دم سامی گرم
تو سه ماه موفق شد 6 میلیون دستگاه بفرشه .......
کد:http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/7804961-6-million-galaxy-s-ii-
دم سامی گرم
تو سه ماه موفق شد 6 میلیون دستگاه بفرشه .......
کد:http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/7804961-6-million-galaxy-s-ii-
احتمال ساخت يك گوشي گالكسي 3 بعدي در سه ماهه آخر سال 2011
Samsung might be working on a 3D Galaxy phone, due for Q4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
According to a pretty reliable Korean website, Samsung is working on a 3D phone running on Android. It should be called Samsung Galaxy 3D and will be a direct competitor of LG's Optimus 3D and HTC's EVO 3D.
Well, this is hardly a surprise and honestly, we expected to hear such rumors a lot earlier. The LG Optimus 3D has been recently released, the GSM HTC EVO 3D is on the way while Samsung has still got no 3D smartphone.
If ETNews is to be trusted, the Galaxy 3D will pack specs much similar to those of the Galaxy S II - a 4.3-inch 3D screen, the same Exynos chipset with a 1.2GHz dual-core processor, dual 8 megapixel cameras and will run on Android 2.3 Gingerbread or later. The Galaxy 3D will be also capable of displaying 3D content directly on a 3DTV via its TV-out connection.
As the rumor has it, the Galaxy 3D should premiere Q4 this year. The image on the left is a quick mockup of ours and has nothing to do with the real product.
source:
[HTML]http://www.gsmarena.com/samsung_might_be_working_on_a_3d_galaxy_phone_due_ for_q4-news-2914.php[/HTML]
[HTML]http://sammyhub.com/2011/07/21/galaxy-3d-set-for-q4-2011-release/[/HTML]
Samsung Galaxy S II 4G
For Virgin Mobile and Bell in Canada
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_4g-4059.php[/HTML]
دوستان بازي يا برنامه ي اختصاصي براي اين گوشي هست؟
كدوم يك از بازي هاي hd كه روي گوشي هاي تك هسته اي اجرا مي شد روي اين گوشي كار مي كنه؟
در كل برنا مه يا هر جور نرم افزاري توي بازار هست كه بتونيم تاثير CPU دو هسته اي رو توي اون احساس كنيم؟
و اينكه شما روي گوشيتون چه چيزايي نصب دارين كه يه جورايي لذتش با گالكسي اس دو متفاوت شده ( هرچيزي كه كه تو اون تفاوت رو با گالكسي احساس مي كنين) و اينكه بتونيم از گوشي نهايت استفاده رو ببريم
من يه سري دست كاري هايي ديدم كه توي فيلمبرداري و فريم ريتش ايجاد كردن ميخواستم بدونم كه انجام دادن اينكار به چه صورته؟ سادس يا سخته و اينكه كاراي مشابه اين هم هست كه بتونيم باهاش قدرت گوشي رو افزايش بديم..
