اصلا و ابدا پای بازیکن دوم به توپ نمیخوره.......
200 بار انجام دادم یه بار هم نخورد
حالا زیاد مهم نیست
ولی بازم بابت توضیحاتتون ممنون:11:
شمابرو Lb روبزن ببین میشه یانهنقل قول:
یه راهی هم هست واسه ضربه ازاد که اونم اینه که شوت رو میزنی بلافاصله سانتر رو میزنی تا توپ رو فنی بزنه از بالای سر بازیکنا
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
شما اون دکمه ای که گفتم رو زدی؟نقل قول:
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
کسی میتونه بالای 7 تا درحالت سوپر استار به تیمای سطح اول گل بزنه
من R1 رو نگه داشتم و شوت زدمنقل قول:
درست مثل عکس ها و دستورالعمل هایی که گذاشتید عمل کردم ولی بازم نتیجه نداد
درضمن با رئال 2-9 بارسا رو توی نیوکمپ بردم :8:
تو حالت سوپراستار :46:
آیا میدانید موقع کرنر زدن یا ضربه ازاد زدن میتوانید به غیر از زننده توپ بازیکن دیگر را هم میتوانید جابه جا کنید
این کار رو میتونید بافشار دادن Rبه سمت بالا انجام بدید
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
[QUOTE=arash-king;6783657]من R1 رو نگه داشتم و شوت زدم
درست مثل عکس ها و دستورالعمل هایی که گذاشتید عمل کردم ولی بازم نتیجه نداد
درضمن با رئال 2-9 بارسا رو توی نیوکمپ بردم :8:
تو حالت سوپراستار :46:
[/Qlk ;i
من که R1نگفتم دادا گفتم LB رو نگه دار و دکمه ضربدر رو بزن تا پاس بده به بازیکن شوت زن
نقل قول:
اره بابا اين رو كه تقريبا قبل از اينكه بازي بياد حرفش رو ميزدند با دسته هم ميشه با شوك اين كارو كرد
دوستان کسی نیست کمکککک کنه....نقل قول:
شما دوستان چه جوری شوت میزنید ...
هم اکنون منتظر یاری شما دوستان هستم.