بازم یه باخت دیگه
آخه آدم چی میتونه بگه
تو آزادی اینجوری بودیم تو زمین اونا لوله ایم بی خودی امید بی خودی هم ندید:41:
Printable View
بازم یه باخت دیگه
آخه آدم چی میتونه بگه
تو آزادی اینجوری بودیم تو زمین اونا لوله ایم بی خودی امید بی خودی هم ندید:41:
واقعا امروز افتضاح بودیم.در حالتی که نیازمند به حمله بودیم فاصله خط حمله و خط دفاع به اندازه ای بود که میشد راحت 35تا هافبک اونجا کار کنن واقعا برای جناب مظلومی و هیات مدیره متاسفم با این تیم بستن و مدیریت تیم و بدن سازی فاجعه!
البته یه تاسف ویژه هم برای امیرآبادی و برهانی و حمودی!
از همونایی که میترسیدم ضربه خوردیم.....برهانی و امیرابادی......ارش 4 تا موقعیت خوبو از دست داد
اون امیرابادی هم از یه توپی که میتونستیم ما باهاش به گل برسیم سوتی دادو توپ لو رفت و گلو خوردیم اونم از جایی که یه تعویض اشتباه کردیم.....از جایه خالیه حمودی گل خوردیم.....
چند تا توپو تو 6 قدم گل نکردیم.....اون یرکوویچم با ضربه سراش کثیفو گرم میکرد
با اینکه بد بودیم شایسته باخت به این عربایه.......نبودیم
خیلی دفاع داغونی داشتن خییییییلی اسیب پذیر بودن اما ما نتونستیم یه گل بزنیم
نبود یه تموم کننده داره بیچارمون میکنه
اقای مجیدی تعصب این نیست که اسم استقلالو با ماژیک رو دستت بنویسی....اگه یه گلزن داشتیم یه تموم کننده خوب داشتیم الان وضعمون این نبود.......
اگه امیرابادی نبود حداقل گل دومو نمیخوردیم جونه مادرت بای بای کن برو
مظلومی امشب تعویضا و ارنجش اشتباه بود
هرچند از اینم نمیشه گذشت که اقا پژمان سیزدشو امشب در کرد.....بیچاره حنیف.....داشتیم با یه دفاع وسط بازی میکردیم
همه چیز دست به دست هم داد اینطوری بشهنقل قول:
این تیم معلومه چشه ؟؟
مهاجمها و بازیکنایی که فوق لیسانس گل نزدن دارن
درست استفاده نکردن از بازیکنا(استفاده از چپ پا در راست و راست پا در چپ و استفاده نکردن از حسینی به جایه امیرابادی در این بازی)
تعویض اشتباه و درس نگرفتن از گذشته(قبلا هم با تعویض حمودی بایه مهاجم و کم نکردن وظایف هجومی حیدری با تعویض حمودی متضرر شده بودیم)
خیلی اعصاب خورد شد به اینا باختیم اگه غیرت داشته باشن باید این تیمو در خونش تحقیر کننو به زانو درش بیارن
واقعا برای همشون متاسفم از اقامدد گرفته تا حاج فتل......
سلام دوستان
متاسفانه چون بدلایل خاص من نمیتونم نظرات خودم رو بیان کنم تصمیم گرفتم از نقل قولهای دوستان استفاده کنم. فکر میکنم با توجه به اینکه این حرفها قبلا تائید و منتشر شده دیگه دلیلی برای حذف این پست من وجود نداشته باشه ( جون مادرت حذف نکن. خسته شدم از بس نوشتم و هی حذف کردید و اخطار دادید و تعلییق کردید. اگر با این قسمت حرفامم مشکل داری لااقل ادیتش کن. به اون زحمتیکه کشیدم و این نقل قولها رو جمع کردم فکر کن و براحتی دکمه حذف رو نزن )
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
از عرش به فرش رسیدیم...!!!
یحتمل همون یه جام هم که گرفتیم باید خدارو شکر کنیم :13:
ظاهرا تیم فقط رو جباری و اندو سوار بود و تا زمانی که اونا نباشن اوضاع وخیـــمه.
رحمتی هم شده مثه اسانسور یه بازی در حد کاسیاسه یه بازی به پینتو میگه زکی...!!! :2:
خوب شد نرفتم استادیوم :(
خیـــلی حالم گرفتست :3:&
خیـــلی :(
ما توی این بازی فقط به مربی باختیم
خداییش پرویز مظلومی تعویض میکنه در حد مالدیو! دو سه تا بازیه وقتی تعویضاش شروع میشه تیم نابود میشه! نمیدونم علم فوتبال داره یا نه ولی اگه این بازیکنا را نداشت هیچی نمیشد
یه روز این رحمتی سر حال نبود ببین چی شد -
حیف وقت و برق و چشمم و lcd تلوزیون..............................که صرف این بازی شد -
اخه این چی بود :37:
من بازی رو ندیدم :(
ولی خیلی امیدوار بودم ببریم ....
واقعا متاسفم اینجوری نمیتونیم بریم بالا !
نمیتونیم !
منتظر نقد هاتون هستم
مرسی بابت تائید پست قبلیم
بالاخره تائید رو گرفتم:20:
خوشحالم میبینم که بعضی مدافعان دیروز وضعیت تیم حالا به خودشون اومدن هر چند که دیر شده
باید ببینینم نظر بقیه چیه
مخصوصا دوس دارم آقا یوسف بیاد تا ببینم هنوز شانس 40 درصدی رو برای قهرمانیمون تو آسیا قائله یا نه کردتش 39 درصد!
با اضافه شدن اینا وضعیتمون خیلی بهتر میشه اما مشکلمون کاملا حل نمیشه.....مگر اینکه جباری خودش هم بازیسازی کنه و گل بزنه.....نقل قول:
ظاهرا تیم فقط رو جباری و اندو سوار بود و تا زمانی که اونا نباشن اوضاع وخیـــمه.
ما از 6 قدم نمیتونیم گل بزنیم هر بازی داریم 7 8 10 تا موقعیت 100% از دست میدیم از اونور هم بازیکنی که سوتی بده کم نداریم تا گلو بخوریم......
باهات موافقم.....با این سپاهانی که من دیدم اگه ما قهرمان بشیم عدالت رعایت نشدهنقل قول:
یحتمل همون یه جام هم که گرفتیم باید خدارو شکر کنیم
اونا نه ارش برهانی دارن نه امیرابادی......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، فریدون زندی، هافبک آبیپوشان اظهار داشت: فکر میکنم در نیمه اول بازی خوبی ارائه ندادیم که باعث شد گل بخوریم، ولی در نیمه دوم خیلی بهتر ظاهر شدیم و میتوانستیم با پیروزی و دست پر مسابقه را تمام کنیم، اما در زدن ضربات آخر دقت نداشتیم.
زندی ادامه داد: تیم الجزیره بازی خوبی را ارائه نداد و بیشتر به فکر ضدحملات خود بود که در این راه موفق هم بود، ولی ما میتوانستیم و حقمان بود در این دیدار سه امتیاز را کسب کنیم.
وی در پایان گفت: امیدوارم بتوانیم در بازیهای آینده جبران کنیم و با کسب پیروزیها به دور بعدی صعود کنیم.
نقل قول:
واقعا گل گفتی
حیف که من حق ندارم درمورد مظلومی حرف بزنم وگرنه.............
خیلی با پستت حال کردم
از اون بیشتر با تنکسی که جناب shinng که از طرفداران پر و پا قرصه مظلومیه داده حال کردم
تا دیروز که ما میگفتیم همه گفتن ....... حالاکه بقیه میگن دیگه درسته
دوست عزیز من طرفدار مظلومی و شخص خاصی نیستم طرفدار استقلالمنقل قول:
از اون بیشتر با تنکسی که جناب shinng که از طرفداران پر و پا قرصه مظلومیه داده حال کردم
تا دیروز که ما میگفتیم همه گفتن ....... حالاکه بقیه میگن دیگه درسته
و اگه مشکل فنی ببینم میگم و بر خلاف شما قصد کوبیدن کسیو ندارم
این بازی مثل 2 بازی قبل به تعویضا اعتراض داشتم
اینم بدون از هرکی روی اون نیمکت بشینه حمایت میکنم حتی اگه 20 تا بازی هم ببازه
شما خوشحال نباش مظلومی کارنامه خوبی داشته و داره و با یه باختو چند تعویض اشتباه زیر سوال نمیره
اگه توپامون گل میشد.......
