بچه ها من اینجا گیر کردم ،هر چقد میزنمش تاثیری نداره:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بچه ها من اینجا گیر کردم ،هر چقد میزنمش تاثیری نداره:41:
فکر کنم باید با Staff of Mangus بزنین . البته دقیقا یادم نیست
خب حالا این چی هس؟نقل قول:
ب نظرم باید با این گوی یه کاری کنم!
اسم کوئست چیه؟؟
بعد از اینکه استاف و پیدا کردین ، می رسی به این یارو یادم نیست اسمش چیه که داره از گوی انرژی می گیره تو باید فقط با اعصات گوی و بزنی تا این یارو نتونه انرژی بگیره هر وقت گویو ول کرد تو هم بچسب شروع کن به زدنش دوباره هر وقت رفت سراغ گوی همین کارو بکن ، اگه ددیدی ضدضربه شده فقط باید گوی با استاف بزنینقل قول:
سلام دوستان عزیز 3 تا سوال داشتم اگه مشه جوابمو زود بدین خواهشن
1.این که من الان اسمیسینگم 100 شمشیر ددریک میسازم بعد میرم شمشیرمو قوی کنم اخرش 84 میشه ولی یسری عکسایی که دوستان تو این سایت گذاشتند 145 بود چطور میتونم تا 145 ببرم؟
2.اوایل ماموریت campanions میرم تا کوست میگیرم همراه میره نمیدونید چیکار باید کرد؟
3.بنظر شما من از اول بازی تا لول40 one hand مجیک رفتم destruction هم 100 one hand هم 85 اسمیسینگو 100 کردم اشکالی نداشت؟
دوستان خواهش میکنم یکی جواب بده ممنون میشم
سوال اولتون باید هم Smithing elexir رو بخورید تا بتونید شمشیرتون رو بهتر اسمیتینگ کنید و هم اینکه میتونید روی بعضی لباسهاتون انچنتینگ بذارید که باز هم اسمیتینگ رو بالا می بره. اینطوری میتونید شمشیرهای بهتری بسازید. البته اگر الچمی تون هم بالا باشه میتونید حتی شمشیر با قدرت میلیونی هم بسازید.نقل قول:
سوال دوم در بعضی مراحل بهتون خود بازی یه کمپانین میده. باید اون همراهتون باشه. وقتی که اون مرحله تمام شد می تونید دوباره برید جایی که فالوور اصلیتون بود اونجا بهش بگید بیاد دنبالتون
سوال سوم هم بهتره که توی بازی فقط بر روی یکی از سه بخش جنگجو ، جادوگر و دزد کار کنید تا توی اون قوی بشید اما می تونید توی هر سه هم تا حد متوسط قوی بشید. اما اونطوری که فقط یکی باشه قوی تر میشید.
smithing elexir کجا میتونم گیر بیارم؟
این fortify restoration وقتی میرم تو alchemy چنین چیزی ندارم ترکیباتش چیه کجا میتونم گیر بیارم؟
ّعضی مغازه ها Potion می فروشن. اونجا می تونی بخری. توی جنرال استورها هم بعضی مواقع پیدا میشهنقل قول:
با استاف هم میزنم هیچی نمیشه :
اینم وسایلم :
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------
saarthal excuvation همچین چیزیهنقل قول:
شما بعد از اینکه اون Zombie ها رو کشتی برو با Tolfdir حرف بزن
دوستان تو اون مرحله بعد از کشتن اون عروس خانوم من باید یه مرد رو بکشم که این کار رو هم کردم ولی اون علامت از روی جسدش کنار نمیره . من باید با جسدش چیکار کنم؟
نقل قول:
همین ک درو باز میکنم ،این Tolfdir از پشت میاد میگه نباید به اینجا میومدی ! بعد بم حمله میکنه :41::13:
اصن نمیشه باش حرف زد !