و اينكه الان دقيقا آخرين رام 2.3.4 و سريال رام رو بدين و اينكه تاثيري هم تو بعضي از مشكلات سخت افزاري مثل PINK SPOT و YELLOW TINT داشته يا نه چون تو فروم xda ديدم بعضي ها نوشتن مشكلشون حل شده
برنامه خاص براش ندیدمنقل قول:
دوستان بازي يا برنامه ي اختصاصي براي اين گوشي هست؟
اکثر بازی های gameloft نسخه مخصوص دو هسته ای ها رو دارننقل قول:
كدوم يك از بازي هاي hd كه روي گوشي هاي تك هسته اي اجرا مي شد روي اين گوشي كار مي كنه؟
بازی های معمولی هم که تک هسته و دو هسته نداره ووهمه جا اجرا میشه مثل انگری بردز و فروت نینجا و امثالهم
فعلا تنها چیزی که از سی پی یو دو هسته ای احساس میکنیم گرم شدن گوشی و البته سرعت بالاشهنقل قول:
در كل برنا مه يا هر جور نرم افزاري توي بازار هست كه بتونيم تاثير CPU دو هسته اي رو توي اون احساس كنيم؟
فعلا برنامه نویس ها و حتی خود گوگل آشنایی کامل با دو هسته ای ها رو ندارن
فعلا از نظر نرم افزاری زیاد از گالاکسی 1 متمایز نیست به همین دلیلی که در بالا گفتم ولی USB OTG خیلی حال میده :دینقل قول:
و اينكه شما روي گوشيتون چه چيزايي نصب دارين كه يه جورايي لذتش با گالكسي اس دو متفاوت شده ( هرچيزي كه كه تو اون تفاوت رو با گالكسي احساس مي كنين) و اينكه بتونيم از گوشي نهايت استفاده رو ببريم
پیشنهاذ میکنم فیلم رو رو حالت 720 پی بگیرید چون در حالت 1080 از فاصله کانونی دوربین استفاده میکنه که جزییات کمتری ثبت میشه امیدوارم این موضوع با اپدیت حل بشهنقل قول:
من يه سري دست كاري هايي ديدم كه توي فيلمبرداري و فريم ريتش ايجاد كردن ميخواستم بدونم كه انجام دادن اينكار به چه صورته؟ سادس يا سخته و اينكه كاراي مشابه اين هم هست كه بتونيم باهاش قدرت گوشي رو افزايش بديم..
رام رو از سام فریمور میتونی بگیری در مورد حل مشکل ها هم اطلاعات دقیق ندارمنقل قول:
و اينكه الان دقيقا آخرين رام 2.3.4 و سريال رام رو بدين و اينكه تاثيري هم تو بعضي از مشكلات سخت افزاري مثل PINK SPOT و YELLOW TINT داشته يا نه چون تو فروم xda ديدم بعضي ها نوشتن مشكلشون حل شده
گوشي من حين مكالمه گوشيش يه مقدار نويز داره ولوم را هم كه كم و زياد مي كني تاثير آنچناني نداره و (غژه) ميده
شما هم همچين مشكلي دارين؟ ببرم جايي كه خريدم كاري براش نمي كنن؟
امروز قیمتش شده 840 هزار تومان با گارانتی پارس ماکروتل دیروز 930 بودیعنی 90 هزار تومان افت داشته است تا دو ماه دیگه فکر کنم برسه به680 هزار تومان مگه نه؟
منبعکد:www.gsm.ir
منتظر نباش...چند بار پرسیدی . دوستان جواب دادند معلوم نیست...نقل قول:
در ضمن تا 6 ماه آینده قیمتش زیر 700 نمیاد مطمئن باش...
عدد 680 رو چطور به دست آوردي؟
اينجوري؟ :
930-840
=
90 تومان كاهش قيمت در ماه
ماه اول
840-90
=
750
ماه دوم
750-90
=
660!!!
بعد 20 تومان بهش اضافه مي كنيم كه حدود قيمت احتماليش مشخص بشه 680~660
با ديتاي گالكسي اس 1 باز ميشه؟
ورژن رام شما چنده؟نقل قول:
اگر منظور از نویز یک مقدار ویز ویز هست و بم بودن و پیچیدن صدا باید بگم که گوشی من ورژن رامش KE7 بود صداش اینطور بود بعد که به ورژن خاورمیانه KG2 آپدیت کردم رفع شد، مشکل آنتن دهیش هم حل شد و عالی شد.
ورژن رام من XXKF2 هست آره همون ويز ويز با يه مقدار صداي تيز تو بعضي از حالت هاي تند صدانقل قول:
دوست عزیز، مگه تو ایران به همین کشکی از چاپیدن مشتری صرف نظر میکنن؟نقل قول:
یه یاد داشته باشید که گارانتی اصلی پارس مایـــــــــــــــــــکرو تل است.
ببخشید بچه ها
مشکل داغ شدنش حل شد؟ راستی گارانتی تو ایران جواب می دهند
چجوری حل شد ؟! رام خاصی ریختید ؟! اگه میشه توضیح بدیدنقل قول:
ببخشید بچه ها
مشکل داغ شدنش حل شد راستی گارانتی تو ایران جواب می دهند
ششما مث اینکه یادت رفته علامت سوال بزارینقل قول:
درسته منظورم این بود که آیا مشکلش حل شد یا نه؟
ببخشید دوست عزیز
رامتون رو ورژن KG2 فارسي يا 2.3.4 بريزيد و نتيجه رو همينجا اعلام كنيد. من از وقتي رام KG2 فارسي رو ريختم نويز و بم بودن شديد صداي طرف مقابل هنگام مكالمه از بين رفت.نقل قول:
ان شا الله كه مشكل شما هم همينطور ساده حل شود.
--------
بچه ها هدفون گوشي صداي طرف مقابل رو پخش ميكنه اما صداي من رو نميفرسته. با هدفون نوكيا هم تست كردم همينجور بود مشكلش چيه به نظرتون؟
گارانتی رسمی و اصلی ، پارس مایکروتل هست . پارس ماکروتل که در ظاهر یک "ی" کمتر از گارانتی اصلی دارد ، گارانتی متفرقه و تقلبی یا همون بدون گارانتی محسوب میشه . در هر صورت مثل اینکه gsm.ir منظورش این بوده که قیمت پارس مایکروتل به 840 رسیده .نقل قول:
منم این مشکل رو دارمنقل قول:
گوشي من حين مكالمه گوشيش يه مقدار نويز داره ولوم را هم كه كم و زياد مي كني تاثير آنچناني نداره و (غژه) ميده
شما هم همچين مشكلي دارين؟ ببرم جايي كه خريدم كاري براش نمي كنن؟
رو گالاگسی1 هم این مشکلو دارم ، نممیدونم چرا ......
راستی چطور گوشی را بیمه کنیم؟
Arashdn ميگم تو هم مشكل زردي صفحه داري من وقتي برايتنس رو ميزارم 0 و يه عكس حاكستري ميذارم اگه دقت كنم زردي رو مي بينم و يكم تو گوشي سمت چپ بالا بيشتره...
امروز زنگ زدم اونجايي كه خريده بودم و گفتم عصر ميام يكي ديگه بخرم... شايد اون ديگه اصلا اين مشكل رو نداشته باشه
امكانش هست كه اون يكي اين مشكل رو نداشته باشه؟
البته هنوز آپديت نكردم سريال آخرين ورژن 2.3.4 چيه كه به اون آپديت كنم
سلام
اگه امکان داره، یه عکس از گوشی آکبند بذارید و راهنمایی کنین که از کجا پلمب بودن گوشی رو تشخیص بدیم؟
ممنون
نقل قول:آخرین ورژن I9100XXKG3 ## میباشد.بم بودن صدا به علت ورژن نرم افزار مودم گوشی هست. میتونید با اودین هر ورژن مودم رو نصب کنید.
قیمت روز (در واقع شب) شیراز :
کره ای 750
چینی 730
داستان این نویز چیه؟ مال من اصلا نویز نداره. شاید من گوشام ایراد دارهنقل قول:
اگه چيني باشه MADE IN CHINA مي نويسه يا MADE BY SAMSUNG؟؟؟؟
من امروز رفتم يكي ديگه بخرم كه شايد شانسي اون مشكل زردي به طور كامل نداشته باشه
اما باز با خودم گفتم خب كلا همه جنسايي كه اين مغازه آورده سفارش لهستان (poland) هست و made by samsung
و خب 780 هم ميده نكنته جالب هم اين بود كه برچسپ پلمپ دوتا بود يعني يكي رو كه اول زده بودن يكي ديگه هم دوباره روي اون زده بودن
و يكم شك برانگيز بود! ميخوام بدونم اگه يكي ديگه بخرم تاثيري نداره يا اين made by samsung رو با يه made in korea عوض كنم تغييري حس مي كنم؟
Made in Korea/finished in China
چرا بنظرتون عجیب میاد؟ این هم مثل نوکیا هست دیگه. الان همه محصولاتش مال چین هست.
