فروشگاه p30world داره؟
Printable View
فروشگاه p30world داره؟
من سفارش دادم. شنبه یا یکشنبه می فرستند.نقل قول:
به این کارت گرافیک نوت بوک می خوره؟
mb 358 intel x3100
آره ولی نمی دونم کی میفرسته من عجله دارم.نقل قول:
دوستان روی سیستم من میشه با کیفیت hight بازی کرد؟
ram: 2*1 gig
cpu: intel 2 core 5200e
vga: 9500gt 512mb
دوستانی که گرافیک زیر 8600 gt دارن و رمشون از دو گیگ کمتره بهتره بازی رو بیخیال شن
در ضمن در تمام 4 سالی که عضو این سایت بودم ندیده بودم که یه تاژیک توی 12 ساعت 26 صفحه افزایش داشته باشه
mb 358 intel x3100
به این میخوره؟
8600 منظورتون چیه؟
نقل قول:
اینم چند تا شات با تنظیمات تقربا high که میتونید تنظیمات بازی رو توی شات اول ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دیگه اینم اخرین شات هایی که میزارم دیگه میخوام برم بازی کنم یه کم
درباره اینکه گفتن نمیشه تنظیمات گرافیکی رو تغییر داد باید بگم که دوستان با 8600 باید حداقل بتونن روی این تنظیمات بزارین در غیر این صورت مشکل از کرک یا خود بازی هستش
در ضمن این عکسا در شرکت ماکسیموم گیم عزیز گرفتم (جای دیگه دیدید باز نگین اینا مال تو نیس که)
واسه گرفتن کرک هم با ای دی خود ماکسیموم گیم تماس بگیرین واستون ارسال میکنه
در کل من بازی و کرک این شرکت ماکسیموم گیم رو تضمین میکنم
یعنی با 8600 میشه textture رو hight گذاشت ؟ بله
از پاساژ رضا می شه گیر آورد؟
نه دوست عزیز گرافیک آنبورد برای بازی نیست . گرافیک نوتبوک شما آنبرده و اصلا کارت گرافیک مجزا ندارین .نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم این درسته.نقل قول:
سلام + سوال:
من چندجا خوندم که اگه با دوست دخترت قرار میزاری باید لباسهات متنوع باشه یعنی اگه یک لباس رو 2 روز پشت سر هم بپوشی اعتراض میکنن! این راست هست؟
در ضمن کدهای تقلب هم که باید داشته باشه دیگه؟!
توی بازی بهت میگه که اگه بخوای بری پیش فلان دوست دخترت باید چه لباسی بپوشی تا اون خوشش بیاد، کجاها ببریش و ...
اونا رو چی کار داری ؟نقل قول:
روز به روز نمره بازی توسط کاربرا در سایت گیم اسپات داره میاد پایین تر.اول 9.5 بود حالا شده 8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/index.html?tag=topten;all;1
فکر کنم بازی خیلی مشکل داره.
خودت بازی کن و امتیاز بده. وقتی تو گیم اسپات طرف میاد و به فارکرای 2 با اون گرافیکش امتیاز 3 میده بعد به فیفا 09 امتیاز 9 میده توقع داری به این چه امتیازی بدن ؟
کل امتیاز فارکرای 2 شده 8 ... آخه این انصافه ؟
اونا یه چیزی از خودشون میگن.
دوست عزیز برای اینکه Texture بزاری رو High باید گرافیک شما حداقل 1 گیگ مموری داشته باشه با 8600 نمیشه Texture رو گذاشت رو High . در تنظیمات عکسی هم که گذاشتین اگر بیشتر دقت میکردین رو Medium هست نه High عکس میزارین دقت کنید :31:. بعد شما ViewDistance رویه 1 گذاشتین :13: اینکه که خیلی مزخرف میشه .نقل قول:
آی ایهاالناس بگین من الان چی کار کنم که هم زود گیرم بیاد هم مطمئن باشه
ايول،اينجا مثل چت روم شده.هربار refresh رو بزني چندتا پست جديد مي ياد:))
اقا الان بخریم یا نخریم از این سایت ( خودمون همین p30world ) چجور ؟!
چیکار کنیم؟!