اگه پست صفحه قبل بازیه منو ببینی قبل از شروع بازی نسبت به ترکیب اعتراض داشتم
از اون دوستمونم تشکر کردم چون با نظرش در مورد تعویضا موافق بودم ایا شما مشکلی داری؟
آقا اعصاب ما دیگه خورد شد
این یوسفی واسه چی یا وسط بازی میکنه یا سمت راست؟آخه کجای دنیا بازیکن چپ پارو میذارن سمت راست؟بدبخت هر بار تو سرعت بود اومد سانتر کنه هی باید ترمز میزد تا بیاره رو چپش ! ا خوب آخه حمودی رو چرا میبری بیرون؟خسرو امسال گلابی تشریف داره باز با علی یه چیزی میشن اونم میبری بیرون که دیگه این با توپ سلام و احوال پرسی میکنه جای بازی!
این یرکوویچ کیه؟توپ میاد زیر پاش سرعتش از حسن آقا همسایه ما هم بدتره . دریبل هم که بلد نیست بزنه اسلوموشن کار میکنه کلا . اون شریفات هم که فقط تک روی . عین معدنچی میمونه توپو از دم دروازه رحمتی میگیره بدو بدو همه رو دریبل میزنه میاد جلو بعد شوت میزنه تو اوت دوباره میره سره جاش!
این میلادم اصلا آماده نیستش بابا چی هی میگید میلاد میداوودی.کو میلاد این میلاده؟
به خدا قسم آرش بود خیلی بهتر میشد . آرش و شریفات که سرعتیه میشدن فروارد کمکی اون مفت خور یرکوویچم میذاشت جلو گل بزنه . میلاد پاس بهش میدادن نیم ساعت دنبال توپ میگشت از لای پاهاش پیدا کنه توپو!اصلا حرکتش با توپ عین بازیکنای مبتدی بود . باز آرش اگه بعضی وقتا بد شانسی میاره توپاش نمیره تو گل اینجوری با توپ حرکت نمیکنه یه سرعتی داره یه جاگیریی داره . میلاد از دقیقه 70 اومد 2 بار توپ به پاش خورد
آخه این چه تعویضاییه بابا . والا منم تا همین هفته پیش میگفتم دست مربی خالیه اما آخه وقتی یوسفی سمت راست بازی میکنه به دست پر یا خالیه مربی چه ربطی داره؟
کی یوسفی واسه ما سمت راست کارساز بوده که این باره دوم باشه؟ای بابا کیه که گوش کنه اینارو
بیخیال
علی فتحاللهزاده پس از شکست ۲ بر یک استقلال مقابل الجزیره، گفت: میتوانستیم بهتر از این بازی کنیم. البته همچنان شانس صعودمان بیشتر از دو تیم دیگر است. امروز ترکیب خوبی نچیده بودیم.
وی در پاسخ به این سؤال که چه کسی مقصر است، گفت: من به دنبال مقصر نیستم، همه ما مقصر هستیم.
فتحاللهزاده در خصوص اعتراض هواداران استقلال، عنوان کرد: هوادار باید معترض باشد. وقتی تیمش خوب بازی نمیکند این حق را دارد که اعتراض کند. من به عنوان مدیرعامل روحیه خودم را حفظ میکنم اما هواداران جوان هستند و نمیتوانند این شرایط را تحمل کنند. از تیم راضی نیستم. در واقع باید بگویم که از هیچ کس راضی نیستم.
فتحاللهزاده تاکید کرد: امروز جسارتی که باید داشته باشیم را نداشتیم. در شهر خودمان و مقابل هواداران باید جسارت بیشتری از خود نشان میدادیم و تهاجمی بازی میکردیم.
مدیرعامل استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا مظلومی مقصر این مسئله است، تصریح کرد: مربی هم تابع سیستم است. وقتی ما یک مهاجم میگذاریم نمیتوانیم کاری کنیم. به هرحال فوتبال برد و باخت دارد. به طور حتم کادر فنی را جریمه میکنم. این نتیجه در تهران قابل قبول نیست.
فتحاللهزاده در جواب به این پرسش که در فکر تغییر کادر فنی است یا خیر، گفت: عوض شدن مربی به صلاح نیست. همین جریمه کفایت میکند.
وی درباره اینکه امیر قلعهنویی تشویق شد، اظهار داشت: من نشنیدم قلعهنویی تشویق شود. چه کسی این شعار را شنیده است؟
فتحاللهزاده با تاکید بر اینکه از سیستم امروز استقلال ناراضی است، تصریح کرد: من باید بازی را بار دیگر ببینم. در استادیوم به دلیل اضطرابی که دارم نمیتوانم تحلیل فنی کنم. فقط باز هم میگویم که محتاط بودیم. وظیفه من حمایت از کادر فنی است و این وظیفه را هم انجام دادم اما امروز بیش از حد محتاط بودیم.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا مظلومی را تا پایان فصل حفظ میکند، یا خیر، گفت: مظلومی را فعلا عوض نمیکنم اما همه چیز به بازیهای بعدی بستگی دارد. کسی در حاشیه امنیت نیست. من نمیگذارم تیم استقلال بیجهت از لیگ قهرمانان آسیا حذف شود. تیم باید روی حساب و کتاب حمله کند. نمیشود که همه بعد از گل تساوی دفاع را رها و فقط حمله کنند.
فتحاللهزاده بار دیگر در مورد این سؤال که امروز در ورزشگاه آزادی امیر قلعهنویی و وحید طالبلو تشویق شدند، گفت: قبل از شما یک نفر دیگر هم این سؤال را از من پرسید. یک استادیوم مظلومی را با شعار سوبله چوبله تشویق میکردند، شما این شعارها را نشنیدید. کسانی که چنین شعارهایی میدهند میخواهند قلعهنویی را خراب کنند تا او، با تراکتورسازی سهمیه آسیایی نگیرد چون یک استقلالی است. این افراد میخواهند به زور امتیاز بگیرند.
فتحاللهزاده خاطرنشان کرد: بچهها امروز بازی احساسی انجام دادند. اگر ۵ دقیقه تمرکز کرده بودیم و با حساب و کتاب جلو میرفتیم میتوانستیم نتیجه بهتری بگیریم.
وی در خصوص اینکه رحمتی هم امروز اشتباهاتی داشت، گفت: دروازهبان چه کار باید میکرد. او اگر از دروازهاش جلو نمیآمد همه میگفتیم چرا این کار را نکرده است. همه تیم باید کمک کند تا چنین اتفاقاتی رخ ندهد.
فتحاللهزاده ادامه داد: آرش برهانی را به دلیل از دست دادن ۳،۴ موقعیت گل جریمه میکنم.
مدیرعامل استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا مشکلات مالی باعث افت استقلال شده، گفت: ما مشکل مالی نداریم، هافبکهای ما مصدوم شدند. نبودن جباری و تیموریان در وسط زمین تاثیر خود را گذاشته است. در هر صورت بحث آسیا برای ما مهم است. من تا جایی از مظلومی حمایت میکنم که استقلال از لیگ قهرمانان حذف نشود. البته پیش از آنکه کار به حذف شدن برسد، تصمیمگیری میکنم. میدانم که مظلومی خودش را پیدا میکند و ما در امارات الجزیره را میبریم.
منبع: ورزش3
»» دوستان لطفا توجه داشته باشید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رفتار و نوشتار:
101- بر سر موضوعات ورزشی با یکدیگر بحث و جدال بیمورد نكنيد و به نظرات و آراء یکديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینهای با هم متفاوت است.
102- از نوشتن کلمات ناشایست و مطالب غیراخلاقی پرهیز کنید. همواره از لحن مناسب استفاده کنید و احترام کاربران دیگر را تحت هر شرایطی داشته باشید.
103- هر نوع پست نامربوط، توهینآمیز، جنجالی یا ... را با کلیک روی دکمه گزارش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به مدیریت انجمن اطلاع دهید و از بحث درباره آن پرهیز کنید.
نکته: در صورتی که پست گزارش شده توسط مدیران بخش نامناسب تشخیص داده شود اعمال قانون خواهد شد.
تذکر: کاربرانی که این مباحث را ادامه دهند (نقل قول بگیرند و جواب بنویسند) نیز خاطی محسوب خواهند شد.
مرسی ;)نقل قول:
12- هر گونه بی احترامی به کاربران ، مدیران یا اشخصا حقیقی و حقوقی دیگر ممنوع بوده و با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
در صورت تکرار قانون شکنی ، فحاشی و زیر پا گذاشتن قوانین سایت در جهت تخریب جو انجمن و توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی ؛ حق شکایت از شخص یا گروه خاطی و پیگیری قضایی ، برای این سایت محفوظ است
یاعلی
دیشب امدم پست بدم تاپیک بسته بود ... چه کار کردید مگه : دی !
بد بازی رو باختیم ...
هم به برد اون خیلی نیاز داشتیم و هم در طول 90 دقیقه انصافا حقمون باخت نبود ( با اینکه خودم از این جمله کلیشه ای خوشم نمیاد : دی )
یک توپ گرد هست و یک زمین مستطیلی ! فوتبال همینه ...