باید برگردی به کالج و با Arch-mage حرف بزنی بعد کوئست تموم میشه و یک کوئست دیگه بهت میدهنقل قول:
آقا میشه این روش ساخت ابر سلاح ها رو یه توضیح اساسی بدین؟ ممنون
آخه هنوز نتونسم اونو بکشم ...(تو صفحه ی قبل عکسشو گزاشتم)نقل قول:
smithing elexir کجا میتونم گیر بیارم؟
این fortify restoration وقتی میرم تو alchemy چنین چیزی ندارم ترکیباتش چیه کجا میتونم گیر بیارم؟
اقایون خواهشن یکی جواب مارو هم بده
نقل قول:
موقعی که از اسپل های آتش و یا برق استفاده میکنه تو خلاف اون اسپل ها رو بزن مثلا یخ
اینجوری میشه بهش دمیج زد و باید معتلش کنی تا Tolfdir اون حباب رو غیر فعال کنه
اینجا توضیح انگلیسیش هست :
نقل قول:
As you walk into the room, a Draugr will animate and attack. He is named Jyrik Gauldurson and will be essentially immune to damage until Tolfdir approaches the orb and starts draining its power. At that point you can fight and defeat Jyrik. He will glow with sparks, flames, ice, or some combination thereof during the fight. He can be injured by elemental magic that he is not glowing with. For example, if he is flaming and has sparks coming from him, he can only be injured by ice magic. However, he is not invulnerable to other methods of attack. On the PS3 with all recent patches intalled, Jyrik was quite vulnerable to physical damage as expected, as were his summoned frost atronachs.
نقل قول:به زودی یک توضیح کامل میدمنقل قول:
خوب مراحل رو به ترتیب انجام بدید تا یک سلاح قوی در بازی داشته باشید
کلماتی که به رنگ آبی هستند به صفحه ای که در موردشون توضیح داده شده لینک شده اند از اونجا مواد اولیه برای ساختشون رو نگاه کنید
1 - در ابتدا باید لول Smithing و Enchanting و Alchemy رو به 100 برسونید و پرک هاشو بزنید
2 - یک ست لباس توسط Smiting بسازید ( مهم نیست چی باشه چون بعد باید بندازید دور ) یا اینکه از یکجا پیدا کنید( این ست شامل : Head - Hand - Ring - Neck میشه )
3 - Enchant ـه Fortify Alchemy رو توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی ست بزنید
4 - ست رو بپوشید و توسط آلکمی Potion ـه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بسازید ( 4 عدد کافیه )
5 - مرحله 2 را تکرار کنید
6 - potion ـی که در مرحله 4 ساختید رو بخورید و مرحله 3 رو تکرار کنید ( دقت کنید که فقط 30 ثانیه وقت دارید تا یک لباس رو enchant کنید ، بعد از 30 ثانیه اثر Potion میره و باید دوباره یکی دیگه بخورید )
7 - مرحله 4 رو تکرار کنید
8 - مراحل 3 تا 7 را آنقدر تکرار کنید تا به حداکثر میزان Fortify برسید ( Fortify Alchemy حداکثر به 29 و Fortify Enchanting حداکثر به 32 میرسه )
8 - حال یک ست شامل Chest - Hand - Neck - Ring بسازید
9 - Potion ـه Fortify Enchanting که 32 درصد اضافه میکنه رو بخورید و روی ست ، Enchant ـه Fortify Smithing رو بزنید
10 - ستی که روش Fortify Alchemy ـه 29 درصد رو زدید بپوشید و Potion ـه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بسازید ( 3-4 تا کافیه )
11 - ستی که در مرحله 9 ساختید رو بپوشید و Potion ـی رو هم که در مرحله 10 ساختید رو بخورید و اسلحه دلخواهتون رو بسازید ( اسلحه های Daedric قوی ترین اسلحه های بازی هستند )
12 - با استفاده از Grindstone و Potion ـه Smithing دمیج سلاحتون رو افزایش بدید ( برای افزایش آرمور زره هم همین کار را باید انجام بدید )
13 - یک ست دیگر شامل Hand - Leg - Ring - Neck بسازید
14 - Potion ـه Fortify Enchanting ـه 32 درصد رو بخورید و روی ست Enchant ـه Fortify One handed + Fortify Two Handed بزنید
15 - ستی که روش Fortify Alchemy ـه 29 درصد رو زدید بپوشید و توسط آلکمی Potion ـه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسازید
16 - حال ست مرحله 14 و Potion ـه مرحله 15 رو بخورید و به دمیج سلاحتون نگاه کنید
یک گلیچ هم وجود داره که با اون میشه دمیج و آرمور رو هر چقدر دوست دارید بالا ببرید ( حتی تا میلیون ) ولی اصلا توصیه نمیشه :
قبل از انجام مرحله 10 توسط آلکمی Potion ـه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بسازید و بخوریدش و بعد ست لباس آلکمی رو یک بار در بیارید و دوباره بپوشید ( درصد بهتر کردن آلچمی از 29 بیشتر میشه ) حالا دوباره Fortify Restoration بسازید و دوباره مرحله بالا رو تکرار کنید
سلام 3 تا سوال:
1.چجوری میشه تو خونمون دم و دستگاه آهنگری و Arcane Enchanter رو داشته باشیم؟
2.من تو ماموریتی که باعث میشه عضو دارک برادرهود بشی،اون یارو که بهم میگه این سه نفر رو بکش؛ کشتمش.
حالا باز هم میتونم عضو دارک برادرهود شم؟راهی چیتی هست؟
3.چجوری میشه لیست enchant هایی که یاد گرفتی رو ببینی؟غیر از اینکه بری سراغ arcane enchanter.
مرسی
نقل قول:
سلام
1. دستگاه آهنگری نمیشه داشته باشی ولی Arcane Enchanter رو میتونی از همونی که خونه رو خریدی بخری گزینه Decorate رو باید بزنی
2. اون رئیس دارک برادر هود بوده ، دیگه نمیتونی عضوشون بشی مگر این که جنازش رو پیدا کنی و کد resurrect 1 رو روش بزنی
3. راه دیگه ای نداره ، فقط از Arcane Enchanter میشه فهمید
سلام بعد اینکه smithing elexir خریدم باید چیکار کنم که شمشیرم بیشتر از 84 attack بده؟
کسی میتونه نام بهترین سلاح ها و زره ها و نحوه بدست آوردنشون رو بزاره (انگلیسی هم بود, زیاد مسئله ای نیست)
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
من لول Smithing و Enchanting و Alchemy رو 100 کردم ولی توی Enchant گزینهی Fortify Alchemy رو ندارم باید چیکار کنم تا Fortify Alchemy بیاد ممنون میشم جوابمو بدید
سلام باید یه وسیله ای پیدا کنین که Alchemy رو افزایش بده (مثلا لباس یا کلاه) بعد اون رو Disenchant کنیننقل قول:
ممنون ولی من نفهمیدم. من میخوام ست لباسامو روی میزهArcane Enchanter با Fortify Alchemy ترکیب کنم ولی یه همچین گزینهای(Fortify Alchemy) ندارم نمیدونمم که چجوری Fortify Alchemy فعال کنم اگه کمک کنید ممنون میشمنقل قول:
Potion رو بخورید و بعد با Grind Stone دمیج رو افزایش بدیدنقل قول:
اینجا انواع اسلحه ها رو نوشته ، اینها دمیج های پایه هستندنقل قول:
کد:http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Weapons
با یک لباس پیدا کنی که روش Enchant ـه Alchemy باشه ( مینوسه : Created potions are #% more powerful )نقل قول:
بعد تو Arcane Enchanter باید اون لباس رو Disenchant کنی تا Fortify Alchemy رو بگیری
اگه نتونستی پیدا کنی کد زیر رو بزن تا اون لباس رو بهت بده :
Player.additem 0010df4a 1
یگ گردنبند میده
منکه دارم با همون شمشیر و تیر و کمون زنگ زده میرم جلو البته همون اوایل بازی هستم.داستان اصلی رو فعلاً بیخیال شدم
با یک لباس پیدا کنی که روش Enchant ـه Alchemy باشه ( مینوسه : Created potions are #% more powerful )
بعد تو Arcane Enchanter باید اون لباس رو Disenchant کنی تا Fortify Alchemy رو بگیری
اگه نتونستی پیدا کنی کد زیر رو بزن تا اون لباس رو بهت بده :
Player.additem 0010df4a 1
یگ گردنبند میده
[/QUOTE]
ممنون دوست عزیز اگه لطف کنی کد وسیلهای که توی Arcane Enchanter بتونم Fortify Smithing رو فعال کنم بدید یه دنیا ممنون میشم. هرچی گشتم نبود
کار خوبی میکنیدنقل قول:
اصلا مراحل اصلی رو نرید که در آخر دیگه بازی بهتون نمیچسبه
اول همه مراحل فرعی رو برید و بعد مراحل اصلی
همون کد بالا به جای ID ـیه قبلی اینو بزن : 00100e40نقل قول:
بچه ها من مرحله the pursuit رو گیر کردم یکی میتونه برام رمزی چیزی برای رد کزدن این مرحله بده آخه هر کار میکنم karilah نمیاد بره تو ragged flagon این مرحله هم دستور داده meet karilah in the ragged flagon یعنی karilah رو در ragged flagon ملاقات کن
جون هر کی دوست دارین کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککک:19:
من یه بار از اون منطقه اومدم بیرون دوباره واردش شدم کارلیا حرکتش رو ادامه داد رفت داخل. اینکارو بکن احتمالاً درست میشه. در ضمن حالت اسنیک نرو کنارش. بایست و برو. اگر اسنیک بری هم ممکنه اون حرکت نکنهنقل قول:
سلام
اوه اوه بازی چقدر باگ داره:31:
روی فال اوت رو هم کم کرده بود:31:
چند تا سوال داشتم
من رو دست چپم یکی از جادو ها گیر کرده و برداشته نمیشه.چرا؟
چطوری مهارت هامو بالا ببرم اینجا دیدم دوستان مهارتاشون همه بالاست؟
اگه جایی پست آموزشی خوب گذاشتین آدرس بدین برم بخونم یه چی یاد بگیریم:31:
من الان اینجام.حدودا چند درصد از بازی رو رفتم؟
آخه میخوام یه کوئیست مونده به آخر شروع کنم مآموریت های فرعی رو برم(اگه میشه جواب این سوال رو تو اسپویلر بذارین)
محتوای مخفی: تا اینجا
grind Stone چی هست؟
دست چپ با کلیک راست انتخاب میشه ( روی یک سلاح دیگه کلیک راست رو بزن تا اون سلاح رو برداره )نقل قول:
برای بالا بردن مهارت ها هم باید از اون مهارت استفاده کنید مثلا برای Archery باید با تیرکمان هدف هاتون رو بزنید تا لولشون بالا بره یا برای Smithing باید سلاح و زره بسازید تا لولش بالا بره
پست های زیر آموزش هستند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کوئست رو تموم کن و دیگه جلوتر نرو
همون سنگ سمباده کشی که تو آهنگری ها هستنقل قول:
اینم عکسش :
1.من الان ارزون ترین خونه رو همونی که تو وایترانه(breeze home) رو گرفتم و به صورت کامل دکوریتش کردم ولی arcane enchanter توش نبود.فکر کنم جای دیگه باید بخرم که گرون تره.حالا از کدوم شهر بگیرم؟نقل قول:
2.خوشبختانه جنازش رو میدونم کجاست ولی از اون موقع که کشتمش خیلی میگذره.این کد رو تو console باید وارد کنی؟
3.مرسی
نقل قول:
1.اونجا استثنائاً نداره باید یک خونه دیگه بخری ، از Markarth بخری خوبه ، همه چی داره
2.آره باید تو console وارد کرد
سلام
این افزاییش دمیج دائمی هست یا مدت داره؟؟؟
بعد من تو همون مرحله که بالا گفتن(همه دور یه میز جمع هستن)گیر کردم.وقتی اون یارو اسبرن(یا ابسرن) پا میشه حرف بزنه همون طوری میمونه یعنی نه حرف میزنه نه کاری میکنه و بازی همون طوری میمونه.این از چی میتونه باشه؟
(در ضمن اگه میشه کد رد کردن اون مرحله رو بدبد)
ممنون
1. Download BSA unpacker, which can be found [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . <-t This is for Oblivion but can be used for Skyrim as well.نقل قول:
2. Right-Click PSAUnpacker.exe and "Run as Administrator"
3. Click "Open" and go to the location "Skyrim/Data/Skyrim - VoicesExtra.bsa". If a window appears saying "This BSA archive has an unknown version number. Attempt to open anyway?", click "Yes".
4. Click on "Extract all" and choose the Skyrim Data folder as the destination. This places Esbern's missing voice and subtitles, and he will open the door the first time you met him, and shouldn't give any more trouble from then on.You can also download already unpacked bsa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] instructions are inside
من کد رو زدم و زندش کردم.باهاش هم حرف زدم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.نقل قول:
2. اون رئیس دارک برادر هود بوده ، دیگه نمیتونی عضوشون بشی مگر این که جنازش رو پیدا کنی و کد resurrect 1 رو روش بزنی
کدی هست که بشه باهاش اون ماموریتی که عضوی میشی رو رست کرد تا دوباره بری؟