دوستان من که کلاً از بازی زده شدم....
نه مشکل از کرکه نه از چیز دیگه... این بحثا هم به هیچ جا نمی رسه....
خود بازی مشکل داره....
اینم یه عکس که خود GameSpot گذاشته...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که تا یه هفته دیگه نمیرو دنبال این بازی تا RockStar یه پچی چیزی بده بیرون تا بشه راحت اجراش کرد....
اون دوستمون هم که میگه برید برید از ماکسیمم گیم و اینا بگیرید یه جورایی داره تبلیغ می کنه! نمی دونم چرا پستاش پاک نشده! خیلی جالبه 1000 نفر از ماکسیمم گیم سفارش دادن فقط به دست یکیشون رسیده!
گذاشتن روHigh هیچ ربطی به حجم حافظه ندارهنقل قول:
بستگی به سرعت حافظه وسرعتgpu کارت گرافیک داره
اگه حافظه حتی 1 مگ هم کم بیاد داخل بازی نمیتونی بشی
پس دیگه کسی رو مسخره نکن
سلام
ميخوام سيستم رو تست كنم براي اين بازي اما اين ارور رو ميده :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا يكي از دوستان گفته بود اما الان يادم رفته ميشه راهنمايم كنيد :10:
کسی اگر بازی رو بقیمت خیلی مناسب خواست خصوصی بزنه تا بگم از کجا میتونه تهیه کنه 2-3 روزه هم حداکثر بازی بدستش میرسه .
بالاخره این همه بحث شد 3 تا دی وی دی هست یا 4 تا ؟
آخه مگه میشه ... بازی که همش اینجوری نیست.نقل قول:
دوستان من که کلاً از بازی زده شدم....
نه مشکل از کرکه نه از چیز دیگه... این بحثا هم به هیچ جا نمی رسه....
خود بازی مشکل داره....
اینم یه عکس که خود gamespot گذاشته...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1024x768 و حجم آن 72 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که تا یه هفته دیگه نمیرو دنبال این بازی تا rockstar یه پچی چیزی بده بیرون تا بشه راحت اجراش کرد....
اون دوستمون هم که میگه برید برید از ماکسیمم گیم و اینا بگیرید یه جورایی داره تبلیغ می کنه! نمی دونم چرا پستاش پاک نشده! خیلی جالبه 1000 نفر از ماکسیمم گیم سفارش دادن فقط به دست یکیشون رسیده!
من همچین مشکلی رو توی سان آندریاس هم داشتم ولی بعضی وقتا اینجوری میشد بعدش درست میشد، تازه من اون موقع سیستمم پایین بود. امکان نداره بازی روی همه ی سیستم ها اینجوری باشه وگرنه راک استار که مرض نداره بعد از این همه وقت یه نسخه ی مظخرف بده بیرون واسه پی سی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه قدر مشکل داره!
واقعا ؟
یعنی من نمیتونم اجرا کنم ؟
Cpu : 3.06
1 GB RAM
Geforce 8600 Gt 512 mb
ای بابا ... آخه چقدر جوش سیستمتون رو میخورید ... خیالتون تخت ... رو سیستم همه اجرا میشه.نقل قول:
واقعا ؟
یعنی من نمیتونم اجرا کنم ؟
cpu : 3.06
1 gb ram
geforce 8600 gt 512 mb
فعلاً که با این بازی دادنش واسه Pc گند زده به همه چی...نقل قول:
شما برو تو GameSpot ببین بعضیا چرا به بازی نمره 1 دادن!!
خود GameSpot هم یه مقاله نوشته درباره ی مشکل ها و کرش های بازی.....
همه هم منتظر یه پچی چیزی هستن...
فکر کنم روی سیستم من یکی اجرا نشه قram 1 cpu 3.06 کارت گرا فیک 7300geforce 256 mb
رو همه سیستم ها می آد
هر کی می رسه می آد مشخصات سیستمش رو می نویسه اینجا . بعد می پرسه به نظرتون اجرا می شه یا نه !!!