فقط لحظه ای تصور کنید یکی از توپ های ارش ، مثلا توپی که به تیر زد به همراه ضربه سر ساموئل گل می شد ...
ان وقت الان برده بودیم و صدر جدول و همه از مظلومی تعریف و به به و چه چه !
در هر صورت باختیم و شانسمون به عنوان تیم اول رو که به احتمال خیلی خیلی زیاد از دست دادیم ولی اگه توی بازی های بعدی مون نتایج متوسطی هم بگیریم می تونیم به عنوان تیم دوم صعود کنیم و از اونجایی که احتمالا سپاهان تیم اول گروهش بشه ؛ تک بازی توی اصفهان داشته باشیم ...
گفتم اگه چون به نظرم با وضعیتی که الان بازیکنامون پیدا کردمد ( افت روحی و خستگی شدید ) به نظرم کار خیلی سختی داریم.
در مورد ترکیب تیم هم من هم با امیرجان موافقم و به نظرم تعویض های خیلی بدی کردیم ... هر چند تعویض سلیقه مربی هست و شرایط کنار زمین .
و درباره این امیرابادی! ... متاسفانه کاپیتان ما بدترین بازیشو این فصل جلوی الجزیره کرد .. روی گل دوم مقصر اصلی بود .
در اخر فقط امیدوارم بتونیم توی لیگ پایاپای رقابت کنیم و از لغزش احتمالی سپاهان و تراکتور استفاده .
مثل سال پیش نشه که زود امیدمون رو از دست بدیم و از قافله عقب بمونیم .
توی اسیا هم فکر کنم بتونیم به عنوان تیم دوم صعود کنیم ...
همه این ها منوط به اینه که تیموریان و جباری هر چه سریعتر برسند ، میلاد فقط 50 درصد میلاد اول فصل بشه ! و مهمتر اینکه دیگه مصدوم ندیم .
مسئله استقلال بردو باخت نیست ، بی برنامه ای و خستگی مشکل اصلی ماست.
متاسفانه بازیکنان اونقدر در این باور که خسته و مصدوم هستند غرق شدن که کارایی شون روز به روز داره میاد پایین حتی کمتر از توان فعلیشون ، در حال حاضر فقط یک شوک می تونه تیم از این حالت خارج شده که هرچی فکر می کنم کی می تونه این شوک رو وارد کنه به نتیجه ای نمی رسم.
قسمت دوم ماجرا تاپ نبودن جناب مظلومیه ، وقتی همه چیز و خوب آروم باشه توان معمولی مظلومی کافیه ولی وقتی مشکلاتی از قبیل مصدومیت خستگی و... پیش میاد توانایی های سرمربی نقش پررنگی پیدا میکنه .
من هنوز رو تز خودم هستم مظلومی نمی تونه استقلال قهرمان لیگ کنه و تو آسیا داره دردسر درست می کنه تا وقت هست باید شانس خودمون رو با یک نفر دیگه امتحان کنیم دیگه از این حالت بدتر که نمیشه که قهرمان نشیم و از آسیا حذف بشیم.
سلام
اخه این چه بازی بود شما کردید ؟
از اون بازی اخر نیم فصل اول به بعد دیگه من تیم استقلال رو ندیدم
اقا مظلومی عزیز :
اگر لیگ از نیم فصل دوم شروع میشد که الان اخر بودیم ! اینم از بازی جام باشگاه ها ، نیم فصل هم که نتونستید کسی رو بگیرید ،
اقا مجیدی که میری ژیگول بازی درمیاری و اسم استقلال رو روی دستت مینویسی ! تحویل بگیر
فقط با رفتن شما تیم به هم ریخت ، من از این بهانه های مصدومیت خندم میگیره ، acmilan نصف تیمش مصدومه ولی باز هم مقابل بارسا بازی منسجمی ارائه کرد .
اگر از اول فصل بد بازی میکردیم و ادعا نداشتیم ، ما هم توقعی نداشتیم ، ولی وقتی تیم از عرش به زیر فرش اومده معلومه باید برای یک بازی به اون مهمی هم تماشچی کم بیاد . خیلی دور نریم 10 سال پیش ، هر بازی استقلال مثلا با پاس 70 هزار میومد تو روز غیر تعطیل
رحمتی : فقط ما بزرگش کردیم ، البته بزرگ بود ولی الان فقط ادعا داره ، همش به فکر پرگویی و رسوا کردن و افشا کردنه !! بابا مسلمان برو تو دروازه ات و به فکر بازی کردنت باش ، تو استقلال بزرگ شدی که حالا خط و نشون میکشی براش ، از دقیقه اول داره سر مدافعانش داد میزنه و بالا پایین میپره
حنیف : خدا خیرش بده ، غیرتی ترین بازیکنه ، اگر اون توپ رو هم با دست نمیزد الان اقا مهدی هت تریک شده بود از این عرب ها
حمودی : بازیکنی که الان دیگه به درد هیچی نمیخوره ، 10 تا سانتر افتضاح و نا امید کننده ، نمیدونم اینا بازی خودشون رو بعدا نمیبینن ؟؟؟
زندی و ساموئل هم روزشون نبود ، پاس اشتباه زیاد داشتند ، بیشتر هم به فکر رفع تکلیف بودند
خسرو : گیر داده به اون گوشه و همش توپ ها رو تو اون گوشه خفه میکنند و اخر سر هم لو میرفت ، اخه خسرو جان ! 2 تا فوتبال روز اروپا رو هم ببین
سانترهات هم بعد از مصدومیت هنوز هم ضعیفه ، اگه نمیخای بازیکن معمولی باشی کمی بیشتر دقت کن
شریفات : یا بهتر بگم برگ برنده تیم های حریف ، والا والا والا در حد استقلال نیست ، 2 نفر رو دریبل میزنه نفر سوم میاد فوتش میکنه میره هوا
3 تا توپ رو حتما باید گل میکرد ولی ضعف بدنیش و عقلیش اجازه ندادحتی چارچوب دروازه رو ببینه
پرویز خان ، والا این بازیکن نیست ! بازیکنی که 10 تا توپ بهش میرسه و 9 تاش رو راحت از دست میده بهش نمیکگن بازیکن
ارش: مغرور و از خود راضی ، همش در حال لمس کردن توپه ، مهاجم خوب وقتی معلوم میشه که تک به تک رو بدونه چی کار کنه
2 تا توپ عالی رو کوبوند به دروازه بان ، خب دیگه فرقت با منی که بازی بلد نیستم چیه ؟ بقیه بازی اش هم افتضاح ، شوت های افتضاح پاس های وحشتناک افتضاح ، تک روی های الکی . بابا برو خیال ما رو راحت کن
یرگوییچ : نمیدونم این بچه سوسول رو از کجا اوردند ؟ یعنی یک جوون تو مملکت ایران نبود از این بهتر ؟ تو جوانان استقلال نبود از این بهتر ؟
روز اول اوردینش تو بازی، یک دونه چیپ زد ، توپ برعکس شد و برگشت طرف خودش ، همون موقع باید مینداختینش بیرون
دیروز 2 تا توپ عین گلابی اومده رو سرش ، داره توپ رو ناز میکنه ، خب عین ادم ییک دونه هد بزن دیگه ، اصلا این مردک برای استقلال چی کار کرده ؟
یک دونه گل به اون تیم قطری زد 99 درصد شانس بودچون الکی توپ افتاد جلو پاش
میداوودی : عاشق گل زدن ، اصلا در خودش روا نمیبینه که به کسی پاس بده ، فقط خودش باید گل بزنه ، اخه میلاد جان ! والا حقته بیرون باشی و تعویضی
چرا پاس نمیدی ، کدوم گوسفند به تو گفته که شوتت عالیه ؟دیگه گذشت اون زمون ، الان باید در خدمت تیم باشی ، نصفه نصفه نصفه دوندگی 6 ماه گذشته ات رو نداری ، بس کن تو رو خدا ، دریبل های مسخره و شوت های مسخره ات رو
کل تیم : ترسو
تاکتیک : علی اصغری ، بزن زیرش و سانترش کن ، تیم حریف با اون مهاجم های قلدر 2 تا سانتر هم نکرد
ولی ما ، از 100 تا توپ 99.9 تاش رو سانتر رو دروازه و فقط برای برهانی ، هر کی از نیمه رد میشد سانتر میکرد ، اقای مظلومی این علم مریبگریته
یک دونه توپ از عمق نداشتیم ، 2 تا شوت عین ادم نزدیم تو تهران
خب معلومه تماشاچی نمیاد ، خب معلومه که تیم به فنا میره ، چند سال باید صبر کنیم تا یک سال یک تیم خوب ببینیم که یک فصل درست بازی کنه ؟
این چه طرز تیم بستنه که 4 تا جوون رو نیمکت نداریم ، هر چی بازی که میبازیم باید بگیم مصدوم داریم و خسته هستیم ، تا کی ؟ تا کی ؟
من نه علم فوتبالی دارم و نه زیاد سررشته دارم ، ولی اینها رو که هر چی ادم کور هم میتونه ببینه ! میتونه ببینه که یوسفی رو اوردی راست و داشت دیوانه میشد از بس باید توپ رو برمیگرداند رو پای چپش
اخرای فصل هم که تیم رقیب به ما میرسه ، از ما گفتن بود، مثل سال های پیش
پوزش اگر حرف بدی زده ام
چند نکته استقلال واقعا برام عجیبه. به نظرم در درجه اول مربی بدنساز و پزشک تیم باید
از دم تیغ بگذزن. آخه این چه وضعیه کلی مصدوم و کلی خستگی! از طرفی از نیم فصل به اینور
منتظری, حیدری, برهانی و میداوودی در حد لیگ دسته سوم هم بازی نمیکنن. حسینی که چپ
خط دفاعی رو خوب داشت بازی میکرد یهو جاشو داد به امیر آبادی! شریفات که قربانش برم توپو
یه ضرب نمیتونه بزنه, جلو الجزیره دوبار جلو دروازه سایه توپو زد!
