من امتحانش کردم ! در یک کلام بگم ! مزخرفه !! توش ماله مان هست ! ولی اتوبوس بنزه ! عقبو جلوشم درست دیده نمیشه کلا ارزش دانلود رو نداره برای همینم تو سایتم نزاشتم .
Printable View
من امتحانش کردم ! در یک کلام بگم ! مزخرفه !! توش ماله مان هست ! ولی اتوبوس بنزه ! عقبو جلوشم درست دیده نمیشه کلا ارزش دانلود رو نداره برای همینم تو سایتم نزاشتم .
بفرما..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کدوم کمپانی باید بخرمش؟من که تو بنزها ندیدمش!!نقل قول:
نقل قول:
:D تا تو باشی دیگه 140 تا نری !
اكتروس فول اسپورت (!!) رو همونجوري فروختم 150 هزار تا . يه ولوو گرفتم، تو شهر يكي گرفت جلوم 26 درصد damage خوردم! بدم اومد از بازينقل قول:
بهترین کار اینه که هر از گاهی بازی رو ذخیره کنیم
چجوری میشه حاشیه های سیاه بالا پایین تصویر رو تو بازی از بین برد؟
خواهشن اگر کسی میدونه بگه!:42:
از کمپانی مان !! اتوبوس بنزه ولی باید از مان خریدش !نقل قول:
سلام دوستان یه ترفندی رو میخوام بهتون یاد بدم فقط باید سرعت عمل داشته باشید! خب :
وقتی مثلا با 120 تا سرعت یهو رسیدید به پیچ و کامیون میخواست به گارت ریل ها بخوره ...
وقتی با سرعت بالا ماشین نزدیک چپ کردن بود ...
وقتی جلوتون یهو یه ماشین میزنه رو ترمز و شما هیچ کاری جز تصادف کردن با اونو نمیتونین بکنین ...
و خیلی وقتی های دیگه !
فقط باید زود دکمه Ese رو بزنید و بازیرو سیو کنید بعدش دوباره از لودتون بیارید میبینین ماشین سالم خاموشه و هیچی دمیج نشده ! بعدش روشن میکنین و به راهتون ادامه میدین ! به همین سادگی !
قسمت تنظیمات گرافیک بازی رو چک کردی داداش؟نقل قول:
هم ساده هم بسیار مفیدنقل قول:
:sq_25:
سلام برارا
میخوام بدونم مد صدای بنز مثل اسکانیا اومده یا نه؟
توجه
اگر تعداد چرخ های ماشین رو بالا ببرید مقدار ثبات شما در هنگام پیچیدن با سرعت بالا در پیچ های تند بسیار زیاد میشه
برای مثال من با چرخ های کم در پیچ های تند با سرعت 120 کیلومتر باید خیلی فرمون می دادم که منحرف نشم در حالی که وقتی تعداد چرخ ها رو بالا بردم با سرعت 140 کیلومتر پیچ های تند را به راحتی میرم
فقط فکر کنم با چرخ های زیاد 5 یا 10 کیلومتر از سرعتتون کم بشه
من که چیزی ندیدم داداشنقل قول:
:sq_8:
برای من هم پیش اومده ناراحت نباش در این بازی باید به اطراف کاملا مواظب باشی و ذخیره کردن هم یادت نرهنقل قول:
داداش خوب همونطور که پول را زیاد کردی امتیازت را هم زیاد کننقل قول:
خواهش می کنم یکی بمن ترینر سالم یا کد تقلب پول رو بده بانک داره بهم ایمیل میده ماشینم داغون شده کلا بد بخت شدم
تقاضا می کنم التماس می کنم یکی جواب بده
ورژن بازیم Euro Truck Simulator 2 v1.1.1
خواهش می کنم التماس می کنم یکی رمز پول یا چیت پول رو بهم بده بانک داره ایمیل میده ماشینم داغونه
التماس می کنم یکی به دادم برسه
ورژن بازیم 1.1.1
خوب عزیز مشکل شما اینه که دنده اتومات بازی می کنینقل قول:
من حال میکنم با تعویض دنده دستی
اینجوری من با موتور 1010 اسکانیا کمتر از 4 ثانیه میرسم با 100تا
کامیون مان توی دنیا معروفه از هر لحاظ چه کیفیت ساخت و چه هر مقیاسی که شما فکرش را کنید.نقل قول:
این را همه می دونند.
اگر هم می بینید توی ایران کمه برای قطعاتشه که عمرا توی ایران گیر نمیاد وگرنه هیچکس سراغ چیز دیگه ای نمیرفت
داداش نیکی و پرسشنقل قول:
فدات بفرست لینکشو
کسی که کسی را مجبور نمی کنه که استفاده کنه
هر کی خوشش اومد استفاده می کنه
البته من خودم هم واقعیت را هم ترجیح میدم
ولی خداییش یه وقتهایی هم حال میده بزنی تو کار قدرت و شتاب
اون هم مزه خودش را داره
راستی داداش تونستی مان را هم بذار
من کاملا با این حرف موافقم ! راستی دوستان یه خبر جالب بدم ! پسر عمم چند روز پیش تو مشهد بنز MP4 دیده ! من که از تعجب شاخ در آوردم!نقل قول:
داداش فکر می کنم رزولیشن مناسب برای صفحه نمایشت انتخاب نکردی.نقل قول:
تغییرش بده انشالله که درست شه.