یا اجرا می شه یا نمی شه دیگه . غیر از این دو حالت نیست که
توي تاپيك استقلال ظرف 1 ساعت 100 صفحه رفت جلونقل قول:
چرا جلوي vahid_fisher رو نميگيرن اومده اينجا فقط تبليغ ميكنه
90 درصد پستاشم تو اين تاپيك داده.
دوست عزیز چرا چیزی رو که اطمینان نداری نظر میدی در موردش؛ شما مطمئن باش چیزی رو که مطمئن نباشم در موردش نظر نمیدم این بازی خوره گرافیک مموری داره دلیل اینکه هم میزان مموری مصرف شده گرافیک رو تو منوش نشون میده همینه، طبق خبرهای رسمی برای رسیدن به Texture رویه High شما نیاز به بیش از 600 مگ مموری خالی گرافیک دارین با گرافیک مموری زیر 512 حتی رویه texture متوسط هم بازی کردن سخت یا غیر ممکنه حتی کارتهای غولی مثل 9800GX2 یا 3870X2 هم با اینکه 1 گیگ مموری دارن ولی چون 512 مگ رو هر بورده بازم از متوسط بیشتر نمیتونن Texture رو بزارن .نقل قول:
گذاشتن روHigh هیچ ربطی به حجم حافظه نداره
بستگی به سرعت حافظه وسرعتgpu کارت گرافیک داره
اگه حافظه حتی 1 مگ هم کم بیاد داخل بازی نمیتونی بشی
پس دیگه کسی رو مسخره نکن
این لینک رو ببنید حتما :
این متنم از همین لینکه :نقل قول:
You simply can not turn the textures to High on with a 512MB card at any reasonable resolution - for that you need more than 600MB of available video RAM.
در ضمن این بازی وابستگی بسیار شدیدی هم به CPU داره .کد:http://www.yougamers.com/news/21801_gta_iv_pc_gobbles_up_tons_of_video_ram/
inetl x3100 350 mb
من نوت بوک دارم
من نمی تونم این بازی رو نوت بوک خودم اجرا کنم؟
از پریروز که بازی اومده . کسی هست که تونسته خودش دانلود کرده باشه از بچه های تهران
که بیام ازش بخرم
چون این فروشگا ها همشون پستی هست و سه چهار روز طول می کشه
دوستان با ایننا مقایسه کنیدنقل قول:
اینم چند تا شات با تنظیمات تقربا high که میتونید تنظیمات بازی رو توی شات اول ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر مشکل داره اول که دیدم فکر کردم مکس پینه!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز نا امیدمون نکن خواهشا.
انشاالله روی medium اجراش میکنم و چندتا شات خوشگل هم واست میزارم!!! 8600 DDR3 رو اورکلاک میکنم بره رو هوا ! :27: :27: :27:
من زیاد از این عکس ها چیزه زیادی نفهمیدم.
فقط به من بگین رو ی نوت بوک با گرافیک intel x3100 358mb اجرا کنم؟
بله درستهنقل قول:
بالاخره اجرا می شه
راستی این سفارش شما اومد؟
این تنظیم تقریبا High هست ؟!! :13: شما این متن قرمزی رو نوشته دقت نکردی چی به وضوح داره میگه آقا سیستم نمیکشه جون مادرت تنظیمات رو بیار پایین :31: من 100% شک ندارم با این تنظیمات امکان نداشته با اون سیستم بتونی بازی کنی :31: تازه شما ViewDistance رو گذاشتی رو 1 :31: ،در ضمن دوست عزیز لازم نیست چندین بار این عکس ها رو بزاری .نقل قول:
دوست عزیز بهت گفتم دقت نکردی، نه نمیشه .نقل قول:
من زیاد از این عکس ها چیزه زیادی نفهمیدم.
فقط به من بگین رو ی نوت بوک با گرافیک intel x3100 358mb اجرا کنم؟
بازی مشکل نداره 95% سیستمتون در تعطیلات هست تنظیمات رو بیار در حداقل ممکنه ببین چی میشه .نقل قول:
در هر صورت شکی نیست این بازی یه پورت خیلی بد از کنسول هست .
اینا چیه تو گیم اسپات 1.0-2.0-3.5 بیشترینش بود 5.5!!!!!!!!
هيچكي ياد نداره ؟؟؟ :41:نقل قول: