دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک رفته و یک روش برای سری D را استفاده کنید و یا از جداول آن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک رفته و یک روش برای سری D را استفاده کنید و یا از جداول آن
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما این قابلیت را ندارد از این سایت مشخصات خود را ببینید
Svc>>> test pattern>>> pattern sel off
وقتی هم واردش میشم سفید، مشکی، قرمز، سبز، آبی، شطرنجی، onedot، colorbar ، greystep، و آخرین مرحلش هم صفحه خاکستری کامل میشه و بعدش هم چیزی نداره جز برگشت به گزینه ها قبلیش، گزینه on وجود نداره..!!
رفیق یه سوال: مشکلش نرم افزاریه دیگه؟؟ یعنی یه تعمیرکار بیارم بدون باز کردن تلویزیون درستش میکنه؟ بنظرت هزینش چقد میشه؟نقل قول:
بازم ممنون که جواب مارو میدی
دوست عزیزنقل قول:
از همان روشی که در پست بالا لینک دادم استفاده کنید.
سلام من همه مراحلتون رو دقیق انجام دادم ولی توی منو مخفی قسمت لوکال ست باز نشد قفل بود و نتونستم تغییرش بدم. :(تورو خدا یه راه پیدا کنید واسم. اینم لینک عکس منو مخفی من که همچنان قفله... :( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل تلویزیون من Samsung ua40f6400r
دوست عزیزنقل قول:
باید از کنترول دست ساز استفاده کنید به این تایپیک بوید
از کنترل دست ساز استفاده کردم وقتی اون دوتا فایل رو پخش کردم صفحه تلویزونم تصویرش پرید. صدا داره تصویر میپره بجاش هر ثانیه یه رنگ میشه. یه ثانیه کل صفحه آبی میشه یه ثانیه کل صفحه قرمز یه ثانیه سفید و .... با کنترل هم خاموش تمیشه باید از برق بکشیش بعد از 10.20 دقیقه دکمه پشتش رو که زدم درست شد.
دوست عزیزنقل قول:
مشگلی نیست و آیا شما از فایل میکس شده استفاده کردید؟ اگر بله دوباره انجام دهید.
هشدار : وقتی وارد منو شدید به آیتمهای که نمی شناسید دست نزنید و حتما از منو تان عکس بگیرید تا در صورت بروز مشگل بتوانید به همان آیتمها برگردانید.
سلام
آقا درست شد الان تلویزیونم هم منو فارسی داره هم گیرنده دیجیتال هم تلتکست فارسی.
البته این دفعه بعد از اینکه رفتم توی منو مخفی اون کنترل دست ساز رو زدم به لپ تاپ و از اونجا فایلارو پخش کردم قفل منو مخفی باز شد تنظیمات و انجام دادم خاموش کردم همه چی درست شد. از همه تون بخصوص ناظر انجمن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) متشکرم.
ضمنا تلویزیون من سامسونگ مدل: UA40F6400AR
سلام یه سوال. من تازه مدل ua46f5000 خریدم. تو منو دستگاه فریمور رو زده 1023 ولی تو سایت اخرین ورژن رو 1017 نشون میده. میخواستم ببینم چیکار کنم به نظر شما آپیدت کنم یا نه؟ اصلا اپدیت به درد میخوره؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت ندارد آبدیت برای رفع عیب سیستم استفاده می شود
با سلام .بنده مدل تلویزیونم 21 اینچ CS-53900TPS هست.وارد منوی مخفی شدم و گزینه ایکس رای رو تغییر دادم و مشکل خاموش شدن پیش اومد.تعمیرکار گفت که برنامه آی سی اون باید عوض بشه و لی برنامه همین مدل رو پیدا نکرده و برنامه مدل CS-53900TSرو نصب کرده.الان من برنامه همین مدل CS-53900TPSرو نیاز دارم.اگه دارید برام ایمیل کنید.
ویک خواهش دیگه اینکه اگه مقادی مربوط به تنظیمات منوی مخفی این مدل رو دارید رو برام ارسال کنید.با تشکر:n12:rahimimajid62@gmail.com
دوست عزیزنقل قول:
فکر می کنم منو مخفی شما باید این گونه باشد
منوی مخفی شامل این موارده:
Deflection
Video Adjust1
Video Adjust2
Video Adjust3
Option B1 2B 00 06 07
Option2
YC Delay
Test Pattern: 0
EEPROM
Bus stop
Check sum: 0000
Reset / 2006-5-16
G2 Adjust
در بعضی از مدلها گزینهای بنام Deflection هست اونجا کلی منو در مورد افقی و عمودی بودن تصویر هست فقط XRAY رو نزنید که تلویزیون میپره
البته معولا از این مدلها کمتر کسی استفاده می کند
سلام خدمت دوستان گرامي..من رفتم تو تنظيمات مخفي تلويزيون(d5000) حالاهم رنگ تي وي بهم ريخته و هم اينكه هيچ كانالي رو پيدا نميكنه..اگه براي كسي امكان داره از تنظيمات مخفي عكس بگيره و بذاره تا منم بتئنم درستش كنم.
