باشه در اسرع وقت اینم اضافه میکنم ولی این لینک همونه که حامد قبلا گذاشته بود و شما ها میگفتید که جواب نمیده ولی ما خیلی وقته ازش استفاده میکنیم و مشکلی هم باهاش نداریم
میخوای به اسم خودت ثبتش کنی شیطون:31:
Printable View
باشه در اسرع وقت اینم اضافه میکنم ولی این لینک همونه که حامد قبلا گذاشته بود و شما ها میگفتید که جواب نمیده ولی ما خیلی وقته ازش استفاده میکنیم و مشکلی هم باهاش نداریم
میخوای به اسم خودت ثبتش کنی شیطون:31:
اقا ورزن 1.32 رو زودتر میزاری واسه دانلود؟:11:
من هر جا رفتم دانلودش کنم لینکش غیر مستقیم بود و 2 روز طول میکشه دانلود بشه:13:
با تشکر.:20:
من الان دارم همینجوری بار میزنم ،هیچ هدفی وجود نداره ! ایمیل اومد گف هر جا این علامتو دیدی برو درایور هایر کن ولی من هیچ جا ندیدم همچین علامتیرو ، یه راهنمایی کنید ببینم چیکار باید کنم...
نقل قول:
بفرما دوست عزیز این لینک مستقیم بازی ورژن 1.32
لینک کرک ورژن 1.32کد:http://download.germantrucksimulator.com/gts_setup_1_32.exe
باید کرک رو توی این مسیر بریزیدکد:http://www.uploadbaz.com/ekff8gtmo1ql
German Truck Simulator\bin\win_x86
یه مشکلی پیش اومده که به زودی رفع خواهد شد و لینک ورژن 1.32 با کرک توی صفحه اول هم قرار داده میشه
فعلا شما دانلود کن تا توی صفحه اول هم بذارم
موفق باشید:11:
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز ما که نمیدونیم شما کجا هستید و قضیه چیه ببین عکسی چیزی میتونی بزاری تا بشه راهنمایی کرد:31:
عاشقتم:35::35::11:
ممنون.راستی اسمت چیه؟:7:
ما طرفدار پر و پا قرص یورو و جرمن و 18 ویل و کینگ و ... هستیم:27:
لطف داری شما:11:
من امید هستم
خوبه پس به جمع برو بچه های کامیون باز خوش اومدی:31:
خب عکس از کدوم قسمت بزارم ؟نقل قول:
ما کلا ماشین بازیم:31:
از بچه های قدیمی تیونینگ تالک هم هستیم.اینجا هم ای دی داشتم ولی یادم رفته بود از نو ساختم:20:
نقل قول:
والا من اصلا نمیدونم شما کجا هستید و چی ازتون میخوان؟
عکس از جایی بزارید که فکر میکنید میشه بهتون کمک کرد از نقشه یا از جمله ای که بهتون میگه که چه کاری بادی انجام بدید
چون این بازی چیزی نیست که ماموریت های خیلی خطی داشته باشه که بشه خیلی راحت متوجه مراحل شد
شما باید خودتون اصولا بفمید که ازتون چی میخوان ولی باز یه عکس از جاده و بار و ون جمله ای که بهتون توضیح داده که باید توی اون مرحله چه کاری رو انجام بدید بزارید برای ما تا ببینیم میشه فهمید که قضیه چیه؟
نقل قول:
خیلی عالیه دوست عزیز جمع کامیون باز هامون داره خیلی زیاد میشه:31:
همه ی ایمیلارو میفمم چی میگه ولی .....نقل قول:
6 7 شاعت نشستم با این نت 128 دانلود کردم.الان که نصب کردم و کرک هم ریختم.میره تو بازی.نیو گیم رو میزنم.اسم انتخاب میکنم.یه شهر هم انتخاب میکنم.میره رو لودینگ.وسط لودینگ ارور میده.:19::41:
چیکا کنم؟:41:
نقل قول:
یعنی چی آخه:13:
من همین الا دارم با اون کرک بازی میکنم
اول امتحان کردم بعد براتون آپلود کردم:13:
اینارم امتحان کنید:20:
کد:http://www.4shared.com/get/a7q6LDWt/Fixe_GTS_132.html
کد:http://hotfile.com/dl/71318411/4ba99c3/gts_crck_1_32_syber.rar.html
کد:http://www.4shared.com/get/1almIP9q/CrackGTS132_NoFatigue.html
راستی شیرین