این مظلومی هم که جدیدا داره رو نیمکت فریز میشه, ترکیب اشتباه, تعویض اشتباه! کل تیم به مشکل
برخورده, نمیتونم فقط ایراد از مربی و یا بازیکن به صورت جز بگیرم, از پایین تا نوک هرم تیم مشکل پیدا
کرده. نه بازیکنها بازیکنهای کهکشانی اول فصلند و نه مربی اون مربی اول فصل! فکر کنم نیم فصل
چیزخور شدن :31: امیدوارم هرچه زودتر به خودشون برگردن.
البته استفاده از بازیکن چپ پا در سمت راست یکی از استراتژی های خوب فوتباله که به عنوان نمونه
میشه از مسی و روبن به عنوان گل سرسبد یاد کرد. ولی خوده بازیکن هم باید شعور فوتبالیشو داشته
باشه. نه یکی مثل یوسفی که تا توپ دستش میومد میرفت برا سانتر به جای اینکه به پشت محوطه
منحرف بشه و از پای چپش که پای دور از بازیکن مدافع میشه استفاده کنه!
به نظر من الان اصلا وقت شوک وارد کردن نیست. الان وضعیت استقلال مثل یه زخم میمونه و باید بش زمان داد
تا التیام پیدا کنه. از طرفی هم باید باش مدارا کرد و ازش مراقبت کرد تا زودتر بهبود پیدا کنه, نه اینکه با یک حرکت
اشتباه باعث بشیم این زخم بیشتر دهن باز کنه و علاوه بر اینکه به نقطه بی بازگشت میرسیم کل داشته های این
فصل رو از دست میدیم.
ما هنوز هم توی لیگ و هم توی آسیا شانس داریم. تیم اینجور وقتاست که به حمایت بیشتر احتیاج داره نه زمانی که در اوجه
و همه چی خوبه!
ان شاالله تا دو هفته دیگه آندو عزیز برمیگرده و توی زمین امارات محاله گل بخوریم.
اگه مجتبی هم اماده بشه چهارتا پاس توپ که برای ارش و میداوودی انداخت همه میفهمن که خیلی هم تیم مشکل نداره.
فکر کن به ترکیب
رحمتی
پژمان و حنیف (چپ و رات ولش کن!)
اندو و ساموئل
خسرو و جباری و زندی(یا یوسفی)
ارش و میداوودی
الان پرسپولیسو ببینید چه قدر زمان برد تا رویانیان بره دنبال مربی بگرده.....با اینکه هوادارایه پرسپولیس دنیزلیو میخواستنو میدونستن چی میخواننقل قول:
من هنوز رو تز خودم هستم مظلومی نمی تونه استقلال قهرمان لیگ کنه و تو آسیا داره دردسر درست می کنه تا وقت هست باید شانس خودمون رو با یک نفر دیگه امتحان کنیم دیگه از این حالت بدتر که نمیشه که قهرمان نشیم و از آسیا حذف بشیم.
حالا دنیزلی اومد چه قدر زمان برد تا به هماهنگی برسن؟اینم در نظر بگیر دنیزلی با فوتبال ایران از قبل اشنا بود حالا ما یه درجه یک خارجی که نمیتونیم بیاریم اگه هم بیاریم تا بیاد ببینه چی به چیه لیگ تموم شده سومم نشدیم
وقتی تیم با این بضاعتش این همه موقعیت گل داره و نمیتونه گل بزنه انچنان مشکل فنی نداره که منجر به تغییر کادرفنی اون هم در این شرایط حساس بشه
اگه الان 50% شانس قهرمانی داشته باشیم با تعویض مربی شانسمون 1% میشه
شما ببینید دقیقه 2 برهانی تک به تک میشه میزنه تو دست گلر ولی غلامرضا رضایی دقیقه 2 یه موقعیت به دست میاره و گل میزنه......
یا اقای برهانی یه توپ خوبی که بهش میرسه و میتونه استوپ کنه و بچرخه ضربشو بزنه برگردون میزنه تو دست گلر
یا اقای برهانی با خودخواهی میخواد خودش گل بزنه و پاس نمیده(اون صحنه که زد به تیرک زندی کنارش خالی بودو افساید هم نبود اگه پاس میداد زندی کسی مزاحمش نبودو گلو میزد)
اینطوری باختن خیلی زور داره با حداقل 13تا موقعیت 100% و زدن 2 توپ به تیرک......از اونور الجزیره 4 تا توپ اورد رو گلمون 2 تا گل زد یه تیرک زد یکیشم رحمتی گرفت......
بعضی از بازیکنا وقتی ترکیب مشخص میشه و میبینن جایی در ترکیب اصلی ندارن کاملا تخلیه روحی میشنو وقتی به عنوان جانشین به بازی میان اصلا خوب نیستن....از این بازیکنا در استقلال میشه از میداودی شریفات و حمودی نام برد
میلاد اگه فیکس بود خیلی بهتر کار میکرد.....
سپاهان اونقدر که برای ما کفایت کنه امتیاز از دست میده اما ما باید به خودمون بیایمو بتونیم امتیاز بگیریم
ما احتیاج داریم سپاهان 4 امتیاز از دست بده که از بازی مقابل این تیمها:
ملوان در انزلی / فولاد در اهواز / پرسپولیس / ذوب اهن
حداقل 4 امتیاز از دست میده(اگه نده شایسته قهرمانیه)
ما باید بتونیم از مس سرچشمه و شاهینو...... امتیاز بگیریم.....ما نباید منتظر باشیم یکی دو تا گل بخوریم تا حمله کنیم.....مهاجما نباید استرس داشته باشنو این همه موقعیت خراب کنند......این مسائل همش روحو روانیه
وقتی تیم خوب بازی کرده و باخته به جایه تشویق میگن بی غیرت بی غیرت.....این ارامشه؟
نباید فراموش کنیم ما بازیکن نداریم.....همه اینایی که بازی میکنند خیالشون راحته فیکسن....حتی مهره نداریم که تغییر تاکتیک بدیم
به قول فروتن استقلال نمیتونه جای خالیه ژاویو مسیو اینیستاشو پر کنه اینم باید اضافه میکرد فابرگاسو تیاگو و ادریانوشم بخشید به تیمهای دیگه......خداوکیلی بارسا بدون اونا میتونه همینطوری موفق باشه؟همین بازی با میلان ژاوی تعویض شد زهر حملات بارسا کمتر شد
من از مصاحبه بعد از بازیه حاجی خیلی ناراحت شدم چون عامل اصلیه این بدبختیامون حاج فتله
از صادقی خوشش نمیومد نگهش نداشت کرارو ولیدو فرهادو مفت از دست داد رفت علویو گرفت.....
..................
مظلومی هم لیست فصل بعدشو داده
رودریگو توزی . ایمان مبعلی . رضا نوروزی . فابیو جانواریو . محمد ابراهیمی . سید جلال حسینی . محمد قاضی
فعلا مثل اینکه حضور جانواریو قطعی شده با اومدن فابیو دیگه اومدن مبعلی منتفی میشه(اگه جباری بمونه که مصدومیتش از این لحاظ واسمون خوب شد که تیمهای عربی نمیان سراغش:31:)
حفظ این تیم و اضافه شدن این بازیکنا دیگه کسی جلودارمون نیست
ویرایش
آنچه پرویز فراموش کرد:پند ناصر!
