خب مبارکه:31:نقل قول:
Printable View
خب مبارکه:31:نقل قول:
کسی میدونه برنامه recovery manager با نصب یا دیلیت کدوم درایو یا برنامه انجام میشه؟
منظورت اجراشدن هستنقل قول:
با recover media creation
نه منظورم اینه که کدوم برنامه رو ریموو کنم تا برنامه ریکاوری منیجر دیلیت بشه و از بین بره؟نقل قول:
و همینطور برعکسش؟
بچه ها من بلوتوثم مشکل پیدا کرده ،آپدیت جدیدشم گرفتم نمیتونم نصبش کنم همش اول نصب ارور میده
این ارور رو
Bluetooth hardware must be swiched on to run this setuo package
خاموش روشن کردم....حذف کردو دوباره خودش نصب کردو.... نشد که نشد چه کنم؟
برو تو device manager ببین کدوم سخت افزار برنامش نصب نیس همونجا بزار اپدیت بشهنقل قول:
سلام دوستان من روی 6090 ام بازی Rage رو نصب کردم بعد وسط بازی می پرید بیرون می گفت Your graphic was not responding و حالا Discovered حالا من چند بار امتحان کردم نشد ورژن 11.10 ati رو هم نصب کردم ولی درست نشد ؟؟
همه چی نصبهنقل قول:
دیده بودم اونجارو
هارد 6090 من از کار افتاد و موقع روشن کردن این پیغام رو میده :
No bootable device , insert boot disk and press any key
داشتم باهاش کار میکردم که یدفعه صفحه آبی اومد و دیگه ویندوز بالا نیومد
چند روز پیش هم با برنامه Hard Disk Sentinel هارد رو تست کردم ، وضعیت هارد وخیم بود :41:
نمیدونم چرا hp تو این مدل از هارد های بی کیفیت توشیبا استفاده کرده ! :41:
برای منم چند ماه پیش پیغام اومد ولی خودم درستش کردم.نقل قول:
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
نقل قول:
کسی نبود؟؟
:41:همه ی پارتیشنهای لپ تاپم simple شده ! کسی میدونه یعنی چی؟ با ریکاوری آیا پارتیشن ها هم به حالت اول خودش یعنی همون یه درایو c و ریکاوری و hp tools برمیگرده یا نه؟ ممنون میشم کمکم کنید؟
فن لپ تاپ من خیلی صدا میکنه و بعضی وقتا که لپ تاپ روشن میکنم ارور 908 میده و بعد از 15 ثانیه سیستم خاموش میشه
مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟!
چی کار کنم درست بشه؟!
میشه متنشو بزاری!!!یا عکس!!!نقل قول:
عکسنقل قول:
کد:http://www.galleryhosted.com/9ZBGNN17CRXLMMK/001_9ZBGNN17CRXLMMK.jpg
دوست عزیز مشکل شما از پایین اومدن دور فن است که سیستم اتوماتیک لپتاپ رو خاموش میکنه (برای جلوگیری از صدمه دیدن cpu)نقل قول:
1.اولین کاری میتونی بکنی با استفاده از بایوس سرعتو بیاری بالا( - عملا گاهی اوقات غیرممکن میشه:با ورود به بایوس و قسمت مربوطه میتونی دور فن تنظیم کنی یا استانه دما رو بالا پایین کنی تا سیستم خاموش نشه البته اگه دما خیلی بالا بره میتونه به مین و اجزا صدمه بزنه-;کلا اگه وارد نیستی دست نزن):41:
2.لپتاپ رو باز کن فن تمیز کن(گرد و خاک و... تمیز کن)+چک کردن کانکتورهای فن (کمی تخصصی : دو کانکتور1. زرد رنگ(مربوط به دور در دقیقه فن) و 2.قرمز رنگ(مربوط به ولتاژ ورودی برای فن)):20:
3.در نهایت باید فن تعویض کنی(بهترین راه ):5:
***تو قسمت بایوس درصد برق دهی به فن ببین چقدره(نرمالش 10 درصد 12 ولت تا 5 ولت : میتونه از ضعف پاور به برق رسانی فن باشه-اگه غیر از این باشه مشکل از فن نیست و سیستم پاور مشکل داره:تعویض:41:)
به هر حال به یک تعمیرکار خوب مراجعه کنید بهتره:10:
موفق باشی:11:
این سوال منم هست.راستی منم basic کردم هارد رو؟تو ریکاوری تاثیر داره؟نقل قول:
دوستان من وىندوز اورجىنال رو پاک کردم و التىمىت رىختم حالا کسى فاىل تاچ پد رو نداره من تاچم قاطى داره
Sent from my GT-I9100
قسمت مربوط یه تنظیمات فن کجاست؟!نقل قول:
تو تنظیمات بایوس نبود
اتفاقا هارد لپ تاپ منم چند ماه پیش خراب شد بردمش گارانتی برام تعویض کردن (مدل6090)نقل قول:
اچ پی متاسفانه تو این مدل از هارد خوبی استفاده نکرده و تعداد خرابی هاردش واقعا بالا بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تو بایوس بگردی پیدا میکنینقل قول:
یه کم تخصصی میشه
پیش یه تعمیرکار ببر به فنش یه نگاه بندازه اگه مشکل از فن یا پاور باشه با تنظیمات بایوس درست نمیشه
کسى نبود ىه کمکى به من بکنهنقل قول:
Sent from my GT-I9100
کسی میدونه کدوم usb ها در 6080 usb3 هستش؟
اونهایی که کنار dvd هست یا اونهایی که کنار هدفون هست؟
من دارم.نقل قول:
ایمیل بده برات بفرستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كنار هدفوننقل قول:
تمام پورتهای usb 3 دارای خط آبی هستند و وجه تمایز آنها با پورت های usb دیگه استنقل قول:
این لپ تاپ چند شده؟
اونایی که کنار هدفون هستند.اتفاقا آبی هم نیستند!حالا نمی دونم چرانقل قول:
سلام
یه سوال خیلی مهم؟؟؟
چرا تو بایوس تنظیمات هارد(sata,AHCI) و گرافیک و .... وجود نداره؟؟؟
من میخام یکی از گرافیک هامو غیر فعال کنم باید چه کار کنم؟؟؟؟
دوستان عزیز سرعت usb 3 چند مگابایت در ثانیه باید باشه؟
من امتحان کردم 15 مگابایت در ثانیه بود .
دوستان چه جوری میتونم بفهمم که از usb3 دارم استفاده میکنم؟
میخوام بفهمم که ایراد از usb3من هست یا دستگاهی که وصل کردم؟
سلام به همه دوستان . چند روزی میشه که روی لب تاپم که مدل Hp dv6 6090ee هستش هارد جامد A-Data Sata III 120GB نصب کردم . علتش هم این بود که هاردم خراب شده بود و پیام خطای Smart 301 و 303 می داد . خلاصه گارانتی رو بیخیال شدم چون فهمیدم بد سکتور زده و گارانتی هم قبولش نمی کنه . الان یک هفته ای میشه که سرعت کاردکرد و بوت سیستم فوق العاده خوب شده و دیگه از Sleep هم خیلی خیلی کم استفاده می کنم . لود برنامه ها هم واقعا سریع شده . فقط تنها بدیش حجم کم درایوه که البته با یک هارد اکسترنال جبرانش کرده ام .
رویژن B2 هم هستش نه B3 . تعویضش هارد خراب شده با SSD هم خیلی راحته .
»نظورتون چیه؟خب اگه فلشتون usb3.0 هست و به یکی از پورتهای سمت چپ بزنید از usb 3.0 استفاده می شه دیگه!نقل قول:
من یه فلش silicon power گرفتم سرعت رایتش از 50 شروع می شه ولی به 30 و خورده ای می رسه اخراش.حتی کمتر.یه سرعت فلش هم مسلما مربوطه.ولی 15 دیگه کمه.من با همون فلش با usb 2.0 سرعت 15 می گیرم
سلام دوست عزیزنقل قول:
لپ تاپ منم هاردش دقیقا همین مشکل رو داشت(smart 301) بردم گارانتی هارد رو برام عوض کردن
به نظرم اگه لپ تاپ شما هم گارانتی داره ببرید هارد رو براتون عوض کنن
بالاخره الکی پول بابت گارانتی ندادید
متاسفانه این مدل هاردش خراب از آب دراومده بعضی وقت ها که لپ تاپ رو روشن میکنم میترسم باز هاردش از کار افتاده باشه
سلام دوستان، ممکنه لینک دانلود آخرین آپدیت کارت گرافیکو بهم بدید؟ لپ تاپ 6050 هستش. ممنون :11:
دوستان سلام منم 6090 دارم ، هارد منم خطای smart 301 میده وقتی میخواد میندوز بالا بیاد ، ولی اینتر میزنم و میاد بالا سیستم ، بعدش هر 10 دقیقه 1 بار پیغام میده ک هارد ایراد پیدا کرده و و ممکنه تا پیغام بعدی دیگه اطلاعات از بین بره !!!نقل قول:
الان یک ماهه این خطا رو گرفته ، نمیدونم چرا ؟؟ من شهرستان هستم امید زیادی هم ب گارانتی ندارم
کمک کنییییییییییییییییییییییی ید
سلام دوست عزیزنقل قول:
همون طور که گفتم من هارد لپ تاپ رو عوض کردم و لپ تاپم درست شد
لپ تاپ منم دقیقا همین مشکل رو داشت وقتی ویندوز رو ریست میکردم یه اروری توی بوت اضافه شده بود همون ارور smart 301 ومی گفت برید سایت اچ پی وقتی هم اینترو میزدم وارد ویندوز میشد ولی ویندوز خیلی خیلی کند میومد بالا و هی دم به ساعت ارور مربوط به هارد رو میداد
من فکر میکنم مشکلی که شما دارید دقیقا مشکلیه که من با لپ تاپم داشتم و با عوض کردن هارد درست شد
البته این رو هم بگم کلی تو نت چرخیدم ولی چیزی دستگیرم نشد حتی ویندوز رو هم ریکاوری کردم ولی نشد که نشد آخر سرهم لپ تاپ رو بردم گارانتی و خدا رو شکر مشکل حل شد
امیدوارم مشکل لپ تاپ شما هم حل بشه
موفق باشید
کسی میدونه چطور میشه beats audio رو فعال کرد من وقتی روش کلیک میکنم باز نمیشه و همیشه ارور میده حتی درایو audio رو هم اپدیت کردم
باید دستگاهتون هم usb3 باشهنقل قول:
الان فلش مموریهای usb3 و هارد اکسترنال های usb3 جدیدا وارد بازار شدند که یکمی هم گرونتر هستند ولی اگه مارک خوبی از فلشهای usb3 استفاده نکنی باز تفاوت رو احساس نخواهی کرد
درود
منم اون مشكل خطاي اول روشن كردن دارم با اين تفاوت كه مينويسه مشكل فن دارم و سيستم كاركردن فن رو تشخيص نميده و...
اينتر رو ميزنم ادامه ميدم و بالا مياد ويندوز و مشكل گرما هم ندارم و صداي كار كردن فن هم مياد (البته بلند و بد صدا شده)
چيكار كنم؟ فن بايد عوض شه يعني؟
اگه كسي ميدونه لطف كنه راهنمايي كنه، ممنون
سلام کسی قیمت 6080 دست دوم میدونه؟