پاکش کردم بدون کرک راحت میره تو بازی و بازی میکنه
بزار این کرک هایی که دادی رو دانلود کنم ببینم چی میشه:41:
بازم نشد:37::47:
چیکا کنم؟
چه خوب شد گفتی دوست عزیز
بی خودی هم با این مشکلی که پیش اومده لینک رو نذاشتم توی پست اول
پس شیرین جان شما خودت مشکل رو حل کن مطمئن که شدی بگو من بزارم توی پست اول
من الان لیست دانلودم متاسفانه خیلی خیلی پره ولی خود من هم در اسرع وقت لینک بازی به همراه کرک رو دانلود میکنم و روی سیستم تست میکنم نتیجه رو میگم
دوست عزیز شما هم این کرک ها رو درست روی لینکی که بازی رو دانلود کردی تست کن و اگه از بین این کرک ها هر کدوم جواب داد اینجا حتما اعلام کن که با لینک مورد نظر توی صفحه اول بزاریم
قبلا هم همین مشکل وجود داشت و در بین 10 نفر که ورژن 1.32 رو تست کردن برای من و 2 نفر دیگه جواب داد و بقیه روی سیستم هاشون جواب نداد و مشکل شما رو داشتن
خب همونطوری که توضیح دادم کرک رو ریختی؟؟نقل قول:
راستی شیرین
پاکش کردم بدون کرک راحت میره تو بازی و بازی میکنه
بزار این کرک هایی که دادی رو دانلود کنم ببینم چی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه رو دانلود کردم و دونه دونه روشون کار کردم.نشد:41:
خب پس صبر کنید من هم در اسرع وقت یه تستی بکنم ببینم برای من چه جوری میشه بهتون خبر میدم :46:
امید زودتر یه فکری بکن:41:
یعنی برم 1.04 رو دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
فرقشون چیه؟
نقل قول:
:2:نمیدونم چی شده واس من کار میکرد برا این که دوباره امتحان کنم بازی رو پاک کردم کرک رو دوباره امتحان کردم خراب شد واسه منم دیگه کار نمیکنه:19::19::19:
فرقشون فقط یه کشور اتریش فکر کنم با خوندن فایل های mp3 تو مزیک:20:
شیرین دستم به دامنت چیکار کنم؟:31:
میخوای اینقدر پا کنم بریزم تا جواب بده:31:
من یه راه یافتم:8::27:
اول با traial بازی کردم و سیو کردم.بعد کرک رو ریختم و با لود گیم راحت بازی میکنم
ولی نیو گیم که میزنم هنوز مشکل رو دارم
خب من هم همین الان تست کردم و توی لودینگ گیر میکرد متاسفانه
شیرین شاید تو هم چون این ورژن رو ریختی و از سیو قبلی خودت رفتی تونستی بازی کنی
مثل این دوستمون
خب شما هم همینجوری بازی رو بازی کن دیگه نیازی به New Game نداری که مراحل رو برو حالش رو ببر:31:
فعلا تنها راه بازی بدون مشکل همین دانلود ورژن 1.04 بازی از صفحه اول هستش که به کرک هم نیازی نداره:46:
سیستم زدم توپ:31:
اقا هر کی میخواد 1.32 رو دانلود کنه با خیال راحت دانلود کنه:8:
نقل قول:
موقع بار زدن واسه من گیر میکنه:41:
شیرین خودت کرک میدی بعد بازی خودت مشکل داره:31:
این جوریش رو دیگه ندیده بودم:27:
آقایون خانم ها به نظر من سر یه شهر خودتون رو عذاب ندید همون ورژن 1.04 رو بدون مشکل بازی کنید و از بازی لذت ببرید:46:
موقع با خالی کردن هم واسه من گیر میکنه:2::2:
همون 1.04 رو گذاشتم واسه دانلود:41:
خوب کاری کردی اینجوری با خیال راحت بازی میکنی:46:
نقل قول:
:31:آخه من کرک رو امتحان کردم:31:دیدم بدون مشکل از سیو ام رفت توی بازی گفتم دیگه مشکلی نیس آخه توی
کرک های قبلی اصلا داخل بازی نمیرفت گفتم این میره حتما سالم دیگه:31:
اشکال نداره حالا خوب شد زود فهمیدیم الکی نذاشتیم توی صفحه اول :31:
منم اینو بالاخره امروز دانلود و نصب کردم.
