ببخشید بلوتوث لپ تاپ بردش حداکثر چه قدره ؟
Printable View
ببخشید بلوتوث لپ تاپ بردش حداکثر چه قدره ؟
نهایت 5 یا 6 متر ! :13:نقل قول:
پس ار موبایل خیلی کمتره
سلام دوستان
من یه لپتاپ سونی FW490JBB دارم. الان وقتی دکمه ی AV Mode رو می زنم یه نوار سیاه میادبالای تصویر ولی تنظیماتش که وبکم و movie player هست نمیاد!!!
باید چیکارش کنم؟!
نه ... اصولا با بلوتوث موبایل فرق چندانی نداره ......نقل قول:
پس ار موبایل خیلی کمتره
نقل قول:
سلام دوستان یه سوال داشتم
لپ تاپم مشکل داشت. دادم واسم ویندوز لپ تاپم رو عوض کردن.
اما حالا که اومدم یه new connectionبسازم دیدم میگهmodem device is missing!!!
این الان منظورش چیه خود مودم که باید هنوز اون توو باشه؟
راستی از اول که خریده بودمش خوب بود.میدونم که احتیاج به مودم اکسترنال نداره.
چی کار باید بکنم؟لطفا راهنمایی بفرمایید
dell inspiron 1501نقل قول:
مدل لپ تاپتون و چه ویندوزی نصب کردید
windows xp
سلام میتونم رم و گرافیک لپ تاپ مدل :Vgn-Fw390NFB رو ارتقاع بدم ؟
لطفا راهنمایی کنید!!!!!!نقل قول:
ویندوزشو 2 بار عوض کردم هر دو بار اورجینال خودشو ریختم فرقی نکرده!!!!!!!!
فوری
خسته نباشید
من تازه لب تاپم را تازه خریداری کرده ام و یک مشکل اساسی با ان دارم :
زمانی که می خواهم لب تاپ را خاموش کنم مدت زمان زیادی طول می کشد که من نهایتا با دکمه روی لب تاپ خاموش می کنم و زمانی که لب تاپ را روشن می کنم مرتبا با پیغام ها و error های زیادی مواجه می شوم مثلا باید از طریق task managerو تایپ دستور explorer.exe بتوانم صفحه نمایش را ببینم و ... و مجبور میشوم مرتبا ویندز عوض کنم.
آیا لب تاپ من مشکل سخت افزاری پیدا کرده است یا نه ؟ اصلا مشکلش چیست ؟ چه باید بکنم؟
خواهشمندم سریعا به مشکل من پاسخ دهید!!!
سلام.
من یه مشکلی دارم با یه لپتاپ :
موس لمسی که جلوی لپتاپ گذاشته شده کار نمیکنه.
برنامه مربوط به شناسایی موس رو نصب کردم ولی برنامه نشون میده که صفحه لمسی موس چیزی رو حس نمیکنه.
مشکل از چیه ؟
فقط رم تا ظرفیت 8GBنقل قول:
سلام
می خواستم ببینم که چه جوری می تونم لپ تابم رو تو ماشین شارژ کنم آیا رابطی وجود داره و اگر هست آیا برای لپ تابم مشکلی ایجاد نمی کنه؟
یک سوال دیگه: چه جوری می تونم از حداکثر شارژ لب تاپم استفاده کنم
با تشکر
اگر با خاموش روشن درست نشد یکبار باید سونی shared library و Function key ها و برنامه های مربوطه را نصب کنید ... یا باید ریکاوری کنید و یا باید برنامه ها را از طریق vaio recovery center مجددا نصب کنید (گزینه سوم در شکل) :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما باید از ورژن ویندوزی استفاده کنید که مختص سیستم شماست نمی شود ریکاوری یا ویندوز لپ تاپی دیگر را استفاده کرد ... درایورها و برنامه قابل مچ نیستند و باگ بوجود میادنقل قول:
شما باید پارتیشن C خود را فرمت کرده و سپس ویندوز اوریجینال ویستای دل خود را بریزید و سپس درایورها را نصب کنید تا یک نسخه Clean copy داشته باشید و نه اپگرید یا نصب ویندوز بدون فرمت پارتیشن !