خيلي حالم گرفته است..ممنون
دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک رفته و از قسمت یک روش برای سری D را از پست اول مطالعه و انجام دهید
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=603486
سلام دوستان
بنده یه سامسونگ LED با مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم که می خوام تیونر دیجیتالشو فعال کنم حالا ماجرا از این قراره که من تو این لینکی که مال سایت سمسونگ قرار دادم خوندم که DTV نداره!
اما تو یکی از فروم ها مطرح کردم همین موضوع رو گفتن که 100 درصد داره چون که سری 6 هست و تولید 2010 به بعد بوده.ما بهم آموزش درستی ندادن که من فعالش کنم و یه عکس می خواستم ببینم VIP بود!این شد که بازم رجوع کردیم اینجا :n02:
حالا می خواستم ببینم من برای فعال کردن این تیونر که حالا اصلاً معلوم هست داره یا نه باید چکار کنم؟
عذرخواهی می کنم اگه سوالم تکراریه ولی پست هایی اولی عکس درستی نداشتن و توضیحات واضح نبود ممنون میشم کمکم کنید...
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که در مشخصات تلویزیونتان دیدید دیجیتال موجود نیست
ولی اگر اصرار دارید از این تایپیک استفاده کنید.
سلام. تلویزیون شبکه های wifi رو میشناسه اما تو 2 ثانیه صفحه مربوط به شبکه حذف میشه و نمیتونم شبکه wifi رو انتخاب کنم!!! چرا اینجوری شده ؟؟ از منو مخفی میشه کاریش کرد ؟؟؟
Ua46ES8000
با سلام خدمت شما دوستان عزيز
من يه تلويزيون ال سي دي سامسونگ مدل LE46B580Kدارم
ميخواستم بئونم كه آيا تلويزيون من تيونر ديجيتال داره يانه؟؟؟
اگر داره چطوري بايد فعالش كنم؟؟؟
تلويزيون من داراي پورت USBهستش وقابليت پخش عكس وموزيك رو داره.اما آيا ميشه كه قابليت پخش فيلم هم با ورود به منوي مخفي يا با آپديت كردن به اون اضافه بشه يا نه؟؟؟
با تشكر از همه شما عزيزان
دوست عزیزنقل قول:
این مدل قابلیت دیجیتال ندارد و با آبدیت هم پخش فیلم به آن اضافه نمی شود.
با سلام به دوستان و زحمت کشای این تاپیک
یه LCD سامسونگ مدل La40c530f1r هست که میخواستم گیرنده دیجیتالش رو فعال کنم!
بعضی ها میگن نداره! ولی اولا زمانی که رفتم توی منوی مخفیش یه قسمت به نام --- داشت که این شکمو قویتر کرد!
دوما اینکه توی یکی از تاپیکها یکی از دوستان گفت از استرالیا این مدلو براش فرستادن و گیرنده دیجیتال داره!
خواستم نظردوستان و احیانا تجربشون رو بدونم!
ممنون
سلام به همه ی دوستان
میخواستم بدونم که جچوری میشه توی تلوزیون های سامسونگ که رسیوردار هستند چگونه میشه شبکه های که پولی هستند رو باز کرد مثل ----- های که با استفاده از cccam و غیره می توان باز کرد
خواهشاً راهنمایی بفرمایید
به طور کامل توضیح دهید چون در رابطه با این موضوع چیز خاصی بلد نیستم
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیون شما این قابلیت را ندارد اینم مشخصات تلویزیونتان
دوست عزیزنقل قول:
چون در ایران این مدلها وجود ندارد و در این سایت هم ممنوع است که در این باره صحبتی شود و اینکه معمولا هم ریسیور این تلویزیونها عملکرد متفاوتی با دستگاه های ریسیور های عادی دارند و فقط بصورت ساده عمل می کنند فکر نمی کنم بتوان از آن قابلیتها استفاده کنید از سایتهای اروپایی که این سیستمها را دارند مثل سایت سامی گو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
با سلام و تشکر از جوابتون، اولا توی لینکی که گذاشتید حرفی از آنالوگ یا دیجیتال بودن گیرنده نزده و اصلا به گیرنده امواج اشاره نشده!!نقل قول:
دوم اینکه توی سرویس منو و قسمت tuner status گزینه --- وجود داره!
اگر این امکان رو نداره این گزینه برای چی هست؟!
دوست عزیزنقل قول:
در قسمت مشخصات که از منوی Table View متوانید مشاهده بکنید در قسمت system که مربوط به دارا بودن دیجیتال است خواهید دید که
DTV Reception و DTV Tuner Built-in و MHP/MHEG (version) ندارد که این مشخص می کند که تلویزیون شما این قابلیت را دارا نمی باشد
و در مورد آن گزینه گاهی بصورت مجازی نشان داده می شود ولی در بعضی از تلویزیونها فعال نمی شود و به آیتمهای که نمی شناسید دست نزنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
با سلام و تشکر از جوابتوننقل قول:
با توضیحات تکمیلی که دادید توی صفحه مشخصات دیدم که درست فرموده بودید!