کسی جواب نمی ده که چطور می شه گوشی بیمه کرد؟
شما برو نمایندگی بیمه البرز بیمه کن اونا همچی رو بیمه میکنن
نقل قول:
بیمه دیگر مانند بیمه ایران نمی شوند چند می گیرند ؟
حتما بیمه ایرانم داره ولی بیمه های خصوصی بیشتر تو این کاران البرزم خصوصی شده
اي بابا اينجا كه بحث سره بيمه شده!!!
اگه لطف كنيد جواب بدين ممنون ميشم:
در ضمن يه سوال ديگه!نقل قول:
اگه چيني باشه MADE IN CHINA مي نويسه يا MADE BY SAMSUNG؟؟؟؟
من امروز رفتم يكي ديگه بخرم كه شايد شانسي اون مشكل زردي به طور كامل نداشته باشه
اما باز با خودم گفتم خب كلا همه جنسايي كه اين مغازه آورده سفارش لهستان (poland) هست و made by samsung
و خب 780 هم ميده نكنته جالب هم اين بود كه برچسپ پلمپ دوتا بود يعني يكي رو كه اول زده بودن يكي ديگه هم دوباره روي اون زده بودن
و يكم شك برانگيز بود! ميخوام بدونم اگه يكي ديگه بخرم تاثيري نداره يا اين made by samsung رو با يه made in korea عوض كنم تغييري حس مي كنم؟
اگه كابل usb رو بزنيم پشت گوشي بعد اون سمت usb رو بزنيم به كابلهايي كه دو طرفشون مادگي داره و معمولا براي طولاني كردن كابل usb استفاده ميشن (اونايي كه يه طرفشون نري و طرف ديگشون مادگي هست منظورم نيست)
اونوقت اون سمت كابل رو ميشه بهش usb وصل كرد... ميخواستم ببينم جواب ميده؟
الان تو گوشي بازار كابل hdmi رو گذاشته 70 تومن كه خيلي زياده و از كابل otg خبري نيس
و ميخواستم بدونم تنظيماتي واسه otg , hdmi هست اگه هست كجا؟
سلام دوستان یک سوال مهم از کجا باید فهمید این گوشی کره ای هست یا چینی؟:13:
قیمت این گوشی تو بازار چنده؟
قیمت جدید ال دیجیتال بدون گارانتی 775 هزار تومان
چطور می شه بیمه کرد و چند است؟
بچه ها قیمت شیراز کسی نداره؟
بچه ها حواستون باشه دوباره تاپیک مثل قبل نشه...:13:
در ضمن اقا وحید خواهشا ازین بیمه کردن بکش بیرون اینجا اخه جاش نیست...:41:
.
.
.
کسی نمیدونه مایکروتل این گوشی رو برای استفاده کاربرا گذاشته یا نه؟؟؟
دوستدار شما یاشار
قيمت شيراز 750
من رفتم جايي كه يكي از دوستان گفته بود كه اونجا 750 ميده كره اي رو گفت كه هرچي توبازار هست made by samsung هست و اينكه نوشته باشه made in korea نيست و يه چند تايي داشتيم كه با گارانتي بود كه تموم كردم چند جاي ديگه هم پرسيدم كه اونا هم گفتن كره اي نداشتن اصلا و الان همه made by samsung زده و فرقي نداره احتمالا اون سري كه korea پشتش زده بوده سري اول بوده...
كسي در مورد پست قبليم چيزي ميدونه (كابل و ...) بگه ممنون ميشم
سلام
این گوشی با رام رسمی سامسونگ ( رام فارسی ) منوهاش هم فارسی میشه یا فقط تو وب و اس ام اس و اینا بدون مشکل فارسی رو پشتیبانی میکنه؟