دوستان لطفا یه نفر لطف کنه، مدهای بدردبخور رو نام ببره یا لینک بذاره ازشون... 266 صفحه کور میشم... :sq_19:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از وقتی که 18 wos haulin american long haul بود دنده دستی بازی میکردم :دی
بعدشم فکر کنم بوگاتی موتور 1000اسبی داشته باشی!!!و تو چهار ثانیه میره روی 100:دی
تاپیک ریس بالhاتر از این تاپیکه most wanted!!!!!
اگر بود سال 2012 اکتروس و سال 2013 ایویکو بهترین کشنده سال اروپا نمیشدن.نقل قول:
البته در عالی بودن مان هیچ حرفی نیست من خودم بعد از اکتروس طرفدار پر و پا قرص بنز هستم.
و چون تو ایران مثل اکتروس پا نگرفت به خاطر اینه وارداتش دست 4تا دزد افتاده بود!!
:sq_14: کجایی بودن!؟آلمان؟؟نقل قول:
266 صفحه رو گشتم دنبال چیت پول یک نفر مسلمون هم پیدا نشده جواب من رو بده داداش دارم می میرم این همه بازی کردم حالا .......نقل قول:
بچه ها یه چیز عجیب واسم پیش اومده ( واسه سیو داداشم) , پولش 212,548 بود که یهو شد 4,294,763,821 - ( منفی) :sq_14::sq_3:
میشه بگید چرا اینطوری شده؟؟ حالا چیکار کنیم!!؟؟
اگر مدی به بازی اضافه کردی پاک کن ببین درست میشهنقل قول:
به این چیزا ربطی نداره چون پروفایل خودم سالمه ولی پروفایله داداشم اینجوری شده . . . اگه مشکل از مد بود که واسه دوتامون پیش میومد نه یکینقل قول:
:sq_3:
توجه
اگر تعداد چرخ های ماشین رو بالا ببرید مقدار ثبات شما در هنگام پیچیدن با سرعت بالا در پیچ های تند بسیار زیاد میشه
برای مثال من با چرخ های کم در پیچ های تند با سرعت 120 کیلومتر باید خیلی فرمون می دادم که منحرف نشم در حالی که وقتی تعداد چرخ ها رو بالا بردم با سرعت 140 کیلومتر پیچ های تند را به راحتی میرم
فقط فکر کنم با چرخ های زیاد 5 یا 10 کیلومتر از سرعتتون کم بشه
چه اتفاقی افتاد که پولش اینطوری شد؟نقل قول:
دانلود ترینر :نقل قول:
هیچی . . . یهو دیدیم که پولش کم شدهنقل قول:
یه مد خوب برای مناظر اطراف تو برخی جاها هم اسفالت زمین رو درست تر میکنه و اسفالت نو میزنه
تو بعدی دو عکس برا مقایسه از یه جا میزارم ولی حجم مد حدود 120 هست که بعد میخواد اینیستال کنید که در انتها بعد از اینستال یک فایل 330 مگی هست که باید تو قسمت مد کپی کنید
سلام
دوستان من چند تا مشکل بزرگ دارم
توی پارکینگهای داخل شهری هر جا که استراحت میکنم ماشینم صد در صد خراب میشه
توی جاده هم خود بخود ماشین موتورش میسوزه .
گرافیک بازی هم بده بااینکه روی بالاترین حدشه و خطوط و کابلهای برق لرزش دارند و واضح نیستند .
(کسی این مشکلارو داره و یا میدونه چرا اینجوریه؟)
دوستان مشکل فلار هاش رو حل کردم.
با یه ترفند ساده دستش کردم تغییرات رو تو عکس ببینید:
ابته هنوز جای کار دارن!
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 132kb
دوست عزیز فکر کنم داداشت چیت پول زده زیاد زده بعد منفی میشهنقل قول:
دوستان من یه مشکل دارم کسی میدونه از چیه ! کامیون نازم یهو صورتی میشه رنگش ! رنگش میکنم بعد از چند ساعت یهو صورتی میشه !
سلام
دوستان این هم لینک مد برند واقعی لاستیکها برای اونهایی که هنوز گیرشون نیومده.
http://www.mediafire.com/?x3ggfoyw3yc9s4t
امیدوارم مفید باشه.
یاعلی...
انگار خرابه می شه بگی دقیق کجا بریزمش تا بیا.ممنوننقل قول:
سلام بچه ها کسی مشکل منو نداشت ؟
چرا خود بخود ماشین خراب میشه توی جاده .
یا موقع استراحت ؟
گمونم بازیه ایراد داره کلا
سلامنقل قول:
باز از کار افتاد