فقط یه سوال و اون اینکه سه حرف آخر مدل تلویزیون اگر متفاوت باشه در مشخصات تفاوتی نمیکنه؟
مثلا F1RXZN با F1RJBH تفاوتی در سخت افزار نمیتونن داشته باشن؟!
دوست عزیزنقل قول:
خیر در سخت افزاری تغییری ندارد آن پسوندها مربوط به منطقه مورد استفاده تلویزیون است از این تایپیک استفاده کنید.
سلام جناب متین پور.از راهنمایی های خوبتون در گذشته ممنونم.تلویزیون من ua40eh5300 هست.راستش از وقتی که دیجیتال و فارسیش کردم قابلیت ضبط فیلمش پریده . قبلا وقتی دکمه مربوط به ضبط فیلم رو میزدم دستور فرمت فلش رو میداد اما الان دیگه فقط مینویسه "موجود نیست". نمیدونم چیکار کنم.خیلی برام حیاتیه>>!!!! در ضمن داداشم هم تازگی از این تلویزیونهای ال جی ----- دار مدل ln540v خریده همه چیش عالیه فقط منوی فارسی نداره.توی منوی مخفیش هم رفتم اما گزینه هایی که مال دیجیتال و منوی فارسیش هست قفله مثل همین local set سامسونگهای خودمون. به نظر شما راهی برای باز کردن این گزینه ها هم هست؟؟؟
این دو مسئله معضل اساسی ما شده.
دوست عزیزنقل قول:
ظاهرا در مشخصات تلویزویون شما قابلیت ضبط موجود نیست .آیا قبلا از حالت ضبط آن استفاده کردید و فیلمی از کانال دیجیتال ضبط کردید ؟ اگر بله ممکن است در منوی مخفی آیتم pvr تان off شده باشد که برای فعال کردن آن باید از مسیر option --> contorl---> sub option --> pvr آن را on کنید لاز م بذکر است که برای دیدن آن آیتم باید از کنترول دست ساز استفاده کنید.
ودر مورد ال جی از این فایل استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من تلویزیون سامسونگ5500dدارم ایا این مدل قابلیت گیرندگی دیجیتال رو داره و میشه باهاش وبگردی کرد یا نه ممنون میشم جواب بدید
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما این قابلیتها را ندارد این مشخصات دیدن تلویزیونتان
سلام بچه ها
من یه مشکل دارم
میخاستم بدونم راه حلش چیه؟
وقتی تلویزیون رو برا ضبط یه برنامه برنامه ریزی کرده ام و برق می ره , تنظیم ساعت تلویزیون برمی گرده به حالت پیش فرض و توی تنظیم ساعت هم منطقه زمانی مارو نداره که تنظیم اتومات بشه
برا همین ساعت تلویزیون به هم می خوره و برنامه مورد نظر رو در ساعت مشخص شده ضبط نمی کنه
خلاصه اینکه:
راهی هست که منطقه زمانی خودمونو بدم به تلویزیون که اگه برق هم بره تاریخ و ساعت به هم نریزه ؟
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید
سلام جناب متین پور.ممنون از پاسخگویی به موقعتون. در مورد سامسونگ خودم که اینکارو میکنم اگه جواب داد بهتون خبر میدم. اما در مورد ال جی برادرم مباید بگم من قبلا با این آموزش ها وترد منوی مخفی مدل های دیگری از ال جی شدم و اینکا ها رو یا موفقیت انجام دادم و دیجیتالشون رو فعال کردم اما در مورد این یکی باید بگم ای مدل ( که ----- دار هم هست) با بقیه فرق میکنه و تفاوتش هونطور که قبلا گفتم اینه که گزینه های مربوط به کشور و فارسی کردن منوی اون قفل هست و نمیشه روشون کلیک کرد دقیقا مثل سامسونگ ها قبل از اجرای فایل های صوتی با کنترل دست ساز که اون گزینه ها قفل هستن و نمیشه اونا رو انتخاب کرد و یا تغییر داد. حالا با این توصیفات چه راهی برای حل این مسئله جدید الوقوع پیشنهاد میکنید.
دوست عزیزنقل قول:
در باره این مدل اطلاعاتی ندارم
آیا هیچ راهی برای موارد مشابه هم نمیتونید پیدا و بهمون معرفی کنید
tv: es8000
سلام. از منو مخفی چجوری میشه کاری کرد تا tV به اینترنت وصل نشه چه wirless ...
راستی منو مخفی که میرم قسمت wirless نوشته :
wirless : mac fail !!! چراا ؟؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
در منوی مخفی اینکار فکر می کنم نمی شود ولی شما از طریق منو اصلی از از منوی شبکه کافیست که wifi تان فعال نباشد و یا شبکه تان را فعال نکنید.