ناصر خان هم بدون کم وزیاد و گفت:«تنها مشاوره اي كه ميتوانم به پرويز مظلومي بدهم اين است كه فقط مواظب فتح الله زاده باشد
سایت گل- جسور هست یا نیست؛ مسئله مهم این روزهای استقلال این است.مظلومی اگر جسور هم باشد و اگر فاکتورهای مثبت زیادی را یدک بکشد اما در یک نکته دچار فراموشی عجیبی شده است. روزی که مظلومی لیست خرید استقلال برای لیگ یازدهم را روی میز حاجی گذاشت ، مرور ساده ای بر آن نام ها کافی بود تا فتح الله زاده بگوید: با این نفرات من هم می توانم استقلال را قهرمان کنم.
او استقلال را خوب بست اما در میانه راه خودش هم کم روی پای این تیم تکل از پشت نزد. یک بار اعلام کرد« مربی خوب با این تیم دو جام می گیرد و مظلومی یکی» فردا روزی خبر از حضور یکی در سطح کروش روی نیمکت استقلال در لیگ دوازدهم می داد. روشن را با همه تضادهای نگرشی اش با کادرفنی آبی ها رییس کمیته فنی می کرد و حالا هم بهمن فروتن خود کاتولیک تر از پاپ، همان ردای حسن روشن را برتن پرو کرده است. او هم مشاور عالی جناب حاجی است!در میانه راه فرهاد رفت بی آنکه حاجی دلیلی قاتع کننده برای آن داشته باشد و البته تنها بهانه اش « چشم های نگران تیام» بود.
روزی که فتح الله زاده با امیر قلعه نوعی چلوکباب خورد هم کم حاشیه نداشت و حالا مدیرعامل استقلال که در تیمش قانونی وجود دارد که بلافاصله بعد از بازی بازیکنان نباید مصاحبه کنند، خودش انتقاداتی را علیه کادر فنی تیمش در بازی با الجزیره رسانه ای می کند که احتمالا فعل آخرین جمله اش با سوت پایان بازی همخوانی داشته! او از سیستم استقلال می نالد و سرمربی اش را ترسو می داند. پرویز هم باید از حاجی حسابی شاکی باشد اما او حالا وقت دارد به روز اول حضورش در استقلال به عنوان سرمربی برگردد. روزی که ناصرحجازی هنوز با مدیر آبی ها آشتی نکرده بود و در پاسخ به خبرنگاری که از او پرسید به عنوان یک مربی با تجربه که سابقه سرمربیگری در استقلال را دارید چه توصیه ای برای مظلومی خواهید داشت، ناصر خان هم بدون کم وزیاد و گفت:«تنها مشاوره اي كه ميتوانم به پرويز مظلومي بدهم اين است كه فقط مواظب فتح الله زاده باشد.مظلومي اگر به همين يك توصيه گوش كند ميتواند در استقلال موفق باشد..فتح الله زاده مديري نيست كه محكم پاي مربياش بايستد. او با همه هست و با هيچ كس نيست. فتح الله زاده فقط با خودش است.»
حالا حجازی در قطعه نام آوران آرام خوابیده و مظلومی می تواند در پیله تنهایی خود به این فکر کند که در بسیاری از روزها بی دلیل با « مارادونا» یارگیری کرده بود. او باید می دانست ناچار است کس دیگری را بچسبد تا اتوگل دریافت نکند! سرمربی استقلال شاید به همه توصیه ها توجه کرده باشد اما « همین یک توصیه» را احتمالا فراموش کرده است. فراموشکاری او شاید به قیمت از دست رفتن جایگاهش تمام شود.
بازگشت قلعهنويي و رفقا به استقلال
ليگ يازدهم رو به اتمام است و مثل هميشه حرف و شايعات در مورد نقل و انتقالات بازيکنان و مربيان در ليگ برتر به گوش ميرسيد.
به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران، لیگ یازدهم تا یک ماه دیگر به پایان میرسد و مانند همیشه حرف و حدیثها و شایعات در مورد نقل و انتقالات و جابجایی بازیکنان و مربیان در لیگ برتر به گوش میرسید. اما یکی از حرف هایی که این روزها زیاد به گوش میرسد بازگشت امیر قلعه نویی مربی موفق تیم تراکتورسازی تبریز به استقلال است. درست است که مسئولان استقلال این شایعه را رد کردهاند اما، مصاحبه هایی اطرافیان و نزدیکان باشگاه نشان میدهد که بازگشت قلعه نویی به استقلال حتمی است.
بر اساس این گزارش، قلعه نویی که دو سال موفق را با سپاهان پشت سر گذاشت این فصل نیز روزهای خوبی با تراکتورسازی تبریز دارد، دیگر خواهان ماندن در این تیم نیست و جدایی خود را از مدت ها پیش اعلام کرده بود. جعفری مدیر عامل باشگاه نیز از ماه ها پیش مذاکرات خود را برای جذب سرمربی فصل آینده تیم خود آغاز کرده و ویسی، سرمربی فعلی تیم فوتبال صبای قم یکی از کاندیداهای اصلی این پست به شمار میآید.
پرویز مظلومی، سرمربی تیم فوتبال استقلال که این روزها تیمش شرایط خوبی ندارد و از همه جا مورد انتقاد قرار میگیرد، خوب میداند که فصل آینده در این تیم جایی ندارد و باید به فکر تیم بعدی در لیگ برتر باشد.
درست است که وی در 4 دربی برابر پرسولیس به برتری رسیده ولی باخت در 10 دقیقه برابر پرسپولیس و شکست این تیم در لیگ برتر و لیگ قهرمانان باعث شده تا فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال، اولتیماتوم جدی خود را مظلومی بدهد.
مظلومی که از سوی جباری به بی دانشی متهم شده بود و مشاوران فتح الله زاده از پایان عمر مربیگری وی خبر دادهاند، تمام تلاش خود را خواهد کرد تا در بازی های باقیمانده در لیگ، نتایج آبرومندی کسب کند تا با خاطره ای مناسب از این تیم جدا شود.
رضا رجبی، رئیس سابق آکادمی باشگاه استقلال در جمعی اعلام کرده بود که مسئولان باشگاه استقلال از چند ماه قبل با قلعه نویی به توافق رسیده اند و در لیگ دوازدهم قلعه نویی روی نیمکت این تیم می نشیند، هر چند که نظری جویباری بلافاصله این خبر را تکذیب کرد و از رسانه ها خواست تا به حواشی اهمیت ندهند و استقلال را برای رسیدن به قهرمانی کمک کنند.
گفته می شود قلعه نویی برای فصل آینده موافقت سیاوش اکبرپور، امیر صادقی و جان واریو را جذب کرده و خواهان حضور آنها در استقلال شده است.
سیدمهدی رحمتی که شایعه رفتنش بسیار بیشتر از ماندنش به گوش میرسد، از گزینه های باشگاه پرسپولیس است و جباری همیشه مصدوم نیز به احتمال فراوان از این تیم جدا خواهد شد.
ما منکر مربی بزرگی همچون قلعه نویی نمی شویم، ولی مذاکره با وی و قبول ضمنی برای هدایت تیم استقلال و آن هم در زمانی که هنوز لیگ یازدهم تمام نشده است نمی تواند کار اخلاقی درستی باشد. هر چند که مطمئن باشید دوستان ما بلافاصله این خبر را تکذیب میکنند و میگویند، هیچ مذاکره ای صورت نگرفته و همه چی امن و امان است.
باید این یک ماه آخر را صبر کرد و دید که چگونه پازل مربیان ما در لیگ توسط مدیران عامل باشگاه ها به سرانجام میرسد.
رادیو استقلال،کاری مشترک از آبیته دات کام و صفحه فیسبوک استقلال!
این پادکست اولین رادیو هوادارای در ایران میباشد. این رادیو ویژه باشگاه استقلال است
و اولین رادیو تیمهای فوتبال در ایران که توسط سایت هواداران استقلال آبیته دات کام
که بزرگترین و اولین سایت هواداران استقلال است و صفحه فیسبوک استقلال که
بزرگترین جامعه استقلالی هستش راه اندازی شده و اداره خواهد شد.
برای گوش دادن به این پادکست لطفا به این لینک مراجعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا ما رو از نظرات، پیشنهادات، و انتقادات خود محروم نگذارید. همیشه، همه جا، آبیته!
با تخیر این پست رو میزنم ولی دیدم باید یه حرفایی رو برنم
ببینید من خودم جز طرفدارای مظلومی هستم و وقتی که اون روی نیمکت استقلال بود واقعا خوشحال بودم
ولی باید قبول کنیم که دیگه مظلومی بیشتر از این در توانش نیست...
درسته که بازیکن نداریم...پول درست حسابی نمیرسه...هر کس و ناکسی به خودش اجازه میده برای تیم حاشیه الکی بسازه...
