سلام به دوستان عزیز
من هفته پیش ال جی مدل lm66100 رو گرفتم.
47 اینچ.
تلوزیونهای بسیا خوبی هستن من که خیلی راضیم
اما همونطور که دوستمون بالا اشاره کردن چون پنلش از نوع glare هستش و براقه باید جایی که tv رو میزارید منبع نور مستقیم نداشته باشه.منبع نور بالا مثل لوستر و چیزایی از این قبیل زیاد تاثیر نداره.جایی که من گذاشتم نور گیر نیستش واسه همین هیچ انعکاسی نداره حتی موقعی که شب چراغ روشن میکنم.فقط همینطور که گفتم حتما باید جلوی نورهایی که به طور مستقیم به صفحه میتابه رو بگیرید.البته این مشکل انعکاس بیشتر مواقعی خودشو نشون میده که نور پنل کم باشه یا زمینه سیاه باشه.سعی کنید نور پنل رو رو حداکثر تنظیم کنید.
این tv بیشتر شبیه کامپیوتر هست تا تلوزیون.این تکنولوژی کنترلش منو کشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت عالی داره.وقتی واسه اولین بار روی این tv فیلم blueray گذاشتم چشمم از کاسه زده بود بیرون.عجب کیفیتی داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3d خفی هم داره و سیستم تنظیم عمق سه بعدیش هم عالیه.
در جواب دوست عزیزمون rezakid مدل 65100 تکنولوژی تنظیم عمق سه بعدی رو پشتیبانی نمیکنه.برای همین غیر فعال هستش.
یه موردی رو هم باید بگم که این تکنولوژی تو همه فیلمها تاثیر خوبی نداره.
مثلا من چند تا فیلم بلوری سه بعدی رو با این تلوزیون پخش کردم که فیلمهایی مثل اوتار که عمق سه بعدیشون خیلی نیست با این تکنولوژی خوب کار میکنه.چون دوربینهای سه بعدی که باهاش اوتار رو فیلمبرداری کردن نسل قدیم این دوربینهای سه بعدی بوده و اگه دقت کنید عمق سه بعدی اوتار خیلی زیاد نیست .ولی فیلمهای جدید که با دوربینهای سری جدید سه بعدی فیلمبرداری میشه عمق سه بعدی خیلی خوبی داره.
و این تکنولوژی روی فیلمها و تصاویری که عمق سه بعدیشون زیاد هست خیلی خوب جواب نمیده.ولی در کل تکنولوژی جالبی هستش و تصاویر رو بعضی موقعها انقدر نزدیک میاره که ادم فکر میکنه توی اون محیط هستش.
در کل دم lg گرم که واقعا tv های خفی داده بیرون هم شیک هستش هم بدون قاب هم کیفیت دو بعدی و سه بعدیش عالیه.
ممنون و موفق باشید.