ممکنه هم این مشکلات از اجرای یک ویروس یا برنامه مخرب روی سیستم شما بوجود بیاد ... مثلا در یک درایو دیگر ویروس اتوران باشد و مجدداً اجرا شود با وارد شدن به آن !
موفق باشید :40:
نقل قول:
در مورد اول بهترین راه اینه که یک آداپتور تبدیل برق ماشین از 12 به 220 بخرید ... من خودم دارم تایوانی هست و حدود 45 خریدمش 200 وات real هست ... خروجی برق USB هم میده
به راحتی عین برق شهر و بدون هیچ تغییر ولتاژ و شک ای می توانید استفاده کنید ...
ابدا از شارژر هی مستقیم مختص لپ تاپ استفاده نکنید ... بهترین راه اینه !
در مورد سوال دوم ، این بخش مباحث خوبی صورت گرفته :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=232898
جدا ؟ اینها با درایور Synaptics Touchpad راه اندازی می شوند و اگر احتمالا چیزی را sense نمی کنه ، پس خراب شده !نقل قول:
ریکاوری کنید و اگر بر نگشت بفرستید تعمیرگاه یا گارانتی
نقل قول:
اول از همه دوست عزیز ، شما باید مدل نوت بوک و همچنین سیستم عامل فعلی تون رو شرح بدهید ! ما که نمی تونیم روی هوا نظر بدیم !!! :13:
مشکل سخت افزاری خیر ، وقتی ویندوز سنگین میشه و برنامه های مختلفی روش نصب باشه این حالت پیش میاد ... و همچنین ممکنه آلوده به ویروس و ورم و بد افزارها شده باشه ! راه حل :
1- ویروس اسکن ، اسکن دیسک و یا چک کردن فایل های DLL ویندوز با نرم افزارهای system checker !
2- پاک کردن برنامه های اضافی و preinstalled روی نوت بوک مانند آنتی ویروس ، نرم افزار های trial و ...
3- نصب مجدد ویندوز ویا ریکاوری کردن سیستم و برگرداندن به حالت original !
4- پارتیشن بندی و دسته بندی اطلاعات و جلوگیری از شلوغی سیستم
از ویندوز ویستا 64 bit home premium به seven آپگرید کنیم آیا درایورها تمام و کمال نصب میشوند؟
البته به این صورت که وقتی توی ویستا هستیم دی وی دی سون رو بذاریم و اون موقع توی نصب گزینه آپگرید رو بزنیم.
با درایور ها مشکلی نخواهید نداشت . ولی دراین صورت ویندوز ارجینال خودتون رو با 7 کرک شده عوض کردین.نقل قول:
که به نظر من کار درستی کردننقل قول:
نقل قول:
مرسی از راهنماییت
ولی از همین جایی که عکسشو گذاشتی من shared library رو دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد!:41:
نرم افزار دیگه ای رو نباید نصب کنم؟
ممنون
سلام.
شنيدم هر شماره ي شبكه هوشمندي به لپ تاپ نمي خوره، كساني كه استفاده كردن، ميشه يه شماره با سرعت بالا معرفي كنن؟
نقل قول:
9092302004
9092303536
9092302127
ببخشید میشه توضیح بدید چی بیدن اینا؟نقل قول:
اينا شماره شبكه هوشمند هستند براي وصل شدن به اينترنت.
كساني كه با dial up به اينترنت وصل مي شن، هم مي تونن از كارت اينترنت استفاده كنن و هم با اين شماره ها وارد اينترنت بشن كه هزينه اش هر 2 ماه يك بار مياد روي قبض تلفن.
سرعتم 54 باید باشه نه؟
البته مال هر شهر برای خودش هست!نقل قول:
لیست کامل اینجاست دوستان :
دوباره فرمت کردم c رو و دوباره یختم ولی بازم همونجوریه!!با آنتی ویروسم اسکن کردم ولی ویروسی پیدا نکردنقل قول:
مشکل سخت افزاری که نمیتونه باشه؟آخه xp اورجینال خودش این مشکلو نداره
من یک سوال کمی عجیب دارم
در صفحه کلید لپ تاپ من ( Inspiron 1545 ) جای پنج /شش دکمه درست نیست!