ولی این دلیل نمیشه که کورکورانه برخورد کنیم....
من خودم به شخصه چند وقته که دیگه پیگیر بازی استقلال نیستم.چون میدونم که بازی خاصی نمیکنه..اگه میبره روی اتفاق یا خلاقیت فردیه...این برای نام استقلال بسیار بده...
با اینکه شخصا هیچ علاقه ای به قلعه نویی ندارم و بی احترامی به ناصرخان و مشت های گره کرده هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه ولی با این شرایط باید بگم که جز این اقا هیچ کسی نمیتونه موفق باشه...
واسه ی نام استقلال هم که شده این اقا باید برگرده..
الان دل حاجی پیش قلعه نوییه!! یعنی دوست داره اون برگرده ولی اگه به هر دلیلی (موفقیت احتمالی در لیگ قهرمانان یا قهرمانی لیگ) مظلومی بمونه مطمئن باشید که لیگ بعدی استقلال داغون میشه...( یه چیزی تو مایه های اتفاقی که در سال دوم حضور مظلومی توی مس اتفاق افتاد حالا با شدت و ضعف کمتر یا بیشتر)
پس با تمام علاقه ای که به مظلومی دارم باید بگم:
اقای مظلومی خداحافظ /اقای قلعه نویی سلام
یکی از دوستان مطالب بسیار جالبی گفتن که واقعا حرف دلم بود ،
نقل قول:
به حضر ت عباس آدم میخواد وسط بازی تلویزیون رو خاموش کنه انقدر تیم تخیلی بازی می کنه.
واقعا بعد از رفتن فرهاد دیگه ما یه بازی قشنگ و کار گروهی از تیم ندیدیم .
اگه من هم برم تو زمین می تونم از10 تا موقعیت 9 تارو بزنم بیرون یکی رو هم بزنم به تیر !!!!!!!!!!
فرهاد رفت ، جباری و آندو مصدوم شدن تیم به فنا رفت دیگه . تیمی که رو 3تا بازیکن می چرخید و مثال روز هم روشن بود که ...................
من فقط سربلندی و موفقیت استقلال رو میخوام . مظلومی باشه یا مربی خارجی یا قلعه نوعی اصلا مهم نیست واسه تماشاچی واقعی استقلال .
قلعه نوعی بهترین مربی تاریخ استقلاله چون بلده تیم رو جم و جور کنه . همیشه تو همه تیم ها تیمش نیمه دوم بهتر بازی میکنه
.آقای فتح اله زاده ما فقط موفقیت استقلال را می خواهیم
منم با نظر دوستمون موافقم
ما فقط میخوایم استقلال نتیجه بگیره ! نه نتیجه های الکی مثل بازی با داماش تو تهران که موقعیت گل 10 بر 1 بود به نفع اونا و ما 1 هیچ بازیو بردیک که همه مسخرمون کنن ! جوری ببره که شایسته باشیم مثل بازی رفت با پرسپولیس
مثل زمانی که قلعه نوعی بود . حتی خود عادل میگفت استقلالیا دیگه فکر نکنم توی رویا هم ببینن به این سادگی و روونی گل میزنن . بارها این جمله رو همه گفتن . چه تیم مرگباری داشتیم خدایی
خلاصه برا یه استقلالی تیم خوب مهمه نه شخص خاصی . امیدوارم هر کی سرمربی میشه تیمو خوب اداره کنه
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
در ضمن یه مطلب دیگه اینه که ما الان آنچنان مشکلی نداریم دیگه خیلی بزرگش نکنید!
بابا اون موقع که پرسپولیس ثانیه 8 بازی از مس سرچشمه گل میخورد طرفداراش اینجوری نمیکردن
حالا با 4 5 تا بازی که 2 تاشو واقعا خوب بازی کردیم فقط شانس نداشتیم و اون دربی برگشت که یه اتفاق نادر در فوتبال دنیا رخ داد چیزی نشده که اینجوری میگید
مقداری صبور باشید:40:
ما منطقی هستیم .
قبول دارم که نباید فقط انتقاد کرد و ایراد گرفت و الکی مشکلات رو بزرگ کرد .
{حذف شد}
نیم فصل ما فقط ساموئل رو گرفتیم که واقعا به دردمون خورده ، اما فرهاد و هوار رو از دست دادیم که خیلی به کارمون میومدن .
رو نیمکت هم که فقط مترسک داریم بازیکن قابل اعتماد و بدرد بخور رو نیمکت نداریم .چرا ؟؟؟؟؟
چند تا سوال هم شخصا از مظلومی دارم که واقعا دوست دارم جوابم رو با منطق بده :
1-عزیز دل برادر ، شما چه نکته مثبتی در بازی حمودی دیدی که آوردیش تو تیمی به بزرگی استقلال؟؟؟
مثل آدم سانتر میکنه ؟؟!!! تکل بلده بزنه ؟؟!!! شوت زنه ؟؟!! دریبل بلده ؟؟!!!!
2- از برگشتن میداودی به تیم بعد از اون مصدومیت شدید الان 6 ماه میگذره، این بابا کی میخواد برگرده به فرم قبلیش ؟؟ تو تمرینات چی کار می کنه ؟؟؟ شمع - گل - پروانه بازی می کنه ؟؟؟
3- آرش 2 فصل پیش آقای گل شده!!!! باور کردنش مشکله ما حقیقت داره!!! چی کار میکنه جلو دروازه به نظر شما ؟؟؟؟
4-این سوال مربوط به خود آقای مظلومیه :
اگه یه روش جواب نداد و حریف دست آدم رو خونده بود، باید تا آخر بازی همون روش رو ادامه داد ؟؟؟ 100 بار به در بسته میزنی و نمیشه،، نمی خوای تغییر تاکتیک بدی ؟؟؟
بعد از اتفاقات این مدت مساوی تیم تراکتور سازی می تونه خبری خوشی باشه یا شاید هم با توجه اوضاع ما می تونه خبر خیلی خوشی باشه ، همونطور می دونید تو این دو هفته من موافق صددرصد برکناری مظلومی بودم ولی با توجه به شرایط موجود این اتفاق نخواهد افتاد ، پس مجبوریم به سنگر آبی خودمون برگردیم و تحت هر شرایطی از تیممون دفاع کنیم.
از همه دوستان خواهش می کنم شمشیرهای انتقاد رو غلاف کنید که در شرایط فعلی کمکی به ما نمی کنه.
یکم فضا رو مثبت کنیم ، من می گم بازی ملوان و سپاهان هم مساوی میشه و بازی با مس سرچشمه رو هم به راحتی می بریم.
نظر شما چیه ؟
خدا کنه بچه ها یکم حواسشونو جمع کنن ، موقعیتها رو مفت از دست ندن ، با دقت و تمرکز بازی کنن تا تیم بتونه از لغزش تیمهای دیگه استفاده کنه .
مطمئن باشید سپاهان هم امتیاز از دست میده ،چون اونها هم خسته اند.
استقلال باید باهوش باشه و از این موقعیت ها استفاده کنه
بازی های سپاهان خیلی سخت تره
البته تیمشون هم بهتره و کم حاشیه هستند.عزمشونم واسه قهرمانی ایران و اسیا جزم کردند!
اما استقلال بازیکناش دارن برمیگردن.باید از تیم دفاع کرد حتی اگه مربی نتونه کاری بکنه
از این فصل که گذشت و پرویز دوبله سوبله باید تا انتها فصل محکم واسته و تیم را تا قهرمانی پیش ببره ولی
من اعتقاد محکم دارم که استقلال هم مثل پرسپولیس مربی درجه یک و با دانش بالا خارجی نیاز داره
فتح الله زاده:حذف هم شويم مظلومي ميماند
مدير عامل باشگاه استقلال با تاکيد بر اينکه اگر از آسيا حذف شويم تا پايان ليگ همچنان از مظلومي حمايت ميکنم،گفت: کساني که منافعشان در استقلال قطع شده تا پايان فصل اجازه دهند که ما به کارمان ادامه دهيم، بعد خودم ميروم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علی فتح الله زاده در خصوص آخرین وضعیت تیم فوتبال استقلال، کادر فنی این تیم و همچنین احتمال حضور قریب در این باشگاه، ضمن بیان مطلب فوق گفت: من همچنان بر روی حرفی که پس از بازی تیمهای استقلال و الغرافه زدم هستم و اینطور نیست که من از روی احساسات گفته باشم که ما باید با دو مهاجم در زمین خود مقابل الجزیره بازی می کردیم. من این حرف را بر اساس 30 سال حضورم در باشگاهها و 10 سال مدیریت باشگاه بزرگی مثل استقلال زده ام.