خوبه ولی بازم به King of the Road نمیرسه. البته زیاد اینو نرفتم هنوز ولی جاده های اون با ماشین های شهری که توش بود و پلیس و اینجور چیزا یه حس دیگه میاد. حیف که گرافیکش ضعیفه کینگ.
ولی این گرافیکش خوبه و تو این قحطی بازیهای کامیون و تریلی بازم از هیچی بهتره. خدا کنه اون چیزایی رو که گفتم اینجا هم ببینیم...
دست بچه ها واسه آپلود این بازی درد نکنه. بخصوص لینک های پارت شده که دانلود رو خیلی راحت کرد برام. :10:
بنده هم با کینگ بشتر حال میکردم.حیف که گرافیکش.....:41:
اینم بازی بدی نیست ولی ...... بازم از هیچی بهتره:20:
می دونم که جای خوبی نیست ولی:نقل قول:
منم اینو بالاخره امروز دانلود و نصب کردم.
خوبه ولی بازم به King of the Road نمیرسه. البته زیاد اینو نرفتم هنوز ولی جاده های اون با ماشین های شهری که توش بود و پلیس و اینجور چیزا یه حس دیگه میاد. حیف که گرافیکش ضعیفه کینگ.
ولی این گرافیکش خوبه و تو این قحطی بازیهای کامیون و تریلی بازم از هیچی بهتره. خدا کنه اون چیزایی رو که گفتم اینجا هم ببینیم...
دست بچه ها واسه آپلود این بازی درد نکنه. بخصوص لینک های پارت شده که دانلود رو خیلی راحت کرد برام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بازی هست که امیدوارم دوست داشته باشی اسمش rig n rollهست می تونی بری توی u تیوب تریلر هاشو ببینی
مثل king of the road هست ولی گرافیکش عالیه
خب هر کسی یه نظری داره ولی به نظر من King و Ring اصلا با این بازی قابل مقایسه نیستن
من هر دو تا نسخه ور بازی کردم
King که در زمان خودش عالی بود و هیچ حرفی نمیشه بهش زد و ایرادی ازش گرفت ولی الان اصلا King رو نمیشه با این بازی مقایسه کرد
Ring هم که نه گرافیک درستی داره حتی رو آخرین تنظیمات گیم پلی جالبی هم نداره
البته اینا هم نظر من بود یه وقت فکر نکنید دارم کل کل میکنما نه فقط مثل شما ها نظرم رو گفتم
موفق باشید:11:
بچه ها کسی اسکانیا یا fh نداره بزاره دانلود کنیم؟
سلام دوستان
این کرک رو امتحان کنید ، من با این دارم بازی میکنم ، مشکلی ندارم باش :
کد:http://www.4shared.com/file/6mnu9iId/132__.html
اقا مادر زنت خیلی دوست داره- دستت درد نکنه من با این دارم بازی میکنم ، مشکلی ندارم باش:11:نقل قول:
خواهش میشه داداش ، امیدوارم به درد تمام دوستان بخوره :8:
راستی برای تو اسم شهرهای اتریش رو نشون میده ؟ من با این اتریش مشکل دارم ، اسم شهراشو نشون نمیده :41:
ممنون از دوستان بابت پاسخ.
حالا که یه خورده بیشتر بازی کردم خوشم اومد ازش. نمیگم عالیه ولی از هیچی واقعا بهتره.
اما یه سوال...
چطور میشه آهنگ داد به این بازی؟
وقتی R رو میزنم که رادیوشو روشن کنه میگه آهنگی پیدا نکرد!