مثلا در کنار اینتر (سمت چپ پایین) کلید ~# قرار گرفته که در عمل \ | رو تایپ میکنه
در کنار کلید بالا کلید @ ' قرار گرفته که در عمل " ' رو تایپ میکنه
یا کلید شماره 2 علامت " رو روی خودش داره ولی @ رو تایپ میکنه
کسی میدونه چرا اینطور هست؟
فکر کنم لپ تاپ من ویروسی شده
هرجا میرم یهNew Folder هستش که حذفشم نمیشه کرد
چیکار کنم؟
یه آنتی ویروس اختصاصی داره این newfolder.exeنقل قول:
فکر کنم لپ تاپ من ویروسی شده
هرجا میرم یهNew Folder هستش که حذفشم نمیشه کرد
چیکار کنم؟
شما یه سرچ بزن اونو دانلود کن درست میشه
اسمش kill new folder یا KNF هستش
اما سوال خودم. دوستان باتری لپتاپ میخواستم بخرم ولی اطلاعاتی ندارم
hp مدل pavilion dv6000 . قیمتش چقدره؟ از کجا میتونم بخرم ؟(پایتخت؟) اصل و غیر اصل داره؟ و ...
اگرم هم بخوام براش یه رم 2 گیگا بایت بگیرم چی؟ اون چقدره و اینکه اونم راهنمایی کنید از کجا بگیرم
ممنون
نقل قول:
مرسی از راهنماییت
ولی از همین جایی که عکسشو گذاشتی من shared library رو دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد!:41:
نرم افزار دیگه ای رو نباید نصب کنم؟
ممنون
خیر اگر درست نشد باید کلیه برنامه ها را ری اینستال کنید ... ریکاوری !
من میگم سیستم نرم افزاری سونی داغونه ، کسی قبول نمیکنه !
سلام
آیا می شه سرویس تگ لپ تاپ دل رو تغییر داد؟
چطوری؟
لپ تاپم رو دادم به گارانتی میگه مادربردش رو عوض کردن ولی سرویس تگ همون قبلیه! بعد که میگم چطوری میگه ما نرم افزار داریم تغییر میدیم.اولا چه لزومی داره؟ثانیا چطوری میشه فهمید مادربرد عوض شده یا نه؟
پس چرا کسی جواب مارو نداد؟
لطفا ...نقل قول:
مرسی
بله اصلی و متفرقه دارهنقل قول:
مدل pavilion dv6000 . قیمتش چقدره؟ از کجا میتونم بخرم ؟(پایتخت؟) اصل و غیر اصل داره؟ و ...
اصلی 120 تومان (6cell) و متفرقه 85 تومان
از پایتخت بخرید بهتره
رم 2 گیگ باس 800 همه برندها (KINGSTONE , NANYA,OCZ,KING MAX)نقل قول:
اگرم هم بخوام براش یه رم 2 گیگا بایت بگیرم چی؟ اون چقدره و اینکه اونم راهنمایی کنید از کجا بگیرم
ممنون
29000 تومان
رم 2 گیگ GEIL باس 800 37000 تومان
سلام
من یه vostro 1510 nhvl ... که دیروز به شکل ناگهانی dvdplayer رو نمیشناسه.... هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده بود .... چند بار درایورش رو دوباره اینیستال کردم ... نشد .... جالب تر اینکه دی وی دی پلر دیگم که اکسترنال هست رو هم نمیشناسه .... بعد سیستم رو ریستور کردم ... بازم بی فایده
البته تو device manager میشناسدش .. ولی یه مثلث زرد کنار هر دوشون انداخته ....
usb هم باید سالم باشه چون بقیه وسائل باهاش کار میکنن
چه کار میتونم بکنم ؟
سلام خسته نباشید
من یه laptop dell vostro 1510 دارم هر از چند گاهی (هر 2 الی 3 ساعت ) یه صدای تق از توی laptop میاد اول اینجوری نبود آیا مشکلی پیش:41: اونده یا نه:31:؟؟