وی در همین خصوص افزود: من حتی اعتقاد دارم پس از آنکه گل تساوی را زدیم باید برای دقایقی بازی را آرام می کردیم و با استراتژی و برنامه دقیق تری به دروازه الجزیره حمله می کردیم. این شتابزدگی و احساسی بازی کردن باعث شد که ما در مجموع جریان بازی از 20 موقعیت خود فقط یک گل بزنیم و آنها از 3 موقعیتی که بدست آوردند موفق شوند دوگل بزنند به طوریکه بازیکنان ما روی صحنه گل دوم غافلگیر شوند.
مظلومی هم به این نتیجه رسیده!
مدیرعامل باشگاه استقلال تصریح کرد: من فکر می کنم که خود مظلومی نیز در حال حاضر به این باور رسیده که ما در آزادی نباید باحمایت هوادارانی که پشت سرخود داشتیم با یک مهاجم مقابل الجزیره بازی می کردیم و حتی می توانستیم این تیم را شکست داده و یا حداقل مقابل آن مساوی کنیم.
وی تاکید کرد: من بابت این موضوع خوشحالم که مظلومی جزو مربیانی است که انتقاد پذیر است. اگر قرار است که مدیر عامل باشگاه سوال نکرده و انتقاد نکند پس چه کسی باید این کاررا انجام دهد؟ متاسفانه این انتقاد من را برخی ها که منافعشان در باشگاه استقلال قطع شده در بعضی از رسانه ها به عنوان اختلاف مدیرعامل باشگاه با سرمربی مطرح کرده اند.
می خواهند مظلومی را مظلوم جلوه دهند
فتح الله زاده با تاکید بر اینکه انتقاد با اختلاف تفاوت زیادی دارد، اظهار داشت: در واقع این افراد می خواهند مظلومی را به نوعی مظلوم جلوه دهند یعنی کاری کنند که من دیگر به وی نتوانم چیزی بگویم، یا می خواهند قضایا را طوری جلوه دهند که انگار من درصدد تغییر کادر فنی هستم. من از مظلومی انتقاد کرده ام اما به وی اعتقاد نیز دارم. کدام مدیر است که با یک مربی در فوتبال ایران دو سال پشت سرهم کار کند؟ این موضوع نشان می دهد که من به مظلومی اعتقاد دارم که وی را نگه داشته ام و اگر او به موفقیتهای خود ادامه دهد قطعا وی را حفظ خواهیم کرد.
حذف هم شویم مظلومی می ماند
وی در همین خصوص تاکید کرد: حتی اگر اعضای هیئت مدیره باشگاه نیز پس از باخت به الجزیره می گفتند مظلومی را عوض کن با صراحت مخالفت خود را با این موضوع اعلام می کردم. الان هم که به آنهایی که منافعشان در باشگاه استقلال قطع شده و می خواهند انتقاد ما را اختلاف نشان دهند می گویم که حتی اگر از رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا نیز حذف بشویم من همچنان تا پایان لیگ به حمایت خود از مظلومی ادامه خواهم داد.
تا پایان لیگ برتر تغییرات نداریم
مدیرعامل باشگاه استقلال تاکید کرد: مطمئن باشید تا پایان رقابتهای لیگ برتر هیچ تغییری در کادر فنی استقلال ایجاد نخواهد شد و تمام صحبتهایی که در خصوص مذاکره من و یا معاونانم با قلعه نویی مطرح می شود کذب محض است. مطمئن باشید ما تا پایان فصل با هیچ مربی مذاکره نخواهیم کرد و پس از اتمام لیگ نیز اگر مظلومی نتایج خوبی بگیرد اولین و اصلی ترین گزینه ما برای مذاکره خواهد بود.
نگران دوم شدن هستیم
وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی ما صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیاست، تصریح کرد: تمام نگرانی و ناراحتی ما این است که اگر به عنوان تیم دوم گروه خود صعود کنیم در مرحله بعد این رقابتها با سپاهان برخورد خواهیم کرد که این موضوع در نهایت منجر به حذف یکی از دو تیم ایرانی خواهد شد.
آنهایی که منافعشان قطع شده نمی خواهند استقلال موفق شود
وی تصریح کرد: انتظار ما از برخی از هوادارانمان این است که حرمت کادر فنی و بازیکنان را نگه دارند. بازیکنان ما قهرمان جام حذفی شده اند و در شرایطی سخت با همه فشارهایی که بر روی آنها وجود دارد در رقابتهای لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا بازی می کنند. من اعتقاد دارم عده ای که منافعشان در باشگاه استقلال قطع شده و نمی خواهند استقلال موفق شود تیم ما را به حاشیه می خواهند ببرند.
بعید می دانم کار نزدیکان قلعه نویی باشد
مدیر عامل باشگاه استقلال در پاسخ به این پرسش که آیا این شعارها ممکن است توسط برخی از اطرافیان قلعه نویی مطرح شده باشد، گفت: بعید می دانم کار آنها باشد اما بر فرض اگر آنها این شعارها را بدهند به دلایلی که گفتم کارشان به هیچ وجه درست نیست. آنها باید با چه منطقی این کار را انجام دهند؟ اگر قرار باشد که قلعه نویی را به استقلال بیاوریم باید در تیم خود نتیجه گرفته و کارنامه خوبی داشته باشد. اگر من بخواهم قلعه نویی را به استقلال بیاورم با شعار دادن عده ای این کار را انجام می دهم؟
وی با تاکید بر اینکه از هواداران خواهش می کنم که تاپایان رقابتهای لیگ برتر از کادر فنی و بازیکنان تیم حمایت کنند، گفت: مطمئن باشید در پایان لیگ کارنامه ما درخشان تر از حال حاضر نیز خواهد بود.
قدم قریب روی چشم من
وی در خصوص صحبتهایی که در خصوص حضور قریب به عنوان مدیرعامل فصل آینده استقلال در برخی از رسانه ها مطرح می شود، تاکید کرد: تیم من قهرمان جام حذفی شده، در لیگ برتر جزو مدعیان اصلی قهرمانی است و در لیگ قهرمانان آسیا نیز دو تیم قدرتمند ذوب آهن و الاتفاق را حذف کرده و در مرحله گروهی این رقابتها نیز بد نتیجه نگرفته است ضمن اینکه کمپ باشگاه استقلال را نیز ساخته ام، آیا این کارها به این معنی است که من یک مدیر موفق نبوده ام و باید بروم؟ پس چرا در برخی از رسانه ها مطالبی را مطرح می کنند مبنی بر اینکه صدای پای قریب می آید؟
فتح الله زاده افزود: این افراد کسانی هستند که در باشگاه استقلال به دنبال منافع هستند واگرنه قدم آقای قریب روی چشمان من. من را از چه چیزی می ترسانند؟ من که چسبیده به باشگاه استقلال نیستم. هروقت به استقلال آمدم زمانی بوده که این تیم به نابودی کشیده شده بود و کارنامه کاری من در این خصوص نیز مشخص است؟ قریب از دوستان من است و من از خدایم است که فردی مثل قریب بیاید و امور باشگاه استقلال را بدست بگیرد، او جزء خانواده استقلال است و با همه وجودم به چنین فردی کمک خواهم کرد.
تا پایان فصل به ما اجازه دهند
وی تاکید کرد: خواسته من از افرادی که منافعشان در باشگاه استقلال قطع شده و یا به دنبال منافع در باشگاه هستند این است که تا پایان فصل اجازه دهند که ما به کار خود ادامه دهیم و موفقیتهای خود را تکمیل کنیم . پس از آن خودم می روم تا فضا برای حضور فردی مانند قریب فراهم شود، مطمئنم اگر چنین موضوعاتی را به وی بگویید خواهد خندید.
دو بازیکن جو سازی می کنند
وی در پاسخ به این پرسش که چقدر مشکلات مالی بر روی روند کاری بازیکنان استقلال تاثیر گذاشته و برخی از آنها از این موضوع ناراحتند گفت: بازیکنان استقلال به خاطر پول بازی نمی کنند بلکه تعصب خاصی بروی پیراهنی که بر تن کرده اند دارند، به غیر از دو بازیکن که ما آنها را شناسایی کرده ایم بقیه بازیکنان در این خصوص اعتراضی نداشته اند، مطمئن باشید پس از بازی با تیم مس سرچشمه این دو بازیکن را فراخوانده و با آنها برخورد منطقی خواهیم کرد چون اجازه نمی دهیم که در شرایط حساس فعلی بازیکنی آرامش تیم را بهم بزند. قطعا با شنیدن حرفهای این دو بازیکن آنها را توجیه خواهیم کرد.
خوب پول داده ایم
وی تاکید کرد: ما نیز مطالبات مالی برخی از بازیکنان را که از فصل قبل طلبکار بوده اند پرداخت کردیم که با احتساب پولی که مربوط به این فصل که به آنها پرداخت شده به جرات می گویم که 65 درصد پرداخت مالی داشته ایم اما بدون احتساب پرداخت مطالبات فصل قبل بازیکنان، به طور میانگین 35 درصد از قرار داد مالی بازیکنان را که مربوط به این فصل می شود را پرداخت کرده ایم ضمن اینکه به غیر از پاداش قهرمانی در جام حذفی کلیه پاداشهای آنها را نیز داده ایم. با احتساب این پرداختها نسبت به خیلی از تیمهای حاضر در رقابتهای لیگ برتر شرایط بهتری داریم.
فتح الله زاده در همین خصوص افزود: اگر می بینید که پاداش قهرمانی در جام حذفی را پرداخت نکرده ایم به این دلیل است که می خواهیم پاداش قهرمانی را در مراسم جشن قهرمانی باشگاه استقلال در رقابتهای جام حذفی بدهیم که متاسفانه به دلیل فشردگی بازیهای لیگ و لیگ قهرمانان آسیا این فرصت را بدست نیاورده ایم اما به زودی این کار را خواهیم کرد.
دو و نیم میلیارد پول می خواهیم
وی در خصوص آخرین وضعیت مالی باشگاه استقلال نیز تصریح کرد: ما تا پایان فصل دو و نیم میلیارد تومان نیاز داریم تا با همه بازیکنان و کادر فنی به طور کامل تسویه حساب کنیم که یک و نیم میلیارد از این پول طبق توافقی که با وزارت ورزش و جوانان داشته ایم با مساعدت وزیر ورزش و جوانان در اختیار ما قرار خواهد گرفت و در هیئت مدیره باشگاه نیز راهکارهایی را در نظر گرفته ایم که تا پایان رقابتهای لیگ برتر یک میلیارد تومان دیگر را نیز فراهم کنیم که در این خصوص همه اعضای هیئت مدیره بویژه رسولی نژاد تلاش زیادی می کنند
منبع:ورزش3
گزارش تمرين آبيپوشان
ليدرهاي استقلال با حضور در ورزشگاه دستگردي در حمايت از مظلومي شعارهايي سر دادند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمرین تیم استقلال از ساعت ۱۵ در ورزشگاه دستگردی در حضور حدود ۷۰ تماشاگر آغاز شد.
تعداد زیادی از این طرفداران را لیدرهای باشگاه تشکیل می دادند که در ابتدای ورودشان در حمایت از مظلومی شعارهایی سر دادند. هواداران استقلال خطاب به مظلومی می گفتند " مظلومی مظلومی حمایتت میکنیم" و یا " پرویز ما جام می خواهیم."
در ادامه آنها علیه محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شعار داده و بحث نقل و انتقالات را وسط کشیدند. هواداران استقلال در اقدامی عجیب به محض ورود مدیر روابط عمومی استقلال به زمین دستگردی علیه وی شعار دادند و او را پرسپولیسی خواندند.
در این لحظه منصور پورحیدری سرپرست استقلال وارد عمل شد و از هواداران پرسید آیا منظورتان با من است که طرفداران اشاره کردند شما جزیی از تاریخ استقلال هستید. سرپرست این تیم در ادامه از هواداران خواست دیگر این شعار را ندهند.
* مهدی رحمتی و بهتاش فریبا غایب بودند.
* علی حمودی، فریدون زندی و مجتبی جباری با تاخیر در تمرین حاضر شدند.
*بهمن فروتن و حسین فرزامی در محل تمرین امروز آبی پوشان حضور داشتند.
* در ابتدای تمرین میداودی، برومند و حمید عزیززاده به بازی تنیس فوتبال پرداختند.
* در اواسط تمرین هواداران استقلال در حمایت از مظلومی علیه دنیزلی سرمربی پرسپولیس شعارهایی سر دادند و به تشویق فتح الله زاده پرداختند.
* پرویز مظلومی که نظارت تمرین را بر عهده داشت به همراه هنکه فوتبال درون تیمی را در قالب دو تیم سبز و آبی برای بازیکنان در نظر گرفت. همچنین پس از این بازی ارسال از جناحین و برنامه های متفاوت توسط بازیکنان اجرا شد.
* میلاد میداودی در تمرینات گروهی امروز شرکت نداشت و تنها به همراه بدنساز آبی پوشان در کنار مجتبی جباری تمرینات اختصاصی برگزار کرد.
* پس از پایان تمرین استقلال بازیکنان این تیم به همراه اعضای کادرفنی در مراسم درگذشت مادر مدد جباری مسئول تدارکات استقلال حضور پیدا می کنند.
آخرین تمرین آبی پوشان قبل از سفر به کرمان فردا ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه دستگردی برگزار خواهد شد.
تیم استقلال روز یکشنبه در ورزشگاه شهید باهنر کرمان در هفته بیست و نهم به مصاف مس سرچشمه می رود.
منبع:ورزش3
جواد نکونام بمب فتحاللهزاده برای فصل آینده
لیگ برتر - مدیرعامل استقلال قصد دارد برای تقویت این تیم دوباره چند ستاره فوتبال ایران را جذب کند که یکی از آنها جواد نکونام هافبک ایرانی باشگاه اوساسونا اسپانیا است.
به گزارش خبرآنلاین، نکونام که چندسالی است پیراهن قرمز اوساسونا را برتن میکند، در مصاحبههای چند روز اخیر خود تأکید کرده که احتمال بازگشت او به لیگ ایران در فصل آینده وجود دارد. این در حالی است که جواد همچنان میتواند حضورش را در لیگ اسپانیا ادامه دهد ولی بنا به دلایلی او به این موضوع هم فکر میکند که سال آینده در ایران بازی کند.
یکی از فوتبالیستهای سرشناس ایران که ارتباط نزدیکی با نکونام دارد به خبرآنلاین میگوید که احتمال بازگشت جواد به لیگ ایران وجود دارد. نکونام یک استقلالی متعصب است و دوست دارد پیراهن این تیم را یک روز برتن کند. از طرفی آخرین اخبار حاکی از آن است که علی فتحاللهزاده برای تقویت خط هافبک استقلال چشم به جذب نکونام دارد. در حال حاضر کیانوش رحمتی مصدوم شده و خبرهایی نیز در مورد رفتن آندرانیک تیموریان به لیگ امارات یا قطر مطرح است و مطمئنا نکونام یک گزینه ایدهآل برای استقلال خواهد بود. اگر او پیراهن آبی را برتن کند مطمئنا بمب فتحاللهزاده در فصل نقل و انتقالات لقب خواهد گرفت.
نقل قول:
اول اینو بگم که این بازی افتضاحترین بازی بود که از استقلال دیدم
بعدشم اینکه قلعه نویی تو یکی از کنسرت هایی که تو تبریز بوده و همچنین در جلسه هم اندیشی طرفداران با مسئولان تراکتور بود اعلام کرد بدون چشم داشت مالی در تراکتور خواهم ماند و بارها نیز اعلام کرده که پیوستنش به استقلال شایعه ای پیش نیستش
فکر نکنم بیاد ....نقل قول:
کسی که کاپیتان یک تیم اسپانیایی هست و توی لیگ اسپانیا توپ میزنه و حقوقش خیلی بالاست برای چی بیاد ایران؟
هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال
تساوی پرگل سپاهان و ملوان، توقف نفت تهران و شکست صبا در نیمه اول
خبرگزاری فارس: در نیمه اول سه دیدار هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال نفت آبادان در خانه صبا به برتری رسید و سپاهان برابر ملوان و نفت تهران مقابل شاهین بوشهر متوقف شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس، در روز دوم از هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال سه دیدار همزمان از ساعت ۱۷ آغاز شده که نتایج نیمه اول این بازیها به شرح زیر است:
ملوان ۳- سپاهان ۳
گلها: فابیو جانواریو در دقیقه ۲، سیدمهدی سیدصالحی در دقیقه ۱۰ و برنو سزار در دقیقه ۱۸ برای سپاهان و پویا نزهتی در دقیقه ۲۵ ، ۳۸ و احمد آهز در دقیقه ۴۲ برای ملوان
شاهین بوشهر صفر - نفت تهران صفر
صبای قم صفر - نفت آبادان یک
گل: رضا خالقیفر دقیقه ۹
فردا در آخرین روز هفته بیست و نهم نیز دو تیم استقلال و پرسپولیس به مصاف حریفان میروند. برنامه مسابقات فردا به شرح زیر است:
یکشنبه ۲۰ فروردین
ذوب آهن - شهرداری تبریز ساعت ۱۵:۳۰
مس سرچشمه - استقلال ساعت ۱۶:۳۰
پرسپولیس - داماش گیلان ساعت ۱۹